Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Günümüz alimlerinden kimlerin düşüncelerini beğeniyorsunuz? (1 Kullanıcı)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Büyük bilgili alimlerden ilmihallerden ..onların yazdığı kitaplardan istifade etmek lazım ve Kur'an -ı Kerim çizgisinden çıkmamak şartı ile çok okumak lazım....

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Bu aradada Allah C.C.un emirlerine sarılmak ...farz ve sünnetlere sarılmak gerekir...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Her fırsatta Kalp ve gönlü Allah C.C. nunhuzurunda tutmak ...Allah C.C. ve Muhammed Mustafa A.S. aşkını arttırıp...
La ilahe illallah 'a sarılmalıyız...

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
Her fırsatta Kalp ve gönlü Allah C.C. nunhuzurunda tutmak ...Allah C.C. ve Muhammed Mustafa A.S. aşkını arttırıp...
La ilahe illallah 'a sarılmalıyız...
Gurban satır satır yazmasan tek bir yere yazsan daha feyizli olmaz mı takipte zorlanıyoruz :)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Doğru söylediniz kardeşim..Bizler de deriz ki bu mürşidi kamiller hazreti peygamberin ilim varisleridir,yoksa haşa nübüvvet varisi demiyoruz bunu diyen kafir olur zaten..

Bu konu sırlı zamana gerek var...Ancak Allah C.C. ne buyurursa o olur....İLİM ler de Allah C.C. na aittir...İDRİS A.S. hayatta ve Cennette ...İNSAN olarak hayatını sürdürmektedir...İsa A.S. da Resul dur...Gök yüzüne Allah C.C. nun yanına yükselmiştir...Hızır A.S. halen hayattadır...

Burada önemli olan La ilahe illallah çizgisi önemlidir...
Diğer konular Allah C.C yetkisindedir...

Cebrail A.S. dahi Meleklerin Peygamberi olup halen var va HAY sahibidir...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Gurban satır satır yazmasan tek bir yere yazsan daha feyizli olmaz mı takipte zorlanıyoruz :)

Bu dem işi... ayrıntı tam anlaşılsın.... satır satır okunup incelensin gerekirse itiraz edilsin için...
Birazda kalbimiz galiba böyle yatışıyor ...darılmayın..Art niyet ,arka plan yok...Bizde Allah C.C. aşkına sahip olmak için tırmalıyor...Arıyorda arıyoruz...

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Abi senin konustugun yerde ben susarim suan yazilari takip edemiyorum..cunki telefondan giriyorum..ama ben ne bir tarikat nede su cemaat mensubuyum demek istemiyorum..hepsinin ilminden faydalanmak isterim..ozellikle zikir cekerken ben bir tek Rabbimi dusunurum baska kimseyi degil

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Dikkat etti iseniz sohbet tarzı işleniyor ...DEM bu ...Allah C.C. DEM ' i biz kullara tavsiye ediyor...Velilerden istifade edin onlara arkadaş olunsohbet edin ...dinleyin ...öğrenin diye...

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
Bu dem işi... ayrıntı tam anlaşılsın.... satır satır okunup incelensin gerekirse itiraz edilsin için...
Birazda kalbimiz galiba böyle yatışıyor ...darılmayın..Art niyet ,arka plan yok...Bizde Allah C.C. aşkına sahip olmak için tırmalıyor...Arıyorda arıyoruz...

Eyvallah kardeşim sen nasıl güzel görüyorsan öyledir.(müminin güzel gördüğü Allah indinde de güzeldir hadisi şerifine binaen) Rabbim bizi hüsnü hatime ile öldürsün..amin

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Bizde....iki kişi sohbet ederse ÜÇÜNCÜSÜ Allah C.C. dur ... İlminden... istifade etmek istiyoruz...Hatamız varsa Allah C.C. birimize hatamızı söylettirip düzelttirir diye sohbet tarzını tercih ediyoruz......

Hayırlı akşamlar...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Anladım..Sağ ol...Yanlız Dünya Allah C.C.hediyesi...Güzel yaşamak lazım...Ölüm zamanı gelince...Elde fırsat varken İLAHİ aşk lazım bize yani Ölmeden Allah C.C. na vasıl olmak lazım...İNŞALLAH...

Sorgu sualsiz CENNET 'eo zaman layık olunur...

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Hayir zikre baslarken baglandigin kisiyi dusunecekmisin deniyor..
ve onun alnindan sana bir nur akacakmis vesayre seyler iste
elbetteki sozum sana degil
ben kendim icin konusuyorum

yakais

Yasaklı Kullanıcı
İyi geceler...Sizleri çok seviyorum..Allah C.C. da sizi sevsin inşallah...

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Yakais abiye diyorum ya o bizim cok degerli buyugumuzdur tani nedemek istedigimi anlarsin..

hem sen benden kucuksun ben sana kardesim derim :D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt