Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (2 Kullanıcı)

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Selamun Aleykum... osman228 kardeşim...Enesimizin durumunu yazmadınız... İnşallah Bir aksilik olmamıştır...Sanırım yarın açılacak ? Bizi habersiz bırakmayınız...
Allah C.C. nun Kudret eli ENES evladımızın üzerine olsun İnşallah...Selamlar...

KRMUS

Kayıtlı Kullanıcı
Sübhânellâhi ve bihamdihî

Hergün 100 adet. Allah kabül etsin...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Çok muhterem kardeşlerimiz bu gün gece saat 24 de kadar devamlı hastahanedeydik sonrada bu saate kadar süren dua ve şükür secdeleri Kur'an tilaveti sebebi ile ancak size yazabiliyoruz.bu gün saat 13 de enesi özel bir odaya aldılar sargıları açıldı fakat gözlerini açmaması söyelenerek iki gözünüde kapatan büyük bir cihaza bağladılar ve orada yavaş yavaş yükseltilerk ışık verilmeye başlandı bu işlem tam iki saat sürdü ve devamlı yine o cihaza bağlı bir mönitörden görme ölçümleri yapıldı ve doktorlar hep çok güzel çok güzel diye memnuniyetlerini belirtiler nihayet bu işlemde bitti enese yine gözlerini sakın açma komutu ile cihazdan ayırdılar iki doktor koluna girerek camın kenarına götürdüler hastahanenin çok güzel olan bahçesini gören camın kenarında enes ayakta iki doktor yanın da hemen arkada bizler üç kişi nefeslerimizi tuttuk bekliyoruz doktorun enes gözünü aç komutu ve enes üç defa Bismillahi Allahu Ekber diyor doktor tekrar komut veriyor Enes gözlerini aç ve bak diyor.Ve,ve,ve Enes gözlerini irkilmiş gibi bir hareketle açıyor bahçeye bakıyor Ve ilk sözleri Yarabbi yeminm ederimki bu zavallı enes senin muhteşem zatına ve eserlerine hayrandır oluyor doktorlar soruyor ne görüyorsun Çok güzel ağaçlar var bahçede büyük bir havuz var o sırada bir kuş geçiyor yemin olsunki Rabbimin yarattığı kuşuda gördüm oda çok güzel diyor ve biz üçümüz arkada sessiz sessiz göz yaşı döküyoruz sonra enes hemen bize doğru dönüyor doktor enes biraz daha dışarıdaki güzelliklere bakmak istemezmisin diye soruyor bizlerin başını göklere yükselten yaşından hiç beklenmeyen şu sözleri söylüyor eli ile bizi işaret ederek Vallahi burada bulunan güzellere bedel bir güzellik yoktur diyor ve bu söz ile Rahmetlik hocamızın muhterem oğulları artık kendini tutamayıp sesle ağlamay başlıyor enes ona doğru giderek Hüseyin hocam ne olur ağlamayın diyerek hocamız sarılıyor ve Hüseyin hocamız ben dışarı çıkmak istiyorum diyerek doya doya ağlamak üzere odadan çıkıyor sonra kendini tutmak için dudaklarını dişleri ile nerdeyse parçalamak üzere olan İslam hocamıza yöneliyor ne olur hocam ağlamayın diyor ve onunla kucaklaşıyor sonra bana geliyor osman hocam osman abim bilirim sen çok yufka yüreklisindir ve gözün hep yaşlıdır ağla hocam ağla açılırsın hocam senin göz yaşların pırlantadır hocam diyor ve benimlede kucaklaşıyoruz.tekrar doktorlar görüş ölçümleri yapıyor Sağ göz %75 sol göz %70 olarak tespit ediliyor ve doktorlar bu ilk gün için çok güzel diyorlar daha ameliyatın göz arkasındaki pıhtılar dağalınca bu oran dahada artacak diyorlar ve odasına yatağına alıyorlar derhal bana soruyor Hocam Kur'an-ı Kerim'i getirdinizmi diye yanımda getirdiğim Kur'an'ı kendisine veriyorum üç kere öpüp başına koyduktan sonra açıyor ve hocam ne güzel ne muhteşem diyor ikinci isteği Halil İbrahim Hocamın,Halil İbrahim babamın resmini getirdinmi diye soruyor Resmi kendisine veriyoruz Benim nur yüzlü nurlara gark olan hocam ne kadar güzelsin diyerekı resmi defalarca öpüyor ve koynuna sokuyor.sonra doktorların izini ile bütün hafız abileri ikişerli guruplar halinde çok kısa ve enesi öpmemeleri şartı ile ziyarete alınıyor bütün hafız abilerinin yüzlerini görüyor ama hepsinin gözü yaşlı olarak görüyor ve geç vaktde hastahaneden ayrılıyoruz enes tedavileri ve bazı göz ekzersizleri için bir hafta daha hastahanede kalıcak sizlerin duaları sayesinjde bu günleri bu sevinçleride yaşadık sonsuz şükerler olsun Yüce Rabbimize cc.Enesin siz muhterem ablalarına ve muhterem abilerine çok selamları var hepinizin ellerinden hürmetleriyle ve saygılarıyla öpmektedir.Bizlerde bütün hafızlar ve öğrencilerimizle birlikte bizlere ettiğiniz dualara sonsuz teşekkürler ediyoruz minnet ve şükranlarımızı arz ediyoruz,sizlerde her zaman bizim dualarımızdasınız,Hepinizi Yüce Rabbimize cc. emanet ediyoruz.Esselamun Aleykum

KRMUS

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Rabbim ne kadar da büyük !
Enes' imize geçmiş olsun diyoruz.
Allah' ın izniyle en kısa sürede eski güzel günlerine kavuşacaktır İnşaallah.
Rabbim tüm şifa bekleyenlerin yanında olsun.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
osman abim......... tüm hafız kardeşlerime ve enesimize Selamlarımı iletin.. hepimizin gözü aydın olsun şükürler olsun çok şükür.....
benim erkek kardeşim de abimde yok.. ama bu site sayesinde okadar çok oldu ki.. ve siz.. sanki her derdimde duamla bana yetişecek birer abi kardeşsiniz orda uzakta ama sanki her an arkamızda dua kalkanıyla varsınız.... kızıma ve bana.. enesi duyduktan beri her duamda var kızımda sanki tanıyormuş biliyormuş sanki öz be öz kardeşimmiş gibi her gün enes kardeşimi soruyor bana.. ameliyat günu nuray kardeşimi aradım erkenden kaçta ameliyata gireceğini bilmiyordum... sonrasında eşim ben kardeşim(hastanedeydi.. bebeğini yeni kucağına aldı) annem kardeşimin yanındaydı, kayınvalidem kayınpederim babam.. hepimiz duaya kuran okumaya başladık... bir taraftan kardeşim ve annem ya ŞAFİ çektiler.. ve kızım odaya bir girdim ki elleri ni açmış dua ediyor.. kızım napıyorsun dedim enes abim için namaz kıldım dua ediyorum anne inşallah gözleri açılacak dedi.. ağlamaya başladım.. ağlama valla açılacak dedi..(3 yaşında) RABBİM enes kulu için herkesi seferber etti... sonra nuray kardeşim ALLAH razı olsun haber verdi.. şukürler olsun bende ailemdeki herkese haber verdim...herkes gözyaşlarıyla karşıladı haberimi şükürler olsun çok şükür.. bunları niye yazıyorum.. günlerdir enesin şifası için O güzel kardeşimizin şifası için hiç etmediğimiz kadar dua etmeyi nasip etti RABBİM BİZE... BİZE de bu şifa için bir damla dua ettirdi... bakın benim hikmetim bu kadar büyük dedi.. gösterdi birkere daha.. şükürler olsun..bizide bu sevince ortak etti...
bende hazırım abimiz.. enes kardeşimizin niyet ettiği oruçlara yardım etmeye.. inşallah.. ALLAH İZİN verdiği ölçüde tutarım inşALLAH...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kiymetli abim

ne kadar guzel haberler rabbim hepinizden razi olsun enes kardesim merhum hocamin melek hafizi sen ne guzel sevincler yasattin bizlere bunca zaman bu garip gonulumu bekledin sevindirmek icin mutluluktan aglatmak icin ne mutlu cok sukur bugunlerimize umutlari tukenmis beklentisiz yasayanlarmi vardida kalpleri kararmismiydi artik unutulmusmuydu dua etmek sen bunlarin hepsini sildin herkesin gonul gozunu actin kardesim rabbimde senin gozlerine nur verdi ve acti oldu iste herkes duysun rabbim kimseyi gucendirmedi istemeyi bilene istedigini verdi avuclar dolusu duayla temiz niyetlerle edilen dualarin karsiligiydi en guzel hediyeydi can kardesim rabbim en guzel en hayirli gunleri gostersin her daim duamdasin cok sukur bu mutlu gunumuze en umulmadik gonullerde bile duayla actin kardesim rabbim her isini hayir eylesin her duani kabul etsin gonul gozunde gordun sen herseyi biz suretleri sense ilahi manasini gordun ne mutlu sana kardesim ........selametle dua ile...........

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli Salih SIRDAS kardesimiz icin ;

Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "Zafer TUFEKCI" ICIN OKUYACAGIZ............

SELAMETLE DUA ILE.........

not....bize katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana
13-VaVeyla

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADASLAR ENES KARDESIMIZ COK SUKUR AMELIYAT OLDU VE OLUMLU SONUCLAR VAR KARDESIMIZIN TEZ VAKITTE SIRHATINE KAVUSUP BIZLERE BURDA KENDISI YAZANA KADAR ELIMIZDEN GELDIGINCE DUALARIMIZDAN EKSIK ETMEYELIM OKUDUKLARINIZI HERGUN BURAYA EKLEYECEGIM................

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Kıymetli Enes BİRTEK =melek= kardesimiz icin ;
Görmeyen gözlerine nur,sağlığına şifa ,
dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulü
gunahlarinin ve eksiklerinin affi
dunya ve ahireti icin olan gonul muradlarının nasibi
ahirete gocmus sevdiklerinin ruhuna
ahirette peygamber efendimiz sav komsu olmasi
rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacagız............

ALLAH KABUL ETSIN.......

not....bize katilmak isteyen kardeslerimiz isim yazdirabilirler.....

Tsunami............. Amme - fetih Sureleri + 1000 Ya Şafi
1-Hicranfarukyavuz........sayisiz Ya şafi
2-Mir-erhan
3-leyla-1........sayisiz Ya Şafi
4-melissa26
5-buket-zeynep.....5000 Ya Şafi ve Amme
6-berat05............Duhan,Rahman sureleri + sayisiz Ya Şafi
7-ecmankel........5000 Ya Şafi ve Amme
8-kardelele
9-huzunlu........1000 Ya Şafi
10-repsol..............100 Ya Şafi
11-nazli ceylan ........5000 Ya şafi
12-ayse rana............fetih ve amme
13-vaveyla.................500 ya safi
14-mavci.......................sayisiz ya safi
15-en sonebi.................10.000 ya vedud

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleykum kıymetli büyüğüm gözümden dökülen yaşlara engel olamadım çok şükür Rabbime inanın mesajlarınızı okudukça içim coşuyor Yaradan aşkıyla hamd olsun Rabbime sizler gibi insanlarla tanışma şansı bulduk muhterem hocamız sayesinde Rabbim rahmet eylesin kalbimizde yeri başkadır ve H.İbrahim hocamız için Yasin okuyacağım inşallah Rabbim duyursun inşallah hepiniz için dua ediyorum sizler gibi büyüklerimizi Rabbim başımızdan eksik etmesin Enes kardeşimiz için çok mutluyum hele gözleri açıldığında ettiği dualar ne mutlu sizlere Rabbim bizlerin yavrularınada iman kuvveti versin sizler gibi yetiştirebilmek nasip eylesin Rabbim

berat05

Yönetici
Duyguları yazılara dökmek çok zor...hele ki söz konusu Enes ve sizler olunca...

"LA İlahe İllallah"
diyorum.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Cenabı Hakka Hamd ve Şükürlerimizi arz ediyoruz...

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
çok şükür....dünyaya da da ahirettede güzel günler görsün inşaallah kardeşimiz....
sağlıcakla selametle....

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Elhamdülillah ...
Rabbim şifa versin inşaallah tez zaman da enes kardeşimize ..

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sen çok büyüksün bin şükür sana bu kardeşimizin gözlerine Nur verdin, Osman hocam sizden Rabbim razı olsun

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım sana hamdü senalar olsun kardeşimize de büyük geçmiş olsun bir kuşu bile görebildiğim için şükretmeyi düşünememiştim bunu bize hatırlattığınız için Allah sizlerden razı olsun. hepinizin gözü aydın.

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm...
Sevgili Osman Hocamız Allah c.c. sizlerden razı olsun...
Verdiğiniz haberler için...

Tüm kardeşlerimiz gibi
Bende O kadar yoğun duygular içersindeyimki
Tarif edilmez..
ancak SECDE ile Gönlüm Fırtınalarını SUSTURDUM...
Sadece Allah u Ekber
Sadece SECDE...

Selam ve dua ile

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli Zafer TUFEKCI kardesimiz icin ;

Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "SULEYMAN GOK" ICIN OKUYACAGIZ............

not....bize katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana
13-VaVeyla

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADASLAR ENES KARDESIMIZ COK SUKUR AMELIYAT OLDU VE OLUMLU SONUCLAR VAR KARDESIMIZIN TEZ VAKITTE SIRHATINE KAVUSUP BIZLERE BURDA KENDISI YAZANA KADAR ELIMIZDEN GELDIGINCE DUALARIMIZDAN EKSIK ETMEYELIM OKUDUKLARINIZI HERGUN BURAYA EKLEYECEGIM................

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Kıymetli Enes BİRTEK =melek= kardesimiz icin ;
Görmeyen gözlerine nur,sağlığına şifa ,
dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulü
gunahlarinin ve eksiklerinin affi
dunya ve ahireti icin olan gonul muradlarının nasibi
ahirete gocmus sevdiklerinin ruhuna
ahirette peygamber efendimiz sav komsu olmasi
rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacagız............

ALLAH KABUL ETSIN.......

not....bize katilmak isteyen kardeslerimiz isim yazdirabilirler.....

Tsunami............. Amme - fetih Sureleri + 1000 Ya Şafi
1-Hicranfarukyavuz........sayisiz Ya şafi
2-Mir-erhan
3-leyla-1........sayisiz Ya Şafi
4-melissa26
5-buket-zeynep.....5000 Ya Şafi ve Amme
6-berat05............Duhan,Rahman sureleri + sayisiz Ya Şafi
7-ecmankel........5000 Ya Şafi ve Amme
8-kardelele
9-huzunlu........1000 Ya Şafi
10-repsol..............100 Ya Şafi
11-nazli ceylan ........5000 Ya şafi
12-ayse rana............fetih ve amme
13-vaveyla.................500 ya safi
14-mavci.......................sayisiz ya safi
15-en sonebi.................10.000 ya vedud

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Haberi alınca çok sevindim, duygulandım. Rabbime şükürler olsun. Enes kardeşimize geçmiş olsun. Allah her daim yar ve yardımcısı olsun inşaALLAH.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Çok muhterem kardeşlerimiz bu gün gece saat 24 de kadar devamlı hastahanedeydik sonrada bu saate kadar süren dua ve şükür secdeleri Kur'an tilaveti sebebi ile ancak size yazabiliyoruz.bu gün saat 13 de enesi özel bir odaya aldılar sargıları açıldı fakat gözlerini açmaması söyelenerek iki gözünüde kapatan büyük bir cihaza bağladılar ve orada yavaş yavaş yükseltilerk ışık verilmeye başlandı bu işlem tam iki saat sürdü ve devamlı yine o cihaza bağlı bir mönitörden görme ölçümleri yapıldı ve doktorlar hep çok güzel çok güzel diye memnuniyetlerini belirtiler nihayet bu işlemde bitti enese yine gözlerini sakın açma komutu ile cihazdan ayırdılar iki doktor koluna girerek camın kenarına götürdüler hastahanenin çok güzel olan bahçesini gören camın kenarında enes ayakta iki doktor yanın da hemen arkada bizler üç kişi nefeslerimizi tuttuk bekliyoruz doktorun enes gözünü aç komutu ve enes üç defa Bismillahi Allahu Ekber diyor doktor tekrar komut veriyor Enes gözlerini aç ve bak diyor.Ve,ve,ve Enes gözlerini irkilmiş gibi bir hareketle açıyor bahçeye bakıyor Ve ilk sözleri Yarabbi yeminm ederimki bu zavallı enes senin muhteşem zatına ve eserlerine hayrandır oluyor doktorlar soruyor ne görüyorsun Çok güzel ağaçlar var bahçede büyük bir havuz var o sırada bir kuş geçiyor yemin olsunki Rabbimin yarattığı kuşuda gördüm oda çok güzel diyor ve biz üçümüz arkada sessiz sessiz göz yaşı döküyoruz sonra enes hemen bize doğru dönüyor doktor enes biraz daha dışarıdaki güzelliklere bakmak istemezmisin diye soruyor bizlerin başını göklere yükselten yaşından hiç beklenmeyen şu sözleri söylüyor eli ile bizi işaret ederek Vallahi burada bulunan güzellere bedel bir güzellik yoktur diyor ve bu söz ile Rahmetlik hocamızın muhterem oğulları artık kendini tutamayıp sesle ağlamay başlıyor enes ona doğru giderek Hüseyin hocam ne olur ağlamayın diyerek hocamız sarılıyor ve Hüseyin hocamız ben dışarı çıkmak istiyorum diyerek doya doya ağlamak üzere odadan çıkıyor sonra kendini tutmak için dudaklarını dişleri ile nerdeyse parçalamak üzere olan İslam hocamıza yöneliyor ne olur hocam ağlamayın diyor ve onunla kucaklaşıyor sonra bana geliyor osman hocam osman abim bilirim sen çok yufka yüreklisindir ve gözün hep yaşlıdır ağla hocam ağla açılırsın hocam senin göz yaşların pırlantadır hocam diyor ve benimlede kucaklaşıyoruz.tekrar doktorlar görüş ölçümleri yapıyor Sağ göz %75 sol göz %70 olarak tespit ediliyor ve doktorlar bu ilk gün için çok güzel diyorlar daha ameliyatın göz arkasındaki pıhtılar dağalınca bu oran dahada artacak diyorlar ve odasına yatağına alıyorlar derhal bana soruyor Hocam Kur'an-ı Kerim'i getirdinizmi diye yanımda getirdiğim Kur'an'ı kendisine veriyorum üç kere öpüp başına koyduktan sonra açıyor ve hocam ne güzel ne muhteşem diyor ikinci isteği Halil İbrahim Hocamın,Halil İbrahim babamın resmini getirdinmi diye soruyor Resmi kendisine veriyoruz Benim nur yüzlü nurlara gark olan hocam ne kadar güzelsin diyerekı resmi defalarca öpüyor ve koynuna sokuyor.sonra doktorların izini ile bütün hafız abileri ikişerli guruplar halinde çok kısa ve enesi öpmemeleri şartı ile ziyarete alınıyor bütün hafız abilerinin yüzlerini görüyor ama hepsinin gözü yaşlı olarak görüyor ve geç vaktde hastahaneden ayrılıyoruz enes tedavileri ve bazı göz ekzersizleri için bir hafta daha hastahanede kalıcak sizlerin duaları sayesinjde bu günleri bu sevinçleride yaşadık sonsuz şükerler olsun Yüce Rabbimize cc.Enesin siz muhterem ablalarına ve muhterem abilerine çok selamları var hepinizin ellerinden hürmetleriyle ve saygılarıyla öpmektedir.Bizlerde bütün hafızlar ve öğrencilerimizle birlikte bizlere ettiğiniz dualara sonsuz teşekkürler ediyoruz minnet ve şükranlarımızı arz ediyoruz,sizlerde her zaman bizim dualarımızdasınız,Hepinizi Yüce Rabbimize cc. emanet ediyoruz.Esselamun Aleykum

Aleyküm Selam Osman hocam yazdığınız mesajları okurken o kadar çok duygulanıyoruz ki o anki duygularımızı anlatmaya kelimeler yetmiyor maalesef gözyaşlarımız sel oluyor Enes kardeşimizin iyi olmasına ameliyatının başarı ile geçmesine binlerce şükür Allah'ım tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin tez zamanda hayırlı haberlerle aramıza burada görmek kendi mesajlarını yazmak nasip etsin Rabbim.
Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun. Allah darda olsn sıkıntıada olan bütün kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulmak tez zamanda selametlerinie çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizden razı olsun.Her zaman burda olamasam bile kalbim gönlüm dualarım sizinle.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun saygı ve selamlar..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt