Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun iki dünyanızı da cennet eylesin inşaAllah.....

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun Osman kardeşim ve hatim grubu değerli hediyeniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok sevindim ne güzel bir yerlerde kardeşlerim var beni de düşünüyor dedim. duygulandım. mutlu oldum. ben de kişisel hatmimi tamamladım dün gece yazacaktım ama gece 4 gibi bilg. başına geçtiğimde eşimin bilg. da işi olduğu için mouse tıklamayı iptal ettiğini gördüm yazamadım artık hatmiminden hasıl olan sevabı inşallah orada grubunuzda bulunan tüm kardeşlerime hediye ettim. burada sitemizde bulunan tüm gönlü güzel kardeşlerime hediye ettim. Allahım kabul eylesin herkesin günahını affetsin; gönlünün muradını versin.

bu arada dün gece söz verdiğim bir yasin bir fetih suresini okumaya başladım önce İslam hocama sonra Osman hocama birer tane yasin ve fetih suresi okudum. inşallah listedeki kardeşlerime sırayla okuyacağım. Allahım kabul etsin.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur
kalan.........997.000

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun Osman kardeşim ve hatim grubu değerli hediyeniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok sevindim ne güzel bir yerlerde kardeşlerim var beni de düşünüyor dedim. duygulandım. mutlu oldum. ben de kişisel hatmimi tamamladım dün gece yazacaktım ama gece 4 gibi bilg. başına geçtiğimde eşimin bilg. da işi olduğu için mouse tıklamayı iptal ettiğini gördüm yazamadım artık hatmiminden hasıl olan sevabı inşallah orada grubunuzda bulunan tüm kardeşlerime hediye ettim. burada sitemizde bulunan tüm gönlü güzel kardeşlerime hediye ettim. Allahım kabul eylesin herkesin günahını affetsin; gönlünün muradını versin.

bu arada dün gece söz verdiğim bir yasin bir fetih suresini okumaya başladım önce İslam hocama sonra Osman hocama birer tane yasin ve fetih suresi okudum. inşallah listedeki kardeşlerime sırayla okuyacağım. Allahım kabul etsin.

Selamun Aleykum

Muhterem kardeşimiz Yüce Rabbimiz tamamlamış olduğunuz Hatmi Şerifi , Yasin ve fetih surelerini kabul buyursun yüce gönlünüzden bizler için ettiğiniz dualara minnet ve şükranlarımızı arz ederiz.

Selam ve saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum abim

yine gonullerimize ferahliklar verdiniz bu kiymetli hediyenizle.........ne kadar dua etsek azdir her daim dualardasiniz ...........ALLAH hepinizden razi olsun peygamberimize komsu eylesin kevser havuzundan su icmek nasip olsun bu dunyadada ahirettede ne muradiniz varsa sizlere nasip olsun...........selametle dua ile....
not......enes kardesim cok sukur dualarimiz kabul oldu en kisa zamanda dunya uzerindeki en guzel yer kabeyide gorursun insaALLAH......

Selamun Aleykum

Muhterem kardeşimiz bizler için yüce gönlünüz ile ettiğiniz dualara çok teşekkür ederiz.Rahmetlik hocamızın pırlanta kalpli oğulları daha öncede bildirdiğimiz gibi Mekke de öğretim görevlisidir ve orada ikamet etmektedir.bu sebepten bir telefonları ile İslam hocamıza ve Enese suudi arabistan resmi makamlarından ismlerine özel Hac davetiyesi ve vizesi gönderdiler,yani Allah cc. ömür verirse Hacca gidişleri kesinleşti.Zaten enesi ameliyata hac vaadi ile razı etmiştik,okadar edepli ve hayalı bir çocukki hacca gidişi kesinleştiği halde bana osman hocam rızan varmı iznin varmı diye bana sordu,bende elbette ne mutlu oğlum hayırlısı ile git ve dön dedik,şimdi sevinçten nerdeyse göklere uçucak.

Selam ve saygılarımızla.

hira_nurr

Kayıtlı Kullanıcı
selamun en güzeli rahmeti merhameti bereketi hidayeti üzerinize olsun osman hocam
maşALLAH sübhanALLAH enes kardeşimizin sağlık durumun iyi olması bizleri çok sevindirdi
RABBİM daha güzel görmeyi nasip etsin inş.ne mutlu kardeşimize bu genç yaşta Hacca gitmeyi nasip ediyor RABBİM bizlerede gitmeyi nasip edr inş.(((((((((dualarımız sizinle hocam biz aciz günahkar kuluda dualarızda unutmayın inş.RABBİM yar ve yardımcınız olsun ellerinizden öpüyorum selam ve dua ile ALLAH CC emanet olun siz ve hafız kardeşlerimiz inş.biz sizlerden razıyız RABBİMDE razı olsun .........

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Alaykum

Muhterem Kardeşlerimiz 05.06.2013 tarihinde mübarek kandil gecesinde sabaha kadar gurubumuzca indirilen hatimlerimizden iki tanesinin ecrinden hasıl olan sevabı ;

1-Hicranfarukyavuz
2-Tsunami
3-Mirerhan
4-Leyla-1
5-Mlissa26
6-Buket Zeynep
7-Berat 05
8-Ecmankel
9-Kardelele
10-En sonebi
11-Hüzünlü
12-Zümra
13-Repsol
14-Nazlı ceylan
15-Ayşa Rana
16-VaVeyla
17-Mavci

Kardeşlerimizin ahırete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmek üzere hata ve kusurlarının affı hayırlı sağlıklı ve uzun bir dünya hayatı geçirmeleri için Ahiret hayatlarında ise yine tüm sevdikleri ile birlikte cennet köşklerinde sonsuz mutluluğa erebilmeleri için Yüceler yücesi Rabbimize yalvarılmış ve arz olunmuştur.

Not; Siz vefalı kardeşlerimizin bu garip hafızlar gurubu için yaptıklarınızı gurubumuz asla unutmayacak ve daima sizleri dualarında şükran ve minnetle anacaktır.

Gurubumuzun sonsuz saygı ve selamlarını arz ederiz.

Aleyküm Selam Osman kardeşim, yine çok sevindirdiniz beni, mutlu ettiniz. Böyle çok değerli hediye aldığım için Rabbime şükürler olsun. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız, ne güzel bir duygu bu birilerinin adınızı zikrederek dua etmesi, hediyeler vermesi. Sizi hiç unutmayacağım. Rabbim sizlerden razı olsun, mukafatını kat kat versin, sıkıntı ve darda bırakmasın inşaALLAH.

Enes kardeşimin daha iyiye gidiyor olması beni çok sevindiriyor. İnşaALLAH çok çok daha iyi olur. Gören gözleri ile Kuran okumanın zevkini en güzel şekilde yaşar inşALLAH.

Nemire hocam, İslam hocam, siz, Enes ve grubunuz dualarımda oluyorsunuz. Her gün sırayla yasin okumalarımız devam ediyor. Rabbim kabul etsin.

Hayırlı, sağlıklı, ve güzelliklerle dolu günler dilerim. Hayırlı Cumalar...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Alaykum

Muhterem Kardeşlerimiz 05.06.2013 tarihinde mübarek kandil gecesinde sabaha kadar gurubumuzca indirilen hatimlerimizden iki tanesinin ecrinden hasıl olan sevabı ;

1-Hicranfarukyavuz
2-Tsunami
3-Mirerhan
4-Leyla-1
5-Mlissa26
6-Buket Zeynep
7-Berat 05
8-Ecmankel
9-Kardelele
10-En sonebi
11-Hüzünlü
12-Zümra
13-Repsol
14-Nazlı ceylan
15-Ayşa Rana
16-VaVeyla
17-Mavci

Kardeşlerimizin ahırete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmek üzere hata ve kusurlarının affı hayırlı sağlıklı ve uzun bir dünya hayatı geçirmeleri için Ahiret hayatlarında ise yine tüm sevdikleri ile birlikte cennet köşklerinde sonsuz mutluluğa erebilmeleri için Yüceler yücesi Rabbimize yalvarılmış ve arz olunmuştur.

Not; Siz vefalı kardeşlerimizin bu garip hafızlar gurubu için yaptıklarınızı gurubumuz asla unutmayacak ve daima sizleri dualarında şükran ve minnetle anacaktır.

Aleyküm Selam çok değerli kardeşlerim bizleri ne kadar mutlu ettiniz anlatamam Rabbim'de her iki dünyada sizleri mutlu bahtiyar etsin Allah sizlerden razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Rabbim her harfin adedince iki dünyada mükafatını vermek nasip etsin.
Allah'ım Enes kardeşimize ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bilerek ve idrak edenlerden olmak Allah'ın bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak Peygamber efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak iki cihan saadetine nail olmak nasip etsin Rabbim.
İnanın ki kardeşim her zaman söylüyorum ama gerçekten mesajlarınızı okurken farklı duygu seline kapıyoruz gözlerim dolu dolu oluyor yaşadığımız sıkıntıları bir kenara bırakıyoruz Allah'ım her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.
Allah bu mübarek 3 ayların bu mübarek cuma gününün okunan Kur'anlar, Yasinler dualar yüzü gözü hürmetine Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.
Allah darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulundukları sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametlerine çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Rabbim.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inş.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim.
Allah şu anda bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden olumsuzluklardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarmak nasip etsin yaşamımıza bir düzen yön versin. Hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları olumluya çevirsin hayırlısıyla inş.
Görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi.
Rabbim dünyada kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar selamlar saygılar...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetliMetin KIZILKAYA kardesimiz icin ;

Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "RAMAZAN TEMIZEL" ICIN OKUYACAGIZ............

SELAMETLE DUA ILE.........

not....bize katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana
13-VaVeyla

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
nurayım YA ŞEKUR esmasını nasıl yapacağız.. dünden içime dert olmuştu.. yardım edeyim sana olurmu.. ne kadar var haber verde olurmu burdanmı takip edelim..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
selamun alaykum

muhterem kardeşlerimiz 05.06.2013 tarihinde mübarek kandil gecesinde sabaha kadar gurubumuzca indirilen hatimlerimizden iki tanesinin ecrinden hasıl olan sevabı ;

1-hicranfarukyavuz
2-tsunami
3-mirerhan
4-leyla-1
5-mlissa26
6-buket zeynep
7-berat 05
8-ecmankel
9-kardelele
10-en sonebi
11-hüzünlü
12-zümra
13-repsol
14-nazlı ceylan
15-ayşa rana
16-vaveyla
17-mavci

kardeşlerimizin ahırete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmek üzere hata ve kusurlarının affı hayırlı sağlıklı ve uzun bir dünya hayatı geçirmeleri için ahiret hayatlarında ise yine tüm sevdikleri ile birlikte cennet köşklerinde sonsuz mutluluğa erebilmeleri için yüceler yücesi rabbimize yalvarılmış ve arz olunmuştur.

Not; siz vefalı kardeşlerimizin bu garip hafızlar gurubu için yaptıklarınızı gurubumuz asla unutmayacak ve daima sizleri dualarında şükran ve minnetle anacaktır.

kıymetli osman hocamız ve gönül dostlarımız.
Hayırlı cumalarımız olsun.
Selametle kalın.
Hayatımda böylesi kıymetli hediyeler almadım.
Allah razı olsun.
Emeğinize ve o güzel yüreğinize sağlık.
Ben çok mutlu oldum.
Rabbimde sizleri mutlu etsin.
Hep dualarımdasınız allahın izniyle...
Rabbim kısmet ederse annemle birlikte 26 haziranda ümreye gideceğiz.
Annem 75 yaşında yürüyemiyor.
Sizden isteğim bize dua etmeniz.
Ibadetlerimizi layıkıyla yerine getirmemiz için.
Bende inşallah siz kıymetli kardeşlerim ve gönül dostlarım için ,
kutsal mekanlarda dua edeceğim inşaallah.
Selametle kalın.
Allaha emanet olun.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur
kalan.........990.000

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
1.000.000 ya sekur
kalan.........985.000

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Alaykum

1-Hicranfarukyavuz
2-Tsunami
3-Mirerhan
4-Leyla-1
5-Mlissa26
6-Buket Zeynep
7-Berat 05
8-Ecmankel
9-Kardelele
10-En sonebi
11-Hüzünlü
12-Zümra
13-Repsol
14-Nazlı ceylan
15-Ayşa Rana
16-VaVeyla
17-Mavci

Aleyküm selam,

Cennet bahçelerinden bir bahçe............bu sayfaya girdiğimde hissettiğim şey.........

cömertliğinize ve hayırhahlığınıza söyleyecek söz bulamıyorum.

Allah ebeden razı ve hoşnut olsun cümlenizden...............

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Allah cc. ömrünüzün her anını hayırlarla doldursun sizler bizleri dualarınızla ihya ettiniz Rabbimiz'de cc. sizleri dünya ve ahıret hayatınızda ihya eylesin Rabbimizin cc. aciz kulu Hafız Metin kardeşiniz de sizleri minnet ve şükranla dualarında anmaktadır.

Selam ve saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
kıymetli osman hocamız ve gönül dostlarımız.
Hayırlı cumalarımız olsun.
Selametle kalın.
Hayatımda böylesi kıymetli hediyeler almadım.
Allah razı olsun.
Emeğinize ve o güzel yüreğinize sağlık.
Ben çok mutlu oldum.
Rabbimde sizleri mutlu etsin.
Hep dualarımdasınız allahın izniyle...
Rabbim kısmet ederse annemle birlikte 26 haziranda ümreye gideceğiz.
Annem 75 yaşında yürüyemiyor.
Sizden isteğim bize dua etmeniz.
Ibadetlerimizi layıkıyla yerine getirmemiz için.
Bende inşallah siz kıymetli kardeşlerim ve gönül dostlarım için ,
kutsal mekanlarda dua edeceğim inşaallah.
Selametle kalın.
Allaha emanet olun.

Selamun Aleykum

Kıymetli Kardeşimiz Allah cc. yapacağınız Umre ziyaretinizi ibadet ve dualarınızı kabul buyursun ne mutlu size 26 haziranda kutlu bir yolculağa çıkıyorsunuz lütfen bu aciz hafızlar için de dua ediniz ,Anneniz için üzülmeyin Kâbe de görevliler yürüme zorluğu olanları cüzi bir para karşılığında tavaf ve say yapmaları için tekerlekli hasta sandalyeleri ile çok rahat bu görevlerini yapmalarını sağlıyorlar bu konuda hiç sorun yok rahat olunuz.Medineye vardığınızda Peygamberimiz s.a.v efendimize selamlarımızı iletiniz.Güle güle gidiniz ve gülegüle dönünüz.

Selam ve saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
1.000.000 ya sekur
kalan.........985.000

Selamun Aleykum

merhaba vefa abidesi kardeşimiz , mesajınızı bu sabah bir ara gördüm ancak cevap yazıcak fırsat bulamadım taktir edersiniz bu hafta her gün hastahaneye gidiyoruz Kur'an öğrencilerinin dersleri ve günlük hatimler derken inanın gece yarısından sonra ancak vakit bulabiliyoruz çok şükür yarın Enesi hastahaneden çıkarıcağız böylece biraz daha vakit yönünden serbestleşeceğiz.Evet muhterem kardeşimiz bu sabah mesajınızı gördüm ve hafızlara Sizin Yâ Şekûr zikrinizi söz arasında söylemiştim.Akşam üzeri Döndüğümüzde ise hafız kardeşlerimiz 750 Yâ Şekûr zikri tamamladıklarını ve size bildirmemizi söylediler, bizde hafızlara vekaleten size bildiriyoruz.Allah cc.sizden razı olsun Ve ömrünüz boyunca hayırlara koşanlara önder eylesin.

Selam ve saygılarımızla.

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm...
Sürekli uğrama durumlarını bulamıyoruz bazen...
Ama İnşallah Günlük YASİN ve MÜLK sürelerini okuyup hediye etmelerimiz devam etmektedir...
Rabbimiz kabul eylesin inşallah...

Ayrıca Sevgili Tsunami kardeşimiz Başlattığınız Ya ŞEKÜR (Yapılan şükrün karşılığını bolca veren) Zikrinden
1 000 tanede ben okuyorum...
Rabbmiz okuduklarımızı eksiksiz kabul eyelsin. amin

Selam ve dua ile

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
1.000.000 ya sekur
kalan.........975.000

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt