Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 3 (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Selam aleyküm bende şimdilik 500 tane alıyorum yarın bitiririm inşallah.Allah kabul etsin dualarımızı inşallah Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim selam ve dua ile..

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Kardeşim 5.000 Tane çektim 5.000 Tane Daha Aldim Rabbime Emanet Olun

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM AHMET.

MAŞAALLAH B)
MAŞAALLAH B) B)
MAŞAALLAH B)

YA HUUUUUU
YA HAYYYYY

BU GİDİŞLE İBLİSİN KIRILMADIK YERİ KALMAYACAK.SELAMETLE

ktyglcnztkn

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bizede kaldımı bende 1000 tane almak isterim eğer bitmemişse alayım ve ne zamana kadar hayırlı geceler

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben 1000 taneyi okudum a.e.o

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM AHMET.

MAŞAALLAH B)
MAŞAALLAH B) B)
MAŞAALLAH B)

YA HUUUUUU
YA HAYYYYY

BU GİDİŞLE İBLİSİN KIRILMADIK YERİ KALMAYACAK.SELAMETLE

VEALEYKUMSELAM ABİM KARDEŞLERİMİZ SAGOLSUN ALLAH RAZI OLSUN SÜPERLER YAW ALLAH KAT KAT SEVAPLARINI VERSİN A.E.OL ABİM BEN BİRAZ CIKACAGIM SONRA GORUSURUZ HAYIRLI AKSAMLAR

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm ne güzel 2 gunde kampanyalarımız bitiyor herkesten Allah razı olsun ben 1000 tane daha alıyım fazlada almıyorumkı kamyandan diğer kardeşlerimzde yararlansın inş selam ve dua ile kalın hayırlı geceler....

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben 100 tane okudum ..allah kabul etsin..bitmezse tekrar alırım..allaha emanet olun..

emidaf

Kayıtlı Kullanıcı
s a 500 tanede ben okuyayam Allah kabül etsin

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm ne güzel 2 gunde kampanyalarımız bitiyor herkesten Allah razı olsun ben 1000 tane daha alıyım fazlada almıyorumkı kamyandan diğer kardeşlerimzde yararlansın inş selam ve dua ile kalın hayırlı geceler....

Vealeykumselam güzel kardeşim benim Allah razı olsun Allah kat kat sevabını versin İnşallah 4. kampanyamızda hedef daha buyuk olacak hep beraber çünkü enfazla 2 gün dayanıyor ne güzel Allah yardımcımız olsun Allah kabul etsin A.E.OL:G

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Vealeykumselam güzel kardeşim benim Allah razı olsun Allah kat kat sevabını versin İnşallah 4. kampanyamızda hedef daha buyuk olacak hep beraber çünkü enfazla 2 gün dayanıyor ne güzel Allah yardımcımız olsun Allah kabul etsin A.E.OL:G

RABBİM SİZLERDE DE RAZI OLSUN İNŞAALLAH ... 4. Kampanyayı bilmıyorum ama bence sayıyı 100.000 çıkartın kardeşlerım kızıcak belkı ama az olunca hemen bıtıyor... en iyisi mıktarı yükseltmek :D:D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt