Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (1 Kullanıcı)

fatumatüzzehra

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel sözler ellerine sağlık rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin amin

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
27.04.2009

Ya Rabbi!

Gerek bana, gerek anneme babama lütfettiğin nimetlerine şükür yoluna beni sevket. Senin razı olacağın makbul ve güzel iş yapmaya beni yönelt ve bana salih, dine bağlı, makbul nesil nasib eyle! Rabbim! Senin kapına döndüm, ben sana teslim olanlardanım.Canımı iyiler safında Müslüman olarak al, beni salihlerin arasına kat.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Baştan beri takip ediyorum ne güzel faydalı dualar emeğine yüreğine sağlık , gönlü güzel kardeşim..

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
27.04.2009

Ya Rabbi!

Gerek bana, gerek anneme babama lütfettiğin nimetlerine şükür yoluna beni sevket. Senin razı olacağın makbul ve güzel iş yapmaya beni yönelt ve bana salih, dine bağlı, makbul nesil nasib eyle! Rabbim! Senin kapına döndüm, ben sana teslim olanlardanım.Canımı iyiler safında Müslüman olarak al, beni salihlerin arasına kat.

28.03.2009

Mevlam, ey mevlam! Sen yücesin, ben ise alçak ve düşük; düşük birisine yüce olandan başka kim merhamet eder?
ALLAH'ım bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, gunahlarımızı affet ALLAH’ım...

Amin Amin Amin..Allah Razı olsun ekrana aktaran elleriniz dert görmesin..

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Yaradan'ın Selamı,Rahmeti ,Bereketi Üzerinize olsun
Rabbim Cümlenizden Razı Olsun

Yüce ALLAHUTEALA (c.c) iyi dileklerinizi için sizden razı olsun.

Rabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-Mü'minîne yevme yekumü'l hisâb

Ne kadar öz ve ne kadar dolu dolu.Anlamı ile her okuyuşumda , hakkıyla ifa edemediğim ömrümü ne kadar boşa harcadığım gerçeğiyle yüzleşiyorum ve utancımdan ne yapacağımı bilemiyorum.

Yüce ALLAH (c.c) bizi her zaman utanan ve böylece daha çok şükreden kullarından eyler inşaALLAH (Amin)

çok güzel sözler ellerine sağlık rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin amin

Yüce ALLAH (c.c) sizden razı olsun...

Baştan beri takip ediyorum ne güzel faydalı dualar emeğine yüreğine sağlık , gönlü güzel kardeşim..

İnşaALLAH faydalı olabilmişizdir ilk günden beri sizlere...

Amin Amin Amin..Allah Razı olsun ekrana aktaran elleriniz dert görmesin..

İyi dilekerinizi için Yüce ALLAH (c.c) sizden razı olsun...

AMİN.. AMİN... AMİN... ALLAH razı olsun

Yüce ALLAH (c.c) sizden de razı olsun...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
29.04.2009

Allah’ım, Hz. Muhammed ve âl-i Muhammed’e salat eyle ve düşmanların bana olan buğzunu muhabbete, zulüm ehlinin hasedini sevgiye, iyilerin kötü zanlarını güvene, yakınlarımın düşmanlığını dostluğa, akrabalarımın kötü davranışlarını iyiliğe, dostların ilgisizliğini yardıma, müdara edenlerin zahirî dostluklarını gerçek dostluğa, muaşeret edenlerin yüz ekşitmelerini güler yüzlülüğe ve zalimlerden korkmanın acılığını emniyet tatlılığına dönüştür.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

descartes_83

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık kardeşim
allah razı olsun

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık kardeşim
allah razı olsun

Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizden de razı olsun kardeşim.

30.04.2009

Mevlam, ey Mevlam! Sen güç sahibisin, ben ise imtihan edilen; imtihan edilene güç sahibinden başka kim merhamet eder?
ALLAH'ım bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, günahlarımızı affet Allah’ım...

Amin...

keyfe

Kayıtlı Kullanıcı
selam luvi sizinle görüşmem gerekiyo

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
selam luvi sizinle görüşmem gerekiyo

Ve Aleykum Selam,
Hayırdır inşaALLAH. Ama bana nasıl ulaşacaksınız bilmiyorum. Buradan msn adresi ve telefon numarası vermek yasak bildiğim kadarıyla.

Selam ve dua ile...

descartes_83

Kayıtlı Kullanıcı
Mevlam, ey Mevlam! Sen güç sahibisin, ben ise imtihan edilen; imtihan edilene güç sahibinden başka kim merhamet eder?
ALLAH'ım bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, günahlarımızı affet ALLAH’ım...

amim amin amin
allah razi olsun kardesim

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'ım bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, günahlarımızı affet ALLAH’ım...

AMİN...
ALLAH razı olsun kardeşim

keyfe

Kayıtlı Kullanıcı
nasıl görüşülür bilmiyorum ama anlatmam gerektiğini sanıyorum peki bi soru sorayım ozaman sofi misin luvi kardeş

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
nasıl görüşülür bilmiyorum ama anlatmam gerektiğini sanıyorum peki bi soru sorayım ozaman sofi misin luvi kardeş

Sofilikten kastın Mevlevi Sofisi misin dersen malesef ben başka bir yola bağlıyım. Ama kendi yolumda da sofi falan değilim Yüce ALLAH (c.c) kapısında bekleyemeye çalışan aciz bir kulum sadece.

Selam ve dua ile...

keyfe

Kayıtlı Kullanıcı
yolunu öğrenebilirmiyim

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
29.04.2009

ALLAH’ım, Hz. Muhammed ve âl-i Muhammed’e salat eyle ve düşmanların bana olan buğzunu muhabbete, zulüm ehlinin hasedini sevgiye, iyilerin kötü zanlarını güvene, yakınlarımın düşmanlığını dostluğa, akrabalarımın kötü davranışlarını iyiliğe, dostların ilgisizliğini yardıma, müdara edenlerin zahirî dostluklarını gerçek dostluğa, muaşeret edenlerin yüz ekşitmelerini güler yüzlülüğe ve zalimlerden korkmanın acılığını emniyet tatlılığına dönüştür.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

BİNLERCE AMİN KARDEŞİM..

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
yolunu öğrenebilirmiyim

Yol bu bilinmezden başlar bilinene gider ve sadece Yüce ALLAH (c.c) ile kul arasındadır. Ama (yönetimin affına sığınarak) msn adresimi veriyorum tector80@*******.com eğer eklerseniz buradan sorularınızı sora bilirsiniz. Çünkü; bu konu kısmı sadece Mevlevi Duaları içindir.

Selam ve dua ile...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
01.05.2009

Ey ortağı, benzeri bulunmayan, pâk, kutsal Rabbimiz! Bize yardım et ve günahlarımızı bağışla. Bize ince, derin mânâlı, tesirli güzel sözler ilham et de, onlarla duâ ederek senin merhametini kazanalım. Ya Rabbi! Duâyı ettiren, bizi sana yalvartan da sensin, duâyı kabul eden de sen. Ümit de, emînlik de, korku da, mehâbet de senden gelmektedir. Ey söz sultanı! Biz yanlış söyledi isek, sen düzelt. Her şeyin düzelticisi sensin. Allah’ım sen de öyle bir kudret, öyle bir güç var ki, onunla dilediğini, dilediğin şeye çevirirsin.

Amin... Amin... Amin...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
01.05.2009

Ey ortağı, benzeri bulunmayan, pâk, kutsal Rabbimiz! Bize yardım et ve günahlarımızı bağışla. Bize ince, derin mânâlı, tesirli güzel sözler ilham et de, onlarla duâ ederek senin merhametini kazanalım. Ya Rabbi! Duâyı ettiren, bizi sana yalvartan da sensin, duâyı kabul eden de sen. Ümit de, emînlik de, korku da, mehâbet de senden gelmektedir. Ey söz sultanı! Biz yanlış söyledi isek, sen düzelt. Her şeyin düzelticisi sensin. Allah’ım sen de öyle bir kudret, öyle bir güç var ki, onunla dilediğini, dilediğin şeye çevirirsin.

Amin... Amin... Amin...
amin amin amn hayırlı cumalar kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt