Selamun Aleykum
Çok kıymetli gönül dostlarımız uzun zamandır forma girmememizin sebebi bizi çok üzen bir tartışmadan dolayı gönlümüzün krılması kalbimizin burkulmasıdır.Eğer o tartışmada bizim nefsimize kötü bir söz söylenseydi asla kırılmazdık zaten bizler nefislerimizin aşşağılanmasından haz duyarız ancak bu saygısılık ...... neyse yine bu üzüntülü konulara girmeyelim.çok değerli kardeşlerimiz bizim yokluğumuzda Yasin listeleri yapmış ne kadar mutlu olduğumuzu sizlere tarif etmekte aciziz Allah (süpanehu) hepinizden razı olsun bizde sizlere eli boş gelmedik gurbumuz olarak beş hatim indirilmiş ve hasıl olan sevapları forumdaki kardeşlerimizin hepsinin sağlık ve afiyetleri,hayırlı,uzun ve Rızayı İlahiye uygun bir dünya hayatı yaşamaları,Ailelerinden ahirete göçmüş olan bütün sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi için toplu duaları yapılmış kabulü için Yüceler Yücesi Rabbimize arz olunmuştur.
Sayın leyla kardeşimiz sizin ve ismini burada yazamıyacağımız bir kardeşimizin bizim yokluğumuzdan çok üzüntü duyduğunuzu görmekteyiz inanın bizlerde sizleri ve formdaki bütün gönül dostlarımızı kardeşlerimiz olarak çok sevmekteyiz.Allah (Azze ve Celle) hepinizden tek tek razı olsun dünya ve ahiret hayatınızı ihya eylesin. bu arada Enesimiz ve Furkanımız hacı olarak döndüler ancak Osmanımızın kaybından dolayı çok acıklı bir karşılama oldu sizlere anlatıpta üzmek niyetinde değiliz.Yarından itibaren Tekrar hatimlerimiz devam edecek ve siz kardeşlerimize gurubumuzca hediye edilecektir.
Hafız kardeşleriniz hepineze saygı ve selamlarını arz eder...........Esselamun Aleykum...
Amin Amin Amin
Ve Aleyküm Selam
Çok Değerli hocam Allah sizlerden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah'ım ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin. inanın ki bizleri ne kadar mutlu ettiniz anlatamam Rabbim'de sizleri her iki dünyada mesut bahtiyar etsin.
Ben ne çok değerli İbrahim hocamı ne çok değerli Osman hocamı ne de siz değerli hocalarımızı hatim grubundaki kardeşlerimizi unutuyoruz zaten her namazdan sonra hediye ederken her Yasin yada kur'andan bir süre okurken çok değerli İbrahim hocamı ve aniden aramızdan ayrılan çok değerli Osman hocamı hiç unutamıyorum gözyaşlarım sel oluyor kalbim acıyor inanır mısınız insanın burnunun direği sızlıyor ben yokluklarına hala alışamıyorum acıları çok büyük sizleri çok iyi anlıyorum bende özellikle Enes kardeşimle Furkan kardeşimizin o şoku nasıl atlatacaklarını düşünüyorum bizler ne desek boş zaten böyle durumlarda söylenecek sözler mesajlar yetersiz kalıyor taktir ilahi Rabbim'in dediği olur bizlerin bir şey söylemeye hakkımız yok zaten. Bu sene bizler için acılı bir yıl oldu en sonda Cahidemizin vefatı bizleri o kadar derinden yaraladı Allah anneciğine babasına inşirah nasip etsin. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Allah rahmet eylesin mekanları cennet kabirleri nur ile dolsun Allah'ım derecelerini yükseltsin inşallah sizler gibi çok değerli hocalarımıza değerli kardeşlerimize sahip olduğumuz için ne mutlu bizlere Allah'a binlerce şükür olsun burada bizlerle burada olmaya vesile olduğu için Allah'ım her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.
Allah bizleri sıratı müstakimden ayırmasın kendine kul habibine ümmet eylesin bizleri kulluğuna ayırmasın şeytana nefsimize uydurmasın Rabbim.
Allah iyilikler güzellikler nasip etsin. Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin.Ben hiç kimsenin üzülmesini kırılmasını istemem bizler burada kocaman bir aileyiz Rabbim ömür verdikçe bir ömür boyu hep beraber burada olmak hayırlara vesile olmak kardeşlik bağlarımızın güçlü şekilde olmasını istiyorum.
Değerli hocam ben eski listeye göre liste yaptım daha başka kardeşlerimiz varsa onları da ekleyelim lütfen.
Bizler bütün kardeşlerimizi burada görmek istiyoruz kırılmalar incinmeler olmasın Allah kardeşliğimizi daim etsin inşallah.
Selam ve dua ile Rabbim'e emanet olun her şey gönlünüzce olsun Allah'ta sizleri hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın inşallah. Selamlar saygılar çok değerli hocamın da ellerinden hürmetle öperim..