Eftalyasun
Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun. Yüce rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
Hayırlı sabahlar kardeşim çok güzel bir paylaşım.
Mevla senden razı olsun...
değerli kardeşim bahsettiğiniz yazıyı bende okumuştum ama benim bahsettiğim konuda kesinlikle melekleri küçültücü en ufak bir kelime yoktur.zaten sizin bahsettiğiniz konuda melekleri küçültücü sözlerden kaçınılmak diyo kesinlikle böyle bişey olamaz bu konuda sevabın yüksekliğinden bahsediliyor sadece zaten konunun kaynağıda var ve peygamber efendimiz rivayet ediyor.
selam ve dua ile..
İki melek bunun sevabını yazmakta zorlandılar; nasıl yazacaklarını bilemediler.
Bu sebeple, göğe çıktılar ve dediler ki:
- ‘Ey Rabbimiz! Senin kulun öyle bir şey söyledi ki, onu nasıl yazacağımızı bilemiyoruz’
bakın burdada böyle bahsedilmiş başlık dediğiniz gibi yanlış çevrilmiş olabilir ama konunun içindede geçiyor bu söz.
Selamün Aleyküm Kardeşim.
Emeğinize sağlık.
Allah c.c razı olsun.. Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile.
Amin yüce Rabbim Amin Sen Kabul Buyur İnşallah. :A
Emeğine sağlık arkadaşım.
Selam ve dua ile..
çok güzel paylaşım duasız olurmu ya allahıma bi adım yaklaştırandır allahım bizleri affetsin
teşekkürler Allah(c.c) razı olsun
selamün aleyküm.ALLAH razı olsun kardeşim bu güzel paylaşımın için.ALLAHA emanet olun.
amin velhamdülillahiRabbilAlemin
Ey yüce Rabbimiz!
RAHMAN isminin yüzü suyu hürmetine, kalplerimizi imân ve Kur’ân nuruyla nurlandır. Bedenimizi günahlardan arındır. Varacağımız son durak senin huzurundur. Huzurunda bizleri mahcup etme, Şefkat yağmurlarının bereketini biz aciz kullarının üzerinden esirgeme...
Bizleri isyan eden değil, Şükreden, Sabreden kullarından eyle. Bize verdiğin bütün uzuvlarımızı ve aklımızı son nefesimize kadar muhafaza eyle, Günah işlememize fırsat verme.
Sen affedicisin. Affetmeyi seversin. Bizleri ve sana inanan bütün müslüman kardeşlerimizi affeyle...