Selamun Aleykum
Çok muhterem kardeşlerimiz bu gün gece saat 24 de kadar devamlı hastahanedeydik sonrada bu saate kadar süren dua ve şükür secdeleri Kur'an tilaveti sebebi ile ancak size yazabiliyoruz.bu gün saat 13 de enesi özel bir odaya aldılar sargıları açıldı fakat gözlerini açmaması söyelenerek iki gözünüde kapatan büyük bir cihaza bağladılar ve orada yavaş yavaş yükseltilerk ışık verilmeye başlandı bu işlem tam iki saat sürdü ve devamlı yine o cihaza bağlı bir mönitörden görme ölçümleri yapıldı ve doktorlar hep çok güzel çok güzel diye memnuniyetlerini belirtiler nihayet bu işlemde bitti enese yine gözlerini sakın açma komutu ile cihazdan ayırdılar iki doktor koluna girerek camın kenarına götürdüler hastahanenin çok güzel olan bahçesini gören camın kenarında enes ayakta iki doktor yanın da hemen arkada bizler üç kişi nefeslerimizi tuttuk bekliyoruz doktorun enes gözünü aç komutu ve enes üç defa Bismillahi Allahu Ekber diyor doktor tekrar komut veriyor Enes gözlerini aç ve bak diyor.Ve,ve,ve Enes gözlerini irkilmiş gibi bir hareketle açıyor bahçeye bakıyor Ve ilk sözleri Yarabbi yeminm ederimki bu zavallı enes senin muhteşem zatına ve eserlerine hayrandır oluyor doktorlar soruyor ne görüyorsun Çok güzel ağaçlar var bahçede büyük bir havuz var o sırada bir kuş geçiyor yemin olsunki Rabbimin yarattığı kuşuda gördüm oda çok güzel diyor ve biz üçümüz arkada sessiz sessiz göz yaşı döküyoruz sonra enes hemen bize doğru dönüyor doktor enes biraz daha dışarıdaki güzelliklere bakmak istemezmisin diye soruyor bizlerin başını göklere yükselten yaşından hiç beklenmeyen şu sözleri söylüyor eli ile bizi işaret ederek Vallahi burada bulunan güzellere bedel bir güzellik yoktur diyor ve bu söz ile Rahmetlik hocamızın muhterem oğulları artık kendini tutamayıp sesle ağlamay başlıyor enes ona doğru giderek Hüseyin hocam ne olur ağlamayın diyerek hocamız sarılıyor ve Hüseyin hocamız ben dışarı çıkmak istiyorum diyerek doya doya ağlamak üzere odadan çıkıyor sonra kendini tutmak için dudaklarını dişleri ile nerdeyse parçalamak üzere olan İslam hocamıza yöneliyor ne olur hocam ağlamayın diyor ve onunla kucaklaşıyor sonra bana geliyor osman hocam osman abim bilirim sen çok yufka yüreklisindir ve gözün hep yaşlıdır ağla hocam ağla açılırsın hocam senin göz yaşların pırlantadır hocam diyor ve benimlede kucaklaşıyoruz.tekrar doktorlar görüş ölçümleri yapıyor Sağ göz %75 sol göz %70 olarak tespit ediliyor ve doktorlar bu ilk gün için çok güzel diyorlar daha ameliyatın göz arkasındaki pıhtılar dağalınca bu oran dahada artacak diyorlar ve odasına yatağına alıyorlar derhal bana soruyor Hocam Kur'an-ı Kerim'i getirdinizmi diye yanımda getirdiğim Kur'an'ı kendisine veriyorum üç kere öpüp başına koyduktan sonra açıyor ve hocam ne güzel ne muhteşem diyor ikinci isteği Halil İbrahim Hocamın,Halil İbrahim babamın resmini getirdinmi diye soruyor Resmi kendisine veriyoruz Benim nur yüzlü nurlara gark olan hocam ne kadar güzelsin diyerekı resmi defalarca öpüyor ve koynuna sokuyor.sonra doktorların izini ile bütün hafız abileri ikişerli guruplar halinde çok kısa ve enesi öpmemeleri şartı ile ziyarete alınıyor bütün hafız abilerinin yüzlerini görüyor ama hepsinin gözü yaşlı olarak görüyor ve geç vaktde hastahaneden ayrılıyoruz enes tedavileri ve bazı göz ekzersizleri için bir hafta daha hastahanede kalıcak sizlerin duaları sayesinjde bu günleri bu sevinçleride yaşadık sonsuz şükerler olsun Yüce Rabbimize cc.Enesin siz muhterem ablalarına ve muhterem abilerine çok selamları var hepinizin ellerinden hürmetleriyle ve saygılarıyla öpmektedir.Bizlerde bütün hafızlar ve öğrencilerimizle birlikte bizlere ettiğiniz dualara sonsuz teşekkürler ediyoruz minnet ve şükranlarımızı arz ediyoruz,sizlerde her zaman bizim dualarımızdasınız,Hepinizi Yüce Rabbimize cc. emanet ediyoruz.Esselamun Aleykum