VE ALEYKUMSELAM ABIM
anladim abim olur boyle durumlar keske bizlerde biraz daha gayret edip hepsini okuyabilsek sizleri bu musgul durumunuzda ferahlatsak olacak insaALLAH rabbim bizlerede nasip eder insaALLAH.Niyetler salih olunca kul sikismadan yetisiyor yetisen........ enes kardesimizin dunya hayati bizlere gore her ne kadar uzucu olsada kendisine hayirli bir omur hayirli insanlarla yurume sansi vermis ne mutlu boyle evlada bircogumuzun ailesi yanindayken boyle yetisemedik ah ibrahim hocam sen ne guzel insandin ne koca gonulluydun ne kurumus yureklere dokunup can verdin mekanin cennet olsun bu anlatilanlar senin sadece bir noktan kimbilir ne romanlar yazdin hayatin boyunca seni tanimak ne kadar mutlu ediyor bizleri kendi adima hep icim sizliyor hocamin adini andigimda hic unutmam birgun hocama bende nail olurum sizin dualariniza ahirete gocunce demistim oda bana sen daha gencsin bizler dururken demisti rabbim sirali olum versin demisti benim bu dunyayada ahiretete ne faydam vardi hocam sizlerin yaninda ibretlik ornek bir hayatmis sizinki ne mutlu ne guzel ............bu mubarek gunde her daim duamdasin hocam ........
selametle dua ile.........
Aleykum Selam
Muhterem kardeşimiz evet Enes'in hayatı üzücü geçti gariplik bir tarafa birde gözlerinin görmeyişi taktir edersinizki çok zor ancak Allah cc onu hocamız gibi çok muhterem bir zât'ın tedris ve terbiyesine himayesine verdi Rahmetlik hocamız muhteşem bir Kur'an ve meal deryası idi ve Eneside çok mükemmel yetiştirdi.
Muhterem kardeşimiz eğer size hocamızı anlatmaya kalksak inanınki sahifelerce yazsak yinede anlatmış olamayız bazı şeyler anlatmakla değil yaşanarak anlaşılır hocamızın kendi el yazısıyla (eski türkçe) yazılmış beş altı yüz sahife notları var eğer onları buradan bir yayınlayabilseydik o zaman ne kadar derin bir hoca olduğu anlaşılabilirdi ancak İslam hocamız asla izin vermiyor.Hele kulluk ne demektir diye bir tarifi var şimdi ismini veremiyeceğimiz hepinizin medya dan tanıdığı meşhur bir hoca bizleri ziyarete geldiğinde İslam hocam kendisine okudu kendileri hayran kaldı ve bu yazılanlar okuyarak öğrenilecek şeyler değil ancak Allah cc. aşkı ile yanan bir yürek böyle muhteşem yazabilir diye hayranlığını dile getirdi ve bizde bir ömür dine hizmet içersindeyiz fakat isterdikki bu koca hocanın bir kırıntısı olabilsek dediler.
muhterem Kardeşimiz benim bu dünyada ne faydam var diyorsunuz , bir pırlanta gibi olan kalbiniz ve daima hayırlarda yarış içinde olmanız ve daha nice hayırlar içinde olacağınız için Rabbimiz cc. size uzun ve hayırlı ömürler nasip etsin. Kıymetli kardeşimiz hatimler tamamlandı ve ilgili olduğu sütünlarda bilgilerinize sunuldu.Mübarek kandilinizi kutluyor Küçük cahideye Allah'tan cc. şifalar talep ediyoruz size muhtrerem eşiniz beyefendiye ve küçük cahideye bir arada sağlıklı mutlu ve hayırlı bir dünya hayatı diliyor sizleri Rabbi Rahim'e emanet ediyoruz.
Gurbumuzun ve Enesin selam ve saygılıranı arz ederiz.