Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (1 Kullanıcı)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
tamam incinurada okuturum.çok canım sıkıldı ablacım.niyetliydim bugün.öğlen namazından sonra biraz uykuya dalmışım.çok kötü rüya gördüm.içim yandı hemde nasıl.uyku sersemi kana kana su içtim:(orucum bozuldu.bu orucun kazası var mı ablacım*onu sorucaktım.ah o kadarda hevesliydim.selam ve dua ile...

canıııım bozulmazki orucunn yemeseydin sakınn.rabbim ikramda bulunmuş sana.unutmuşsun hemde uyku sersemi olduun için yemediysen sakın bozma devam et olurmu.moralinide bozma.ikram bu.rüyanda kötü diildir hayırdır sabah niyetine inşallah canım benim sıkma canını.gergin günler geçirdin ondan görmüşsündür.rahatladın diye.rabbime emanetsin canım selametle

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı

canıııım bozulmazki orucunn yemeseydin sakınn.rabbim ikramda bulunmuş sana.unutmuşsun hemde uyku sersemi olduun için yemediysen sakın bozma devam et olurmu.moralinide bozma.ikram bu.rüyanda kötü diildir hayırdır sabah niyetine inşallah canım benim sıkma canını.gergin günler geçirdin ondan görmüşsündür.rahatladın diye.rabbime emanetsin canım selametle
Allah razı olsun ablam çok sevindim.Allah razı olsun..çok sevindirdin beni:a12:sen de Rabbime emanetsin inşallah.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ablacım benim.
Rabbimiz razı olsun. sevabını yazsın.
gönlümüze tüm ömür boyu nakşolan dualardan olsun inşaallah.B)
vealeyna aleyküm selam kuzucanım benim.ecmain olsun.amin amin amin bitanem.selametle rabbimize emanetim:a15:​

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun abla. emeğine sağlık..

gnnr

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOK SIKINTI İÇİNDE BULUNAN

İçinden çıkılmaz gibi görülen sıkıntıya düşmüş kimsenin kulağına ;

Bismillahirrahmanirrahıym.E fe hasibtüm ennema halaknaküm abesen ve ennektüm ileyna la terceün.

ayeti okunursa bi iznilllah o kimsenin sıkıntısı bu ayeti kerimenin hürmetine giderilir.istediği ferahlığı ve beklediği huzuru bulur.

2-SIKINTIYI,ÖFKEYİ VE SABIRSIZLIĞI GİDERMEK İÇİN

Ve leh ma sekene fil leyli ven nehari ve hüves semiy'ul alim

ayeti kerimesi çokça okunmalı

3-HASBİYALLAHÜ VE Nİ'MEL VEKİYL

Fazileti

''bu zikre devam eden kimse şeytan ve insanların şerrinden ,fakirlikten,zalimden ,düşmandan ve her türlü gam ve kederden bi iznillah azad olur.

Allah razı olsun kardeşim paylaşım için yalnız yanlış anlamazsan kaynagını alabilir miyim,kaynağı öğrenip ben de denemek istiyorum..
Rabbimden gelen sıkıntı da güzel ama yoruluyorum sanki inşallah kurtulurum sıkıntılarımdan...
Duayla kalın inşallah...

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Serap kardeşim Allaha şükür iyiyim, daha iyi olmaya çalışıyorum. Bu arada gelgitlerim olmuyo değil tabi. Bunalım takıldığım zamanlarda oluyor.
Kafamdan onun düşüncesini atmaya çalışıyorum hala. Bazı dualarıma devam ediyorum ,içimdeki umut gitgide küçülsede hala var. Acaba okuduğum dualar mı hala o umudu yeşertiyor onuda bilmiyorum. Gece ansızın uyanıyorum bir bakmışım aklımda yine o. Neden hala böyleyim diye kızıyorum kendime.
Durumum böyle işte güzel kardeşim.
Sen nasılsın güzel kardeşim? İnşallah herşey yolundadır.
Allah her daim yolunu açık etsin inşallah. Allaha emanet ol canım kardeşim...

canım sürekli aklımdasınbilmeni istedim ne olur canım artık hep yeni insanlarla yeni gelecekler düşünmeye çalış olurmu?öteki yerdede yazmıştım.sen seni hakedecek insanlara layıksın.RABBİM karşına çok daha iyi insanlar çıkaracak gör bak.ama geçecek hepsi gör bak birtanem.o seni hak eden biri değilmiş.ALLAH seni ondan korudu.ya daha geç olsaydı o zaman ne olacaktı.canım sen çok iyi insanlara layıksın hemde çok seen çok değerli birisin çünkü.ALLAHA emanet ol .

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim paylaşım için yalnız yanlış anlamazsan kaynagını alabilir miyim,kaynağı öğrenip ben de denemek istiyorum..
Rabbimden gelen sıkıntı da güzel ama yoruluyorum sanki inşallah kurtulurum sıkıntılarımdan...
Duayla kalın inşallah...

sizdende ne demek.RABBİM inşallah tüm sıkıntılarıda giderir.kaynak dernek kitabın ismimi yazdığım yermi?yok ne sakıncası olacak yeterki sıkıntılarınız bitsin mutlu olun bana dünyalara bedel.ALLAHA emanet olun.

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
kaynak dernek kitabın ismimi yazdığım yermi?

Anlamadım?

Yani bu bilgiyi nerden edindin demek istedim ben...

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Yani bu bilgiyi nerden edindin demek istedim ben...[/QUOTE]

çok özür dilerim daha hiç uyumadımda başımın ağrısından anlamadım.yazdığım kitabın adı şifalı dualar arif pamuk yazarıda.çok güzel bir kitap düşünürseniz.RABBİM sıkıntılarını alsın kardeşim bir an önce inşallah.yeni yıl hep yeni umutlar getirir.tertemiz bir sayfa açılır size ve tüm kardeşlerime inşallah.ALLAHA emanet olun.

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Yani bu bilgiyi nerden edindin demek istedim ben...

çok özür dilerim daha hiç uyumadımda başımın ağrısından anlamadım.yazdığım kitabın adı şifalı dualar arif pamuk yazarıda.çok güzel bir kitap düşünürseniz.RABBİM sıkıntılarını alsın kardeşim bir an önce inşallah.yeni yıl hep yeni umutlar getirir.tertemiz bir sayfa açılır size ve tüm kardeşlerime inşallah.ALLAHA emanet olun.[/QUOTE]

Allah razı olsun bu temiz ve güzel duan için çok sağol...Melekler de şimdi senin için ''sana da ,sana da '' diyorlar sana duyabiliyor musun ? :a35:

Aynı dilekleri ben de temenni ediyorum senin için,her şeyin hayırlısyla mutlu etsin Rabbim seni...

Hayırlı Sabahlar...

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
çok özür dilerim daha hiç uyumadımda başımın ağrısından anlamadım.yazdığım kitabın adı şifalı dualar arif pamuk yazarıda.çok güzel bir kitap düşünürseniz.RABBİM sıkıntılarını alsın kardeşim bir an önce inşallah.yeni yıl hep yeni umutlar getirir.tertemiz bir sayfa açılır size ve tüm kardeşlerime inşallah.ALLAHA emanet olun.

Allah razı olsun bu temiz ve güzel duan için çok sağol...Melekler de şimdi senin için ''sana da ,sana da '' diyorlar sana duyabiliyor musun ? :a35:

Aynı dilekleri ben de temenni ediyorum senin için,her şeyin hayırlısyla mutlu etsin Rabbim seni...

Hayırlı Sabahlar...
[/QUOTE]

bu çok güzel bir dua.çok güzel bir söz melekler sanada sanada diyor:)gerçekten bir an çok duygulandım ve mutlu oldum.ne güzel bir kalbinizki varki böyle güzel bir söz dökülmüş yüreğinizden ve yazı olarak yazmışsınız.gerçekten canı gönülden söylüyorum tüm dertleriniz bitsin.mutluluk hep yanınızda olsun ve üzüntü uzak dursun.inşallah ezanda okunuyor.RABBİM burdaki tüm kardeşlerimimutlu etsin ve dayanma gücü versin, bizi kapısından çevirmesin.ALLAHA emanet olun.hayırlı sabahlar.yeni gün tüm ışıklarıyla üstünüze doğsun.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm
bu duamızı aşure günü 3 kere okumayı unutmayalım inşallah.selametle rabbimize emanetsiniz

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
s.a afranur abla. nasılsın...

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
abla bu dua sadece muharrem aynın 1. günü mü okuacak yoksa yarın aşure günü. o gün mü okunacak tam anlamadım :(

semos

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm ,

Allah c.c. razı olsun kardeşim.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
abla bu dua sadece muharrem aynın 1. günü mü okuacak yoksa yarın aşure günü. o gün mü okunacak tam anlamadım :(

ve aleyküm selam özlemcim çok şükür iyim inşallah.sende iymisin canım?
şimdi muharrem ayının ilk günü okuduk bu duayı bide yarın aşure gününün ilk günü okuycaz inşallah unutma olurmu canım.selam ve baki duam ile rabbimize emanetsin:a14:​

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt