selamun aleyküm
allah razı olsun ablacım.okuyalım inşallah.
[sıze="3"]'' kendinden evvel hiç bir varlık olmayan ; varlığı , hayatı ,kullarına keremi, ziyade merhameti , nimetler bağışlaması sonsuz ve devamlı olan yalnız sensin allah'ım!
ışte bu yeni yıldır ki , bu yıl boyunca , huzurundan kovulmuş şeytandan korunmamı ve daima kötülüğü emreden nefsime galip olmam için yardımını ve beni sana yaklaştıran işlerle meşgul olmamı senden dilerim.
Ey celâl ve ikram sahibi allah'ım ! ''[/sıze]
[sıze="3"]amin...[/sıze]
selamünaleyküm ...
Bu güzel duayı bizlerle paylaştığınız için , rabbimiz sizden razı olsun.
Allah c.c ' e emanet olun.
selamün aleyküm ablam.
Allah razı olsun ,hemen okudum.Allah kabul etsin inşallah.
hicri yılbaşın mübarek olsun ablam.selam ve dua ile....
Allah razı olsun kardeşim
Bismillahirrahmanirrahim.
Elhamdülillahi Rabbilalemin. Vessalatü vesselamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain Allahümme entel ebediyyül kadim Elhayyülkerim El hannanül mennan vehazihi senetün cedidetün eselüke fihel ısmete mineşşeytanirracim vel avne ala hazihin nefsel emmarati bissu’i veliştigale bima yukarribuni ileyke ya zel celali vel ikram Birahmetike ya erhamerrahımin ve sallallahü ve selleme ala seyyidina ve nebiyyına muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve ehli beytihi ecmain.
Selamun Aleyküm.Allah razı olsun.Bu duayı bizimle paylaştığın için.Selam ve dua ile.Allaha emanet olun.
okudum Allah razı olsun senden afra nur kardeşim.Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyurdular ki;
"Her kim, muharrem ayinin ilk günü su duayi üç kere okursa ; ALLAHü Teâlâ o kimseyi , gelecek muharrem ayina kadar bütün belâlardan emin kilar."
okudum Allah razı olsun senden afra nur kardeşim.
Bütün site kardeşlerimin ve islam aleminin hicri yılbaşlarını tebrik ederken İslam Alemine Filistindek Kanı durduracak basiretli ve imanlı idarecilerin gelmesini Allahtan dilerim
tamam incinurada okuturum.çok canım sıkıldı ablacım.niyetliydim bugün.öğlen namazından sonra biraz uykuya dalmışım.çok kötü rüya gördüm.içim yandı hemde nasıl.uyku sersemi kana kana su içtimve aleyküm selam canıım
Rabbim tekrarına erdirsin inşallah.incinur da okusun annesi.rabbim kabul buyursun dualarımız ve hepimizden razı olsun.selametle ve dua ile rabbimize emanetsin:a15: