Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (1 Kullanıcı)

NUR__

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
ÖNEMLİ:AŞURE günü okunacak dua

ÖNEMLİ:AŞURE günü okunacak dua

Bismillahirrahmanirrahim.
Elhamdülillahi Rabbilalemin. Vessalatü vesselamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain Allahümme entel ebediyyül kadim Elhayyülkerim El hannanül mennan vehazihi senetün cedidetün eselüke fihel ısmete mineşşeytanirracim vel avne ala hazihin nefsel emmarati bissu’i veliştigale bima yukarribuni ileyke ya zel celali vel ikram Birahmetike ya erhamerrahımin ve sallallahü ve selleme ala seyyidina ve nebiyyına muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve ehli beytihi ecmain.

Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyurdular ki;

"Her kim, muharrem ayinin ilk günü su duayi üç kere okursa ; ALLAHü Teâlâ o kimseyi , gelecek muharrem ayina kadar bütün belâlardan emin kilar."

Seyh Sehabüddin -i Sühreverdi H.z 'leride bu sahih hadise sunu ilave etmistir.

"Her kim bu duayi asure günü üç defa okursa , ölümden de emin olur. O sene ölümü mukadder olan kimseye , bu duayi okumak nasip olmaz.

AÇIKLAMA:

Kendinden evvel hiç bir varlik olmayan , varligi , hayati ,kullarina keremi, ziyade merhameti , nimetler bagislamasi sonsuz ve devamli olan;
yalniz sensin ALLAH'im!
Iste bu yeni yildir ki ; bu yil boyunca , huzurundan kovulmus seytandan korunmami ve daima kötülügü emreden nefsime galip olmam için yardimini ve beni sana yaklastiran islerle mesgul olmami senden dilerim.
Ey Celâl ve Ikram Sahibi ALLAH'im !

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm
Allah razı olsun ablacım.Okuyalım inşallah.

GEVHER

Yönetici
'' Kendinden evvel hiç bir varlık olmayan ; varlığı , hayatı ,kullarına keremi, ziyade merhameti , nimetler bağışlaması sonsuz ve devamlı olan yalnız Sensin ALLAH'ım!
Işte bu yeni yıldır ki , bu yıl boyunca , huzurundan kovulmuş şeytandan korunmamı ve daima kötülüğü emreden nefsime galip olmam için yardımını ve beni sana yaklaştıran işlerle meşgul olmamı Senden dilerim.
Ey Celâl ve İkram Sahibi ALLAH'ım ! ''

AMİN...

Selamünaleyküm ...

Bu güzel duayı bizlerle paylaştığınız için , Rabbimiz sizden razı olsun.
Allah C.C ' e emanet olun.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze="3"]'' kendinden evvel hiç bir varlık olmayan ; varlığı , hayatı ,kullarına keremi, ziyade merhameti , nimetler bağışlaması sonsuz ve devamlı olan yalnız sensin allah'ım!
ışte bu yeni yıldır ki , bu yıl boyunca , huzurundan kovulmuş şeytandan korunmamı ve daima kötülüğü emreden nefsime galip olmam için yardımını ve beni sana yaklaştıran işlerle meşgul olmamı senden dilerim.
Ey celâl ve ikram sahibi allah'ım ! ''
[/sıze]

[sıze="3"]amin...[/sıze]

selamünaleyküm ...

Bu güzel duayı bizlerle paylaştığınız için , rabbimiz sizden razı olsun.
Allah c.c ' e emanet olun.

ve aleyküm selam kardeşim.
Rabbim hepimizden razı olsun inşallah.sizde rabbimize emanet olun selametle

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablam.
Allah razı olsun ,hemen okudum.Allah kabul etsin inşallah.
hicri yılbaşın mübarek olsun ablam.selam ve dua ile....

NUR__

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablam.
Allah razı olsun ,hemen okudum.Allah kabul etsin inşallah.
hicri yılbaşın mübarek olsun ablam.selam ve dua ile....

ve aleyküm selam canıım
Rabbim tekrarına erdirsin inşallah.incinur da okusun annesi.rabbim kabul buyursun dualarımız ve hepimizden razı olsun.selametle ve dua ile rabbimize emanetsin:a15:

nermin.demir

Kayıtlı Kullanıcı
Elhamdülillahi Rabbilalemin. Vessalatü vesselamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain Allahümme entel ebediyyül kadim Elhayyülkerim El hannanül mennan vehazihi senetün cedidetün eselüke fihel ısmete mineşşeytanirracim vel avne ala hazihin nefsel emmarati bissu’i veliştigale bima yukarribuni ileyke ya zel celali vel ikram Birahmetike ya erhamerrahımin ve sallallahü ve selleme ala seyyidina ve nebiyyına muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve ehli beytihi ecmain.

Selamun Aleyküm.Allah razı olsun.Bu duayı bizimle paylaştığın için.Selam ve dua ile.Allaha emanet olun.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm.Allah razı olsun.Bu duayı bizimle paylaştığın için.Selam ve dua ile.Allaha emanet olun.

aleyküm selam nermin kardeşim.ecmain olur inşallah.selametle rabbimize emanet..​

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyurdular ki;

"Her kim, muharrem ayinin ilk günü su duayi üç kere okursa ; ALLAHü Teâlâ o kimseyi , gelecek muharrem ayina kadar bütün belâlardan emin kilar."
okudum Allah razı olsun senden afra nur kardeşim.

nrydmrl

Kayıtlı Kullanıcı
bu duadan herkesin faydalanmasını isterim onun için güncellemek istedim
selam ve dua ile..

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

K

kazak hacı

Bütün site kardeşlerimin ve islam aleminin hicri yılbaşlarını tebrik ederken İslam Alemine Filistindek Kanı durduracak basiretli ve imanlı idarecilerin gelmesini Allahtan dilerim

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ablacım benim.
Rabbimiz razı olsun. sevabını yazsın.
gönlümüze tüm ömür boyu nakşolan dualardan olsun inşaallah.B)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam canıım
Rabbim tekrarına erdirsin inşallah.incinur da okusun annesi.rabbim kabul buyursun dualarımız ve hepimizden razı olsun.selametle ve dua ile rabbimize emanetsin:a15:
tamam incinurada okuturum.çok canım sıkıldı ablacım.niyetliydim bugün.öğlen namazından sonra biraz uykuya dalmışım.çok kötü rüya gördüm.içim yandı hemde nasıl.uyku sersemi kana kana su içtim:(orucum bozuldu.bu orucun kazası var mı ablacım*onu sorucaktım.ah o kadarda hevesliydim.selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt