leyla_serdar
Kayıtlı Kullanıcı
RE: Günlük
hiç sadeçe seni össsledikkkkk
hosgeldin...
hiç sadeçe seni össsledikkkkk
hosgeldin...
CEVDET-71 yazdı:
S.A GÜNLÜK BEN ARTIK BİRAZ DAHA İYİYİM VE BU GÜN İŞE GİTTİM VE BİRAZ CALIŞTIM SENİDE İHMAL ETTİK AMA KUSURA BAKMASSIN ARTIK YANİ MAZERETİMİZ VAR ALLAHA EMANET OLUN B)B)B)B)
ZEHRA MELEK yazdı:
s.a. arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız
YENIDEN DOGUS yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM YA 2 MİRAÇ PROGRAMIDA AYNI SAATTE NERDEYSE HANGİSİNİ DİNLEYECEĞİZ İKİSİNİDE DİNLEMEK İSTERİM RADYOM LALEGÜLÜ ÇEKİYOR ÖTEKİNİDE ARTIK DAHA SONRA NETTEN FALAN İNŞAALLAH...
leyla_serdar yazdı:
SELAMUN ALEYKUM GUZEL KARDESLERIM, DUN ARANIZA KATILAMADIM, SITEYE GIRMEK IMKANSIZ OLDU, BIR SORUN MU OLDU, SITEYE GIREMEDIM BIR KAC KEZ DENEDIM, BU MUBAREK GECEDE SIZLERLE OLAMADIM, RABBIM DUALARINIZI KABUL ETSIN, SIZLERE ULASAMAYINCA SON CAREYI DUN GECE DUALARIMDA BULDUM, COK SÛKÛR BU SABAH SITEYE GIREBILDIM,,, kapida kalmak pek hos degildi
Guzel canlar, allah emanet olun, selametle B)B)B)
petek yazdı:
s.a burda olan bütün arkadaşların miraç kandilini kutlarım allahım bize bu günleri görmeyi nasip etsinnn aminnnnB)B)B)B)B)B)B)B)B)
volide yazdı:
AZİZ KARDEŞİM SENİN SİTEDEKİ BÜTÜN KARDEŞLERİMİN MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLAR HEPİMİZE RABBİMDEN SAĞLIK MUTLULUK TEMENNİ EDİYORUM ..SELAMETLE KALIN.
Resul_Acer yazdı:
Selamün aleyküm...
Bugün bi öğrencimi daha kuran-ı kerime geçirdim
çok mutluyum..
İnşallah...Dahada artar..
Amin.. B)[/quoA
ALEYKÜM SELAM KARDEŞCİK ALLAH RAZI OLSUN NE MUTLU SANA.BENDE GELSEM SENDEN ÖĞRENSEM HİÇ FENA OLMAZ.
BENDE ANNEMİ ÇOK ÖZLEDİM.BİR HAFTADIR HASTANEDE YATIYO.ANNESİZ EV NE KADAR BOŞ BOMBOŞ.SUSUZ ÇÖL GİBİ.
aleykum selam. ne güzel Allah kabul etsin inşallah..Resul_Acer yazdı:
Selamün aleyküm...
Bugün bi öğrencimi daha kuran-ı kerime geçirdim
çok mutluyum..
İnşallah...Dahada artar..
Amin.. B)