Son Konular
bu zamanda gerçek sevgiyi yaşayan kaç çift görebilirsin.....paylaşımın için tşk.
Yalanlarla dolu şu alemde en gerçek olan.. Sevgi timsali.. O bir anne..
Anne..Her şeyin ötesinde bir sıcaklık. O, ifade edilemeyecek kadar güzel bir varlık. Gözümüzün ilk gördüğü, gönlümüzün tanıdığı, sevdiği..O bir anne.
selamun aleyküm hafize annem sağolasınız elinize,emeğinize sağlık olsun inşaAllah..gerçekten niğdeli kardeşimizin de dediği gibi sizin bu tarz paylaşımlarınızı görünce bi tuhaf oluyorum,üzülüyorum..annenizi kaybetmiş olmanız geliyor aklıma..ve aynı durumu benimde yaşayabilecek olmam geliyor aklıma..ama Rabbim sizden razı olsun kaybetmeden kıymet bilmek adına çok katkısı oluyor bu güzelliklerin..Rabbim annenizin ve ahirete göç etmiş tüm annelerin mekanını cennet etsin inşaAllah..Allaha(c.c.)emanet olun,selamun aleyküm
selamun aleyküm Hafize annem..Allah razı olsun paylaşımınız için.
"Anne" ile ilgili başlıklarızı görünce içim acıyor, boğazıma birşey düğümleniyor.Rabbim sabır versin inş. Rabbim tüm anneleri ve Asime annemizi cennet hatunlarından eylesin inşaAllah..Duamda, tüm ölmüşlerimizle birlikte Asime annemizi de unutmuyorum inş annem.:A
Allah'a emanet olun..Dua ile inş.