Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Merhaba ENES ; İslamiyet .gen.tr bağlıları olarak seni çok seviyor..geçmiş olsun... diyor NUR 'lu gözlerinden öpüyoruz... Abilerin ve Ablaların...tabi ki amca ve dedelerin de burada ...seni hep görmek istiyoruz...

Lütfen hafızlığa devam... aşk ve zevkle inşallah...nazarlardan muhafaza olmanı temenni ederim...Selamlar...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
“El-hamdü-lillâhi dâimen ve alâ külli hâl ve E'ûzü billâhi min hâl-i ehlinnâr”.

ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİMİZE.
BU GÜZEL HABERLE ŞEREFLENDİK.
SELAMETLE KALIM.
KALBİMDE VE DUALARIMDASIN.
ENES KARDEŞİM.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum osman abı

oncelıkle enes kardesımız daha ıyıdır ınsaallah rabbım daha ıyı etsın sızlerınde yar ve yardımcısı olsun.......
Bılıyorum pek musaıd degılsınız ama sızlerden bır rıcamız olacak sıtemızde mırac kandılı ıcın hatımler acılmıstı kalan cuzlerı yazsam yarına kadar okurmusunuz......zumra abla hatımlerın oldugu sayfada okumanızı ıstemıstı ama gıremedıgınız ıcın goremedınız ben bu sayfaya ekleyeyım kalan cuzlerı........
281. Hatım......8-9-10-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-24-27
282. Hatım......6-7-10-11-13-14-15-16-17-18-19-20-21-23-26-27-28-29
283.hatım.......4-5-10-11-12-14-15-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-28.

Selametle dua ıle.......

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum osman abı

oncelıkle enes kardesımız daha ıyıdır ınsaallah rabbım daha ıyı etsın sızlerınde yar ve yardımcısı olsun.......
Bılıyorum pek musaıd degılsınız ama sızlerden bır rıcamız olacak sıtemızde mırac kandılı ıcın hatımler acılmıstı kalan cuzlerı yazsam yarına kadar okurmusunuz......zumra abla hatımlerın oldugu sayfada okumanızı ıstemıstı ama gıremedıgınız ıcın goremedınız ben bu sayfaya ekleyeyım kalan cuzlerı........
281. Hatım......8-9-10-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-24-27
282. Hatım......6-7-10-11-13-14-15-16-17-18-19-20-21-23-26-27-28-29
283.hatım.......4-5-10-11-12-14-15-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-28.

Selametle dua ıle.......

Selamun Aleykum

Sayın kardeşimiz internetimizde gelişen bir problem sebebiyle siteye giremedik ,sayın Zümra hanımefendinin yazısını da görmedik eksik cüzlerin kayıtlarını aldık yarın öğlene kadar gurubumuzca okunup size buradan bildiriceğiz müsterih olunuz.Bu günlerde ben her gün hastahaneye gittiğim için bu aksaklık oldu yinede merak etmeyiniz gurubumuzca yarın öğlen namazına kadar cüzler tamamlanacaktır.

Selam ve saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba ENES ; İslamiyet .gen.tr bağlıları olarak seni çok seviyor..geçmiş olsun... diyor NUR 'lu gözlerinden öpüyoruz... Abilerin ve Ablaların...tabi ki amca ve dedelerin de burada ...seni hep görmek istiyoruz...

Lütfen hafızlığa devam... aşk ve zevkle inşallah...nazarlardan muhafaza olmanı temenni ederim...Selamlar...

Selamun Aleykum
Merhaba sayın büyüğümüz Enes siz sayın amcasının ve sayın ablalarının,abilerinin saygı ve hürmetle ellerinden öper.Sayın amcası hafızlık ve Kur'an enesin yaşam tarzıdır ve olmazsa asla olmaz şartıdır.Ben size biraz ondan bahsedeyim değerlendirmeyi siz yapınız.Enes öksüz ve yetim kalmış iki gözü görmeyen garip bir çocuk iken kimsesiz kalmış ve Rahmetlik Halil İbrahim hocamın evinde ve terbiyesinde büyümüş çok sevimli nur yüzlü (çokta yakışıklı) bir çocuktur geldiği zaman daha tek tük yeni konuşmaya başlamış bir nur topuydu,şimdi ise tam 17 yaşında bir iman abidesidir.rahmetli hocamız harika arapça konuşurdu eneside daha konuşmaya yeni başladığı yıllarda hem türkçe hemde arapça öğrenmesi için iki dildende karışık kullanarak kendisine hiç zorlanmadan iki dilide ana dili olarak öğretti,tabiki bu sayede de hafız olması da çok kolay oldu çünkü her ayeti ana dili gibi bildiği arapça sayesinde anlıyor ve daha kolay hıfz ediyordu ,ancak rahmetli hocam onu dantel işler gibi Kur'an'ı ayet ayet işleyerek onu bıkmadan usanmadan yetiştirdi Rabbimiz cc. ona gözlerini vermemişti ama harika bir ses vermişti o Kur'an okumaya başlayınca inanın'ki bülbüller bile kıskanır arapçayıda bilmesinden dolayı ayetleri manasına göre seslendirmesi üslubu makamı size nasıl anlatmalı mükemmeldir.Bu yaşına kadar kendi nefsi ile ilgili hiçbir talebi olmamıştır.17 yaşında olmasına rağmen bizler onun hiçbir hatasına şahit değiliz,hayatta hiçbir şeye sahip olmadığı halde eli de çok açıktır daha çocuk iken hocam ona çikolata alırdı o hemen böler öğrencilere dağıtır koca çıkolatadan garibim ancak bir dilim yiyebilirdi.Hocam ona gömlek alır öğrenciler ne güzel gömleğin var enes dedilermi hemen çıkarır üstünden verirdi tabiki almazlardı fakat oda birdaha o gömleği giymez arkadaşlarım özendi belki alamazlarsa imrenirler bende günaha girerim diye giymezdi.Bir bayram günüydü hocam ona bayramlık almıştı ancak o yine eski elbiselerini giyip hocamın ellerini öptü ve hocamız oğlum ne güzel elbiselerin var nede güzel yakışmış demiş bende hocam ama eski elbiseleri demiştim hocam bana osman osman sen onun üzerindeki muhteşem elbiseyi göremedinmi o en güzel elbiselere bürünmüş Rabbimiz cc. ona Takva elbisesi giydirmiş MaaşAllah süphan Allah diyerek enesi kucaklamış ve o gün Ey Merhametlilerin en merhametlisi ona takava elbisesi giydirdin ne olursun gözlerinin nurunuda lütfet diye dua buyurmuş ve ağlamıştı.Çok şükür duası kabül oldu ,çok zor bir ameliyat geçirmesine rağmen sabah 05 de sabah namazını kıldı 07 de ameliyata girdi 12 de çıktı saat 13 e doğru kendine geldi ilk sözü saat kaç öğlen namazına ne kadar kaldı diye sordu gözlerinle ilgili hiç bir şey sormadı ben kendisine oğlum biraz kendine gel öğlen namazını saat 15 de kılarsın ve yahut kaza yaparsın sen şu anda özürlüsün demiştim oda bana cevap olarak hocam Allah şahit olsunki değil gözlerim, karşılığında bütün kainatı bedel olarak teklif etseler bir rekat namaza değişmem diyerek derhal teemmüm ederek namazını ezanla beraber kıldı ve bir vakit asla kaçırmadı.Enesimize doktorlar renkleri öğrenmesi için bir kitap vermişler şimdi bütün renklerin hepsini isimleri ile öğrenmiş çok şükür bütün renkleride gayet güzel ayırabiliyor tedaviler ve egzersizleri devam ediyor doktorlar ilk 24 saatden korkuyorlardı çok şükür o tehlikede bitti artık hiçbir tehlike yok normal ilaç tedavileri yapılıyor.koynunda sakladığı Rahmetlik hocamızın resmini çıkarıp uzun uzun bakıyor.Hocasını rüyada görmüş melek hafızım benim diye hocası ona seslenmiş herhalde hocamında haberi oldu değilmi osman hocam diyor çok mutlu olmuş.Artık Rabbimiz cc. onun üzerine adeta merhamet yağdırıyor sonsuz şükürler olsun .İşte enesimiz böyle bir çocuk muhterem amcası.size ve bütün büyüklerine sonsuz selam ve saygılarının iletilmesi için beni vekil etti hepinizin ellerinden öpüyor.

Sevinç içersinde olan gurubumuzun Selam ve saygılarını arz ederiz.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
maşallah güzel kardeşimize okudukça dua ediyorum Rabbime ne güzel kulların var Ya Rabbim bizlerede öyle evlatlar yetiştirmek nasip eyle doğru yoldan şaşırtma çok mutlu oldum inanın bizdende selamlar cümlenize MİRAÇ kandiliniz mübarek olsun inşallah bizleride dualarınızda unutmayın

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Aleykum Selam ;

Allah C.C. na Hamd ve şükürler olsun... Enesin hayatını duygular içinde okuduk...Sağ olun...Allah 'ım C.C. Enes 'i ve sizleri korusun inşallah...Allah C.C. razı olsun sizleri geç bulduk ve tanıdık ancak çok mutlu olduk...

Selamlar...

berat05

Yönetici
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetliSüleyman GÖK kardesimiz icin ;

Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "İSA HEPİŞ" ICIN OKUYACAGIZ............

SELAMETLE DUA ILE.........

not....bize katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana
13-VaVeyla

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın kardeşimiz internetimizde gelişen bir problem sebebiyle siteye giremedik ,sayın Zümra hanımefendinin yazısını da görmedik eksik cüzlerin kayıtlarını aldık yarın öğlene kadar gurubumuzca okunup size buradan bildiriceğiz müsterih olunuz.Bu günlerde ben her gün hastahaneye gittiğim için bu aksaklık oldu yinede merak etmeyiniz gurubumuzca yarın öğlen namazına kadar cüzler tamamlanacaktır.

Selam ve saygılarımızla.

VE ALEYKUMSELAM ABIM

anladim abim olur boyle durumlar keske bizlerde biraz daha gayret edip hepsini okuyabilsek sizleri bu musgul durumunuzda ferahlatsak olacak insaALLAH rabbim bizlerede nasip eder insaALLAH.Niyetler salih olunca kul sikismadan yetisiyor yetisen........ enes kardesimizin dunya hayati bizlere gore her ne kadar uzucu olsada kendisine hayirli bir omur hayirli insanlarla yurume sansi vermis ne mutlu boyle evlada bircogumuzun ailesi yanindayken boyle yetisemedik ah ibrahim hocam sen ne guzel insandin ne koca gonulluydun ne kurumus yureklere dokunup can verdin mekanin cennet olsun bu anlatilanlar senin sadece bir noktan kimbilir ne romanlar yazdin hayatin boyunca seni tanimak ne kadar mutlu ediyor bizleri kendi adima hep icim sizliyor hocamin adini andigimda hic unutmam birgun hocama bende nail olurum sizin dualariniza ahirete gocunce demistim oda bana sen daha gencsin bizler dururken demisti rabbim sirali olum versin demisti benim bu dunyayada ahiretete ne faydam vardi hocam sizlerin yaninda ibretlik ornek bir hayatmis sizinki ne mutlu ne guzel ............bu mubarek gunde her daim duamdasin hocam ........

selametle dua ile.........

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKUMSELAM ABIM

anladim abim olur boyle durumlar keske bizlerde biraz daha gayret edip hepsini okuyabilsek sizleri bu musgul durumunuzda ferahlatsak olacak insaALLAH rabbim bizlerede nasip eder insaALLAH.Niyetler salih olunca kul sikismadan yetisiyor yetisen........ enes kardesimizin dunya hayati bizlere gore her ne kadar uzucu olsada kendisine hayirli bir omur hayirli insanlarla yurume sansi vermis ne mutlu boyle evlada bircogumuzun ailesi yanindayken boyle yetisemedik ah ibrahim hocam sen ne guzel insandin ne koca gonulluydun ne kurumus yureklere dokunup can verdin mekanin cennet olsun bu anlatilanlar senin sadece bir noktan kimbilir ne romanlar yazdin hayatin boyunca seni tanimak ne kadar mutlu ediyor bizleri kendi adima hep icim sizliyor hocamin adini andigimda hic unutmam birgun hocama bende nail olurum sizin dualariniza ahirete gocunce demistim oda bana sen daha gencsin bizler dururken demisti rabbim sirali olum versin demisti benim bu dunyayada ahiretete ne faydam vardi hocam sizlerin yaninda ibretlik ornek bir hayatmis sizinki ne mutlu ne guzel ............bu mubarek gunde her daim duamdasin hocam ........

selametle dua ile.........

Aleykum Selam

Muhterem kardeşimiz evet Enes'in hayatı üzücü geçti gariplik bir tarafa birde gözlerinin görmeyişi taktir edersinizki çok zor ancak Allah cc onu hocamız gibi çok muhterem bir zât'ın tedris ve terbiyesine himayesine verdi Rahmetlik hocamız muhteşem bir Kur'an ve meal deryası idi ve Eneside çok mükemmel yetiştirdi.
Muhterem kardeşimiz eğer size hocamızı anlatmaya kalksak inanınki sahifelerce yazsak yinede anlatmış olamayız bazı şeyler anlatmakla değil yaşanarak anlaşılır hocamızın kendi el yazısıyla (eski türkçe) yazılmış beş altı yüz sahife notları var eğer onları buradan bir yayınlayabilseydik o zaman ne kadar derin bir hoca olduğu anlaşılabilirdi ancak İslam hocamız asla izin vermiyor.Hele kulluk ne demektir diye bir tarifi var şimdi ismini veremiyeceğimiz hepinizin medya dan tanıdığı meşhur bir hoca bizleri ziyarete geldiğinde İslam hocam kendisine okudu kendileri hayran kaldı ve bu yazılanlar okuyarak öğrenilecek şeyler değil ancak Allah cc. aşkı ile yanan bir yürek böyle muhteşem yazabilir diye hayranlığını dile getirdi ve bizde bir ömür dine hizmet içersindeyiz fakat isterdikki bu koca hocanın bir kırıntısı olabilsek dediler.
muhterem Kardeşimiz benim bu dünyada ne faydam var diyorsunuz , bir pırlanta gibi olan kalbiniz ve daima hayırlarda yarış içinde olmanız ve daha nice hayırlar içinde olacağınız için Rabbimiz cc. size uzun ve hayırlı ömürler nasip etsin. Kıymetli kardeşimiz hatimler tamamlandı ve ilgili olduğu sütünlarda bilgilerinize sunuldu.Mübarek kandilinizi kutluyor Küçük cahideye Allah'tan cc. şifalar talep ediyoruz size muhtrerem eşiniz beyefendiye ve küçük cahideye bir arada sağlıklı mutlu ve hayırlı bir dünya hayatı diliyor sizleri Rabbi Rahim'e emanet ediyoruz.

Gurbumuzun ve Enesin selam ve saygılıranı arz ederiz.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam

Muhterem kardeşimiz evet Enes'in hayatı üzücü geçti gariplik bir tarafa birde gözlerinin görmeyişi taktir edersinizki çok zor ancak Allah cc onu hocamız gibi çok muhterem bir zât'ın tedris ve terbiyesine himayesine verdi Rahmetlik hocamız muhteşem bir Kur'an ve meal deryası idi ve Eneside çok mükemmel yetiştirdi.
Muhterem kardeşimiz eğer size hocamızı anlatmaya kalksak inanınki sahifelerce yazsak yinede anlatmış olamayız bazı şeyler anlatmakla değil yaşanarak anlaşılır hocamızın kendi el yazısıyla (eski türkçe) yazılmış beş altı yüz sahife notları var eğer onları buradan bir yayınlayabilseydik o zaman ne kadar derin bir hoca olduğu anlaşılabilirdi ancak İslam hocamız asla izin vermiyor.Hele kulluk ne demektir diye bir tarifi var şimdi ismini veremiyeceğimiz hepinizin medya dan tanıdığı meşhur bir hoca bizleri ziyarete geldiğinde İslam hocam kendisine okudu kendileri hayran kaldı ve bu yazılanlar okuyarak öğrenilecek şeyler değil ancak Allah cc. aşkı ile yanan bir yürek böyle muhteşem yazabilir diye hayranlığını dile getirdi ve bizde bir ömür dine hizmet içersindeyiz fakat isterdikki bu koca hocanın bir kırıntısı olabilsek dediler.
muhterem Kardeşimiz benim bu dünyada ne faydam var diyorsunuz , bir pırlanta gibi olan kalbiniz ve daima hayırlarda yarış içinde olmanız ve daha nice hayırlar içinde olacağınız için Rabbimiz cc. size uzun ve hayırlı ömürler nasip etsin. Kıymetli kardeşimiz hatimler tamamlandı ve ilgili olduğu sütünlarda bilgilerinize sunuldu.Mübarek kandilinizi kutluyor Küçük cahideye Allah'tan cc. şifalar talep ediyoruz size muhtrerem eşiniz beyefendiye ve küçük cahideye bir arada sağlıklı mutlu ve hayırlı bir dünya hayatı diliyor sizleri Rabbi Rahim'e emanet ediyoruz.

Gurbumuzun ve Enesin selam ve saygılıranı arz ederiz.

ve aleykum selam abim ben merhum hocami cok severdim daima okurdum yazilarini her harfi ayriydi bende rabbim mekanini cennet eylesin birde enesin son durumunu esime anlattim oda cok sevindi gonul isterki hastaneye gidip ziyaret etmek sevincini paylasmak ama mesafeler var sahsen yaninizda olamasakta yurekten dualarimizla yaninizdayiz bu mubarek gunde her isiniz hayirla sonuclansin insaALLAH selametle dua ile......bu gunun hayri ve bereketi uzerinize olsun .............

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetliisa hepis kardesimiz icin ;

Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "METIN KIZILKAYA" ICIN OKUYACAGIZ............

SELAMETLE DUA ILE.........

not....bize katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana
13-VaVeyla

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Alaykum

Muhterem Kardeşlerimiz 05.06.2013 tarihinde mübarek kandil gecesinde sabaha kadar gurubumuzca indirilen hatimlerimizden iki tanesinin ecrinden hasıl olan sevabı ;

1-Hicranfarukyavuz
2-Tsunami
3-Mirerhan
4-Leyla-1
5-Mlissa26
6-Buket Zeynep
7-Berat 05
8-Ecmankel
9-Kardelele
10-En sonebi
11-Hüzünlü
12-Zümra
13-Repsol
14-Nazlı ceylan
15-Ayşa Rana
16-VaVeyla
17-Mavci

Kardeşlerimizin ahırete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmek üzere hata ve kusurlarının affı hayırlı sağlıklı ve uzun bir dünya hayatı geçirmeleri için Ahiret hayatlarında ise yine tüm sevdikleri ile birlikte cennet köşklerinde sonsuz mutluluğa erebilmeleri için Yüceler yücesi Rabbimize yalvarılmış ve arz olunmuştur.

Not; Siz vefalı kardeşlerimizin bu garip hafızlar gurubu için yaptıklarınızı gurubumuz asla unutmayacak ve daima sizleri dualarında şükran ve minnetle anacaktır.

Gurubumuzun sonsuz saygı ve selamlarını arz ederiz.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Aleykum selam ;

Allah C.C. razı olsun...

Enes yavrumuzun... yeni hayatı Levh 'e yazıldı ve çizildi...Allah C.C. ona hayırlı ömürler nasip etsin inşallah...Beratı oldu...oldu da bitti Maşallah...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam ;

Allah C.C. razı olsun...

Enes yavrumuzun... yeni hayatı Levh 'e yazıldı ve çizildi...Allah C.C. ona hayırlı ömürler nasip etsin inşallah...Beratı oldu...oldu da bitti Maşallah...

Selamun Alaykum

Evet efendim Şükürler olsun Enes her türlü riskden kurtuldu Şu anda hiç görmediği dünyayı öğrenmeye çalışıyor taktir edersinizki büyük bir merak içersinde pencereye kalkıp kuşlara bakıyor ve Rabbimizin yüce sanatına hayran oluyor ve bir kuşu bile görmesine izin veren Rabbine devamlı secde ve şükür halinde onun bu haline karşılık Rabbimizde cc. onun üzerine adeta merhamet yağdırıyor.17 senelik zindan hayatı bitti sabır imtahanından halinden asla şikayet etmeden geçti devamlı şükür ve hamd içinde oldu,doktorlar belki renkleri ayıramaz derken Rabbimiz cc. onu yeniden yarattı renkleri inanın bizlerden bile daha iyi tam ve net olarak ayırıyor.İşte Rabbimiz cc. irade buyurduğu zaman her şeyi tam ve mükemmel olarak veriyor,Enesin gözleri yeşildir ameliyattan çıkınca gözlerinin yeşili akı hepsi kıpkırmızı kan içinde idi şükürler olsun o kanlarda ilaçlar ile sıyrıldı ve yemyeşil gözleri ortaya çıktı.Cumartesi günü hastahaneden çıkacak ve her ay kontrola gelmesi şartı ile hayatına yeniden başlayacak.Şükrümüz ve hamdimiz sonsuzdur.

Selam ve saygılarımızla.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Maşallah ...Allah 'ım C.C. Kem gözlerden muhafaza etsin... Nazar değmesin... Nazarlardan korusun inşallah...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Alaykum

Evet efendim Şükürler olsun Enes her türlü riskden kurtuldu Şu anda hiç görmediği dünyayı öğrenmeye çalışıyor taktir edersinizki büyük bir merak içersinde pencereye kalkıp kuşlara bakıyor ve Rabbimizin yüce sanatına hayran oluyor ve bir kuşu bile görmesine izin veren Rabbine devamlı secde ve şükür halinde onun bu haline karşılık Rabbimizde cc. onun üzerine adeta merhamet yağdırıyor.17 senelik zindan hayatı bitti sabır imtahanından halinden asla şikayet etmeden geçti devamlı şükür ve hamd içinde oldu,doktorlar belki renkleri ayıramaz derken Rabbimiz cc. onu yeniden yarattı renkleri inanın bizlerden bile daha iyi tam ve net olarak ayırıyor.İşte Rabbimiz cc. irade buyurduğu zaman her şeyi tam ve mükemmel olarak veriyor,Enesin gözleri yeşildir ameliyattan çıkınca gözlerinin yeşili akı hepsi kıpkırmızı kan içinde idi şükürler olsun o kanlarda ilaçlar ile sıyrıldı ve yemyeşil gözleri ortaya çıktı.Cumartesi günü hastahaneden çıkacak ve her ay kontrola gelmesi şartı ile hayatına yeniden başlayacak.Şükrümüz ve hamdimiz sonsuzdur.

Selam ve saygılarımızla.

selamun aleyküm ve rahmetullahi osman abimiz;

bi kaç gündür okadar duygu yüklüyüm ki tarif bile edemem her allah c.c adını duyduğumda gözlerimden yaşlar süzülüyor tutamıyorum kendimi.enes kardeşimizin sağlık haberini alınca hepten içlendim ve kendimi tutamıyorum.hamd-ü senalar olsun dualarımız kabul oldu.sanki enes ile birlikte bende yeniden görmeye başladım.rabbim bu mutluluğumuz daim etsin inşaallah... sizlerin bizler için yaptıklarını hiç ama hiç unutamayız,iyiki varsınız... sizler gibi insanları görünce '' allahım hala böyle kulların var sana şükürler olsun '' diyorum... yapmış olduğunuz duaların bi köşesinde adım geçiyor ya ne mutlu bana.rabbim hepinizden razı olsun,peygamber efendimize komşu eylesin sizleri inşaallah...
tüm kardeşlerimize selamlar... allaha emanet olun...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Alaykum

Muhterem Kardeşlerimiz 05.06.2013 tarihinde mübarek kandil gecesinde sabaha kadar gurubumuzca indirilen hatimlerimizden iki tanesinin ecrinden hasıl olan sevabı ;

1-Hicranfarukyavuz
2-Tsunami
3-Mirerhan
4-Leyla-1
5-Mlissa26
6-Buket Zeynep
7-Berat 05
8-Ecmankel
9-Kardelele
10-En sonebi
11-Hüzünlü
12-Zümra
13-Repsol
14-Nazlı ceylan
15-Ayşa Rana
16-VaVeyla
17-Mavci

Kardeşlerimizin ahırete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmek üzere hata ve kusurlarının affı hayırlı sağlıklı ve uzun bir dünya hayatı geçirmeleri için Ahiret hayatlarında ise yine tüm sevdikleri ile birlikte cennet köşklerinde sonsuz mutluluğa erebilmeleri için Yüceler yücesi Rabbimize yalvarılmış ve arz olunmuştur.

Not; Siz vefalı kardeşlerimizin bu garip hafızlar gurubu için yaptıklarınızı gurubumuz asla unutmayacak ve daima sizleri dualarında şükran ve minnetle anacaktır.

abimiz çok çok çok teşekkürler. RABBİM CENNETİNDE efendimize komşu eylesin sizi.. ben hiç bukadar güzel hediyeler almamıştım

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum abim

yine gonullerimize ferahliklar verdiniz bu kiymetli hediyenizle.........ne kadar dua etsek azdir her daim dualardasiniz ...........ALLAH hepinizden razi olsun peygamberimize komsu eylesin kevser havuzundan su icmek nasip olsun bu dunyadada ahirettede ne muradiniz varsa sizlere nasip olsun...........selametle dua ile....
not......enes kardesim cok sukur dualarimiz kabul oldu en kisa zamanda dunya uzerindeki en guzel yer kabeyide gorursun insaALLAH......

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Alaykum

1-Hicranfarukyavuz
2-Tsunami
3-Mirerhan
4-Leyla-1
5-Mlissa26
6-Buket Zeynep
7-Berat 05
8-Ecmankel
9-Kardelele
10-En sonebi
11-Hüzünlü
12-Zümra
13-Repsol
14-Nazlı ceylan
15-Ayşa Rana
16-VaVeyla
17-Mavci

Rabbim razı olduğu kullarından eylesin sizleri inşallah ne kadar teşekkür etsek azdır hediyelerin en güzeli mübarek gecede siz verdiniz bizlere hamd olsun Rabbime gönlü güzel insanları tanıdığım için vesile olan H.İbrahim hocamızdanda Allah razı olsun mekanı cennet olsun inşallah
Nuray kardeşim duana amin diyorum bütün içtenliğimle cümle müslümana nasip eylesin mübarek topraklara gidebilmeyi bizleride çağırılanlardan eylesin Rabbim o kadar istiyorum ki anlatamam

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt