nazlı ceylan
Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun iki dünyanızı da cennet eylesin inşaAllah.....
Allah razı olsun Osman kardeşim ve hatim grubu değerli hediyeniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok sevindim ne güzel bir yerlerde kardeşlerim var beni de düşünüyor dedim. duygulandım. mutlu oldum. ben de kişisel hatmimi tamamladım dün gece yazacaktım ama gece 4 gibi bilg. başına geçtiğimde eşimin bilg. da işi olduğu için mouse tıklamayı iptal ettiğini gördüm yazamadım artık hatmiminden hasıl olan sevabı inşallah orada grubunuzda bulunan tüm kardeşlerime hediye ettim. burada sitemizde bulunan tüm gönlü güzel kardeşlerime hediye ettim. Allahım kabul eylesin herkesin günahını affetsin; gönlünün muradını versin.
bu arada dün gece söz verdiğim bir yasin bir fetih suresini okumaya başladım önce İslam hocama sonra Osman hocama birer tane yasin ve fetih suresi okudum. inşallah listedeki kardeşlerime sırayla okuyacağım. Allahım kabul etsin.
selamun aleykum abim
yine gonullerimize ferahliklar verdiniz bu kiymetli hediyenizle.........ne kadar dua etsek azdir her daim dualardasiniz ...........ALLAH hepinizden razi olsun peygamberimize komsu eylesin kevser havuzundan su icmek nasip olsun bu dunyadada ahirettede ne muradiniz varsa sizlere nasip olsun...........selametle dua ile....
not......enes kardesim cok sukur dualarimiz kabul oldu en kisa zamanda dunya uzerindeki en guzel yer kabeyide gorursun insaALLAH......
Selamun Alaykum
Muhterem Kardeşlerimiz 05.06.2013 tarihinde mübarek kandil gecesinde sabaha kadar gurubumuzca indirilen hatimlerimizden iki tanesinin ecrinden hasıl olan sevabı ;
1-Hicranfarukyavuz
2-Tsunami
3-Mirerhan
4-Leyla-1
5-Mlissa26
6-Buket Zeynep
7-Berat 05
8-Ecmankel
9-Kardelele
10-En sonebi
11-Hüzünlü
12-Zümra
13-Repsol
14-Nazlı ceylan
15-Ayşa Rana
16-VaVeyla
17-Mavci
Kardeşlerimizin ahırete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmek üzere hata ve kusurlarının affı hayırlı sağlıklı ve uzun bir dünya hayatı geçirmeleri için Ahiret hayatlarında ise yine tüm sevdikleri ile birlikte cennet köşklerinde sonsuz mutluluğa erebilmeleri için Yüceler yücesi Rabbimize yalvarılmış ve arz olunmuştur.
Not; Siz vefalı kardeşlerimizin bu garip hafızlar gurubu için yaptıklarınızı gurubumuz asla unutmayacak ve daima sizleri dualarında şükran ve minnetle anacaktır.
Gurubumuzun sonsuz saygı ve selamlarını arz ederiz.
Selamun Alaykum
Muhterem Kardeşlerimiz 05.06.2013 tarihinde mübarek kandil gecesinde sabaha kadar gurubumuzca indirilen hatimlerimizden iki tanesinin ecrinden hasıl olan sevabı ;
1-Hicranfarukyavuz
2-Tsunami
3-Mirerhan
4-Leyla-1
5-Mlissa26
6-Buket Zeynep
7-Berat 05
8-Ecmankel
9-Kardelele
10-En sonebi
11-Hüzünlü
12-Zümra
13-Repsol
14-Nazlı ceylan
15-Ayşa Rana
16-VaVeyla
17-Mavci
Kardeşlerimizin ahırete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmek üzere hata ve kusurlarının affı hayırlı sağlıklı ve uzun bir dünya hayatı geçirmeleri için Ahiret hayatlarında ise yine tüm sevdikleri ile birlikte cennet köşklerinde sonsuz mutluluğa erebilmeleri için Yüceler yücesi Rabbimize yalvarılmış ve arz olunmuştur.
Not; Siz vefalı kardeşlerimizin bu garip hafızlar gurubu için yaptıklarınızı gurubumuz asla unutmayacak ve daima sizleri dualarında şükran ve minnetle anacaktır.
selamun alaykum
muhterem kardeşlerimiz 05.06.2013 tarihinde mübarek kandil gecesinde sabaha kadar gurubumuzca indirilen hatimlerimizden iki tanesinin ecrinden hasıl olan sevabı ;
1-hicranfarukyavuz
2-tsunami
3-mirerhan
4-leyla-1
5-mlissa26
6-buket zeynep
7-berat 05
8-ecmankel
9-kardelele
10-en sonebi
11-hüzünlü
12-zümra
13-repsol
14-nazlı ceylan
15-ayşa rana
16-vaveyla
17-mavci
kardeşlerimizin ahırete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmek üzere hata ve kusurlarının affı hayırlı sağlıklı ve uzun bir dünya hayatı geçirmeleri için ahiret hayatlarında ise yine tüm sevdikleri ile birlikte cennet köşklerinde sonsuz mutluluğa erebilmeleri için yüceler yücesi rabbimize yalvarılmış ve arz olunmuştur.
Not; siz vefalı kardeşlerimizin bu garip hafızlar gurubu için yaptıklarınızı gurubumuz asla unutmayacak ve daima sizleri dualarında şükran ve minnetle anacaktır.
Selamun Alaykum
1-Hicranfarukyavuz
2-Tsunami
3-Mirerhan
4-Leyla-1
5-Mlissa26
6-Buket Zeynep
7-Berat 05
8-Ecmankel
9-Kardelele
10-En sonebi
11-Hüzünlü
12-Zümra
13-Repsol
14-Nazlı ceylan
15-Ayşa Rana
16-VaVeyla
17-Mavci
kıymetli osman hocamız ve gönül dostlarımız.
Hayırlı cumalarımız olsun.
Selametle kalın.
Hayatımda böylesi kıymetli hediyeler almadım.
Allah razı olsun.
Emeğinize ve o güzel yüreğinize sağlık.
Ben çok mutlu oldum.
Rabbimde sizleri mutlu etsin.
Hep dualarımdasınız allahın izniyle...
Rabbim kısmet ederse annemle birlikte 26 haziranda ümreye gideceğiz.
Annem 75 yaşında yürüyemiyor.
Sizden isteğim bize dua etmeniz.
Ibadetlerimizi layıkıyla yerine getirmemiz için.
Bende inşallah siz kıymetli kardeşlerim ve gönül dostlarım için ,
kutsal mekanlarda dua edeceğim inşaallah.
Selametle kalın.
Allaha emanet olun.
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur
kalan.........985.000