selamun aleykum rabbim sifa ver nur ver kardesimizin gozlerine..........
Selamun Aleykum
Allah'ın cc. Selamı rahmeti şevkati ve merhameti her birisi birbirinden kıymetli olan siz kardeşlerimizin üzerine olsun.Dualarınız ile Yüceler yücesi Rabbimizin cc. Merhameti Bir melek kadar temiz olan enes'imizin üzerine tecelli etmiştir sonsuz hamd ve şükürler olsun Rabbül Alemin olan Yüceler Yücesi Allahü Teâlâ hazretlerinin Muhteşem zâtına.
Bu sabah sabah namazı kılındı ve İslam hocamızın ellerini göğe doğru kaldırarak herkesi ağlatan ve kendiside yüksek sesle ağlıyarak yaptığı duadan sonra hastahaneye ulaşıldı hafızlar bahçede biz ise Rahmetli hocamızın muhterem oğulları İslam hocamız ve ben Enesin yanına girdik her şey hazır Ameliyat ekibide hazır,nihayet saat 7 de enesi aldılar aramızdan ayrılırken son sözleri Allahım gözlerimiz görmesi hayırlıysa sen nasip et değilse istemem taktirine her şekildede razıyım oldu.Söyledikleri gibi 7.30 da operasyon başladı ve bizler içinde geçmek bilmeyen bekleyiş başladı hafız abileri bahçede devamlı okuyup yalvarma halindeler.Saat 12 oldu bir hemşire odaya gelerek geçmiş olsun ameliyat bitti hastayı açılması için dinlenme odasına aldık diye haber geldi fakat netice ne oldu mühim olan netice hiç kimse cesaret edemiyor neticeyi sormaya bir müddet sonra ameliyatı yapan hoca ve iki asistanı bizi çağırdılar enesin bekletildiği odaya girdik nasıl oğlum sorusuna enes Elahamdüllillahirabbül alemin diyerek cevap verdi,ve ameliyat ekibi başlarında hocalarıda olamak üzere geldiler ve hemen peşlerinden üç ayaklı bir projektör ile iki tane de hemşire girdiler.Hoca çok başarılı bir ameliyat ve çok zor bir ameliyat olduğunu ve yaptıklarını mümkün olduğu kadar bizim anlayacağımız bir dille anlattılar ve iş geldi neticeye ne zaman belli olur efendim diye sual eyledik profosör şimdi diye cevap verdi ve bize susmamızı söyleyerek enese sordu oğlum acı sancı gibi bir şikayetin varmı cevap çok şükür yok efendim,oğlum enes göz kapaklarını tıbbi steril bandlarla kapattık ayrıca yine iki kat sargı ile kapattık bu bandajların hepsini yarın öğlenden sonra açacağız ve damla halinde ilaç tedavisine başlıyacağız şimdi sen sorduklarıma cevap ver dedi ve hemşireye işaret ederek projöktörü tavana doğru çevirip yakın diye işaret etti daha enese sormadan enes Allahü ekber pırıl pırıl bir nur görüyorum diye cevaap verdi hoca yine işaretle projöktörü söndürün emri verdi şimdi ne görüyorsun dedi şimdi karanlık efendim diye cevap verdi ve bu olay üç kerre tekrar edildi ve hepimizin gözünde yaşlar her kes birbirine sarılıyor Enes gördü nura kavuştu sevincimiz sonsuz hamd ve şükrümüz sonsuz.Kendiside çok sevinçli ve hoca konuşuyor geçmiş olsun oğlum artık her şey geçti Rabbimiz seni nura kavuşturdu artık istirahat et ve uyu bundan sonrası çok kolay gözünün arka boşluğuna yerleştirdiğimiz lenslerle her şeyi görüceksin merak etme diyerek hepimizin odadan çıkmamızı istedi.Şimdi sıra geldi bahçede merak içinde bekleyen hafızlara İslam hocam bu görevi bana verdi osman git Rabbimizin müjdesini bahçedeki hafızlara ilet buyurdular,bahçeye indik herkes merak içinde kimse birşey sormaya cesaret edemiyor hepsi yüzüme bakıyor ve ben müjdeyi veriyorum 30 kişiye yakın bekleyen ler hep birlikte müjde haberini aldıkları anda sanki bir yerden emir almışlar gibi oldukları yerde kıbleye dönüp aynı anda bahçede toprağın üstünde secde ye kapanıyorlar ve secde den ağlama sesleri yükseliyor her kes hafızlara hayran hayran bakıyor ve kalkın hafızlar ağlamayın bu gün sevinç günüdür diye seslenmem ile hafızlar ayağa kalkıp birbirleri ile kucaklaşıyor ne güzel ne muhteşem bir manzara.Rahmetlik hocamızın muhterem oğulları bahçeye yanımıza geliyor ve hafızlara görev dağalımı başlıyor bir kısmı kurbanlık koyun alamay bir kısmı eve dönüp lokma döküp dağıtma işine bir kısmı akşam için bütün semte yemek tedarkine gönderiliyor Bende Enesin bazı eşyalarını almak için eve gelip sizler bu satırları yazıp derhal hastahaneye döneceğim.Allah cc. Sizlerden razı ve hoşnut olsun derdimizi kendi derdiniz bilerek bizlere dua eden kardeşlerimiz Sizler ne kadar güzel kullarsınız hepinizi saygılarımızla selamlıyor ve Rabbimize cc. emanet ediyoruz,görüşmek üzere.....Esselamun Aleykum.