Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (1 Kullanıcı)

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
SEGİLİ LUVİ KARDEŞİM MERAKIMI BAĞIŞLAYIN : YAZILARINIZDAKİ SÖZLER NORMAL HERKESİN KULLANABİLECEĞİ ALIŞILMIŞ BİRŞEY DEGİL!!! SORUMU ABES OLARAK YORMAZSINIZ İNŞALLAH BUNLAR SİZİN İÇİNİZDEN GELEN Mİ ? SİZE VERİLEN Mİ?SİZE EMANETE VERİLEN Mİ veyahut BİR KİTAPTA OKUDUKLARINIZMI? BU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ SAMİMİYETLE CEVABINIZI BEKLİYORUM!!!

Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Estağfurullah kardeşim ortada bir yanlış yok ki bağışlanma olsun :) Bu dualar facebook'da yönetici olduğum Hz. Mevlana (ksa) ile ilgili grubun pano konuları kısmında yazan dualardır. Duaları da facebook'a ve bu foruma Mevlevi abilerimin ve ablalarımın özverileriyle yaşatmaya çalıştığı Mevlevilik ile ilgili ciddi yayın yapan bir internet sitesinin sayfasından alıyorum. İnşaALLAH soruna cevap verebilmişimdir kardeşim.

Selam ve dua ile...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
20.04.2009

Biz kendi havl ve kuvvetimizden teberrî edip Senin havl ve kuvvetine iltica ettik.
Sen de bizi, Sana tevekkül edenlerden eyle. Bizi nefsimize terk etme.
Bizi hıfzınla koru. Bize ve erkek, kadın bütün mü'minlere rahmet et.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
19.04.2009

"Yâ Rabbî! Kalbimizi senden başka şeye yönelmekten ve senden başkasıyla meşgûl olmaktan temizle. Bizi bizden al, bizim yerimize bizi kendinle doldur. Bizi başkalarına ve şeytana oyuncak yapma. Bize nûr bahşet. Duâlarımızı çabucak, kendi istediğin şekilde kabûl buyur. Sen işitensin. Sen bize yakınsın. Sen duâlara icâbet edensin."

AMİN AMİN AMİN.ALLAH SİZDEN İKİ CİHAND RAZI OLSUN.vESİLE OLUYORSUNUZ VE BU GÜZEL DUALAR SAYESİNDE KALBİMİZ RAHATLIYOR...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
20.04.2009

Biz kendi havl ve kuvvetimizden teberrî edip Senin havl ve kuvvetine iltica ettik.

AMİN AMİN AMİN..Allah razı olsun..

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Estağfurullah kardeşim, gönlümüzün rahatlamasına izin veren Yüce ALLAH'a hamdolsun.

21.04.2009

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
22.04.2009

Allâh'ım, faydasız ilimden, huşuu olmayan gönülden, doymayan nefisten, kabul edilmeyen duâdan sana sığınırım.
Allâh'ım, yaptığım ve yapmadığım şeylerin şerrinden sana sığınırım.
Allâh'ım, üzerimde bulunan nimetinin gitmesinden, sağlığımın ters dönmesinden, ansızın bastıracak öfkenden ve her türlü gazabından sana sığınırım.

Âmîn... Âmîn... Âmîn..

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
22.04.2009

Allâh'ım, faydasız ilimden, huşuu olmayan gönülden, doymayan nefisten, kabul edilmeyen duâdan sana sığınırım.
Allâh'ım, yaptığım ve yapmadığım şeylerin şerrinden sana sığınırım.
Allâh'ım, üzerimde bulunan nimetinin gitmesinden, sağlığımın ters dönmesinden, ansızın bastıracak öfkenden ve her türlü gazabından sana sığınırım.

Amin Amin Amin Allah razı olsun.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Bütün müslümanlardan razı olur Yüce Rabbim (c.c) inşaALLAH...

Selam ve dua ile...

23.04.2009

"İlahî, ben, Peygamberin Muhammed'in(s.a.v.) Sen'den istediği bütün hayırlı şeyleri Sen'den isterim. O'nun(s.a.v.) Sana sığındığı bütün kötü işlerden de Sana sığınırım. Yardım ancak Sen'den beklenir ve dünya ve ahirette istenilecek şeye ulaştıracak Sen'sin. Hâkîmâne tasarruf da ve kamil kuvvet de ancak Allah iledir. Kuvvet ve kudret ancak Allah'ın ina*yeti iledir."

Âmîn...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
23.04.2009

"İlahî, ben, Peygamberin Muhammed'in(s.a.v.) Sen'den istediği bütün hayırlı şeyleri Sen'den isterim. O'nun(s.a.v.) Sana sığındığı bütün kötü işlerden de Sana sığınırım. Yardım ancak Sen'den beklenir ve dünya ve ahirette istenilecek şeye ulaştıracak Sen'sin. Hâkîmâne tasarruf da ve kamil kuvvet de ancak ALLAH iledir. Kuvvet ve kudret ancak ALLAH'ın ina*yeti iledir."

Âmîn...
Amin amin amin .Allah razı olsun Luvi Kardeş . Ben bu Duları kopyalaya bilirmiyim..Siteden de izİn Almak gerekir mi.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
23.04.2009

Ben bu Duları kopyalaya bilirmiyim..Siteden de izİn Almak gerekir mi.

Kopyalayabilirsin tabiki kardeşim. İzin almak gerektiğini sanmıyorum çünkü zaten herkese açık bir siteden yayınladıkları için amaçları zaten bu duaların yayılması.

Selam ve dua ile...

GÖREN GÖZLER

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşim cevabın beni ziyadesiyle mutlu etti. Teşşekkür ederim selametle kalın inşallah

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
24.04.2009

Allah'ım şu anda sen kendi settârlığınla hataları ört de, ayıp arayanlar, hatalarımızı araştıranlar, o ayıpları hataları görmesinler.

Amin...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
24.04.2009

ALLAH'ım şu anda sen kendi settârlığınla hataları ört de, ayıp arayanlar, hatalarımızı araştıranlar, o ayıpları hataları görmesinler.

Amin...
Amin Amin Amin.Allah razı olsun.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce ALLAHUTEALA (c.c) sizlerden de razı olsun kardeşim.

Selam ve dua ile...

25.04.2009

Ey Allah'ım günahlarımı bağışla, rızkımı bollaştır, huyumu güzelleştir,
kazancımı temiz kıl,bana verdiğin rızktan dolayı beni kanaatkar kıl, bana vermediğin şeye nefsimi sürükleme, Sen benden razı oluncaya kadar beni dünyadan çıkarma.
Ey Allah'ım ömrümün en hayırlı kısmı sonu olsun. Amellerimin en hayırlısı
sonuncuları olsun, ve en hayırlı günümü Sana ulaştığım gün kıl.
Ey merhametlilerin en merhametlisi, bana rahmetinle muamele et.

Amin...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce ALLAHUTEALA (Celle Celâluh) sizlerden de razı olsun kardeşim.

Selam ve dua ile...

25.04.2009

Ey ALLAH'ım günahlarımı bağışla, rızkımı bollaştır, huyumu güzelleştir,
kazancımı temiz kıl,bana verdiğin rızktan dolayı beni kanaatkar kıl, bana vermediğin şeye nefsimi sürükleme, Sen benden razı oluncaya kadar beni dünyadan çıkarma.
Ey ALLAH'ım ömrümün en hayırlı kısmı sonu olsun. Amellerimin en hayırlısı
sonuncuları olsun, ve en hayırlı günümü Sana ulaştığım gün kıl.
Ey merhametlilerin en merhametlisi, bana rahmetinle muamele et.

Amin...
Amin Amin Amin.
Allah sizden binlerce kez razı olsun.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkürler kardeşim, sizdende inşaALLAH...

26.04.2009

Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve bizi sevdiğin tövbeye muvaffak et; sevmediğin günah alışkanlığından kurtar.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
27.04.2009

Ya Rabbi!

Gerek bana, gerek anneme babama lütfettiğin nimetlerine şükür yoluna beni sevket. Senin razı olacağın makbul ve güzel iş yapmaya beni yönelt ve bana salih, dine bağlı, makbul nesil nasib eyle! Rabbim! Senin kapına döndüm, ben sana teslim olanlardanım.Canımı iyiler safında Müslüman olarak al, beni salihlerin arasına kat.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
28.03.2009

Mevlam, ey mevlam! Sen yücesin, ben ise alçak ve düşük; düşük birisine yüce olandan başka kim merhamet eder?
ALLAH'ım bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, gunahlarımızı affet Allah’ım...

Amin...

ufuktuncay

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Yaradan'ın Selamı,Rahmeti ,Bereketi Üzerinize olsun
Rabbim Cümlenizden Razı Olsun

ufuktuncay

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-Mü'minîne yevme yekumü'l hisâb

Ne kadar öz ve ne kadar dolu dolu.Anlamı ile her okuyuşumda , hakkıyla ifa edemediğim ömrümü ne kadar boşa harcadığım gerçeğiyle yüzleşiyorum ve utancımdan ne yapacağımı bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt