Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum rabbim sifa ver nur ver kardesimizin gozlerine..........

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
sizi burda bulabilir miyim diyordum? hediye dua ile ilgili bir sorunum var yani şöyle.. hergün okuyordum ama okumayı bıraktım cunku ne zaman okusam daralıyorum cok fena oluyorum ıçımı birsey sıkıyor

Ezan ve Allah C.C. ismini zikreddiğinizde ise ısrarla okuyun okurken düşünün ve inanarak iman ederek okuyun hatta okumayı beyninizin heryerinde tevekkül ile çevirin boyundan gönle sonra kalbe alın rahatlıyana kadar yani on kez diyelim geçmez ise bana haber verin...geçer ise Şeytan Lain etkisi kalkmış demektir...hergün bir ikikez veya şüphede okuyun ...zararı olmaz..baş ağrısı dönmesi..bayılma..hayal görme...sıkılma var ise..şeytan lain size etki etmek istiyor o yüzden çok okuyun geçince normale dönün...biz ancak olursa okuyoruz...
Diyelim ki okudunuz ama geçmedi...bana yazın ..başka etki varsa size söyler veya yardımcı olurum..ben bu gün 16:00 da rahatlıyacağınız girişimi yapacağım inşallah...16:30 dan sonra olursa yazınız...Selamlar...
Bu dua bizzat denenmiş ve tastikli endişe etmeyin...BİLENDEN..bizden değil..

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
sizi burda bulabilir miyim diyordum? hediye dua ile ilgili bir sorunum var yani şöyle.. hergün okuyordum ama okumayı bıraktım cunku ne zaman okusam daralıyorum cok fena oluyorum ıçımı birsey sıkıyor

Tamam anlaşıldı inanarak tevekkül ederek okuyun..şüphe etmeyin..şuan gereği yapıldı artık siz kendinizi takip ediniz.şüphede çekinmeden yazın..Alah C.C. nun izni ile emin ellerdesiniz..selamlar...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
sınavlarım dolayısıyla yeni girebiliyorum,hafız kardeşimizden haber varmı acaba...
rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşaallah...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum rabbim sifa ver nur ver kardesimizin gozlerine..........

Selamun Aleykum

Allah'ın cc. Selamı rahmeti şevkati ve merhameti her birisi birbirinden kıymetli olan siz kardeşlerimizin üzerine olsun.Dualarınız ile Yüceler yücesi Rabbimizin cc. Merhameti Bir melek kadar temiz olan enes'imizin üzerine tecelli etmiştir sonsuz hamd ve şükürler olsun Rabbül Alemin olan Yüceler Yücesi Allahü Teâlâ hazretlerinin Muhteşem zâtına.

Bu sabah sabah namazı kılındı ve İslam hocamızın ellerini göğe doğru kaldırarak herkesi ağlatan ve kendiside yüksek sesle ağlıyarak yaptığı duadan sonra hastahaneye ulaşıldı hafızlar bahçede biz ise Rahmetli hocamızın muhterem oğulları İslam hocamız ve ben Enesin yanına girdik her şey hazır Ameliyat ekibide hazır,nihayet saat 7 de enesi aldılar aramızdan ayrılırken son sözleri Allahım gözlerimiz görmesi hayırlıysa sen nasip et değilse istemem taktirine her şekildede razıyım oldu.Söyledikleri gibi 7.30 da operasyon başladı ve bizler içinde geçmek bilmeyen bekleyiş başladı hafız abileri bahçede devamlı okuyup yalvarma halindeler.Saat 12 oldu bir hemşire odaya gelerek geçmiş olsun ameliyat bitti hastayı açılması için dinlenme odasına aldık diye haber geldi fakat netice ne oldu mühim olan netice hiç kimse cesaret edemiyor neticeyi sormaya bir müddet sonra ameliyatı yapan hoca ve iki asistanı bizi çağırdılar enesin bekletildiği odaya girdik nasıl oğlum sorusuna enes Elahamdüllillahirabbül alemin diyerek cevap verdi,ve ameliyat ekibi başlarında hocalarıda olamak üzere geldiler ve hemen peşlerinden üç ayaklı bir projektör ile iki tane de hemşire girdiler.Hoca çok başarılı bir ameliyat ve çok zor bir ameliyat olduğunu ve yaptıklarını mümkün olduğu kadar bizim anlayacağımız bir dille anlattılar ve iş geldi neticeye ne zaman belli olur efendim diye sual eyledik profosör şimdi diye cevap verdi ve bize susmamızı söyleyerek enese sordu oğlum acı sancı gibi bir şikayetin varmı cevap çok şükür yok efendim,oğlum enes göz kapaklarını tıbbi steril bandlarla kapattık ayrıca yine iki kat sargı ile kapattık bu bandajların hepsini yarın öğlenden sonra açacağız ve damla halinde ilaç tedavisine başlıyacağız şimdi sen sorduklarıma cevap ver dedi ve hemşireye işaret ederek projöktörü tavana doğru çevirip yakın diye işaret etti daha enese sormadan enes Allahü ekber pırıl pırıl bir nur görüyorum diye cevaap verdi hoca yine işaretle projöktörü söndürün emri verdi şimdi ne görüyorsun dedi şimdi karanlık efendim diye cevap verdi ve bu olay üç kerre tekrar edildi ve hepimizin gözünde yaşlar her kes birbirine sarılıyor Enes gördü nura kavuştu sevincimiz sonsuz hamd ve şükrümüz sonsuz.Kendiside çok sevinçli ve hoca konuşuyor geçmiş olsun oğlum artık her şey geçti Rabbimiz seni nura kavuşturdu artık istirahat et ve uyu bundan sonrası çok kolay gözünün arka boşluğuna yerleştirdiğimiz lenslerle her şeyi görüceksin merak etme diyerek hepimizin odadan çıkmamızı istedi.Şimdi sıra geldi bahçede merak içinde bekleyen hafızlara İslam hocam bu görevi bana verdi osman git Rabbimizin müjdesini bahçedeki hafızlara ilet buyurdular,bahçeye indik herkes merak içinde kimse birşey sormaya cesaret edemiyor hepsi yüzüme bakıyor ve ben müjdeyi veriyorum 30 kişiye yakın bekleyen ler hep birlikte müjde haberini aldıkları anda sanki bir yerden emir almışlar gibi oldukları yerde kıbleye dönüp aynı anda bahçede toprağın üstünde secde ye kapanıyorlar ve secde den ağlama sesleri yükseliyor her kes hafızlara hayran hayran bakıyor ve kalkın hafızlar ağlamayın bu gün sevinç günüdür diye seslenmem ile hafızlar ayağa kalkıp birbirleri ile kucaklaşıyor ne güzel ne muhteşem bir manzara.Rahmetlik hocamızın muhterem oğulları bahçeye yanımıza geliyor ve hafızlara görev dağalımı başlıyor bir kısmı kurbanlık koyun alamay bir kısmı eve dönüp lokma döküp dağıtma işine bir kısmı akşam için bütün semte yemek tedarkine gönderiliyor Bende Enesin bazı eşyalarını almak için eve gelip sizler bu satırları yazıp derhal hastahaneye döneceğim.Allah cc. Sizlerden razı ve hoşnut olsun derdimizi kendi derdiniz bilerek bizlere dua eden kardeşlerimiz Sizler ne kadar güzel kullarsınız hepinizi saygılarımızla selamlıyor ve Rabbimize cc. emanet ediyoruz,görüşmek üzere.....Esselamun Aleykum.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Aleykum Selam...Elhamdulillahi Rabbilalemin...

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam
şükür Rabbime nasıl sevindim anlatamam bende şimdi 1 yasin okuyacağım inşallah

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
çok şükür....geçmiş olsun .....saygı ve selamlar bizden.....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kiyumetli abim

cahidem kucagimda okudum mujdeli yazinizi agladim tutamadim kendimi cok sukur rabbim en guzel gunleri gostersin kardesimize cok sevindim icim buruk keske merhum .h ibrahim hocamizda gorseydi ne cok sevinirdi tahmin ediyorum her satirda kizimi optum hayirli haberlerin devami olsun diye cok sukur bin sukur enes kardesimin niyetine 1.000.000 tane ya sekur...yapilan sukrun karsiligini bolca veren...... cekecegim rabbim yar ve yardimciniz olsun her daim duamdasiniz selametle dua ile......

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam...Elhamdulillahi Rabbilalemin...

ben bugün ancak sıteye gırebildim.. yanlız dediğiniz saatlerde bir titreme geldi bana ıcım bır tuhaf oldu hayır olsun dıye dıye yarım saat gecirdim.. hediye duayı okudum yıne ıcımde sıkılma vardı ancak önceki kadar yoğun değildi

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hikmetinden sual olunmaz sen çok büyüksün Enes kardeşimize şifa verdin gözüne Nur verdin dualarımızı geri çevirmedin çok şükür Ya Rabbim. Osman hocam kardeşimizin adadığı oruç ve secdelerine yardım ermeye hazırım daha öncede söylediğim gibi haber bekliyorum sizden.

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
allahım sana şükürler olsun... dualarımızı kabul ettin şifa verdin melek hafızımıza...

“El-hamdü-lillâhi dâimen ve alâ külli hâl ve E'ûzü billâhi min hâl-i ehlinnâr”.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kiyumetli abim

cahidem kucagimda okudum mujdeli yazinizi agladim tutamadim kendimi cok sukur rabbim en guzel gunleri gostersin kardesimize cok sevindim icim buruk keske merhum .h ibrahim hocamizda gorseydi ne cok sevinirdi tahmin ediyorum her satirda kizimi optum hayirli haberlerin devami olsun diye cok sukur bin sukur enes kardesimin niyetine 1.000.000 tane ya sekur...yapilan sukrun karsiligini bolca veren...... cekecegim rabbim yar ve yardimciniz olsun her daim duamdasiniz selametle dua ile......

Selamun Aleykum

Muhterem kardeşimiz dualarınız için müteşekkiriz ve acaba sizlerin hakkını nasıl öderiz ,evet buyurduğunuz gibi Halil İbrahim hocam bu günleri görseydi kimbilir nasıl sevinirdi,bu gün müjdeden sonra Muhterem hocamızın pırlanta kalpli oğlu ile bahçede bir bankın üzerinde otururken osman biliyormusun babam enesin gözleri inşaAllah bir gün nura kavuşur diye duada bulunmuştu böylece Babamın duasıda kabul oldu buyurdu.İçimiz burkuldu gözlerimiz doldu sevinçle üzüntü ikisi bir arada.Enesin durumu çok iyi hiçbir ağrı ve sıkıntısı yok yarın sargılar açılacak ve melek hafız dünya ile tanışacak.Muhterem kardeşimiz bu arada sakın unuttuğumuzu zannetmeyin Cahide nin sağlık ve selameti için hergün bir hatim tamamlanıp duası yapılmaktadır, Ve Ramazan bayramının ilk gününe kadar devam edecektir bizde sizden Cahidecikle ilgili güzel sevinçli haberler beklemekteyiz.

Selam ve saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Güzel kalpli nazlı ceylan kardeşimiz size çok teşekkür ederiz.Hastahaneden çıktıktan sonra İslam hocamızla konuşup size cevap vereceğiz,sağ olunuz var olunuz.

Selam ve saygılarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli Suat KENDIR kardesimiz icin ;

Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "SALIH OZKUZU" ICIN OKUYACAGIZ............

SELAMETLE DUA ILE.........

not....bize katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana
13-VaVeyla

ENES KARDESIMIZIN MUJDELI HABERLERINI BEKLERKEN EKLEMEYI UNUTMUSUM HAKKINI HELAL ETSIN KARDESIM AMA YASINI OKUDUM ALLAH KABUL ETSIN.........

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum

muhterem kardeşimiz dualarınız için müteşekkiriz ve acaba sizlerin hakkını nasıl öderiz ,evet buyurduğunuz gibi halil ibrahim hocam bu günleri görseydi kimbilir nasıl sevinirdi,bu gün müjdeden sonra muhterem hocamızın pırlanta kalpli oğlu ile bahçede bir bankın üzerinde otururken osman biliyormusun babam enesin gözleri inşaallah bir gün nura kavuşur diye duada bulunmuştu böylece babamın duasıda kabul oldu buyurdu.içimiz burkuldu gözlerimiz doldu sevinçle üzüntü ikisi bir arada.enesin durumu çok iyi hiçbir ağrı ve sıkıntısı yok yarın sargılar açılacak ve melek hafız dünya ile tanışacak.muhterem kardeşimiz bu arada sakın unuttuğumuzu zannetmeyin cahide nin sağlık ve selameti için hergün bir hatim tamamlanıp duası yapılmaktadır, ve ramazan bayramının ilk gününe kadar devam edecektir bizde sizden cahidecikle ilgili güzel sevinçli haberler beklemekteyiz.

Selam ve saygılarımızla.

ve aleykum selam kıymetlı abım

enes kardesımızkımbılır ne kadar heycanlıdır ben bıle cok merak edıyorum ılk tepkılerı nasıl olacak rabbım guzel gunler gostersın ılmını ımanını ıbadetlerını ve hızmetlerını artırsın rabbım ınanın kardesımın bu guzel haberlerını aldıkca cok mutlu oluyorum sızlerın sevıncını canı gonulden paylasıyorum allah dostu yureklerınızden rabbıne akan dualarınıza her namazda amın dıyorum ne muradınız varsa sızlere nasıp olsun cennet bahcelerınde gorusuruz ınsaallah her bırınız dunya ahıret kardesım abımsınız huznunuz yuregımı burkar sevıncınızse canıma can katar rabbım hepınızden razı olsun sızlerı var eden rabbıme bın sukur enes kardesıme ve hafız kardeslerıme cok selam olsun..............selametle dua ıle..........

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADASLAR ENES KARDESIMIZ COK SUKUR AMELIYAT OLDU VE OLUMLU SONUCLAR VAR KARDESIMIZIN TEZ VAKITTE SIRHATINE KAVUSUP BIZLERE BURDA KENDISI YAZANA KADAR ELIMIZDEN GELDIGINCE DUALARIMIZDAN EKSIK ETMEYELIM OKUDUKLARINIZI HERGUN BURAYA EKLEYECEGIM................

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Kıymetli Enes BİRTEK =melek= kardesimiz icin ;
Görmeyen gözlerine nur,sağlığına şifa ,
dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulü
gunahlarinin ve eksiklerinin affi
dunya ve ahireti icin olan gonul muradlarının nasibi
ahirete gocmus sevdiklerinin ruhuna
ahirette peygamber efendimiz sav komsu olmasi
rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacagız............

ALLAH KABUL ETSIN.......

not....bize katilmak isteyen kardeslerimiz isim yazdirabilirler.....

Tsunami............. Amme - fetih Sureleri + 1000 Ya Şafi
1-Hicranfarukyavuz........sayisiz Ya şafi
2-Mir-erhan
3-leyla-1........sayisiz Ya Şafi
4-melissa26
5-buket-zeynep.....5000 Ya Şafi ve Amme
6-berat05............Duhan,Rahman sureleri + sayisiz Ya Şafi
7-ecmankel........5000 Ya Şafi ve Amme
8-kardelele
9-huzunlu........1000 Ya Şafi
10-repsol..............100 Ya Şafi
11-nazli ceylan ........5000 Ya şafi
12-ayse rana............fetih ve amme
13-vaveyla.................500 ya safi
14-mavci.......................sayisiz ya safi
15-en sonebi.................10.000 ya vedud

berat05

Yönetici
Vealeykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu

Vealeykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu

Değerli Osman hocamız

Enes'i merak ettim...dünden beri aklımda...onun için girdim...Açtım mesajınızı okurken hem sevinçten, hem Rabbimizin lütfundan gözlerimdeki yaşlar aka aka okudum..Öylesine yazmışsınız ki sanki ordaydık..sizinleydik....Enesleydik..

Sevinçlerimiz yazıya dökülemiyor bile...Hamdlar dilimizde...

Bizden Enesimize bol bol selamlar...Çok sevindiğimizi anlatın..

Hamd olsun....Hamd olsun....Hamd olsun...

La ilahe illallah..

berat05

Yönetici
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli Salih ÖZKUZU kardesimiz icin ;

Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "SALIH SIRDAŞ" ICIN OKUYACAGIZ............

not....bize katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana
13-VaVeyla

hira_nurr

Kayıtlı Kullanıcı
El-hamdü-lillâhi dâimen ve alâ külli hâl ve E'ûzü billâhi min hâl-i ehlinnâr”.

“Elhamdülillahi alâ ni’metil islâm. Ve alâ tevfîkil îmân. Ve alâ hidâyetil rahmân.”

“El-hamdu li’l-lah,el-hamdu li’l-lah,el-hamdu li’l-lah.Bi-adedi kulli tahmidin hamidehu’l-hamidun!”

Ey Rabbim ! Zâtının Celâline ve Saltanatının büyüklüğüne yakışır şekilde Sana hamdolsun

ELHAMDÜLİLLAHİRABBİLALEMİN...

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNE MUHAMMED...

çok şükür çok şükür şuan ne yazacağımı ne söyleyeceğimi bilemiyorum osman hocam yazınızı 2 defa 3 defa ağlıyarak okudum((((((( binlerce binllerce hamd olsun enes kardeşimiz aklımızdan biran olsun hiç çıkmadı anneme kardeşlerrime tanıdığım herkese durumu anlatıp dua istedim kardeşimiz adına hatim indirdim yetiştirdim duasını yaptım çok mutluyum RABBİM tüm hastalara şifa bekleyenlere şafi ismin hürmetine şifa eylesin inş. sevinçten kilitlendim hiç bir şey yazamıyorum
RABBİM güzel günler göstersin inş. ALLAH CC rahmeti bereketi hidayeti hepimizin üzerine olsun selam ve dua ile ...............

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt