Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (1 Kullanıcı)

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Allah gecenizi manen gündüz gibi ,

gündüzünüzü kalben gece gibi kılsın ...!

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH' ım ,

Beni ALLAH ile aldatanlardan etme.

ALLAH ile aldatanlara aldananlardan etme.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Allah im gunahlarimiz bagisla, ac olanlarimizi doyur,bekarlarimizi hayirli insanlarla tanistir,cocuklarimizi saglik basari ve Sevdigin kullardan eyle,sana ihtiyaci olanlara sen sahip cik. Seytana uymuslari bile hidayete erdir,ulkemizi parcalamak isteyenleri amaclarina erdirme,evlerimizi hirsizlardan,kalplerimizi art niyetten sen koru,kaldiramayacagimiz sinavlara dahil eyleme bizleri,hepimizin gonlundeki muradi ver Rabbim,Amin.

mehtap0013

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm Allah(c.c.) razı olsun...

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rab ....!

bana , bana layık olanı değil , Sana layık olanı ver ....

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

4 Rekatlık namaz kılınırken,her rekatın sonundada Dualar okunacak mı acaba?B)

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim yazını ekledim hakkını helal et lütfen teşekkürler paylaşım için

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim razi gelsin senden emegine saglik, cok faydali bir paylasim.

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim çok çok razı lsn kardeşim

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
Serap kardeşimden Allah razı olsun.
Acaba aşağıdaki duayı okuyup cep telefonuna kaydetsek sıkıntılı zamanlarımızda da dinlesek, sizce aynı anlama gelirmi. Ne dersiniz?
İçinden çıkılmaz gibi görülen sıkıntıya düşmüş kimsenin kulağına ;

Bismillahirrahmanirrahıym.E fe hasibtüm ennema halaknaküm abesen ve ennektüm ileyna la terceün.

ayeti okunursa bi iznilllah o kimsenin sıkıntısı bu ayeti kerimenin hürmetine giderilir.istediği ferahlığı ve beklediği huzuru bulur.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Serap kardeşimden Allah razı olsun.
Acaba aşağıdaki duayı okuyup cep telefonuna kaydetsek sıkıntılı zamanlarımızda da dinlesek, sizce aynı anlama gelirmi. Ne dersiniz?

Bismillahirrahmanirrahıym.E fe hasibtüm ennema halaknaküm abesen ve ennektüm ileyna la terceün.

ayeti okunursa bi iznilllah o kimsenin sıkıntısı bu ayeti kerimenin hürmetine giderilir.istediği ferahlığı ve beklediği huzuru bulur.

canım tam olarak bilmiyoum yanlışta yönlendirmek istemem ama rahatlacaksa dua çünkü dinle canım çekip.dua çünkü en büyük kalkanımız kötülüklere.ama dediğim gibi tam bilmiyorum.sen iyimisin birtanem biraz daha.?ALLAHA emanet ol.

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
canım tam olarak bilmiyoum yanlışta yönlendirmek istemem ama rahatlacaksa dua çünkü dinle canım çekip.dua çünkü en büyük kalkanımız kötülüklere.ama dediğim gibi tam bilmiyorum.sen iyimisin birtanem biraz daha.?ALLAHA emanet ol.

Serap kardeşim Allaha şükür iyiyim, daha iyi olmaya çalışıyorum. Bu arada gelgitlerim olmuyo değil tabi. Bunalım takıldığım zamanlarda oluyor.
Kafamdan onun düşüncesini atmaya çalışıyorum hala. Bazı dualarıma devam ediyorum ,içimdeki umut gitgide küçülsede hala var. Acaba okuduğum dualar mı hala o umudu yeşertiyor onuda bilmiyorum. Gece ansızın uyanıyorum bir bakmışım aklımda yine o. Neden hala böyleyim diye kızıyorum kendime.
Durumum böyle işte güzel kardeşim.
Sen nasılsın güzel kardeşim? İnşallah herşey yolundadır.
Allah her daim yolunu açık etsin inşallah. Allaha emanet ol canım kardeşim...

nermin.demir

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOK SIKINTI İÇİNDE BULUNAN

2-SIKINTIYI,ÖFKEYİ VE SABIRSIZLIĞI GİDERMEK İÇİN

Ve leh ma sekene fil leyli ven nehari ve hüves semiy'ul alim

ayeti kerimesi çokça okunmalı

3-HASBİYALLAHÜ VE Nİ'MEL VEKİYL

Fazileti

''bu zikre devam eden kimse şeytan ve insanların şerrinden ,fakirlikten,zalimden ,düşmandan ve her türlü gam ve kederden bi iznillah azad olur.

Selamun Aleyküm.Ağzına gönlüne yüreğine emeğine sağlık.Allah razı olsun.Mümkün mertebe yapmaya çalışıyorum.Allah kabul etsin.Paylaşımın için Allah razı olsun.Selam ve dua ile Allaha emanet ol.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt