Hoşgeldin kardeşim ?canım ailem sizleri çok ama çok özledim.gelen giden hastalıklar derken ilgilenemedim özür dilerim.ALLAHA emanet olun
Sevgili kardeşlerim!
Dost zannettiklerimiz İstanbulda, Ankarada, Sınırda, Doğuda Piyonları ile bizi vurmak istiyor. Allah bu millet inandığı müddetçe yardım edecek İNŞAALLAH. Yeterki safları sıklaştıralım. Onların yürekleri ve erkeklikleri yoktur. Kahbece arkadan vururlar. Ama kaybeden onlar olacaktır. Vefat edenlere Allah'tan rahmet geriye kalanlara Allah'tan sabırlar dilerim. Türkiye siyasetçileri arkamızdan çevrilen gizli kulisleri takip etmelidir.
Sevgili kardeşlerim!
Dost zannettiklerimiz İstanbulda, Ankarada, Sınırda, Doğuda Piyonları ile bizi vurmak istiyor. Allah bu millet inandığı müddetçe yardım edecek İNŞAALLAH. Yeterki safları sıklaştıralım. Onların yürekleri ve erkeklikleri yoktur. Kahbece arkadan vururlar. Ama kaybeden onlar olacaktır. Vefat edenlere Allah'tan rahmet geriye kalanlara Allah'tan sabırlar dilerim. Türkiye siyasetçileri arkamızdan çevrilen gizli kulisleri takip etmelidir.
Uyanık olmazsak bu oyun tutar
Bu oyun Türk’ü de, Kürdü de yutar
Oyunu bozmazsak bu gemi batar
Bu vatan, bu devlet, bu bayrak bizim.!!
|Uğur Işılak |
![]()
eyvallah abim.
biz kardeşliğe inanmışız. Birliğimiz daha pekişecek saflarımız daha sık olacak inşallah
oyunu bozmazsak her değerimiz batar..
Eyvallah abim...
Vakit uyanma birlik olma vaktidir...
canım ailem sizleri çok ama çok özledim.gelen giden hastalıklar derken ilgilenemedim özür dilerim.ALLAHA emanet olun
Beklemek ne zormus kizimizin gelesi yok
Herkesten dua istiyorum canlar
Hayirli cumalar
Beklemek ne zormus kizimizin gelesi yok
Herkesten dua istiyorum canlar
Hayirli cumalar