Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
ESSELAMU ALEYKÜM VE RAHMETULLAH

Surelerimiz dualarımız hergün okunuyor...Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşaallah

hira_nurr

Kayıtlı Kullanıcı
osman228´isimli üyeden Alıntı
Selamun Aleykum
Muhterem Kardeşlerimiz Enes kardeşimizi bu sabah tekbir sesleri ve dualar ile hastahaneye yolcu ettik ameliyat gününe kadar gerekli tetkik ve ön hazırlıklar yapılacak doktorun tespit edeceği lensler hazırlanacak,bu sabah doktorların tetkikleri neticesinde çok ümitli oldukularını gördük ve mutlu olduk,Bu sabah bütün hafız kardeşleri ile kucaklaştı hapimizle helallaştı ve hepiniz şahit olunki netice ne olursa olsun ben takdire razıyım diyerek ve ağlıyarak Rahmetlik Hocamızın Muhterem oğulları ve refakatlerinde bende dahil 5 kişi ile hayıra doğru yolculuk başladı.İnşaAllah karanlık olan dünyası aydınlanacak ve bu üzüntü sona erecek,hepimizde üzüntü ve sevinç bir arada tarif edilemez bir ruh hali içindeyiz.Hafız kardeşleri devamlı Allah'a cc. yalvarma halindeler Yüce Rabbimiz cc inşaAllah yalavarmakta olan bu hafız kullarını sevindirir.daha fazla yazamıyacağız bizi bağışlayınız.

Selam ve saygılarımızla.

RABBİM SAFİ sıfatı hürmetine gözlerine şifa eylesin inş. kardeşimizin dualarımız onunla inş. kazasız belasız sağ salim iyi bir neticeyle gelir inş. meleğimiz bu yazdıklaımızı kendi okur inş.

bende sonsuz ya şafi
5 tane yasin
3 gün oruç
hatim indirmeye çalışıyorum melek hafızımız adına inş.yetiştirebilirim
RABBİM kabul eylesin inş.
osman hocam bizleri habersiz bırakmaın .
RABBİM yar ve yardımcınız olsun inş.

RABBİM şifa bekleyen tüm hastalarımıza şifa nasip eylesin inş.(

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah hayırlı haberlerle dönersiniz kardeşim Rabbim cümlemizin dualarını kabul eylesin görmeyen gözlerine ışık olsun inşallah sabrının mükafatını versin Rabbim duaya devam inşallah

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem Kardeşlerimiz Enes kardeşimiz için ettiğiniz dualara ve okuduğunuz Kur'an için sizlere sonsuz teşekkürler ederiz,bilemiyoruz ki sizler gibi vefalı kardeşlerimizin haklarını nasıl öderiz.İnşaAllah Enes kardeşimiz sağlığına kavuştuktan sonra bizlerinde sizler için Kur'an ziyafetlerimiz başlayacaktır.Ne olursunuz ameliyat günü geçene kadar bizleri mazur görünüz.Hafız Kardeşlerimiz ve öğrencilerimz hep birlikte Enes için devamlı Hatim indirip yalvarma halindeler,sizlerin de dualarıyla inşaAllah Rabbimiz cc. kardeşimizi karanlıklardan kurtaracaktır.

Selam ve saygılarımızla

berat05

Yönetici
vealeykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu

Değerli Osman hocamız

Enes kardeşimizi ,dualarla anıyoruz..Merhamet sahibi yüce Rabbimiz bu kadar duaların hürmetine dileklerimizi kabul eder inşaallah...

Şu sayfayı açtığım bir gün...Rabbimin izni ile....sizin vereceğiniz müjdeli haberlerden sonra sevinç gözyaşlarını dökmeyi bekliyorum..inşaALLAH

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
saygıdeğer büyüğüm ezanlar vakti dularımızdasınız inşallah Rabbim şifa olsun kardeşimize mübarek aylarda dualarımızxı kabul eylesin inşallah nerde varsa şifa bekleyen Rabbim yar ve yardımcısı olsun

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
osman abimiz hayırlı haberiniz için beklemedeyiz..
inanın ailelerimiz eşim ben hatta küçük kızımız zeynep bile abisi için dua etmekte..
RABBİM ya şafi ismi hürmetine şifa verecek kardeşimize inşallah

berat05

Yönetici
Güncelleme

Güncelleme

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli Abdullah MERAL kardesimiz icin ;

Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "KADIR SEVINDIK" ICIN OKUYACAGIZ............

SELAMETLE DUA ILE.........

not....bize katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Her zaman dua ediyoruz.
Allahın izniyle.
Rabbim yolunu açık etsin.
Selametle kalın.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem Kardeşlerimiz Enes kardeşimiz için ettiğiniz dualara ve okuduğunuz Kur'an için sizlere sonsuz teşekkürler ederiz,bilemiyoruz ki sizler gibi vefalı kardeşlerimizin haklarını nasıl öderiz.İnşaAllah Enes kardeşimiz sağlığına kavuştuktan sonra bizlerinde sizler için Kur'an ziyafetlerimiz başlayacaktır.Ne olursunuz ameliyat günü geçene kadar bizleri mazur görünüz.Hafız Kardeşlerimiz ve öğrencilerimz hep birlikte Enes için devamlı Hatim indirip yalvarma halindeler,sizlerin de dualarıyla inşaAllah Rabbimiz cc. kardeşimizi karanlıklardan kurtaracaktır.

Selam ve saygılarımızla

ve aleykum selam abim

her daim dualarda kardesimiz bizler heran anmaktayiz kardesimizi insaALLAH sifa bulacak gunesler onun icin dogacak bundan sonra ...........selametle dua ile.....

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli Abdullah MERAL kardesimiz icin ;

Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "KADIR SEVINDIK" ICIN OKUYACAGIZ............

1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana

Selamun Aleykum

Bizi üzüntülü günlerimizde Yasin'i Şerif ile anan ve duada bulunan vefalı kardeşlerimiz hafız Abdullah Sizlerin yollarını Yüce Rabbimiz den cc. Yasin'i şerifin nuru ile aydınlatmasını niyaz eder,Selam ve saygılarını arz eder.

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm...
Yasinlerimi aksamadan okumaya devam etmekteyim...
Ayrıca Melek Kardeşimiz için Hergün bir Yasin ve Tebareke ile şifa dualarına devam etmekteyim...
Bununla kalmayıp nazımın geçtiği yürekleri güzel insanlardan Ameliyat günü için dualar toplamaktayım...
Bizler Rahman ve Rahim olan Rabbimizin elbette her hikmetine Razıyız...
Ama Dua gibi Muhteşem bir nimetinde hazzı ile coşuyor
Dostluğun nimetine gark oluyoruz inşallah...

O gün her birimiz Ameliyat hanede olacağız..
Kapısında değil seninle ameliyat masasında olacağız...
Rabbimizin izniyle seninle birlikte gözlerimizi açacağız...
Kirletselerde Dünyayı biz Asrı Saadet gözüyle bakacağız...
Ve dua dua Rabbimizden
Melek ENESLERin bizlere bağışlanmasını dileyeceğiz...
İNŞALLAH...

Selam ve dua ile

berat05

Yönetici
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli Kadir SEVİNDİK kardesimiz icin ;

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "RAMAZAN GÖNÜL" ICIN OKUYACAGIZ............

1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana

berat05

Yönetici
ARKADASLAR ENES KARDESIMIZIN AMELIYAT GUNU 1 HAZIRAN O ZAMANA KADAR ELIMIZDEN GELDIGINCE DUALARIMIZDAN EKSIK ETMEYELIM OKUDUKLARINIZI HERGUN BURAYA EKLEYECEGIM YANI BURDAKI LISTE AMELIYAT GUNUNE KADAR DEVAM EDECEK ................

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Kıymetli Enes BİRTEK =melek= kardesimiz icin ;
Görmeyen gözlerine nur,sağlığına şifa ,
dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulü
gunahlarinin ve eksiklerinin affi
dunya ve ahireti icin olan gonul muradlarının nasibi
ahirete gocmus sevdiklerinin ruhuna
ahirette peygamber efendimiz sav komsu olmasi
rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacagız............

ALLAH KABUL ETSIN.......

not....bize katilmak isteyen kardeslerimiz isim yazdirabilirler.....

Tsunami............. Amme - fetih Sureleri + 1000 Ya Şafi
1-Hicranfarukyavuz........sayisiz Ya şafi
2-Mir-erhan
3-leyla-1........sayisiz Ya Şafi
4-melissa26
5-buket-zeynep.....5000 Ya Şafi ve Amme
6-berat05............Duhan,Rahman sureleri + sayisiz Ya Şafi
7-ecmankel........5000 Ya Şafi ve Amme
8-kardelele
9-huzunlu........1000 Ya Şafi
10-repsol..............100 Ya Şafi
11-nazli ceylan ........5000 Ya şafi
12-ayse rana............fetih ve amme

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşimiz için Ya Şafi okumaya devam ediyorum sayısız inşallah Rabbim kabulk eylesin şifa olsun gözlerine

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
ARKADASLAR ENES KARDESIMIZIN AMELIYAT GUNU 1 HAZIRAN O ZAMANA KADAR ELIMIZDEN GELDIGINCE DUALARIMIZDAN EKSIK ETMEYELIM OKUDUKLARINIZI HERGUN BURAYA EKLEYECEGIM YANI BURDAKI LISTE AMELIYAT GUNUNE KADAR DEVAM EDECEK ................

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Kıymetli Enes BİRTEK =melek= kardesimiz icin ;
Görmeyen gözlerine nur,sağlığına şifa ,
dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulü
gunahlarinin ve eksiklerinin affi
dunya ve ahireti icin olan gonul muradlarının nasibi
ahirete gocmus sevdiklerinin ruhuna
ahirette peygamber efendimiz sav komsu olmasi
rabbimin razi oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacagız............

ALLAH KABUL ETSIN.......

not....bize katilmak isteyen kardeslerimiz isim yazdirabilirler.....

Tsunami............. Amme - fetih Sureleri + 1000 Ya Şafi
1-Hicranfarukyavuz........sayisiz Ya şafi
2-Mir-erhan
3-leyla-1........sayisiz Ya Şafi
4-melissa26
5-buket-zeynep.....5000 Ya Şafi ve Amme
6-berat05............Duhan,Rahman sureleri + sayisiz Ya Şafi
7-ecmankel........5000 Ya Şafi ve Amme
8-kardelele
9-huzunlu........1000 Ya Şafi
10-repsol..............100 Ya Şafi
11-nazli ceylan ........5000 Ya şafi
12-ayse rana............fetih ve amme

Kardeşimiz için 1 Yasin ve sayısız Ya Şâfi okuyacağım...
Rabbim şifasını da verir inşallah...
Selam ve DUA ile...

berat05

Yönetici
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli Ramazan GÖNÜL kardesimiz icin ;

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "FEHMİ ATIK " ICIN OKUYACAGIZ............

1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum
Muhterem Kardeşlerimiz Enes kardeşimizi bu sabah tekbir sesleri ve dualar ile hastahaneye yolcu ettik ameliyat gününe kadar gerekli tetkik ve ön hazırlıklar yapılacak doktorun tespit edeceği lensler hazırlanacak,bu sabah doktorların tetkikleri neticesinde çok ümitli oldukularını gördük ve mutlu olduk,Bu sabah bütün hafız kardeşleri ile kucaklaştı hapimizle helallaştı ve hepiniz şahit olunki netice ne olursa olsun ben takdire razıyım diyerek ve ağlıyarak Rahmetlik Hocamızın Muhterem oğulları ve refakatlerinde bende dahil 5 kişi ile hayıra doğru yolculuk başladı.İnşaAllah karanlık olan dünyası aydınlanacak ve bu üzüntü sona erecek,hepimizde üzüntü ve sevinç bir arada tarif edilemez bir ruh hali içindeyiz.Hafız kardeşleri devamlı Allah'a cc. yalvarma halindeler Yüce Rabbimiz cc inşaAllah yalavarmakta olan bu hafız kullarını sevindirir.daha fazla yazamıyacağız bizi bağışlayınız.

Selam ve saygılarımızla.
Selam Aleyküm kardeşim Allah Enes kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun Rabbimize sığınıyoruz ve istiyoruz Allah'ım kardeşimizin ameliyatının başarı ile geçip hayırlı haberlerle dönmek nasip etsin Rabbim.
Allah'ın nelere Kadir'dir Allah'ım sen yardım ete senin için yalvarıyorz Senin için istiyoruz Allah'ım Enes kardeşimize tez zamanda hayırlı şifalar nasip et.Amin
Burada bir arada duaya ortak olan kardeşlerimizden Allah binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile selametle kalınız değerli kardeşim saygılar selamlar..
-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.”

(Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifa ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)

Enes kardeşimize ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Sayın Leyla-1 kardeşim hatıralarınız bizi çok etkiledi...Size ve ailenize şu duayı daima okumanızı tavsiye edeceğim...Hakkınızı helal edin ...Selamlar...

''Allahumme Rabbena atina fid dünya haseneten ve fil ahireti haseneten ve kına azabennar...''
Rabbimiz bana dünyada iyilik ve güzellik ver Ahirettede iyilik ve güzellik ver ve Cehennem ateşinden beni koru...

Bu dua imtihanların su içmek gibi kolay olmasına sebep olacaktır ...İnşallah...

Esselamu aleyküm ve rahmetullah...

Leylam...Kardeşim.. sabırlı kardeşim benim...

Allah celle celaluhu ailece geçirdiğiniz bu sıkıntılı günlerinizin , sabrınızın karşılığını inşaallah verecek....

Leylam....

"Yazacağım inşaallah...".

ve aleykum selam olsun canim ablam
rabbim yar ve yardimcin olsun hepimizin imtihani ayri rabbim kolay eylesin bu dunyadaki guzellikler gelip gecici ahiretteki guzellikler bizim olsun sabirla bekleyecegiz inan ve kazananlardan olacagiz insaALLAH bizlerin cektikleri bir firtina sonrasi en son esen kucuk yel gibi firtinayi hanim sahabelerin hayatinda gordum ben onlar hic isyan etmeden sabrederek guzelliklere erdi insaALLAH dunya hayatinda zaman cok az yapilmasi gerekenler belli kimsenin gonlunu kirmadan hakkiyla ibadet edip emir ve yasaklara uyup sadece ALLAH rizasini gozetirsek bu dunyada aliriz daha ahirete gitmeden cenneti ben ahirette cenneti degil rabbimin yuz cevirmedigi razi oldugu karsisinda utanmayacagim saliha kullarindan olmak istiyorum nasip olur karsilasiriz insaALLAH CANIM ABLAM DUAMDASIN DUALARINDAYIM BILIYORUM ........

DERDIME DERMAN ARARKEN DERDIM BANA DERMAN IMIS ..........
SELAMETLE DUA ILE........

Amin
VE Aleyküm Selam canım kardeşlerim Allah hepinizden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah bundan geriye bırakmasın inşallah.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.15 gündür maalesef yine kötüyüm tekrar rahatsızlandım sabır ediyorum Allah'ın izniyle siz kardeşlerimin duaları sayesinde bu günlerde geçecek inşallah.Birde bu hafta sınavım var daha önce dediğim gibi o kadar üzüntü sıkıntının arasında birde okul çıktı hayırlısıyla bu hafta bitince daha sık görüşürüz inşallah zaten hiç zamanım olmadı gibi birde kafada dolu olunca Allah pişman etmesin yinede.Daha sonra daha detaylı mesaj yazacağım inşallah.Allah sağlık afiyet versin Allah bol bereketli hayırlı günler hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim. Hepimizin imtihanı ayrı daha sonra başka olaylar anlatacağım canım ablamın hayata nasıl döndüğünü iki çocuğu için nasıl ölüm kalım savaşı verdiğini Allah'ıma sonsuz şükürler olsun bir mucize yaşam...
İlerini düşünmeden yapılan yanlışlar hatalar insanın hayatını nasılda alt üst etti sabır ediyorum ama 14 aydır yaşadığımı bir Allah bir ben biliyorum artık ben kendi hayatıma çekileciğim ne yapayım yapılan bir iyiliğin sonuçlarının böyle olacağını hiç düşünmedim kardeşlerime de bir ders olsun işin içinden artık çıkamıyorum Allah yar ve yardımcımız olsun içinde bulunduğumuz maddi manevi sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim iyi ki varsınız kardeşlerim iyi ki burdayım yaşadığım acıyı en yakınımdaki kişiler bile bilmiyor ama Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.SAbır acıdır lakin meyvası çok tatlıdır Allah sabrmızın mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt