Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (2 Kullanıcı)

descartes_83

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH’ım, Muhammed ve âl-i Muhammed’e salat eyle ve beni (başka hiçbir şeyle) değiştirmeyeceğim güzel bir hidayet, asla vazgeçmeyeceğim hak bir yöntem ve şüphe etmeyeceğim doğru bir niyet ile faydalandır.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

allah razi olsun kardesim

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun..

allah razi olsun kardesim

Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizden de razı olsun kardeşlerim.

08.05.2009

Ey benim Rabbim; biz kimiz ki? İmdâdıma yetiş, benim talihimi sen iyiliğe çevir, kutsuzluğu Sen kutlu yap! Allah’ım Rûhumu hayâllerden, vehimlerden, zandan kurtar! Böylece de, şu zavallı dertli gönül senin güzel huyunun, merhametinin sayesinde kanatlansın, uçsun; şu balçıktan kurtulsun!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
08.05.2009

Ey benim Rabbim; biz kimiz ki? İmdâdıma yetiş, benim talihimi sen iyiliğe çevir, kutsuzluğu Sen kutlu yap! ALLAH’ım Rûhumu hayâllerden, vehimlerden, zandan kurtar! Böylece de, şu zavallı dertli gönül senin güzel huyunun, merhametinin sayesinde kanatlansın, uçsun; şu balçıktan kurtulsun!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Amin Amin Amin...Allah kabul etsin..Allah razı olsun..

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah kabul etsin..Allah razı olsun..

İnşaALLAH kardeşim. Yüce ALLAH (c.c) sizlerden de razı olsun.

Selam ve dua ile...

09.05.2009

Ey Rabbim! Girişeceğim her işe doğruluk ve içtenlik üzere girmemi, bırakacağım her işten de doğruluk ve içtenlik göstererek çıkmamı sağla ve bana katından destekleyici bir güç bahşet!

Amin...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
10.05.2009

Allah'ım, bize razı olduğun şeyleri yapmayı nasip et. Sana olan ibadetlerimiz ile bizleri diri eyle. Rabbim duamı reddetme, beni kendi güç ve kuvvetime terk etme, acizliğime merhamet et. Fakirlik ve perişanlığıma acı, bize layık olduğumuz şekilde muamele etme. Yüzümüzü Senden başkasına secde etmekten koruduğun gibi, ellerimizi de Senden başkasına açmaktan koru.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala seyyidina Muhammedin ve sellim.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'ım, bize razı olduğun şeyleri yapmayı nasip et. Sana olan ibadetlerimiz ile bizleri diri eyle. Rabbim duamı reddetme, beni kendi güç ve kuvvetime terk etme, acizliğime merhamet et. Fakirlik ve perişanlığıma acı, bize layık olduğumuz şekilde muamele etme. Yüzümüzü Senden başkasına secde etmekten koruduğun gibi, ellerimizi de Senden başkasına açmaktan koru.

ALLAHümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala seyyidina Muhammedin ve sellim.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

descartes_83

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'ım, bize razı olduğun şeyleri yapmayı nasip et. Sana olan ibadetlerimiz ile bizleri diri eyle. Rabbim duamı reddetme, beni kendi güç ve kuvvetime terk etme, acizliğime merhamet et. Fakirlik ve perişanlığıma acı, bize layık olduğumuz şekilde muamele etme. Yüzümüzü Senden başkasına secde etmekten koruduğun gibi, ellerimizi de Senden başkasına açmaktan koru.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

allah razı olsun kardesım

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
11.05.2009

Ey Allah'ım, kalbimi nifaktan, amelimi riyâdan ve gözümü hıyânetten arındır.
Ey Allah'ım, günahlarımı affet, rızkımı bollaştır, huyumu güzelleştir, verdiğin rızıkla beni kanaatkâr, kazancımı da pak eyle.
Nefsimi bana vermediğin bir şeyin peşinde düşürme. Sen benden razı olmadıkça da beni dünyadan alma.
Ey Allah'ım, ömrümün sonunu, ömrümün en hayırlı bölümü yap, en son işlerim, amellerimin en hayırlıları, sana ulaştığım gün de en hayırlı günüm olsun..

Amin

minabetül

Kayıtlı Kullanıcı
Üstad Muhammed İkbal'in Duası

Büyük İslam şairi ve mütefekkiri Üstad Muhammed İkbal'in (1873-1938)

Bab-i Cibril'deki duası...

DUA

ALLAHım, lütfunla, kereminle bu milletin ağacı yeşildir,
Senin kereminden bu millet bugün hâlâ yaşayabilmektedir!

ALLAHım, İslam milletine kıpırdanış, silkiniş imkanı bağışla,
Hz.Ali gönlü, Hz.Ebubekir sadakati ve ihlası bağışla!

Bu ümmetin ciğerine Muhammed aşkının okunu sapla,
Yeniden dünyaya hakim olma arzusu uyandır onlarda!

Öyle ki, senin gök kubbende daima parlak kalsın yıldızlar,
Senin dünyanda gecelerini ibadetle geçirenler selamette kalsınlar!

İslam gencine ciğer ateşi İslam’a hizmet harareti lûtfet,
Ona benim Peygamber aşkımı, derin görüşümü nasip et!

Benim gemimi içinde bulunduğu girdaptan kurtar,
Ona hızlı gitme gücü bağışla, yavaş gitmesinden kurtar!

ALLAHım, ölme yaşama sırlarını öğret bana,
Çünkü bütün bu kâinat senin ilmin içindedir daima.

Uykusuz gözlerim senin için yaşlıdır.
Senin için kalbimde dayanılmaz dertler saklıdır.

Sabahlara kadar feryat ve niyazlarım senin için,
Yalnızlığımda ve meclislerde yanıp yakılışlarım senin için.

Heyecanlarım, arzularım, burkuluşlarım senin için.
Umutlarım, aranmalarım hepsi, hepsi senin için.

amin
[Bâl-i Cibril’den]

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
09.05.2009

Ey Rabbim! Girişeceğim her işe doğruluk ve içtenlik üzere girmemi, bırakacağım her işten de doğruluk ve içtenlik göstererek çıkmamı sağla ve bana katından destekleyici bir güç bahşet!

10.05.2009

11.05.2009

Ey ALLAH'ım, kalbimi nifaktan, amelimi riyâdan ve gözümü hıyânetten arındır.
Ey ALLAH'ım, günahlarımı affet, rızkımı bollaştır, huyumu güzelleştir, verdiğin rızıkla beni kanaatkâr, kazancımı da pak eyle.
Nefsimi bana vermediğin bir şeyin peşinde düşürme. Sen benden razı olmadıkça da beni dünyadan alma.
Ey ALLAH'ım, ömrümün sonunu, ömrümün en hayırlı bölümü yap, en son işlerim, amellerimin en hayırlıları, sana ulaştığım gün de en hayırlı günüm olsun..

Amin Amin Amin... Allah razı olsun
ALLAH DULARIMIZI KABUL ETSİN..

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun
ALLAH DULARIMIZI KABUL ETSİN..

Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden de razı olsun.

Selam ve dua ile...

12.05.2009

Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve beni günahlardan koru; itaatine muvaffak kıl; (sana doğru) güzel bir dönüşü bana nasip eyle; tövbeyle beni temizle; özel korumanla beni destekle; sağlıkla işlerimi düzene koy; mağfiretinin tadını bana tattır; beni affının özgürü, rahmetinin azatlısı kıl;

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
12.05.2009

ALLAH’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve beni günahlardan koru; itaatine muvaffak kıl; (sana doğru) güzel bir dönüşü bana nasip eyle; tövbeyle beni temizle; özel korumanla beni destekle; sağlıkla işlerimi düzene koy; mağfiretinin tadını bana tattır; beni affının özgürü, rahmetinin azatlısı kıl;

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Amin Amin Amin...Allah razı olsun.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı

Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden de razı olsun.

Selam ve dua ile...

13.05.2009

Allah’ım, mağfiretine yönelmiş, affını umarak yola koyulmuşum. Lütuf ve keremine güvenerek günahlarımı bağışlamanı istiyorum. Ancak mağfiretini gerektirecek bir şeyim, affını hakkedeceğim bir amelim yoktur. Dolayısıyla sadece senin fazl u keremine güvenebilirim. O halde, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve fazl u keremini benden esirgeme.

Amin...

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
06.05.2009

Ey yolunu sapanlara doğru yolu gösteren, ey günah işleyenlere de merhamet eden, ey sürçenlerin yanılgı ve hatâlarını afveden Allah'ım! Büyük badire içinde bulunan bu kullarına acı. Müslümanların hepsine, tümüne de acı.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

aminn aminn aminn.

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
13.05.2009

ALLAH’ım, mağfiretine yönelmiş, affını umarak yola koyulmuşum. Lütuf ve keremine güvenerek günahlarımı bağışlamanı istiyorum. Ancak mağfiretini gerektirecek bir şeyim, affını hakkedeceğim bir amelim yoktur. Dolayısıyla sadece senin fazl u keremine güvenebilirim. O halde, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve fazl u keremini benden esirgeme.

Amin...
AMİN AMİN AMİN....ALLAH RAZI OLSUN..

descartes_83

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH’ım, mağfiretine yönelmiş, affını umarak yola koyulmuşum. Lütuf ve keremine güvenerek günahlarımı bağışlamanı istiyorum. Ancak mağfiretini gerektirecek bir şeyim, affını hakkedeceğim bir amelim yoktur. Dolayısıyla sadece senin fazl u keremine güvenebilirim. O halde, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve fazl u keremini benden esirgeme.

Amin... amin ....amin....

allah razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt