Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (3 Kullanıcı)

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun..

Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden de razı olsun kardeşim.

Selam ve dua ile...

21.05.2009

Allah’ım, verdikerine razı olmayan, sızlanıp duran, feryad eden nefsimin elinden feryad ediyorum, başkasından şikâyette bulunmuyorum. Senden, maddî çıkarım için yardım isteyen kendimden sana şikâyette bulunuyor, adâlet istiyorum.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
22.05.2009

Allah'ım, sonunda küfür olmayan iman ve yakin, dünya ve ahirette şerefini kazandıracak bir rahmet ihsan et. Allah'ım, bize bizimle günahlarımız arasında bir engel meydana getiren bir korku, cennete ulaştıracak bir itaat, dünya musibetlerim kolaylaştıracak bir inanç ver.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala seyyidina Muhammedin ve sellim.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Hayırlı cumalar...

Selam ve dua ile...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
21.05.2009

ALLAH’ım, verdikerine razı olmayan, sızlanıp duran, feryad eden nefsimin elinden feryad ediyorum, başkasından şikâyette bulunmuyorum. Senden, maddî çıkarım için yardım isteyen kendimden sana şikâyette bulunuyor, adâlet istiyorum.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

22.05.2009

ALLAH'ım, sonunda küfür olmayan iman ve yakin, dünya ve ahirette şerefini kazandıracak bir rahmet ihsan et. ALLAH'ım, bize bizimle günahlarımız arasında bir engel meydana getiren bir korku, cennete ulaştıracak bir itaat, dünya musibetlerim kolaylaştıracak bir inanç ver.

ALLAHümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala seyyidina Muhammedin ve sellim.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Amin Amin Amin..Allah razı olsun .Cumanız mübarek olsun...Bütün dualrınız kabul olsun..

descartes_83

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'ım, sonunda küfür olmayan iman ve yakin, dünya ve ahirette şerefini kazandıracak bir rahmet ihsan et. ALLAH'ım, bize bizimle günahlarımız arasında bir engel meydana getiren bir korku, cennete ulaştıracak bir itaat, dünya musibetlerim kolaylaştıracak bir inanç ver.

ALLAHümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala seyyidina Muhammedin ve sellim.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

emeğine sağlık kardeşim

allah razı olsun

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık kardeşim

allah razı olsun

Okuyan gönüllere sağlık kardeşim.

Selam ve dua ile...

23.05.2009

Ey akıllar veren Allah’ım! İmdâda yetiş, her şeyi ancak sen dilersin, sen yaparsın, hiç kimse bir şey dileyemez ve yapamaz. Evvel de sensin, âhirde sensin. Allah’ım bize emirler verdin, tekliflerde bulundun. Kullukta bulunmamızı diledin. Lûtfet de secdeye rağbetimizi artır. Bize ibâdet zevki ver!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Amin,Allah razı olsun kardeşim,ecrini kat kat versin,Melekler duacın olsun inş.
Selam ve Dua ile

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Amin,Allah razı olsun kardeşim,ecrini kat kat versin,Melekler duacın olsun inş.
Selam ve Dua ile

İyi dilekleriniz için Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden razı olsun.

Selam ve dua ile...

24.05.2009

Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve beni; beni aldatana karşı dürüst ve samimi davranma; beni terkedene iyilikle karşılık verme; benden esirgeyeni bağışlama ile ödüllendir.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
25.05.2009

Allah’ım bizi hareket ettiren güç de, bizim var oluşumuz da, senin lûtfun, ihsanınındır. Varlığımızın hepsi de sendendir. Senin eserindir, senin icâdındır. Yok olan bizlere, varlık lezzetini sen tattırdın, sonra tuttun, var gibi görünen bizleri kendine âşık ettin. Bizlere verdiğin mânevî varlık lezzetini, lûtfettiğin nimeti geri alma. Allah’ım, sen bize bakma. Bizim yaptıklarımızı görme, sen, kendi lûtfuna, kendi cömertliğine bak...

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

kral_hakan

Kayıtlı Kullanıcı
yatmadan önce

yatmadan önce

Allahresulü Hz. Ali (r.a.) efendimize ya Ali! sakın söyleyeceğim 5 şeyi yapmadan yatma dedi.
1.) Kuranı Kerim'in tamamını okumadan
2.) 4000 dirhem sadaka vermeden
3.) Kabeyi ziyaret etmeden
4.) Cennetdeki yerini hazırlamadan
5.) Küs olduğun kişiyle barışmadan
Hz. Ali efendimiz ey Allahınresulü bu nasıl olabilir dedi. Allahresulü şöyle buyurdu;
1.) 3 İhlas Suresini okuman kuranı kerimi hatmetmek gibidir.
2.) 4 Fatiha Suresini okuman 4000 dirhem sadaka vermeye değerdir.
3.) 10 defa La İlahe İllallah Vahdehu La Şerike Leh Lehül Mülkü Ve lehul Hamdü yuhyi ve yumit ve huve ala kulli şey'in kadir demen kabeyi ziyaret etmene eşdeğerdir.
4.)10 defa la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim demen cennetteki yerini hazıramana yardımcı olur.
5.) 10 defa Estağfirullahelazim Ellezi la ilahe illahu el hayyel kayyum ve etubü ileyh demen küs olduğun biriyle barışmanla eşdeğerdir.

arkadaşlar ben bu hadisi bir takvim yaprağının arkasında okudum. bunu bu konularda bilgi sahibi olan bir insana sordum oda tavsiye etti yatsı namazından sonra okuyup yattım rüyamda ikiz çocuklarımın olduğunu gördüm rüyamı sabah bu arkadaşıma anlattım oda bana rüyada ikiz çocuk görmenin allahresulünün unutulmuş olan sünnetlerinin tekrar hatrlanmasına delalet olduğunu söyledi. biraz daha araştırma yapınca kıbrıs savaşında bir uaçkta görünen bir allah dostununda bunu yaptığını öğrendim bu hadisin geçtiği yer tacc hadis kitabı olduğunuda öğrendim.

illaki sevgi

Kayıtlı Kullanıcı
yatmadan önce

--------------------------------------------------------------------------------

Allahresulü Hz. Ali (r.a.) efendimize ya Ali! sakın söyleyeceğim 5 şeyi yapmadan yatma dedi.
1.) Kuranı Kerim'in tamamını okumadan
2.) 4000 dirhem sadaka vermeden
3.) Kabeyi ziyaret etmeden
4.) Cennetdeki yerini hazırlamadan
5.) Küs olduğun kişiyle barışmadan
Hz. Ali efendimiz ey ALLAHınresulü bu nasıl olabilir dedi. Allahresulü şöyle buyurdu;
1.) 3 İhlas Suresini okuman kuranı kerimi hatmetmek gibidir.
2.) 4 Fatiha Suresini okuman 4000 dirhem sadaka vermeye değerdir.
3.) 10 defa La İlahe İllallah Vahdehu La Şerike Leh Lehül Mülkü Ve lehul Hamdü yuhyi ve yumit ve huve ala kulli şey'in kadir demen kabeyi ziyaret etmene eşdeğerdir.
4.)10 defa la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim demen cennetteki yerini hazıramana yardımcı olur.
5.) 10 defa Estağfirullahelazim Ellezi la ilahe illahu el hayyel kayyum ve etubü ileyh demen küs olduğun biriyle barışmanla eşdeğerdir.

arkadaşlar ben bu hadisi bir takvim yaprağının arkasında okudum. bunu bu konularda bilgi sahibi olan bir insana sordum oda tavsiye etti yatsı namazından sonra okuyup yattım rüyamda ikiz çocuklarımın olduğunu gördüm rüyamı sabah bu arkadaşıma anlattım oda bana rüyada ikiz çocuk görmenin allahresulünün unutulmuş olan sünnetlerinin tekrar hatrlanmasına delalet olduğunu söyledi. biraz daha araştırma yapınca kıbrıs savaşında bir uaçkta görünen bir ALLAH dostununda bunu yaptığını öğrendim bu hadisin geçtiği yer tacc hadis kitabı olduğunuda öğrendim.

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm gönlü güzel kardeşim,
Bu kıymette paha biçilemez güzellikte ki mevlevi dualarını, alıp arşivleyeceğim inşallah. Hakkınızı helal edin.
Emeğinize sağlık, selametle..

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN: AMİM.AMİN.
Allah razı olsun kardeşim,ecrini kat kat versin,Melekler duacın olsun inş.
Kardeşlerim sizleri tefriciye köşesinde de görmek istiyorum,kimim duası kabul olur bilinmez,onun için birbirimize dua edelim,dualarımıza katılalım.
Selam ve Dua ile

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm
amin amin amin
rabbim ebeden razı oslun kardeşim.selametle

hatug

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim herseyi gönlüne göre versin kardesim....

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm gönlü güzel kardeşim,
Bu kıymette paha biçilemez güzellikte ki mevlevi dualarını, alıp arşivleyeceğim inşallah. Hakkınızı helal edin.
Emeğinize sağlık, selametle..

Ve Aleykum Selam kardeşim, estağfurullah ne hakkı biz sadece arada aracıyız bu güzel düşüncenize vesile olabildiysek ne mutlu bize :)

Selam ve dua ile...

AMİN: AMİM.AMİN.
Allah razı olsun kardeşim,ecrini kat kat versin,Melekler duacın olsun inş.
Kardeşlerim sizleri tefriciye köşesinde de görmek istiyorum,kimim duası kabul olur bilinmez,onun için birbirimize dua edelim,dualarımıza katılalım.
Selam ve Dua ile

Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden de razı olsun kardeşim.

Selam ve dua ile...

esselamu aleyküm
amin amin amin
rabbim ebeden razı oslun kardeşim.selametle

Ve Aleykum Selam kardeşim, Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden de razı olur inşaALLAH.

Selam ve dua ile...

Rabbim herseyi gönlüne göre versin kardesim....

İnşaALLAH hepimizin gönlüne göre verir kardeşim.

Selam ve dua ile...

26.05.2009

Ey benim Rabbim; biz kimiz ki? İmdâdıma yetiş, benim talihimi sen iyiliğe çevir, kutsuzluğu Sen kutlu yap! Allah’ım Rûhumu hayâllerden, vehimlerden, zandan kurtar! Böylece de, şu zavallı dertli gönül senin güzel huyunun, merhametinin sayesinde kanatlansın, uçsun; şu balçıktan kurtulsun!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
26.05.2009

Ey benim Rabbim; biz kimiz ki? İmdâdıma yetiş, benim talihimi sen iyiliğe çevir, kutsuzluğu Sen kutlu yap! ALLAH’ım Rûhumu hayâllerden, vehimlerden, zandan kurtar! Böylece de, şu zavallı dertli gönül senin güzel huyunun, merhametinin sayesinde kanatlansın, uçsun; şu balçıktan kurtulsun!

Amin...Amin...Amin...Allah sizden razı olsun...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
23.05.2009

Ey akıllar veren ALLAH’ım! İmdâda yetiş, her şeyi ancak sen dilersin, sen yaparsın, hiç kimse bir şey dileyemez ve yapamaz. Evvel de sensin, âhirde sensin. ALLAH’ım bize emirler verdin, tekliflerde bulundun. Kullukta bulunmamızı diledin. Lûtfet de secdeye rağbetimizi artır. Bize ibâdet zevki ver!

24.05.2009

ALLAH’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve beni; beni aldatana karşı dürüst ve samimi davranma; beni terkedene iyilikle karşılık verme; benden esirgeyeni bağışlama ile ödüllendir.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

25.05.2009

ALLAH’ım bizi hareket ettiren güç de, bizim var oluşumuz da, senin lûtfun, ihsanınındır. Varlığımızın hepsi de sendendir. Senin eserindir, senin icâdındır. Yok olan bizlere, varlık lezzetini sen tattırdın, sonra tuttun, var gibi görünen bizleri kendine âşık ettin. Bizlere verdiğin mânevî varlık lezzetini, lûtfettiğin nimeti geri alma. ALLAH’ım, sen bize bakma. Bizim yaptıklarımızı görme, sen, kendi lûtfuna, kendi cömertliğine bak...

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi kardeşim sizden Allah razı olsun.Ben bu duaları bir kaç kez okuyorum.Okudukça dualaradaki incelik, nezaket, kendi haddini bilirliğe Hayran kalıyorum...Allah size kolaylıklar versin ..Allaha emanet olun...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Luvi kardeşim sizden Allah razı olsun.Ben bu duaları bir kaç kez okuyorum.Okudukça dualaradaki incelik, nezaket, kendi haddini bilirliğe Hayran kalıyorum...Allah size kolaylıklar versin ..Allaha emanet olun...

Estağfurullah biz sadece vesileciyiz arada sizleri mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize :) Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden de razı olsun.

Selam ve dua ile...

27.05.2009

Ey Allahım! Beni hidâyetine ulaştır. Geçmişimi, geleceğimi bağışla! Ey başvurulacakların en hayırlısı! Kendisinden istenilenlerin en keremlisi, en çok vereni! Ey Allahım! Sen, sözümü işitiyor, yerimi görüyor, gizli, açık neyim var ise biliyorsun. İşlerimden hiç biri sana gizli değildir. Ben çâresizim, yoksulum. Senden yardım ve eman diliyorum.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
27.05.2009

Ey Allahım! Beni hidâyetine ulaştır. Geçmişimi, geleceğimi bağışla! Ey başvurulacakların en hayırlısı! Kendisinden istenilenlerin en keremlisi, en çok vereni! Ey Allahım! Sen, sözümü işitiyor, yerimi görüyor, gizli, açık neyim var ise biliyorsun. İşlerimden hiç biri sana gizli değildir. Ben çâresizim, yoksulum. Senden yardım ve eman diliyorum.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

aminn kardeşim...
rabbim yardımcımız olsun inşallah...
emeklerine sağlık...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
aminn kardeşim...
rabbim yardımcımız olsun inşallah...
emeklerine sağlık...

Asıl okuyan gönüllerinize sağlık kardeşim.

Selam ve dua ile...

28.05.2009

Ey sırları bilen Allah’ım! Bu varlıkların birbirlerini çekmelerinden, cezbetmelerinden lûtfun ile bize aman ver; bizi bunlarin cazibesine kapılmaktan kurtar da, kendine doğru çek! Sen, birbirlerini cezbeden, çekip duran varlıklardan çok üstünsün! Bu âciz ve günâhkar kullarını Sen çek al; bu sana yaraşır! Onları bu dünya cazibesinden halâs et!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt