berat05
Yönetici
ESSELAMU ALEYKÜM VE RAHMETULLAH
Surelerimiz dualarımız hergün okunuyor...Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşaallah
Surelerimiz dualarımız hergün okunuyor...Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşaallah
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Bugun kiymetli Abdullah MERAL kardesimiz icin ;
Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......
ALLAH KABUL ETSIN........
YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "KADIR SEVINDIK" ICIN OKUYACAGIZ............
SELAMETLE DUA ILE.........
not....bize katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....
YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana
Selamun Aleykum
Muhterem Kardeşlerimiz Enes kardeşimiz için ettiğiniz dualara ve okuduğunuz Kur'an için sizlere sonsuz teşekkürler ederiz,bilemiyoruz ki sizler gibi vefalı kardeşlerimizin haklarını nasıl öderiz.İnşaAllah Enes kardeşimiz sağlığına kavuştuktan sonra bizlerinde sizler için Kur'an ziyafetlerimiz başlayacaktır.Ne olursunuz ameliyat günü geçene kadar bizleri mazur görünüz.Hafız Kardeşlerimiz ve öğrencilerimz hep birlikte Enes için devamlı Hatim indirip yalvarma halindeler,sizlerin de dualarıyla inşaAllah Rabbimiz cc. kardeşimizi karanlıklardan kurtaracaktır.
Selam ve saygılarımızla
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Bugun kiymetli Abdullah MERAL kardesimiz icin ;
Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......
ALLAH KABUL ETSIN........
YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "KADIR SEVINDIK" ICIN OKUYACAGIZ............
not....bize katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....
1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana
Selamun Aleykum
Bizi üzüntülü günlerimizde Yasin'i Şerif ile anan ve duada bulunan vefalı kardeşlerimiz hafız Abdullah Sizlerin yollarını Yüce Rabbimiz den cc. Yasin'i şerifin nuru ile aydınlatmasını niyaz eder,Selam ve saygılarını arz eder.
ARKADASLAR ENES KARDESIMIZIN AMELIYAT GUNU 1 HAZIRAN O ZAMANA KADAR ELIMIZDEN GELDIGINCE DUALARIMIZDAN EKSIK ETMEYELIM OKUDUKLARINIZI HERGUN BURAYA EKLEYECEGIM YANI BURDAKI LISTE AMELIYAT GUNUNE KADAR DEVAM EDECEK ................
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Kıymetli Enes BİRTEK =melek= kardesimiz icin ;
Görmeyen gözlerine nur,sağlığına şifa ,
dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulü
gunahlarinin ve eksiklerinin affi
dunya ve ahireti icin olan gonul muradlarının nasibi
ahirete gocmus sevdiklerinin ruhuna
ahirette peygamber efendimiz sav komsu olmasi
rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacagız............
ALLAH KABUL ETSIN.......
not....bize katilmak isteyen kardeslerimiz isim yazdirabilirler.....
Tsunami............. Amme - fetih Sureleri + 1000 Ya Şafi
1-Hicranfarukyavuz........sayisiz Ya şafi
2-Mir-erhan
3-leyla-1........sayisiz Ya Şafi
4-melissa26
5-buket-zeynep.....5000 Ya Şafi ve Amme
6-berat05............Duhan,Rahman sureleri + sayisiz Ya Şafi
7-ecmankel........5000 Ya Şafi ve Amme
8-kardelele
9-huzunlu........1000 Ya Şafi
10-repsol..............100 Ya Şafi
11-nazli ceylan ........5000 Ya şafi
12-ayse rana............fetih ve amme
Selam Aleyküm kardeşim Allah Enes kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun Rabbimize sığınıyoruz ve istiyoruz Allah'ım kardeşimizin ameliyatının başarı ile geçip hayırlı haberlerle dönmek nasip etsin Rabbim.Selamun Aleykum
Muhterem Kardeşlerimiz Enes kardeşimizi bu sabah tekbir sesleri ve dualar ile hastahaneye yolcu ettik ameliyat gününe kadar gerekli tetkik ve ön hazırlıklar yapılacak doktorun tespit edeceği lensler hazırlanacak,bu sabah doktorların tetkikleri neticesinde çok ümitli oldukularını gördük ve mutlu olduk,Bu sabah bütün hafız kardeşleri ile kucaklaştı hapimizle helallaştı ve hepiniz şahit olunki netice ne olursa olsun ben takdire razıyım diyerek ve ağlıyarak Rahmetlik Hocamızın Muhterem oğulları ve refakatlerinde bende dahil 5 kişi ile hayıra doğru yolculuk başladı.İnşaAllah karanlık olan dünyası aydınlanacak ve bu üzüntü sona erecek,hepimizde üzüntü ve sevinç bir arada tarif edilemez bir ruh hali içindeyiz.Hafız kardeşleri devamlı Allah'a cc. yalvarma halindeler Yüce Rabbimiz cc inşaAllah yalavarmakta olan bu hafız kullarını sevindirir.daha fazla yazamıyacağız bizi bağışlayınız.
Selam ve saygılarımızla.
Sayın Leyla-1 kardeşim hatıralarınız bizi çok etkiledi...Size ve ailenize şu duayı daima okumanızı tavsiye edeceğim...Hakkınızı helal edin ...Selamlar...
''Allahumme Rabbena atina fid dünya haseneten ve fil ahireti haseneten ve kına azabennar...''
Rabbimiz bana dünyada iyilik ve güzellik ver Ahirettede iyilik ve güzellik ver ve Cehennem ateşinden beni koru...
Bu dua imtihanların su içmek gibi kolay olmasına sebep olacaktır ...İnşallah...
Esselamu aleyküm ve rahmetullah...
Leylam...Kardeşim.. sabırlı kardeşim benim...
Allah celle celaluhu ailece geçirdiğiniz bu sıkıntılı günlerinizin , sabrınızın karşılığını inşaallah verecek....
Leylam....
"Yazacağım inşaallah...".
ve aleykum selam olsun canim ablam
rabbim yar ve yardimcin olsun hepimizin imtihani ayri rabbim kolay eylesin bu dunyadaki guzellikler gelip gecici ahiretteki guzellikler bizim olsun sabirla bekleyecegiz inan ve kazananlardan olacagiz insaALLAH bizlerin cektikleri bir firtina sonrasi en son esen kucuk yel gibi firtinayi hanim sahabelerin hayatinda gordum ben onlar hic isyan etmeden sabrederek guzelliklere erdi insaALLAH dunya hayatinda zaman cok az yapilmasi gerekenler belli kimsenin gonlunu kirmadan hakkiyla ibadet edip emir ve yasaklara uyup sadece ALLAH rizasini gozetirsek bu dunyada aliriz daha ahirete gitmeden cenneti ben ahirette cenneti degil rabbimin yuz cevirmedigi razi oldugu karsisinda utanmayacagim saliha kullarindan olmak istiyorum nasip olur karsilasiriz insaALLAH CANIM ABLAM DUAMDASIN DUALARINDAYIM BILIYORUM ........
DERDIME DERMAN ARARKEN DERDIM BANA DERMAN IMIS ..........
SELAMETLE DUA ILE........