23.05.2009
Ey akıllar veren ALLAH’ım! İmdâda yetiş, her şeyi ancak sen dilersin, sen yaparsın, hiç kimse bir şey dileyemez ve yapamaz. Evvel de sensin, âhirde sensin. ALLAH’ım bize emirler verdin, tekliflerde bulundun. Kullukta bulunmamızı diledin. Lûtfet de secdeye rağbetimizi artır. Bize ibâdet zevki ver!
24.05.2009
ALLAH’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve beni; beni aldatana karşı dürüst ve samimi davranma; beni terkedene iyilikle karşılık verme; benden esirgeyeni bağışlama ile ödüllendir.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
25.05.2009
ALLAH’ım bizi hareket ettiren güç de, bizim var oluşumuz da, senin lûtfun, ihsanınındır. Varlığımızın hepsi de sendendir. Senin eserindir, senin icâdındır. Yok olan bizlere, varlık lezzetini sen tattırdın, sonra tuttun, var gibi görünen bizleri kendine âşık ettin. Bizlere verdiğin mânevî varlık lezzetini, lûtfettiğin nimeti geri alma. ALLAH’ım, sen bize bakma. Bizim yaptıklarımızı görme, sen, kendi lûtfuna, kendi cömertliğine bak...
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Luvi kardeşim sizden Allah razı olsun.Ben bu duaları bir kaç kez okuyorum.Okudukça dualaradaki incelik, nezaket, kendi haddini bilirliğe Hayran kalıyorum...Allah size kolaylıklar versin ..Allaha emanet olun...