EsSelamunAleyküm Günlük..
Herkesin günlüğü olduğun için müsait olduğun zamanını ve herşeyden önemlisi;
Bugün gerçekten yazmamı gerektirecek,senin sayende bu sayfada kayda girecek..bana da inşaAllah hep bugünü hatırlatacak, ömrümün en GÜZEL demini yaşamak bahtiyarlığını Rabbim nasib ettiği için bu anı bekledim,yazma ihtiyacı hissettim..
Sabah namazdan sonra,sokağımıza kurulan pazar nedeniyle,arabamı garaj dışına çıkardım.Eve dönüp ailemle birlikte kahvaltımızı yaptık. Sonra okula gidecek Ufaklığı servisine bindirmek için dışarı çıktık. Onu servisine bindirdikten sonra, İkinci Kızımı Kur'an kursundan almak için yola koyuldum...
Çünkü bugün; Büyük Kızımın(Allah(CC) hepsinden razı olsun..o ilk..) Hafızlık İcazet töreni yapılacaktı.Kurstan tekrar eve döndük. Öğleye doğru Kızım ve bir gurub Hafızlık Talebesini arabamla törenin yapılacağı yere götürdüm,Onları bırakıp evde bekleyen kalabalık aile bireyleri,eş,dost onları da toparlayıp aynı yere bir daha döndüm..
Ancak "Tören" sadece bayanlara olduğu için,eve geri geldim..Canım Kızımla telefonda konuştum hazırlıkları devam ederken..Ben tek başıma eve dönüp,Ufaklığımın okuldan dönüşünü beklemek zorundaydım..Akşam okuldan dönen Furkan'la birlikte bitmek üzere olan törenden bizimkileri almak için evden ayrıldık..
Anlata anlata bitiremiyorlar..neyse video kaydını izleyeceğim artık..
Rabbim Hamdolsun..Sana ne kadar şükretsem azdır..Yollarında daim kıl,Adı gibi Cennet'inin Ağacını O'raya layık eyle..Diğer yavrularıma da Lütfeyle Ya Rabbi..Ümmetin tüm Yavrularına..Bize acı..bize Merhamet et Ya Rabbi..İstikamet ver-ayırma..VelhamdülillahiRabbilAlemin..
Günlük beni dinlediğin..bugünümü kayda geçirdiğin için Sana ÇOK TEŞEKKÜR ederim..Sen çok yaşa..hep burada ol..ihtiyacımıza ses ol.. duygularımıza şahit...SELAM ve BAKİ DUA ile..... B) :T B)