Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (2 Kullanıcı)

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
13.05.2009

ALLAH’ım, mağfiretine yönelmiş, affını umarak yola koyulmuşum. Lütuf ve keremine güvenerek günahlarımı bağışlamanı istiyorum. Ancak mağfiretini gerektirecek bir şeyim, affını hakkedeceğim bir amelim yoktur. Dolayısıyla sadece senin fazl u keremine güvenebilirim. O halde, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve fazl u keremini benden esirgeme.

aminn aminn

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı

Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden de razı olsun.

Selam ve dua ile...

14.05.2009

Ey dehşete düşenlerin candan yakını, ey yalnızların dostu, ey ümidi esilenlerin yardımcısı ve ey kederleri gideren, gamları dağıtan Allah’ım, ümid edip de ulaşamadığımız, gönlümüzden geçirip de def edemediğimiz işler için sana sığınırız, yardımını dileriz ki bizleri işlerin dağınıklığından, ilmin faydasızlığından, nefsin tembelliğinden, muhafaza eyle, hakkımızda hükmettiğin şeylere bizleri razı kıl, bi hürmeti Taha ve Yasin...

AMİN

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
13.05.2009

ALLAH’ım, mağfiretine yönelmiş, affını umarak yola koyulmuşum. Lütuf ve keremine güvenerek günahlarımı bağışlamanı istiyorum. Ancak mağfiretini gerektirecek bir şeyim, affını hakkedeceğim bir amelim yoktur. Dolayısıyla sadece senin fazl u keremine güvenebilirim. O halde, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve fazl u keremini benden esirgeme.

aminn aminn

İnşaALLAH Yüce ALLAHUTEALA (c.c) dualarımızı kabul eyler kardeşim.

Selam ve dua ile...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
15.05.2009

Allah'ım bize hakkı hakk olarak göster ve ona uymamızı bize müyesser kıl.
Bize bâtılı da bâtıl olarak göster, ondan da kaçınmamızı bize nasîbeyle.
Allah'ım bizi nefsimizin eline bırakma.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
15.05.2009

Allah'ım bize hakkı hakk olarak göster ve ona uymamızı bize müyesser kıl.
Allah'ım bizi nefsimizin eline bırakma.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

aminn kardeşim amin inşallah....rabbim nefsimizin şerrinden korusun...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
aminn kardeşim amin inşallah....rabbim nefsimizin şerrinden korusun...

Amin kardeşim inşaALLAH...

Selam ve dua ile...

16.05.2009

Allah’ım, Beni genişlikte de, zor durumda kalıp ihlas ile sana yalvaranların yalvardığı gibi yalvaranlardan kıl. Hiç kuşkusuz, sen pek yücesin, övgüye layıksın.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
15.05.2009

ALLAH'ım bize hakkı hakk olarak göster ve ona uymamızı bize müyesser kıl.
ALLAH'ım bizi nefsimizin eline bırakma.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

16.05.2009

ALLAH’ım, Beni genişlikte de, zor durumda kalıp ihlas ile sana yalvaranların yalvardığı gibi yalvaranlardan kıl. Hiç kuşkusuz, sen pek yücesin, övgüye layıksın.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN..

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı

Yüce ALLAHUTEALA cc sizden de razı olsun kardeşim.

Selam ve dua ile...

17.05.2009

Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle. Allâh'ım, ey kalpleri çeviren Rabbim, kalbimi senin dinin üzerinde sağlam tut. Allâh'ım, ey kalpleri ve gözleri döndüren, kalplerimizi sana itâate döndür.

Âmîn... Âmîn... Âmîn..

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim,
Allah razı olsun,güzel bilgilendirici bir paylacım,emeğine yüreğine sağlık,RABBİM ecrini kat kat versin inş.
Selam ve Dua ile

.

descartes_83

Kayıtlı Kullanıcı
Ey dehşete düşenlerin candan yakını, ey yalnızların dostu, ey ümidi esilenlerin yardımcısı ve ey kederleri gideren, gamları dağıtan ALLAH’ım, ümid edip de ulaşamadığımız, gönlümüzden geçirip de def edemediğimiz işler için sana sığınırız, yardımını dileriz ki bizleri işlerin dağınıklığından, ilmin faydasızlığından, nefsin tembelliğinden, muhafaza eyle, hakkımızda hükmettiğin şeylere bizleri razı kıl, bi hürmeti Taha ve Yasin...

ALLAH'ım bize hakkı hakk olarak göster ve ona uymamızı bize müyesser kıl.
ALLAH'ım bizi nefsimizin eline bırakma.

ALLAH’ım, Beni genişlikte de, zor durumda kalıp ihlas ile sana yalvaranların yalvardığı gibi yalvaranlardan kıl. Hiç kuşkusuz, sen pek yücesin, övgüye layıksın.

ALLAH’ım, Muhammed ve âline salat eyle. Allâh'ım, ey kalpleri çeviren Rabbim, kalbimi senin dinin üzerinde sağlam tut. Allâh'ım, ey kalpleri ve gözleri döndüren, kalplerimizi sana itâate döndür.

Âmîn... Âmîn... Âmîn..

allah razı olsun kardesim

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun kardesim

Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden de razı olsun.

Selam ve dua ile...

18.05.2009

Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve kazâna gönül hoşluğuyla razı olmamı sağla; hükmünün gerçekleştiği hususlarda göğsümü aç; benden esirgediklerin için sana şükrümü, bana verdiklerin için olan şükrümden bol eyle. Yoksul biri için aşağılık, servet sahibi biri için de üstünlük düşünmekten beni koru. Çünkü gerçek şeref sahibi, sana itaat edişi sebebiyle şereflenen; gerçek izzet sahibi ise sana ibadet edişi sebebiyle izzet bulan kimsedir.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN. KArdeşim,Allah razı olsun,ecrini kat kat versin inş.
Selam ve Dua ile

descartes_83

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve kazâna gönül hoşluğuyla razı olmamı sağla; hükmünün gerçekleştiği hususlarda göğsümü aç; benden esirgediklerin için sana şükrümü, bana verdiklerin için olan şükrümden bol eyle. Yoksul biri için aşağılık, servet sahibi biri için de üstünlük düşünmekten beni koru. Çünkü gerçek şeref sahibi, sana itaat edişi sebebiyle şereflenen; gerçek izzet sahibi ise sana ibadet edişi sebebiyle izzet bulan kimsedir.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

allah razi olsun kardesim

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
17.05.2009

ALLAH’ım, Muhammed ve âline salat eyle. Allâh'ım, ey kalpleri çeviren Rabbim, kalbimi senin dinin üzerinde sağlam tut. Allâh'ım, ey kalpleri ve gözleri döndüren, kalplerimizi sana itâate döndür.

Âmîn... Âmîn... Âmîn..

18.05.2009

ALLAH’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve kazâna gönül hoşluğuyla razı olmamı sağla; hükmünün gerçekleştiği hususlarda göğsümü aç; benden esirgediklerin için sana şükrümü, bana verdiklerin için olan şükrümden bol eyle. Yoksul biri için aşağılık, servet sahibi biri için de üstünlük düşünmekten beni koru. Çünkü gerçek şeref sahibi, sana itaat edişi sebebiyle şereflenen; gerçek izzet sahibi ise sana ibadet edişi sebebiyle izzet bulan kimsedir.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Amin Amin Amin....Allah razı olsun.Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN. KArdeşim,Allah razı olsun,ecrini kat kat versin inş.
Selam ve Dua ile

allah razi olsun kardesim

Allah razı olsun.Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...

Yüce ALLAHUTEALA (c.c) hepinizden razı olsun.

Selam ve dua ile...

19.05.2009

Ey Rabbimiz,
Üzerimizden sevgi ve merhametini eksik etme ve içinde bulunduğumuz şartlarda bizi doğrulardan ve doğruluktan ayırma!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

descartes_83

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Rabbimiz,
Üzerimizden sevgi ve merhametini eksik etme ve içinde bulunduğumuz şartlarda bizi doğrulardan ve doğruluktan ayırma!

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

allah razı olsun kardeşim

emeğine sağlık

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardeşim

emeğine sağlık

Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden razı olsun.

Selam ve dua ile...

20.05.2009

Ya Rabbi!
Gerek bana, gerek anneme babama lütfettiğin nimetlerine şükür yoluna beni sevket. Senin razı olacağın makbul ve güzel iş yapmaya beni yönelt ve bana salih, dine bağlı, makbul nesil nasib eyle! Rabbim! Senin kapına döndüm, ben sana teslim olanlardanım. Canımı iyiler safında Müslüman olarak al, beni salihlerin arasına kat.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
19.05.2009

Ey Rabbimiz,

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

20.05.2009

Ya Rabbi!
Gerek bana, gerek anneme babama lütfettiğin nimetlerine şükür yoluna beni sevket. Senin razı olacağın makbul ve güzel iş yapmaya beni yönelt ve bana salih, dine bağlı, makbul nesil nasib eyle! Rabbim! Senin kapına döndüm, ben sana teslim olanlardanım. Canımı iyiler safında Müslüman olarak al, beni salihlerin arasına kat.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Amin Amin Amin...Allah razı olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt