Gurban satır satır yazmasan tek bir yere yazsan daha feyizli olmaz mı takipte zorlanıyoruzHer fırsatta Kalp ve gönlü Allah C.C. nunhuzurunda tutmak ...Allah C.C. ve Muhammed Mustafa A.S. aşkını arttırıp...
La ilahe illallah 'a sarılmalıyız...
Doğru söylediniz kardeşim..Bizler de deriz ki bu mürşidi kamiller hazreti peygamberin ilim varisleridir,yoksa haşa nübüvvet varisi demiyoruz bunu diyen kafir olur zaten..
Gurban satır satır yazmasan tek bir yere yazsan daha feyizli olmaz mı takipte zorlanıyoruz
Bu dem işi... ayrıntı tam anlaşılsın.... satır satır okunup incelensin gerekirse itiraz edilsin için...
Birazda kalbimiz galiba böyle yatışıyor ...darılmayın..Art niyet ,arka plan yok...Bizde Allah C.C. aşkına sahip olmak için tırmalıyor...Arıyorda arıyoruz...
..ozellikle zikir cekerken ben bir tek Rabbimi dusunurum baska kimseyi degil
Eyvallah kardeşim sen nasıl güzel görüyorsan öyledir.(müminin güzel gördüğü Allah indinde de güzeldir hadisi şerifine binaen) Rabbim bizi hüsnü hatime ile öldürsün..amin
İman ile ahirete göçme demek hüsnü hatime yani güzel son ile ölüm..zaten maksat bu değil midir tüm zikirlerimiz ibadetlerimiz rabbimizin rızasına kavuşup iman ile göçmek için değil midir?Hüsnü hatimeyi tam anlayamadım...
kimi diyon kardeşim hala anlamadım kiTamam abi iste sen konusurken sadece seni dinliyorum :
ya abim nereye gidiyosun sohbeti yarida birakiyosun oyle aa biliyorsun ben herzaman giremiyorum kiÝyi geceler...Sizleri çok seviyorum..Allah C.C. da sizi sevsin inþallah...