Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Çok kıymetli gönül dostlarımız uzun zamandır forma girmememizin sebebi bizi çok üzen bir tartışmadan dolayı gönlümüzün krılması kalbimizin burkulmasıdır.Eğer o tartışmada bizim nefsimize kötü bir söz söylenseydi asla kırılmazdık zaten bizler nefislerimizin aşşağılanmasından haz duyarız ancak bu saygısılık ...... neyse yine bu üzüntülü konulara girmeyelim.çok değerli kardeşlerimiz bizim yokluğumuzda Yasin listeleri yapmış ne kadar mutlu olduğumuzu sizlere tarif etmekte aciziz Allah (süpanehu) hepinizden razı olsun bizde sizlere eli boş gelmedik gurbumuz olarak beş hatim indirilmiş ve hasıl olan sevapları forumdaki kardeşlerimizin hepsinin sağlık ve afiyetleri,hayırlı,uzun ve Rızayı İlahiye uygun bir dünya hayatı yaşamaları,Ailelerinden ahirete göçmüş olan bütün sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi için toplu duaları yapılmış kabulü için Yüceler Yücesi Rabbimize arz olunmuştur.

Sayın leyla kardeşimiz sizin ve ismini burada yazamıyacağımız bir kardeşimizin bizim yokluğumuzdan çok üzüntü duyduğunuzu görmekteyiz inanın bizlerde sizleri ve formdaki bütün gönül dostlarımızı kardeşlerimiz olarak çok sevmekteyiz.Allah (Azze ve Celle) hepinizden tek tek razı olsun dünya ve ahiret hayatınızı ihya eylesin. bu arada Enesimiz ve Furkanımız hacı olarak döndüler ancak Osmanımızın kaybından dolayı çok acıklı bir karşılama oldu sizlere anlatıpta üzmek niyetinde değiliz.Yarından itibaren Tekrar hatimlerimiz devam edecek ve siz kardeşlerimize gurubumuzca hediye edilecektir.

Hafız kardeşleriniz hepineze saygı ve selamlarını arz eder...........Esselamun Aleykum...

Amin Amin Amin
Ve Aleyküm Selam
Çok Değerli hocam Allah sizlerden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah'ım ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin. inanın ki bizleri ne kadar mutlu ettiniz anlatamam Rabbim'de sizleri her iki dünyada mesut bahtiyar etsin.
Ben ne çok değerli İbrahim hocamı ne çok değerli Osman hocamı ne de siz değerli hocalarımızı hatim grubundaki kardeşlerimizi unutuyoruz zaten her namazdan sonra hediye ederken her Yasin yada kur'andan bir süre okurken çok değerli İbrahim hocamı ve aniden aramızdan ayrılan çok değerli Osman hocamı hiç unutamıyorum gözyaşlarım sel oluyor kalbim acıyor inanır mısınız insanın burnunun direği sızlıyor ben yokluklarına hala alışamıyorum acıları çok büyük sizleri çok iyi anlıyorum bende özellikle Enes kardeşimle Furkan kardeşimizin o şoku nasıl atlatacaklarını düşünüyorum bizler ne desek boş zaten böyle durumlarda söylenecek sözler mesajlar yetersiz kalıyor taktir ilahi Rabbim'in dediği olur bizlerin bir şey söylemeye hakkımız yok zaten. Bu sene bizler için acılı bir yıl oldu en sonda Cahidemizin vefatı bizleri o kadar derinden yaraladı Allah anneciğine babasına inşirah nasip etsin. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Allah rahmet eylesin mekanları cennet kabirleri nur ile dolsun Allah'ım derecelerini yükseltsin inşallah sizler gibi çok değerli hocalarımıza değerli kardeşlerimize sahip olduğumuz için ne mutlu bizlere Allah'a binlerce şükür olsun burada bizlerle burada olmaya vesile olduğu için Allah'ım her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.
Allah bizleri sıratı müstakimden ayırmasın kendine kul habibine ümmet eylesin bizleri kulluğuna ayırmasın şeytana nefsimize uydurmasın Rabbim.
Allah iyilikler güzellikler nasip etsin. Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin.Ben hiç kimsenin üzülmesini kırılmasını istemem bizler burada kocaman bir aileyiz Rabbim ömür verdikçe bir ömür boyu hep beraber burada olmak hayırlara vesile olmak kardeşlik bağlarımızın güçlü şekilde olmasını istiyorum.
Değerli hocam ben eski listeye göre liste yaptım daha başka kardeşlerimiz varsa onları da ekleyelim lütfen.
Bizler bütün kardeşlerimizi burada görmek istiyoruz kırılmalar incinmeler olmasın Allah kardeşliğimizi daim etsin inşallah.
Selam ve dua ile Rabbim'e emanet olun her şey gönlünüzce olsun Allah'ta sizleri hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın inşallah. Selamlar saygılar çok değerli hocamın da ellerinden hürmetle öperim..

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Gurubumuzca bu gün indirilen hatimin ecrinden hasıl olan sevabı Sayın yusuf beyefendinin ailesinden ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi, sayın Yusuf beyefendinin sağlıklı uzun ve rızayı İlahiye uygun bir ömür sürdürerek affı şahaneye kavuşması için toplu duası yapılmış ve kabulü için Yüce Rabbimize (azze ve Celle ) arz olunmuştur.

Esselamun Aleykum.........Saygılarımızla.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm
Değerli hocam sizlerden bir ricam vardı 4 kasıma kadar duaya ihtiyaç olan kardeşlerimiz için İhlas süresinde kardeşlerimin de duasını bekliyoruz tamamlanmadı eğer fırsatları olursa 4 kasımda dualarını yine yaparsanız Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim. Selam ve dua ile Rabbim'e emanet olun selamlar saygılar...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
mustafa hocam benimde sizden bir ricam olacak..
yaklaşık iki ay önce eniştemizi genç yaşta kaybettik.. saolsun Rahmetlik OSMAN hocam ve grubunuz dualarını eksik etmemişti.. az önce teyzemle konuştum.. teyzem ve kızları dua istiyor hepimizden..
eniştem (taner) için dualarınızı rica etsem..

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm
Değerli hocam sizlerden bir ricam vardı 4 kasıma kadar duaya ihtiyaç olan kardeşlerimiz için İhlas süresinde kardeşlerimin de duasını bekliyoruz tamamlanmadı eğer fırsatları olursa 4 kasımda dualarını yine yaparsanız Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim. Selam ve dua ile Rabbim'e emanet olun selamlar saygılar...

Selamun Aleykum

Kıymetli gönül dostumuz istediğiniz dualar belirttiğiniz tarihte gurubumuzca memnuniyetle yapılacaktır. Bizden Yasin okumuları için kodromuzun listesini istemişsiniz şu anda kadromuz yüzün üzerinde tek tek isim yazmak yerine İbrahim hocamızın hatim ve öğrenci gurubundaki bütün kardeşlerimizin hepsine diye niyetlenirseniz sizin içinde kolay olur,ayrıca bizler için bu kadar zahmete girmenizede üzülüyoruz.Allah (süpanehu) hepinizden razı olsun kabul olunmamış hiç bir duanızı ve af olunmamış hiçbir günahınızı bırakmasın sizleri bu dünyada af ederek tertemiz ve pak eylesin,huzuru ilahisinde lütfu şahanesine mazhar eylesin.

Esselamun Aleykum.......Saygılarımızla.

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Gurubumuzca bu gün tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabını Sayın mir_erhan kardeşimizin ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi,Sayın kardeşimizin rızayı ilahiye uygun uzun,sağlıklı,mutlu ve hayırlı bir dünya hayatı geçirmesi,huzuru ilahiye amel defteri sağ elinde, Rabbimizin hoşnut olduğu salih kullarından olarak varması için toplu dua yapılmış,kabulü için Yüceler Yücesi Rabbül Alemin'e cc. arz olunmuştur.

Esselamun Aleykum........Saygılarımızla..

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
mustafa hocam benimde sizden bir ricam olacak..
yaklaşık iki ay önce eniştemizi genç yaşta kaybettik.. saolsun Rahmetlik OSMAN hocam ve grubunuz dualarını eksik etmemişti.. az önce teyzemle konuştum.. teyzem ve kızları dua istiyor hepimizden..
eniştem (taner) için dualarınızı rica etsem..

Selamun Aleykum

Çok kıymetli gönül dostumuz gurubumuzca yarın merhum enişteniz Taner beyefendi için hatim indirilecek duası yapılıp buradan size bildirilecektir.

Esselamun Aleykum.....Saygılarımızla.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Çok kıymetli gönül dostumuz gurubumuzca yarın merhum enişteniz Taner beyefendi için hatim indirilecek duası yapılıp buradan size bildirilecektir.

aleyküm selam hocam..
yüreğinize sağlık... teyzem öyle bir üzüntüyle aramıştıki beni.. enişten için bizden başka dua eden yok.. dua ya çok ihtiyaccı var biliyorum dedi ağlayarak..
siz o güzel yüreğinizle biz burdayız dediniz yine.. iyiki varsınız .. ALLAH sonsuz kere razı olsun hepinizden.. yüreğinize dilinize gönlünüze sağlık..

mir_erhan

Moderator
Selamun Aleykum

Gurubumuzca bu gün tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabını Sayın mir_erhan kardeşimizin ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi,Sayın kardeşimizin rızayı ilahiye uygun uzun,sağlıklı,mutlu ve hayırlı bir dünya hayatı geçirmesi,huzuru ilahiye amel defteri sağ elinde, Rabbimizin hoşnut olduğu salih kullarından olarak varması için toplu dua yapılmış,kabulü için Yüceler Yücesi Rabbül Alemin'e cc. arz olunmuştur.

Ve Aleyküm Selam.
Tevaffük olması ne güzel.
Sevgili Mustafa hocam ve Birbirinden saygı değer Kuran Aşığı ve hizmetkarı Hocalarım.
Kaç gündü belli sıkıntılarım vardı dolayısıyla duaya da ihtiyacım vardı.
Bende Kuran ağızlı hocalarımdan bir sabah namazı akabinde dua dilenecektim. Sonra hocalarıma rahatsızlık veririm diye çekindim.
Şimdi adımı görünce Mutluluğumu siz hesab edin.
Allah celle celalüh cümlenizden , anne ve babalarınızdan sevdiklerinizde razı olsun inşallah..

Sadece benim değil burdaki herbir kardeşimizin bir dua dilencisi olduklarını
ve siz değerli hocalarımızın büyüklerimizin dualarına ihtiyaçı olduğunu biliyorsunuz.
bizde güçümüz yettiğince ve dilimiz döndüğünce sizler okuyor.
Her bir hayrımıza sizleri ortak ediyoruz inşallah.

Selam ve dua ile

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı

Ve Aleyküm Selam.
Tevaffük olması ne güzel.
Sevgili Mustafa hocam ve Birbirinden saygı değer Kuran Aşığı ve hizmetkarı Hocalarım.
Kaç gündü belli sıkıntılarım vardı dolayısıyla duaya da ihtiyacım vardı.
Bende Kuran ağızlı hocalarımdan bir sabah namazı akabinde dua dilenecektim. Sonra hocalarıma rahatsızlık veririm diye çekindim.
Şimdi adımı görünce Mutluluğumu siz hesab edin.
Allah celle celalüh cümlenizden , anne ve babalarınızdan sevdiklerinizde razı olsun inşallah..

Sadece benim değil burdaki herbir kardeşimizin bir dua dilencisi olduklarını
ve siz değerli hocalarımızın büyüklerimizin dualarına ihtiyaçı olduğunu biliyorsunuz.
bizde güçümüz yettiğince ve dilimiz döndüğünce sizler okuyor.
Her bir hayrımıza sizleri ortak ediyoruz inşallah.

Selam ve dua ile

gönlü güzel abim..
eğer kabul ederseniz, bir yasinde ben okuyacağım bu sabah namazında sıkıntılarınızın en kısa sürede geçmesi için..
RABBİM yüreğinizi en kısa sürede feraha erdirsin..

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Aynı mütevazilik, aynı efendilik..
Senin sevdiklerin ne de çok benziyorlar
birbirine Allah'ım

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Yasin listeleri yapmış ne kadar mutlu olduğumuzu sizlere tarif etmekte aciziz Allah (süpanehu) hepinizden razı olsun bizde sizlere eli boş gelmedik gurbumuz olarak beş hatim indirilmiş ve hasıl olan sevapları forumdaki kardeşlerimizin hepsinin sağlık ve afiyetleri,hayırlı,uzun ve Rızayı İlahiye uygun bir dünya hayatı yaşamaları,Ailelerinden ahirete göçmüş olan bütün sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi için toplu duaları yapılmış kabulü için Yüceler Yücesi Rabbimize arz olunmuştur.

Sayın leyla kardeşimiz sizin ve ismini burada yazamıyacağımız bir kardeşimizin bizim yokluğumuzdan çok üzüntü duyduğunuzu görmekteyiz inanın bizlerde sizleri ve formdaki bütün gönül dostlarımızı kardeşlerimiz olarak çok sevmekteyiz.Allah (Azze ve Celle) hepinizden tek tek razı olsun dünya ve ahiret hayatınızı ihya eylesin. bu arada Enesimiz ve Furkanımız hacı olarak döndüler ancak Osmanımızın kaybından dolayı çok acıklı bir karşılama oldu sizlere anlatıpta üzmek niyetinde değiliz.Yarından itibaren Tekrar hatimlerimiz devam edecek ve siz kardeşlerimize gurubumuzca hediye edilecektir.

Hafız kardeşleriniz hepineze saygı ve selamlarını arz eder...........Esselamun Aleykum...

esselamun aleykum hocam

sizlerin duaları ile biraz daha iyiyim yavrumun acısı çok taze içim yanıyor yavrum bana verilmiş bir nimetti onunla hayatım bir düzendeydi şimdi ise ne gecem belli nede gündüzüm biliyorum şuanda çok iyi çok rahat ne hastalığı kaldı nede eksikliği..... ardında kanayan bir ana yüreği var.....ben derdimi şöyle anlatayım evladı olan beni anlar bazen bırakırız annelerimize yada en güvendiğimiz insana yavrumuzu biliriz çok iyi bakılacağına ama yinede her dakika ararız sorarız yanına gelince hemen herşeyini sorarız yedimi içtimi diye hatta büyüklerimiz kızar bizler sizden daha tecrübeliyiz biz ne evlatlar büyüttük diye alınırlar bende yavrumu en güvendiğime rabbime bıraktım biliyorum o çok iyi çok rahat ama gittiği günden beri özlemi artmakta hergün dua ediyorum yavrumu rüyamda görmek için ama bugün 27 gün oldu göremedim ne olur benim için dua edin kızımı bir kerecik rüyamda göreyim çok özledim onu resimlerine bakıp ağlıyorum adını duyunca bile burnumun direği sızlıyor ve hemen ağlıyorum ne olur dua edin bana rüyama gelsin yavrum rabbim bana onu göstersin artık özlemi çok büyüdü dayanma gücüm azaldı .......derdimi sizlere yandım sizler benim ailemsiniz ben gurbetteyim ailemden uzaktayım .....selametle dua ile....

mir_erhan

Moderator

gönlü güzel abim..
eğer kabul ederseniz, bir yasinde ben okuyacağım bu sabah namazında sıkıntılarınızın en kısa sürede geçmesi için..
RABBİM yüreğinizi en kısa sürede feraha erdirsin..

Allah Celle celalüh razı olsun sizden. Yuvanıza huzur bereket ve iiman nasib eylesin.
Kabul edilmezmi öyle bir hediye. Nefesinize ve yüreğinize sağlık olsun..
Bende size ve yuvanız için okuyacağım inşallah.
Rabbimiz ilahi dergahında kabul eylesin inşallah.

Selam ve dua ile

mir_erhan

Moderator
21 YASİN OKUNACAK KARDEŞLERİMİZİN YENİ LİSTESİ

Allah rızası için Hidayete Ermek İçin(Bilerek yada bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızın affı Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak, Bütün kardeşlerimizin hayır kapılarının açılması Tüm hastalarımıza hayırlı şifalar,bütün çocukların hidayete ermeleri zihin açıklığı başarılı olmaları, tüm bekar kardeşlerimizin gönlüne göre takva sahibi hayırlı eş hayırlı yuva hayırlı çocuklarının olması, ayrıca hayırlı rızk iş kapıları maddi sıkıntıda olan işe girmek isteyen borç içinde bulunan kardeşlerimize hayırlı rızk iş kısmet kapılarının açılması,ülkemize bolluk bereket hidayet,ülkemizin terörden tez zamanda kurtulması, Herkesin dualarının gönül muradlarının kabulu içinde buldukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulmaları yüreğimizdeki hayırlı dualarımızın kabulünü,akıbetimizin hayır olması ülkemizin terör belasından tez zamanda kurtulması..Rabbimizin iki dünyada sevdiği kullardan olmamızı Efendimiz sallahu aleyhi vesellemin şefaatine nail olanlardan olmamızı bütün ölmüşlerimiz ve iki cihan saadetine nail olmak İçin)
MANEVİ DEĞERLERİN YÜKSELMESİ HAYIR KAPILARININ AÇILMASI, MURADLARIN KABULü İÇİN

Yeni Yasin Listemiz hayırlara vesile olur inşallah:

1-İbrahim hocamız
2-Osman soylu
3-İslâm Çalapkulu (hepimizin büyüğü 58 yaşında hocamızın vekili)
4-Enes Birtek (Melek hafız 17 yaşında)
5-Mustafa Sert
6-Muhammed Eren
7-Recep Güre
8-İhsan Arslan
9-Fehmi Tufanç
10-Abdullah Merâl
11-Kadir Sevindik
12-Ramazan Gönül
13-Fehmi Atık
14-Suat Kendir
15-Salih Özkuzu
16-Salih Sırdaş
17-Zafer Tüfekçi
18-Süleyman Gök
19-İsa Hepiş
20-Metin Kızılkaya
21-Ramazan Temizel
22-Kâni Yurtsever
23-Furkan Altuniş
24-Hasan Baltacı
25-Özer Özkuzu
26-Muhlis Konuk
27-Vedat kıraç
28-Mustafa
29-Münip
30-Halis
31-Serhat
32-Halis
33-Nadir
34-Süleyman
35-Önder
36-Şükrü
37-Murat
38-Necip
39-Recep
40-Cemâl
41-Aydın
42-Muzaffer
43-Ragıp
44-Tsunami

Allah kabul etsin.

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum hocam

sizlerin duaları ile biraz daha iyiyim yavrumun acısı çok taze içim yanıyor yavrum bana verilmiş bir nimetti onunla hayatım bir düzendeydi şimdi ise ne gecem belli nede gündüzüm biliyorum şuanda çok iyi çok rahat ne hastalığı kaldı nede eksikliği..... ardında kanayan bir ana yüreği var.....ben derdimi şöyle anlatayım evladı olan beni anlar bazen bırakırız annelerimize yada en güvendiğimiz insana yavrumuzu biliriz çok iyi bakılacağına ama yinede her dakika ararız sorarız yanına gelince hemen herşeyini sorarız yedimi içtimi diye hatta büyüklerimiz kızar bizler sizden daha tecrübeliyiz biz ne evlatlar büyüttük diye alınırlar bende yavrumu en güvendiğime rabbime bıraktım biliyorum o çok iyi çok rahat ama gittiği günden beri özlemi artmakta hergün dua ediyorum yavrumu rüyamda görmek için ama bugün 27 gün oldu göremedim ne olur benim için dua edin kızımı bir kerecik rüyamda göreyim çok özledim onu resimlerine bakıp ağlıyorum adını duyunca bile burnumun direği sızlıyor ve hemen ağlıyorum ne olur dua edin bana rüyama gelsin yavrum rabbim bana onu göstersin artık özlemi çok büyüdü dayanma gücüm azaldı .......derdimi sizlere yandım sizler benim ailemsiniz ben gurbetteyim ailemden uzaktayım .....selametle dua ile....

Aleykum Selam

Çok kıymetli ve vefalı gönül dostumuz,acınızın büyüklüğünü bizde kalpten hissediyoruz öncelikle şunu belirtelim'ki her gün gurbumuzda 6 hatim indirilmektedir bu hatimlerin bir tanesi cennet mekan melek yavrunuza okunmaktadır,duasıda bizzat İslam hocamız tarafından yapılmaktadır,yine hocamızın talimatı ile burada size bildirmiyoruz sebebide sizin okuyup üzülmemeniz içindir ancak sizin derin bir üzüntü içinde olduğunuzuda gayet iyi bilmekteyiz,zamanla acı dayanılmaz bir hasrete dönüşüyor bizlerde size anlatamıyacağımız çok derin üzüntüler geçirdik,ancak sizin gibi sağlam bir imana sahip bir hanımefendinin sabır göstererek bu imtahandan yüzünüzün akı ile geçeceğinize'de inanıyoruz.Kıymetli kardeşimiz bir müddet geçtikten sonra rüyalarınızda melek kızınızı inşaAllah sık sık göreceksiniz bizlerde bu konuda sizin için dua etmekteyiz.Sabırlı olunuz sayın kardeşimiz bu sabrınızın sonunda Rabbimiz cc. inşaAllah sizi melek yavrunuza kavuşturacaktır,hiçbir günahı olmayan melek yavrunuzun nereye gideceğini sizde gayet iyi bilmektesiniz.Ancak bizler ne söylesek sizin içinizdeki yangını söndürmeye yetmez,Medinede oranın yerlisi olan arap arkadaşlarımızla evlat acısı ile ilgili bir sohbette Peygamberimizin (sallallahü aleyhi vesellem) iki yaşlarındaki muhterem oğulları Hz. İbrahimin vefatında cennetül baki gülüstanında definden sonra kabir başında uhut dağına dönerek ey koca uhut şu andaki benim hüznümü Rabbim sana verseydi paramparça olur dağalır giderdin buyurduğunu anlatmışlardı.buradan anlıyoruzki mübarek efendimiz bile bu kadar sarsılırsa sizin ne kadar büyük bir keder içinde olduğunuzu bilmekteyiz.Ancak Rabbimiz kulunu yanına aldı ve ona merhamet buyurdu ne olur konuyu böyle düşünün hayattan kopmayın kedere boğulmayın.Hafız kardeşleriniz sizin derin üzüntünüzün dinmesi için dua etmektedir.

Esselamun Aleykum......Saygılarımızla.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum hocam

kardeşim.. güzel yüreklimmm .. acın acımız.. biliyorsun.. öyle güzel anlatmışsınki.. söyleyecek söz yok.. seni çok seviyor ve duamızdan eksik etmiyoruz bil yeter.. ALLAHA emanet..

Allah Celle celalüh razı olsun sizden. Yuvanıza huzur bereket ve iiman nasib eylesin.
Kabul edilmezmi öyle bir hediye. Nefesinize ve yüreğinize sağlık olsun..
Bende size ve yuvanız için okuyacağım inşallah.
Rabbimiz ilahi dergahında kabul eylesin inşallah.

Selam ve dua ile
saygıdeğer abim.. sizin hediyeleriniz öyle güzel anlarda geldiki ben sizin hakkınızı ödeyemem .. RABBİM sizden sonsuz kere razı olsun .. ALLAHA emanet..

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Bu gün tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabı sayın buket_zeynep kardeşimizin ..Rahmeti Rahmana kavuşan merhum eniştesi Taner beyefendinin ruhuna iletilmesi kabrinin Kur'an-ı Kerimin nuru ile aydınlanması,cennet bahçelerinden bir köşe olması,hata ve kusurlarının bağışlanarak nurlar içersinde,sevinç içersinde haşre kalkması,kederli ailesinin üzerine sabırlar yağdırması için toplu duası yapılıp kabulu için Yüceler Yücesi Rabbimize (suphanehu) arz edilmiştir.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam

Çok kıymetli ve vefalı gönül dostumuz,acınızın büyüklüğünü bizde kalpten hissediyoruz öncelikle şunu belirtelim'ki her gün gurbumuzda 6 hatim indirilmektedir bu hatimlerin bir tanesi cennet mekan melek yavrunuza okunmaktadır,duasıda bizzat İslam hocamız tarafından yapılmaktadır,yine hocamızın talimatı ile burada size bildirmiyoruz sebebide sizin okuyup üzülmemeniz içindir ancak sizin derin bir üzüntü içinde olduğunuzuda gayet iyi bilmekteyiz,zamanla acı dayanılmaz bir hasrete dönüşüyor bizlerde size anlatamıyacağımız çok derin üzüntüler geçirdik,ancak sizin gibi sağlam bir imana sahip bir hanımefendinin sabır göstererek bu imtahandan yüzünüzün akı ile geçeceğinize'de inanıyoruz.Kıymetli kardeşimiz bir müddet geçtikten sonra rüyalarınızda melek kızınızı inşaAllah sık sık göreceksiniz bizlerde bu konuda sizin için dua etmekteyiz.Sabırlı olunuz sayın kardeşimiz bu sabrınızın sonunda Rabbimiz cc. inşaAllah sizi melek yavrunuza kavuşturacaktır,hiçbir günahı olmayan melek yavrunuzun nereye gideceğini sizde gayet iyi bilmektesiniz.Ancak bizler ne söylesek sizin içinizdeki yangını söndürmeye yetmez,Medinede oranın yerlisi olan arap arkadaşlarımızla evlat acısı ile ilgili bir sohbette Peygamberimizin (sallallahü aleyhi vesellem) iki yaşlarındaki muhterem oğulları Hz. İbrahimin vefatında cennetül baki gülüstanında definden sonra kabir başında uhut dağına dönerek ey koca uhut şu andaki benim hüznümü Rabbim sana verseydi paramparça olur dağalır giderdin buyurduğunu anlatmışlardı.buradan anlıyoruzki mübarek efendimiz bile bu kadar sarsılırsa sizin ne kadar büyük bir keder içinde olduğunuzu bilmekteyiz.Ancak Rabbimiz kulunu yanına aldı ve ona merhamet buyurdu ne olur konuyu böyle düşünün hayattan kopmayın kedere boğulmayın.Hafız kardeşleriniz sizin derin üzüntünüzün dinmesi için dua etmektedir.

Esselamun Aleykum......Saygılarımızla.

es selamun aleykum

ben sizlerden razıyım rabbimde razı olsun inşaallah melek kızım sizlerede şefaatçi olsun inşaallah yüreğim okadar dağlandıki kendimden korkar oldum teselli bulmuyor yüreğim çok çabalıyorum eşimde sağolsun destek oluyor bana herzaman yanımda .....en büyük destekçim gönülden edilen dualarınız dayan diyorum kendime .....rabbim bu derdimi unutturacak başka büyük dertler vermez inşaallah ......kardeşlerime hocalarıma enese islam hocam ve mustafa hocama saygılar selamlar .......sizlerinde acısı daha çok taze ......inanın şuanki ruh halim bir kızımın acısıyla değil ibrahim hocamın ve osman abiminde acısı beni derinden üzdü rabbim dayanma gücümüzü artırsın ......selametle dua ile....

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Ve Aleyküm Selam
Çok değerli hocam Allah razı olsun sizlerden emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Değerli hocam sizden ricam var lütfen bana isimlerin hepsini tek tek yazabilir misiniz ben zaten uzun süre sitede buralarda olmayacağım ama giderken listeyi alıp her gün okumalarıma ve dualarıma her zaman ki gibi devam edeceğim tek tek yazamazsam bile her zaman dualarımda olacaksınız benim içimden öyle geçti kardeşim yıllardır aynı şekilde hiç burada olmayan kardeşlerimiz için bile Yasin Süresi kardeşliğimiz devam ediyor Peygamber Efendimiz(S.A.V.) hediyeleşiniz demiş bizde birbirimize dualarla hediyeleşiyoruz ne mutlu bizlere Allah rızası için bir şeyler yapabiliyoruz hayırlara vesile olabiliyorsak zaten benim elimden fazla bir şey gelmiyom ama bırakın bütün kardeşlerimizin gıyabında tek tek olsun okumak istiyorum. İnşallah beni kırmazsınız..
Duaya ihtiyacı olan bütün kardeşlerimiz için ihlas süresinin duasını yapabilir misiniz 4 kasımda 3400 tane eksik vardı müsait olurlarsa kardeşlerimiz okuyabilir mi?
Allah iyilikler güzelikler nasip etsin Allah her iki dünyada razı olduğu kullar olmak Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Rabbim'e emanet olun selamlar saygılar çok değerli hocamın da ellerinden hürmetle öperim..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Çok Değerli Mustafa hocam okuduğumuz Yasinler çok değerli Osman Soylu kardeşimin anne babasının hatim grubundan ve ailesinden ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi için duaları yapılmış olup kabulü için Yüceler Yücesi Rabbimize (Azze ve Celle) arz edilmiştir.mekanlarının cennet olması kabirlerinin nur dile dolması ve Ahirette Peygamber Efendimiz S.A.V. komşu olması için..
Çok Değerli Osman kardeşim son anına kadar zor zamanlarda bizleri bırakmadı Allah'ım mükafatınından dolayı makamını kat kat vermek nasip etsin Rabbim..

Esselamun Aleykum......Saygılar selamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt