iyi de kime soracam ??
ulaşan tanıdıklarım var gözlerimle hallerini görüyorum..
Biz açık ca yazdık side buyurun..Bizle irtibatı kesmeyin beraber araştırıp doğruyu bulalım...
Allah C.C. na ulaştılar mı ? veya Muhammed Mustafa A.S. a..
Son durumları nasıldı ve söylediklerini sorsam...?
Eğer o kadarsa size nasıl olduğunu anlatmadı ise size de yaşatmadı ise...numara olabilir diye düşünüyorum...
Aslında öyle olmaz ama siz inceledim dediğiniz için sonucuna kadar doğru farz ve kabul edelim...Ama sorularımıza cevap vermelisiniz...
Kardeşim inşaallah siz verdiğim linkteki sohbeti dinleyin boş vaktim olup bilgisayara geçtiğimde tüm sorularınıza cevap verceğim inşaallah anlaştık mı? şimdi çıkmam lazım gerçekten hayırlı geceler diliyorum.
İstediğiniz zaman sorunuz..Hiç acaba sorsam mı demeyin Allah C.C. na ulaşmak için çaba şart...iyi de kime soracam ??
evet ulaştılar gözümle görüyorum o insanları diyorum kardeşim..
Abim ya ne sorayim nasil soryim inanin onu bile tam bilmiyorum..ama su rabitayi cok iyi bilemk isterdim...yani rabita nasil yapilir ve sunu belirtmek isterim ben herhangi bir insanada baglanmak istemiyorum...ahh bide kendimi bir ifade edebilsem...İstediğiniz zaman sorunuz..Hiç acaba sorsam mı demeyin Allah C.C. na ulaşmak için çaba şart...
Abim ya ne sorayim nasil soryim inanin onu bile tam bilmiyorum..ama su rabitayi cok iyi bilemk isterdim...yani rabita nasil yapilir ve sunu belirtmek isterim ben herhangi bir insanada baglanmak istemiyorum...ahh bide kendimi bir ifade edebilsem...