29.05.2009
Mevlam, ey mevlam! Sen rahmansın, ben ise merhamet edilecek olan; merhamet edilecek olana rahmandan başka kim merhamet eder? ALLAHI'ım bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, gunahlarımızı affet Allah’ım...
Amin...
Amin amin amin... Cuma'nın hürmetine kabul ey Yarab.
aminn çok güzel dualar...
allah razı olsun...
amin amin amin allah razı olsun kardeşim selametle
Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden de razı olsun kardeşim.
Selam ve dua ile...
01.06.2009
"Yâ Rabb, benim hatâlarımı, bilmeden yapdıklarımı, işimde aşırı gitmemi, ve Senin benden çok iyi bildiğin hallerimi mağfiret eyle. Allah'ım, benim latifeleşmelerimi, ciddiyet hallerimi, hatâen ve kasden yaptıklarımı ve bende olan her şeyimi mağfiret eyle!"
Âmîn...
Amin,Allah razı olsun kardeşim,ecrini kat kat versin,tüm sıkıntılarını gidersin,gönlünün hayır muratlarını hayırlısıyla versin,muvaffakiyetler nasibetsin,iki cihan saadeti ve Efendimizin Şefaatini nasibetsin,melekler duacın olsun inş.
Selam ve Dua ile
03.06.2009
allah’ım, hz.muhammed ve âline salat eyle ve bizi, dünya üzüntülerini unutturacak bir yakîn derecesine erdir. Bize haksızlık edenden öcümüzü al, düşmanlık edene karşı bize zafer ver. Bizi dünyanın ardında koşturma; dünyayı, en çok düşündüğümüz, tasasını çektiğimiz bir varlık haline getirme, dinimiz hususunda eksiklerimizden ötürü bizi belâlara düşürme. Günahlarımız yüzünden senden korkmayan, bize acımayan kimseleri üstümüze salma.
âmîn... âmîn... âmîn..
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihi lima uğlika vel hatimi lima sebeka ven nasırıl hakki bil hakkı vel hadi ila sıratikel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala alihi ve eshabihi hakka kadrihi ve miktarihil aziym.
aminnn hepsi birbirinden güzel dualar...
Hepsine yürekten amin diyorum...
Allah razı olsun kardeşim...
Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden de razı olsun kardeşim. "Amin"lerimiz Yüce ALLAHUTEALA (c.c)'nun dergahı izzetinde kabul olur inşaALLAH.
Selam ve dua ile...
04.06.2009
Allâh'ım, bana işimde sebat, doğru yolda olduğum zaman kararlılık ve azim ver. Nimetine şükür ve sana güzel kulluk etmeyi nasib eyle. Bana selim kalb, doğru konuşan dil ver. Bana, ancak Sen'in bildiğin tüm iyilikleri ver; ve ancak Sen'in layıkıyla bildiğin tüm kötülüklerden beni koru! Senden gizli kalmayan bilerek veya bilmeyerek işlediğim bütün günahlardan beni bağışla! Günahlarımı setret, beni bu dünyada ve âhirette günahlarım sebebiyle insanlar önünde mahcub ve rezil etme! Hatalarımızı, sevaplarla değiştir.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin adede ma fi ilmillahi selaten daimeten bidevami mülkillah.
04.06.2009
Allâh'ım, bana işimde sebat, doğru yolda olduğum zaman kararlılık ve azim ver. Nimetine şükür ve sana güzel kulluk etmeyi nasib eyle. Bana selim kalb, doğru konuşan dil ver. Bana, ancak Sen'in bildiğin tüm iyilikleri ver; ve ancak Sen'in layıkıyla bildiğin tüm kötülüklerden beni koru! Senden gizli kalmayan bilerek veya bilmeyerek işlediğim bütün günahlardan beni bağışla! Günahlarımı setret, beni bu dünyada ve âhirette günahlarım sebebiyle insanlar önünde mahcub ve rezil etme! Hatalarımızı, sevaplarla değiştir.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin adede ma fi ilmillahi selaten daimeten bidevami mülkillah.
Amin amin amin. Allah kabul buyursun inşallah...
amin kardeşim böyle bir duaya ihtyacım vardı
aminn aminn aminnn
rabbim kabul buyursun inşallah
05.06.2009
Ey zengin olan, ey övülen, ey yoktan vâreden, ey kullarını (öldükten sonra tekrar diriltip) aslına iadeeden, ey pek merhametli, ey çok sevgili Allah'ım! Helâlinden vererek bizi haram kıldığın şeylerden müstağni kıl. Tâatinle beni ma'sıyetten de müstağni kıl. Fazl u kereminle bizi senden başkasından müstağni kıl. Allah'ım bize hakkı hakk olarak göster ve ona uymamızı bize müyesser kıl. Bize bâtılı da bâtıl olarak göster, ondan da kaçınmamızı bize nasîbeyle. Allah'ım bizi nefsimizin eline bırakma.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Hayırlı cumalar...