fatumatüzzehra
Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel sözler ellerine sağlık rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin amin
27.04.2009
Ya Rabbi!
Gerek bana, gerek anneme babama lütfettiğin nimetlerine şükür yoluna beni sevket. Senin razı olacağın makbul ve güzel iş yapmaya beni yönelt ve bana salih, dine bağlı, makbul nesil nasib eyle! Rabbim! Senin kapına döndüm, ben sana teslim olanlardanım.Canımı iyiler safında Müslüman olarak al, beni salihlerin arasına kat.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
Yüce Yaradan'ın Selamı,Rahmeti ,Bereketi Üzerinize olsun
Rabbim Cümlenizden Razı Olsun
Rabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-Mü'minîne yevme yekumü'l hisâb
Ne kadar öz ve ne kadar dolu dolu.Anlamı ile her okuyuşumda , hakkıyla ifa edemediğim ömrümü ne kadar boşa harcadığım gerçeğiyle yüzleşiyorum ve utancımdan ne yapacağımı bilemiyorum.
çok güzel sözler ellerine sağlık rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin amin
Baştan beri takip ediyorum ne güzel faydalı dualar emeğine yüreğine sağlık , gönlü güzel kardeşim..
Amin Amin Amin..Allah Razı olsun ekrana aktaran elleriniz dert görmesin..
AMİN.. AMİN... AMİN... ALLAH razı olsun
emeğine sağlık kardeşim
allah razı olsun
selam luvi sizinle görüşmem gerekiyo
nasıl görüşülür bilmiyorum ama anlatmam gerektiğini sanıyorum peki bi soru sorayım ozaman sofi misin luvi kardeş
yolunu öğrenebilirmiyim
amim amin amin
allah razi olsun kardesim
AMİN...
ALLAH razı olsun kardeşim
29.04.2009
BİNLERCE AMİN KARDEŞİM..
amin amin amn hayırlı cumalar kardeşim.01.05.2009
Ey ortağı, benzeri bulunmayan, pâk, kutsal Rabbimiz! Bize yardım et ve günahlarımızı bağışla. Bize ince, derin mânâlı, tesirli güzel sözler ilham et de, onlarla duâ ederek senin merhametini kazanalım. Ya Rabbi! Duâyı ettiren, bizi sana yalvartan da sensin, duâyı kabul eden de sen. Ümit de, emînlik de, korku da, mehâbet de senden gelmektedir. Ey söz sultanı! Biz yanlış söyledi isek, sen düzelt. Her şeyin düzelticisi sensin. Allah’ım sen de öyle bir kudret, öyle bir güç var ki, onunla dilediğini, dilediğin şeye çevirirsin.
Amin... Amin... Amin...