Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (1 Kullanıcı)

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
a.s. abla sende iyiyim şükür. yarında hatırlat ta okuyalım emi abla. unuturuz falan. mmesela ben muharremin ilk günü okumadım :(

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
a.s. abla sende iyiyim şükür. yarında hatırlat ta okuyalım emi abla. unuturuz falan. mmesela ben muharremin ilk günü okumadım :(

sağlık olsun canım ben yarın hatırlatırım inşallah sen bakıyosun nasıl olsa sürekli
konulara.rabbimize emanet ol canım

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
tamam abla aman hatırlat allah rızası için...hayırlı günler sana abla..

A

Arzu_76

Selamün aleyküm

Uzun bir aradan sonra yine aranızdayım

Rabbim razı olsun paylaşımınız için kısmetse yarın bende okuyacağım

A

Arzu_76

Hamdolsun özlem_27 kardeşim ya sen nasılsın

Filistinli kardeşlerim iyi olsa daha iyi olacağım dualarım onlarla ve tüm inanlarla
göz yaşı dölüyoruz, dua ediyoruz ve boykot edıyoruz daha ne yapmamız lazım bılmıyorum ki :(

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
bende iyiyim arzucum. filistini sorma sahi çok üzülüyorum ama yapacak bişey de yok sanıırm. baksana bütün dünya sessiz kalıp izliyo sadece amma rabbim çok büyük..:(

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm

Uzun bir aradan sonra yine aranızdayım

Rabbim razı olsun paylaşımınız için kısmetse yarın bende okuyacağım

ve aleyküm selam arzucum yeniden hoşgeldin inşallah.ecmain olsun,inşallah kısmet olur okuruz yarında.selametle rabbimize emanetsin​

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı

Bismillahirrahmanirrahim.
Elhamdülillahi Rabbilalemin. Vessalatü vesselamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain Allahümme entel ebediyyül kadim Elhayyülkerim El hannanül mennan vehazihi senetün cedidetün eselüke fihel ısmete mineşşeytanirracim vel avne ala hazihin nefsel emmarati bissu’i veliştigale bima yukarribuni ileyke ya zel celali vel ikram Birahmetike ya erhamerrahımin ve sallallahü ve selleme ala seyyidina ve nebiyyına muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve ehli beytihi ecmain.

Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyurdular ki;

"Her kim, muharrem ayinin ilk günü su duayi üç kere okursa ; ALLAHü Teâlâ o kimseyi , gelecek muharrem ayina kadar bütün belâlardan emin kilar."

Seyh Sehabüddin -i Sühreverdi H.z 'leride bu sahih hadise sunu ilave etmistir.

"Her kim bu duayi asure günü üç defa okursa , ölümden de emin olur. O sene ölümü mukadder olan kimseye , bu duayi okumak nasip olmaz.

AÇIKLAMA:

Kendinden evvel hiç bir varlik olmayan , varligi , hayati ,kullarina keremi, ziyade merhameti , nimetler bagislamasi sonsuz ve devamli olan;
yalniz sensin ALLAH'im!
Iste bu yeni yildir ki ; bu yil boyunca , huzurundan kovulmus seytandan korunmami ve daima kötülügü emreden nefsime galip olmam için yardimini ve beni sana yaklastiran islerle mesgul olmami senden dilerim.
Ey Celâl ve Ikram Sahibi ALLAH'im !

okudum afranur abla. allah kabul etsim. amin..

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm.

Bu güzel duayı bizlerle paylaştığınız için Allah razı olsun sizden. Sağolun. Okudum. Hayırlı günler dilerim.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm.

Bu güzel duayı bizlerle paylaştığınız için Allah razı olsun sizden. Sağolun. Okudum. Hayırlı günler dilerim.

ve aleyküm selam kardeşim.ecmain olsun inşallah.rabbim kabul buyursun selametle sizde hayırlı günler kardşim

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
.............................................................

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt