Selamunaleyküm ,
Allah c.c. razı olsun kardeşim.
vealeyküm selam kardeşim.
ecmain olur inşallah selametle
ecmain olur inşallah selametle
Selamunaleyküm ,
Allah c.c. razı olsun kardeşim.
a.s. abla sende iyiyim şükür. yarında hatırlat ta okuyalım emi abla. unuturuz falan. mmesela ben muharremin ilk günü okumadım![]()
Selamün aleyküm
Uzun bir aradan sonra yine aranızdayım
Rabbim razı olsun paylaşımınız için kısmetse yarın bende okuyacağım
okudum inşallah emeğinize sağlık
Selamün aleyküm
Uzun bir aradan sonra yine aranızdayım
Rabbim razı olsun paylaşımınız için kısmetse yarın bende okuyacağım
Bismillahirrahmanirrahim.
Elhamdülillahi Rabbilalemin. Vessalatü vesselamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain Allahümme entel ebediyyül kadim Elhayyülkerim El hannanül mennan vehazihi senetün cedidetün eselüke fihel ısmete mineşşeytanirracim vel avne ala hazihin nefsel emmarati bissu’i veliştigale bima yukarribuni ileyke ya zel celali vel ikram Birahmetike ya erhamerrahımin ve sallallahü ve selleme ala seyyidina ve nebiyyına muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve ehli beytihi ecmain.
Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyurdular ki;
"Her kim, muharrem ayinin ilk günü su duayi üç kere okursa ; ALLAHü Teâlâ o kimseyi , gelecek muharrem ayina kadar bütün belâlardan emin kilar."
Seyh Sehabüddin -i Sühreverdi H.z 'leride bu sahih hadise sunu ilave etmistir.
"Her kim bu duayi asure günü üç defa okursa , ölümden de emin olur. O sene ölümü mukadder olan kimseye , bu duayi okumak nasip olmaz.
AÇIKLAMA:
Kendinden evvel hiç bir varlik olmayan , varligi , hayati ,kullarina keremi, ziyade merhameti , nimetler bagislamasi sonsuz ve devamli olan;
yalniz sensin ALLAH'im!
Iste bu yeni yildir ki ; bu yil boyunca , huzurundan kovulmus seytandan korunmami ve daima kötülügü emreden nefsime galip olmam için yardimini ve beni sana yaklastiran islerle mesgul olmami senden dilerim.
Ey Celâl ve Ikram Sahibi ALLAH'im !
okudum afranur abla. allah kabul etsim. amin..
allah razı olsunn
rabbim kabul etsin canım
Selamün Aleyküm.
Bu güzel duayı bizlerle paylaştığınız için Allah razı olsun sizden. Sağolun. Okudum. Hayırlı günler dilerim.