Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Günümüz alimlerinden kimlerin düşüncelerini beğeniyorsunuz? (4 Kullanıcı)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Biz açık ca yazdık sizde buyurun..Bizle irtibatı kesmeyin beraber araştırıp doğruyu bulalım...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sizi de o ortamda Allah C.C. nun NUR 'u ile buluşturdu mu?

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Son durumları nasıldı ve söylediklerini sorsam...?

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Merak etmeyin sorular bilerek soruyoruz...Arka plan yok...Bizde anlayalım doğru yolsa bizde yapalım ...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sirkelenme vesairemi veya vecd hali vs.. ?

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
Son durumları nasıldı ve söylediklerini sorsam...?

Kardeş sabaha kadar baklavayı anlatmaktansa adamın ağzına bir tane baklava koyarsın hallolur..bizim durum da bu görmeden söylenecek şey değil..konyada bir Allah dostu vardır ziyaret edelim gözlerinizle görün..

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Eğer o kadarsa size nasıl olduğunu anlatmadı ise size de yaşatmadı ise...numara olabilir diye düşünüyorum...
Aslında öyle olmaz ama siz inceledim dediğiniz için sonucuna kadar doğru farz ve kabul edelim...Ama sorularımıza cevap vermelisiniz...

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer o kadarsa size nasıl olduğunu anlatmadı ise size de yaşatmadı ise...numara olabilir diye düşünüyorum...
Aslında öyle olmaz ama siz inceledim dediğiniz için sonucuna kadar doğru farz ve kabul edelim...Ama sorularımıza cevap vermelisiniz...

Kardeşim inşaallah siz verdiğim linkteki sohbeti dinleyin boş vaktim olup bilgisayara geçtiğimde tüm sorularınıza cevap verceğim inşaallah anlaştık mı? şimdi çıkmam lazım gerçekten hayırlı geceler diliyorum.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. nasip etmişse olur.... İnşallah doğru adrestir...Şahsen tanımak isterdim...
Mevlana ve Şems Hz.R.A. 'in sevgisi hep içimizdedir ve gerçek Mürşidlerdendir...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Bizde öyle birini bulsak tabi ki memnun oluruz...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sahi Ladikli Ahmet Ağa mızda konyada...R.A. onuda seviyoruz..

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
İstediğiniz zaman sorunuz..Hiç acaba sorsam mı demeyin Allah C.C. na ulaşmak için çaba şart...
Abim ya ne sorayim nasil soryim inanin onu bile tam bilmiyorum..ama su rabitayi cok iyi bilemk isterdim...yani rabita nasil yapilir ve sunu belirtmek isterim ben herhangi bir insanada baglanmak istemiyorum...ahh bide kendimi bir ifade edebilsem...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Abim ya ne sorayim nasil soryim inanin onu bile tam bilmiyorum..ama su rabitayi cok iyi bilemk isterdim...yani rabita nasil yapilir ve sunu belirtmek isterim ben herhangi bir insanada baglanmak istemiyorum...ahh bide kendimi bir ifade edebilsem...

Yolunuz en doğrusu...Allah C.C. Mürşid olsa hata sıfır olur...Acizane bizde o çizgideyiz...Allah C.C. na sevginizi zikredin...
''Ulu Rabbimiz seni çok seviyorum ''diye günlerce devam edin aklınıza geldikçe...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt