Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (1 Kullanıcı)

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
30.04.2009

Mevlam, ey Mevlam! Sen güç sahibisin, ben ise imtihan edilen; imtihan edilene güç sahibinden başka kim merhamet eder?
ALLAH'ım bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, günahlarımızı affet ALLAH’ım...

01.05.2009

Ey ortağı, benzeri bulunmayan, pâk, kutsal Rabbimiz! Bize yardım et ve günahlarımızı bağışla. Bize ince, derin mânâlı, tesirli güzel sözler ilham et de, onlarla duâ ederek senin merhametini kazanalım. Ya Rabbi! Duâyı ettiren, bizi sana yalvartan da sensin, duâyı kabul eden de sen. Ümit de, emînlik de, korku da, mehâbet de senden gelmektedir. Ey söz sultanı! Biz yanlış söyledi isek, sen düzelt. Her şeyin düzelticisi sensin. ALLAH’ım sen de öyle bir kudret, öyle bir güç var ki, onunla dilediğini, dilediğin şeye çevirirsin
Amin Amin Amin...
Allah razı olsun.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
02.05.2009

Allah’ım, bildiğin için, senden hayrı istiyorum. O halde, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve benim için hayrı mukadder et; iyiyi seçebilme bilgisini bana ver; bunu, bizim için mukadder ettiğin şeye hoşnutluk ve hakkımızda hükmettiğin şeye teslimiyet vesilesi kıl. Kuşkulanma kaygısını bizden uzaklaştır; ihlaslı kullarının yakiniyle bizi destekle.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
02.05.2009

ALLAH’ım, bildiğin için, senden hayrı istiyorum. O halde, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve benim için hayrı mukadder et; iyiyi seçebilme bilgisini bana ver; bunu, bizim için mukadder ettiğin şeye hoşnutluk ve hakkımızda hükmettiğin şeye teslimiyet vesilesi kıl. Kuşkulanma kaygısını bizden uzaklaştır; ihlaslı kullarının yakiniyle bizi destekle.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

descartes_83

Kayıtlı Kullanıcı
02.05.2009

Allah’ım, bildiğin için, senden hayrı istiyorum. O halde, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve benim için hayrı mukadder et; iyiyi seçebilme bilgisini bana ver; bunu, bizim için mukadder ettiğin şeye hoşnutluk ve hakkımızda hükmettiğin şeye teslimiyet vesilesi kıl. Kuşkulanma kaygısını bizden uzaklaştır; ihlaslı kullarının yakiniyle bizi destekle.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

amin amin amin
allah razı olsun kardeşim

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Amin amin amin. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Rabbim razı olsun. Selametle..

NDYZLF

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun bilgilendirdiniz bizi.
Selam ve dua ile...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
02.05.2009
Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Amin İnşaALLAH kardeşim. Sizden de razı olsun inşaALLAH.

Selam ve dua ile...

amin amin amin
allah razı olsun kardeşim

Sizden de razı olsun kardeşim inşaALLAH:

Selam ve dua ile...

Amin amin amin. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Rabbim razı olsun. Selametle..

Hepimizden razı olur inşaALLAH kardeşim.

Selam ve dua ile...

03.05.2009

Yâ Rabbî!
Duâ ve yakarışlarımızda sana lâyık olmayan sözleri bilmeyerek söyleyip hatâlarda bulunmuş isek, o kelimeleri sen ıslâh et ve duâmızı kabul buyur.
Çünkü; sözlerin hâkimi ve sultanı ancak sensin. Ey âlemin yaratıcısı! Kasvetli, kararmış, katılaşmış âdetâ taş gibi olmuş olan kalbimizi mum gibi yumuşat, feryâdımızı, âh u vâhımızı, hoş eyle ki rahmetini celbetsin, çeksin. Bizi köle gibi kullanan bu serkeş nefisten bizi satın al. O nefis bıçağı kemiğe dayandı (zulmü canımıza yetti). Yâ Rabbî! Sana ne arz edeyim. Çünkü sen gizli ve açık her şeyi bilirsin."

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
04.05.2009

Ey yardım isteyenlerin yardımcısı! Bizi hidayete çıkan malumatımız ve servetimiz, bizim için medâr-ı iftihar olabilecek bir şey değildir!

Senin firkatinden daha ağır acı bir şey yoktur. Sana ilticadan gayrı hareket, beyhude dönüp dolaşmak ve kördüğüm olmaktan başka bir şey değildir…

Ya rabbi! Dua ve münacatımızda sana layık olmayan söz sözleri bilmeyerek söyleyip hatalarda bulunmuş isek, o kelimeleri Sen ıslah et ve kabul buyur çünkü sözlerin hâkim ve sultanı dahi Sensin!

Amîn...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
03.05.2009

Yâ Rabbî!
Duâ ve yakarışlarımızda sana lâyık olmayan sözleri bilmeyerek söyleyip hatâlarda bulunmuş isek, o kelimeleri sen ıslâh et ve duâmızı kabul buyur.
Çünkü; sözlerin hâkimi ve sultanı ancak sensin. Ey âlemin yaratıcısı! Kasvetli, kararmış, katılaşmış âdetâ taş gibi olmuş olan kalbimizi mum gibi yumuşat, feryâdımızı, âh u vâhımızı, hoş eyle ki rahmetini celbetsin, çeksin. Bizi köle gibi kullanan bu serkeş nefisten bizi satın al. O nefis bıçağı kemiğe dayandı (zulmü canımıza yetti). Yâ Rabbî! Sana ne arz edeyim. Çünkü sen gizli ve açık her şeyi bilirsin."

04.05.2009

Ey yardım isteyenlerin yardımcısı! Bizi hidayete çıkan malumatımız ve servetimiz, bizim için medâr-ı iftihar olabilecek bir şey değildir!

Senin firkatinden daha ağır acı bir şey yoktur. Sana ilticadan gayrı hareket, beyhude dönüp dolaşmak ve kördüğüm olmaktan başka bir şey değildir…

Ya rabbi! Dua ve münacatımızda sana layık olmayan söz sözleri bilmeyerek söyleyip hatalarda bulunmuş isek, o kelimeleri Sen ıslah et ve kabul buyur çünkü sözlerin hâkim ve sultanı dahi Sensin!

AMİN AMİN AMİN..ALLAH DUALARIMIZA İCABET ETSİN. KABUL ETSİN..
ALLAH RAZI OLSUN.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
03.05.2009 ALLAH DUALARIMIZA İCABET ETSİN. KABUL ETSİN..
ALLAH RAZI OLSUN.

İnşaALLAH kardeşim. Yüce ALLAHUTEALA (c.c) senden de razı olsun...

Selam ve dua ile...

05.05.2009

Ey benim hâlıkım, yaratıcım, sen beni belânın şerrinden muhâfaza et, fakat onun yüzünden gelecek lûtufdan, ihsandan da beni mahrum etme. Rabbim gördüğüm, uğradığım belâlara karşı, lûtfet de şükredeyim. Geçip gidince de neden şükretmedim diye hasret çekmeyeyim

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
05.05.2009

Ey benim hâlıkım, yaratıcım, sen beni belânın şerrinden muhâfaza et, fakat onun yüzünden gelecek lûtufdan, ihsandan da beni mahrum etme. Rabbim gördüğüm, uğradığım belâlara karşı, lûtfet de şükredeyim. Geçip gidince de neden şükretmedim diye hasret çekmeyeyim

AMİN AMİN AMİN yazan elleriniz dert görmesin.Allah razı olsun..

descartes_83

Kayıtlı Kullanıcı

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

allah razi olsun kardesim

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
05.05.2009 yazan elleriniz dert görmesin.Allah razı olsun..

Yüce ALLAHUTEALA cc iyi dilekleriniz için sizden razı olsun...

Yüce ALLAHUTEALA cc sizden de razı olsun...

06.05.2009

Ey yolunu sapanlara doğru yolu gösteren, ey günah işleyenlere de merhamet eden, ey sürçenlerin yanılgı ve hatâlarını afveden Allah'ım! Büyük badire içinde bulunan bu kullarına acı. Müslümanların hepsine, tümüne de acı.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
06.05.2009

Ey yolunu sapanlara doğru yolu gösteren, ey günah işleyenlere de merhamet eden, ey sürçenlerin yanılgı ve hatâlarını afveden ALLAH'ım! Büyük badire içinde bulunan bu kullarına acı. Müslümanların hepsine, tümüne de acı.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Amin Amin Amin.... Allah razı olsun Allah dualarımızı kabul etsin..

mine35

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun emeğine sağlık kardeşim....

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
06.05.2009
Allah razı olsun Allah dualarımızı kabul etsin..

İnşaALLAH kardeşim.

07.05.2009

Allah’ım, Muhammed ve âl-i Muhammed’e salat eyle ve beni (başka hiçbir şeyle) değiştirmeyeceğim güzel bir hidayet, asla vazgeçmeyeceğim hak bir yöntem ve şüphe etmeyeceğim doğru bir niyet ile faydalandır.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH’ım, Muhammed ve âl-i Muhammed’e salat eyle ve beni (başka hiçbir şeyle) değiştirmeyeceğim güzel bir hidayet, asla vazgeçmeyeceğim hak bir yöntem ve şüphe etmeyeceğim doğru bir niyet ile faydalandır.

Amin Amin Amin....Allah razı olsun..

descartes_83

Kayıtlı Kullanıcı
Ey yolunu sapanlara doğru yolu gösteren, ey günah işleyenlere de merhamet eden, ey sürçenlerin yanılgı ve hatâlarını afveden ALLAH'ım! Büyük badire içinde bulunan bu kullarına acı. Müslümanların hepsine, tümüne de acı.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt