Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (1 Kullanıcı)

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
08.06.2009

kalbin mühürlenmesine sebep olacak tamahtan sana sığınırım. Allâh'ım, bana kazâya rıza, öldükten sonra rahat hayat, kerîm vechine bakma lezzeti lûtfeyle. Allâh'ım, bugünün önünü salâh, ortasını felâh, sonunu hayırlı kıl. Bize dünya ve âhiret iyiliği ver, ey merhametlilerin merhametlisi!

âmîn... âmîn... âmîn...

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten te’dilü cemi’a salevati ehli mehabbetike ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi selamen ya’dilü selamehüm.

amin... Aminn

ufuktuncay

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm!
Sevgili LUVİ
Avatar resmi olarak kullandığınız resimde arapça ne yazdığını sormak istiyorum (mahsuru yoksa)!
Bana bir arkadaşım tablo olarak getirmişti aynı yazıyı ve bende ne yazıyor diye soramadım (cahilliğimin utancından)!
O gün bu gündür o bana bakar ben ona bakarım!
Yardımcı olursanız sevinirim!
Allah'a emanet olunuz!​

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm!
Sevgili LUVİ
Avatar resmi olarak kullandığınız resimde arapça ne yazdığını sormak istiyorum (mahsuru yoksa)!
Bana bir arkadaşım tablo olarak getirmişti aynı yazıyı ve bende ne yazıyor diye soramadım (cahilliğimin utancından)!
O gün bu gündür o bana bakar ben ona bakarım!
Yardımcı olursanız sevinirim!
Allah'a emanet olunuz!​

Ve Aleykum Selam kardeşim. Estağfurullah insan hayatı boyunca cahildir zaten. Orada arapça "Edep ya HU" yazıyor hat sanatıyla.

Selam ve dua ile...

Cahide Çakı

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim bunları hayatımıza geçirmeyi nasib etsin.selam ve dua ile Allaha emanet ol.

ufuktuncay

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam kardeşim. Estağfurullah insan hayatı boyunca cahildir zaten. Orada arapça "Edep ya HU" yazıyor hat sanatıyla.

Selam ve dua ile...

Aleyküm Selam!
Allah razı olsun sevgili kardeşim!
Duvarımıza astık....
Bakalım yüreğimize asabilecekmiyiz ?
Allah'a emanet olunuz!

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam!
Allah razı olsun sevgili kardeşim!
Duvarımıza astık....
Bakalım yüreğimize asabilecekmiyiz ?
Allah'a emanet olunuz!

Estağfurullah kardeşim Yüce ALLAH cc kardeşinin derdine vesile ol dedi bizde kendimizce olmaya çalıştım hamdolsun. Duvara asarak adımı atmışsın inşaALLAH Yüce ALLAH cc da yüreğine asmana izin verir.

Selam ve dua ile...

09.06.2009

Yâ Rabbi! Bize bakma ve ahvalimize nazar etme. Kendi ikramına, kendi cûd-ü Keremine bak da öyle ihsân et!

Amîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
10.06.2009

Allah'ım, kalbimizi iman ve Kur'ân nuruyla nurlandır. Allah'ım, Sana karşı fakrımızla bizi zengin kıl; Senden istiğnâ ile bizi fakir düşürme.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
11.06.2009

Ey aslanlar yaratan Allah! Biz nefis ile şeytana köpek gibi tabi olduksa da Sen, yine kahır ve azap aslanını üstümüze saldırtma!

Amîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
12.06.2009

Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve lütfunla niyetimi halis kıl; katındakine (rahmetine) yakinimi doğrult; kudretinle bozulan durumumu düzelt.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin adede ma fi ilmillahi selaten daimeten bidevami mülkillah.

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
10.06.2009

ALLAH'ım, kalbimizi iman ve Kur'ân nuruyla nurlandır. ALLAH'ım, Sana karşı fakrımızla bizi zengin kıl; Senden istiğnâ ile bizi fakir düşürme.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

11.06.2009

Ey aslanlar yaratan ALLAH! Biz nefis ile şeytana köpek gibi tabi olduksa da Sen, yine kahır ve azap aslanını üstümüze saldırtma!

Amîn...
12.06.2009

ALLAH’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve lütfunla niyetimi halis kıl; katındakine (rahmetine) yakinimi doğrult; kudretinle bozulan durumumu düzelt.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

ALLAHümme salli ala seyyidina muhammedin adede ma fi ilmillahi selaten daimeten bidevami mülkillah.

amin amin amin.....Allah razı olsun.. Allah tüm dularımızı kabul etsin...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun.. Allah tüm dularımızı kabul etsin...

Yüce ALLAH cc sizlerden de razı olsun, Amin inşaALLAH kabul eyler...

Selam ve dua ile...

13.06.2009

"Allah'ım, bana öğrettiğin ilimden beni yararlandır, yararlı olacak ilmi bana öğret. İlmimi artır. Her hal üzere Allah'a hamd olsun"

Amîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
14.06.2009

Ey Rabbim Resûlünün senden istediğini istiyorum, Resûlünün sana sığındığı şeyden ben de sana sığınıyorum. Allah'ım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır.”"Ey Rabbim! Ben zayıfım, rızân yolunda benim zaafımı kuvvetlendir. Beni nâsiyemden tutup hayra sevk et. İslâm'ı rızâmın en son noktası kıl. Ey Rabbim, ben zayıfım, beni kuvvetlendir. Ben zelîlim beni azîz kıl. Ben sana muhtacım, beni rızıklandır.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
15.06.2009

Allah’ım, zorluğa katlanacak takatımız, belaya sabredecek gücümüz, yoksulluğa dayanacak kudretimiz yok. O halde, rızkımızı esirgeme bizden; kullarına terketme bizi; hacetimizi sen gider; işlerimizi sen üstlen. Rahmet gözüyle bize bak ve tüm işlerimizde, acıyarak yardım et bize. Çünkü eğer bizi kendi halimize terketsen, tüm işlerde âciz kalırız; yararımıza olan hiçbir işi yapamayız. Kullarına terketsen, asık suratlarıyla karşılaşırız. Yakınlarımıza bıraksan, bir şey vermezler bize. Verseler de, az ve faydasız şeyler verirler; uzun süre de başımıza kakarlar, çokça kınarlar bizi. Ey Allah’ım, fazlınla bizi zengin et; büyüklüğünle bizi yücelt; bol bağışınla elimizi açık kıl ve katındakiyle yet bize.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Allahümme salli ala men ruhuhu mihrabül ervahı vel melaiketi vel kevn. Allahümme salli ala men hüve imamül enbiyai vel murseliyn. Allahümme salli ala men hüve imamü ehlil cenneti ibadillahil mü’miniyn.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
16.06.2009

"Kulum bana bir adım yaklaşırsa, Ben ona koşarak gelirim" buyuruyorsun. Ya Rabbi, bana yardımcı ol, Sana doğru bir adım olsun atayım. Ki, o benim vuslatım olsun. Beni o vuslata kavuşturmadan yanına alma Allâh'ım!...

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
17.06.2009

Ya Rabbi,
İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan ve doğru konuşanlardan eyle!

Amin...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
18.06.2009

Allah’ım, dileklerime olan rağbetimi, dostlarının dileklerine olan rağbeti gibi; korkumu da dostlarının korkusu gibi kıl. Hoşnutluğun doğrultusunda beni öyle bir amele muvaffak et ki, artık yaratıklarından herhangi birisinin korkusuyla dininden hiçbir şeyi terketmeyeyim.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
19.06.2009

Allah’ım, beni zenginleştir; rızkımı bol eyle; rızkı beklemekle beni imtihan etme; beni aziz kıl; kibre duçar eyleme; sana kul olmaya muvaffak eyle; kulluğumu, ibadetimi ucb (kendinden ve yaptığından hoşlanmak) ile fasit etme.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt