Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (2 Kullanıcı)

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
29.05.2009

Mevlam, ey mevlam! Sen rahmansın, ben ise merhamet edilecek olan; merhamet edilecek olana rahmandan başka kim merhamet eder? ALLAHI'ım bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, gunahlarımızı affet Allah’ım...

Amin...

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Mevlam, ey mevlam! Sen rahmansın, ben ise merhamet edilecek olan; merhamet edilecek olana rahmandan başka kim merhamet eder? ALLAHI'ım bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, gunahlarımızı affet ALLAH’ım...

Amin amin amin... Cuma'nın hürmetine kabul ey Yarab.

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
29.05.2009

Mevlam, ey mevlam! Sen rahmansın, ben ise merhamet edilecek olan; merhamet edilecek olana rahmandan başka kim merhamet eder? ALLAHI'ım bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, gunahlarımızı affet Allah’ım...

Amin...

aminn çok güzel dualar...
allah razı olsun...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Amin amin amin... Cuma'nın hürmetine kabul ey Yarab.

İnşaALLAH kardeşim...

aminn çok güzel dualar...
allah razı olsun...

Estağfurullah, Yüce ALLAHUTEALA (c.c) okuyan yüreklerinizden razı olsun.

Selam ve dua ile...

30.05.2009

Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve sana kulluk vazifesini yerine getirmekle ahiretim için çalışma isteği ver bana. Onun (kulluğumun) içtenliğine kalbim tanık olsun; bana galip olan durum dünyaya meyilsizlik olsun; iyi işleri şevkle yapayım; cezalarının korkusuyla kötü işlere yaklaşmayayım. Ve bana bir nur ver ki, insanlar arasında onunla yürüyeyim; karanlıklarda onunla yolumu bulayım; hak ile batıl bir-birine karıştığında, şüpheye düştüğümde onunla aydınlanayım.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
31.05.2009

Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle, onlara itaat etmeyi bizlere farz kıldın, bu vesileyle onların makamlarını bize tanıttın; öyleyse onların hakkı hürmetine göz yumup açmak gibi veya daha kısa bir zamanda gam ve üzüntüyü bizden gider.

Âmîn...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin allah razı olsun kardeşim selametle

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin allah razı olsun kardeşim selametle

Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden de razı olsun kardeşim.

Selam ve dua ile...

01.06.2009

"Yâ Rabb, benim hatâlarımı, bilmeden yapdıklarımı, işimde aşırı gitmemi, ve Senin benden çok iyi bildiğin hallerimi mağfiret eyle. Allah'ım, benim latifeleşmelerimi, ciddiyet hallerimi, hatâen ve kasden yaptıklarımı ve bende olan her şeyimi mağfiret eyle!"

Âmîn...

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden de razı olsun kardeşim.

Selam ve dua ile...

01.06.2009

"Yâ Rabb, benim hatâlarımı, bilmeden yapdıklarımı, işimde aşırı gitmemi, ve Senin benden çok iyi bildiğin hallerimi mağfiret eyle. Allah'ım, benim latifeleşmelerimi, ciddiyet hallerimi, hatâen ve kasden yaptıklarımı ve bende olan her şeyimi mağfiret eyle!"

Âmîn...

Amin,Allah razı olsun kardeşim,ecrini kat kat versin,tüm sıkıntılarını gidersin,gönlünün hayır muratlarını hayırlısıyla versin,muvaffakiyetler nasibetsin,iki cihan saadeti ve Efendimizin Şefaatini nasibetsin,melekler duacın olsun inş.
Selam ve Dua ile

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Amin,Allah razı olsun kardeşim,ecrini kat kat versin,tüm sıkıntılarını gidersin,gönlünün hayır muratlarını hayırlısıyla versin,muvaffakiyetler nasibetsin,iki cihan saadeti ve Efendimizin Şefaatini nasibetsin,melekler duacın olsun inş.
Selam ve Dua ile

Yüce ALLAHUTEALA (c.c) iyi dilekleriniz için sizlerden razı olsun.

Selam ve dua ile...

02.06.2009

Allah'ım! Kalbimi nifaktan, amelimi riyadan, dilimi yalandan, gözümü hiyanetten temizle. Şüphesiz sen gözlerin hain bakışlarını ve gönüllerin gizlediğini bilirsin. Sen bize yardım et.

Amin

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
03.06.2009

Allah’ım, Hz.Muhammed ve âline salat eyle ve Bizi, dünya üzüntülerini unutturacak bir yakîn derecesine erdir. Bize haksızlık edenden öcümüzü al, düşmanlık edene karşı bize zafer ver. Bizi dünyanın ardında koşturma; dünyayı, en çok düşündüğümüz, tasasını çektiğimiz bir varlık haline getirme, dinimiz hususunda eksiklerimizden ötürü bizi belâlara düşürme. Günahlarımız yüzünden Senden korkmayan, bize acımayan kimseleri üstümüze salma.

Âmîn... Âmîn... Âmîn..

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihi lima uğlika vel hatimi lima sebeka ven nasırıl hakki bil hakkı vel hadi ila sıratikel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala alihi ve eshabihi hakka kadrihi ve miktarihil aziym.

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
03.06.2009

allah’ım, hz.muhammed ve âline salat eyle ve bizi, dünya üzüntülerini unutturacak bir yakîn derecesine erdir. Bize haksızlık edenden öcümüzü al, düşmanlık edene karşı bize zafer ver. Bizi dünyanın ardında koşturma; dünyayı, en çok düşündüğümüz, tasasını çektiğimiz bir varlık haline getirme, dinimiz hususunda eksiklerimizden ötürü bizi belâlara düşürme. Günahlarımız yüzünden senden korkmayan, bize acımayan kimseleri üstümüze salma.

âmîn... âmîn... âmîn..

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihi lima uğlika vel hatimi lima sebeka ven nasırıl hakki bil hakkı vel hadi ila sıratikel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala alihi ve eshabihi hakka kadrihi ve miktarihil aziym.

aminnn hepsi birbirinden güzel dualar...
Hepsine yürekten amin diyorum...
Allah razı olsun kardeşim...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
aminnn hepsi birbirinden güzel dualar...
Hepsine yürekten amin diyorum...
Allah razı olsun kardeşim...

Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden de razı olsun kardeşim. "Amin"lerimiz Yüce ALLAHUTEALA (c.c)'nun dergahı izzetinde kabul olur inşaALLAH.

Selam ve dua ile...

04.06.2009

Allâh'ım, bana işimde sebat, doğru yolda olduğum zaman kararlılık ve azim ver. Nimetine şükür ve sana güzel kulluk etmeyi nasib eyle. Bana selim kalb, doğru konuşan dil ver. Bana, ancak Sen'in bildiğin tüm iyilikleri ver; ve ancak Sen'in layıkıyla bildiğin tüm kötülüklerden beni koru! Senden gizli kalmayan bilerek veya bilmeyerek işlediğim bütün günahlardan beni bağışla! Günahlarımı setret, beni bu dünyada ve âhirette günahlarım sebebiyle insanlar önünde mahcub ve rezil etme! Hatalarımızı, sevaplarla değiştir.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin adede ma fi ilmillahi selaten daimeten bidevami mülkillah.

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden de razı olsun kardeşim. "Amin"lerimiz Yüce ALLAHUTEALA (c.c)'nun dergahı izzetinde kabul olur inşaALLAH.

Selam ve dua ile...

04.06.2009

Allâh'ım, bana işimde sebat, doğru yolda olduğum zaman kararlılık ve azim ver. Nimetine şükür ve sana güzel kulluk etmeyi nasib eyle. Bana selim kalb, doğru konuşan dil ver. Bana, ancak Sen'in bildiğin tüm iyilikleri ver; ve ancak Sen'in layıkıyla bildiğin tüm kötülüklerden beni koru! Senden gizli kalmayan bilerek veya bilmeyerek işlediğim bütün günahlardan beni bağışla! Günahlarımı setret, beni bu dünyada ve âhirette günahlarım sebebiyle insanlar önünde mahcub ve rezil etme! Hatalarımızı, sevaplarla değiştir.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin adede ma fi ilmillahi selaten daimeten bidevami mülkillah.

Amin amin amin. Allah kabul buyursun inşallah...

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
04.06.2009

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

amin kardeşim böyle bir duaya ihtyacım vardı
aminn aminn aminnn
rabbim kabul buyursun inşallah

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Amin amin amin. Allah kabul buyursun inşallah...

amin kardeşim böyle bir duaya ihtyacım vardı
aminn aminn aminnn
rabbim kabul buyursun inşallah

İnşaALLAH dualarımızı ve aminlerimizi kabul buyurur...

Selam ve dua ile...

05.06.2009

Ey zengin olan, ey övülen, ey yoktan vâreden, ey kullarını (öldükten sonra tekrar diriltip) aslına iadeeden, ey pek merhametli, ey çok sevgili Allah'ım! Helâlinden vererek bizi haram kıldığın şeylerden müstağni kıl. Tâatinle beni ma'sıyetten de müstağni kıl. Fazl u kereminle bizi senden başkasından müstağni kıl. Allah'ım bize hakkı hakk olarak göster ve ona uymamızı bize müyesser kıl. Bize bâtılı da bâtıl olarak göster, ondan da kaçınmamızı bize nasîbeyle. Allah'ım bizi nefsimizin eline bırakma.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Hayırlı cumalar...

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
05.06.2009

Ey zengin olan, ey övülen, ey yoktan vâreden, ey kullarını (öldükten sonra tekrar diriltip) aslına iadeeden, ey pek merhametli, ey çok sevgili Allah'ım! Helâlinden vererek bizi haram kıldığın şeylerden müstağni kıl. Tâatinle beni ma'sıyetten de müstağni kıl. Fazl u kereminle bizi senden başkasından müstağni kıl. Allah'ım bize hakkı hakk olarak göster ve ona uymamızı bize müyesser kıl. Bize bâtılı da bâtıl olarak göster, ondan da kaçınmamızı bize nasîbeyle. Allah'ım bizi nefsimizin eline bırakma.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Hayırlı cumalar...

amin amin aminnn

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
06.06.2009

Ey yolunu sapanlara doğru yolu gösteren, ey günah işleyenlere de merhamet eden, ey sürçenlerin yanılgı ve hatâlarını afveden Allah'ım! Büyük badire içinde bulunan bu kullarına acı. Müslümanların hepsine, tümüne de acı. Bizi, kendilerini maddeten ve ma'nen rızıklandırdığın gerçek dirilerle beraber eyle.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Allahümme salli ala seyyidina Muhammediv ve ala ali seyyidina Muhammed. Salaten tüncina biha min cemiil ehvali vel afaat. Ve takdilena biha cemi’al hacat. Ve tutahhiruna biha min cemiis seyyiat. Ve terfeuna biha aledderacat. Ve tübelliğuna biha eksal’ğayat, min cemiylhayrati fil hayati ve badel memat. Hasbünallahi ve nimel vekil, Hasbünallahi ve nimel vekil, Hasbünallahü ve nimel vekil, nimel mevla ve nimen nasir.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
07.06.2009

Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve kalplerimizin gizli niyetlerini, uzuvlarımızın hareketlerini, gözlerimizin işaretlerini ve dillerimizin konuştuğu sözleri sevabını gerektiren şeylerle ilgili kıl ki, mükâfatını hakkedecek bir iyiliği kaçırmayalım; cezalandırmanı gerektirecek bir kötülüğü de işlemeyelim.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Allahümme salli ala ruhi seyyidina muhammedin fil ervah. Allahümme salli ala cesedi seyyidina muhammedin fil ecsad. Allahümme salli ala gabri seyyidina muhammedin fil kubur. Allahümme ebliğ ruha seyyidina muhammedin minni tehıyyeten selaten ve selema.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
08.06.2009

Kalbin mühürlenmesine sebep olacak tamahtan sana sığınırım. Allâh'ım, bana kazâya rıza, öldükten sonra rahat hayat, kerîm vechine bakma lezzeti lûtfeyle. Allâh'ım, bugünün önünü salâh, ortasını felâh, sonunu hayırlı kıl. Bize dünya ve âhiret iyiliği ver, ey merhametlilerin merhametlisi!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten te’dilü cemi’a salevati ehli mehabbetike ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi selamen ya’dilü selamehüm.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt