RE: ÜLKEMİZDE ERKEK OLMANIN ZORLUKLARI
Evet hocam saygi duyarak tüm yazdiklariniza,noktasi virgülü ile,katilmakla bir iläve ile kapatmak isterim..
Bakiniz bu kadar burda yazi yazan her arkadasimiza aldiklari nic ve alt yazilarimiza bir bakiniz, bu yazilar niyet olmasa,secilip yazilabilir"mi, insanin niyeti nefsi her ki$iye göre degi$ir..
ALLAH(CC) Hepimizi ayni yaratmasina ragmen niyetlerimizi serbes kilmi$..
Eger erkeklerin zorlugu varsa"ki var,bunu hep bayanlarimizin zorluk getirdigi"de konunun ayri bir kismidir..?
Konu cok cok güzel ve cok geni$ bir yelpaze"de konu$mak gerek bu konuyu acan arkada$ima gercekten cok te$ekkür ederim..
Bir erkegin zorluklari elbette vardir vede var olacaktir buda $ahislara ve niyete göre degi$ecektir..
Burda toplum cok önemli ve en önemliside aile terbiyesidir....
Zaten degilmidir toplumlar aileler"den meydana gelir...
Yok pantolonu dar etegi bol afedersiniz bacagi göbegi acik,bunlari kadinlara yüklemek yanli$ olur martaval $eylerdir..
Toplumda her kesimin ya$adigi bir ülkemiz var,burda inancli insanlara dahada zor olacak ya$am var,hic köyde ya$ayan ile istanbulda ya$ayan bir"mi olur???
Kisaca insanin niyetleri ile nefsini frenliyebilmesidir....
Herkeze saygilar sunarim.
S.A.....
konak yazdı:
Ülkemizde erkek olmanın sıkıntıları bana göre saymakla bitmez. Daha önceki forumlarda da dile getirilmişti. Rabbim her erkeğe imanı bütün bir eş her bayana da imanı bütün bir bey nasip etsin. Gerisi boş ve hikaye diyeceğim. Bence erkekler dışarıda bayanların tahriklerine o kadar fazla da kapılmasınlar. Eğer gönül istiyor ise o ayrı yoksa gönülde Allah (CC) korkusu var ise inanın insan kendine hakim olabiliyor.
İşim gereği bir seminerde seminer hocasıydım. Neredeyse kursiyerlerin %80 i bayandı. Kurs bitti bir bayan çıkmadı. Salonda ikimiz kaldık belki niyeti anormal değildi ama yalnız kalınca bende korkmuştum ama o yönde bir niyet içerisinde olmadığımdan rahattım. Diğer gün yine aynı şeyin tekrar edeceğini hissettim ve tanıdığım başka bir bayandan beni beklemesini rica ettim. Böylelikle herhangi bir sıkıntı da yaşamamış oldum. Hanım kardeşlerimizin biraz giyim kuşamlarına dikkat etmeleri gerekir. Ama yine de niyetler önemlidir. Bunu neden sizlerle paylaştığıma gelince bakış açılarının bu nazarda olacağı kanısıyla paylaştım. Ancak ben yine de her şeyin niyetle başlayıp, niyetle sonuçlanacağını savunuyorum.
Rabbim bizleri ıslah etsin.
Selam ve dua ile.
RABBİM, GÖZLERİMİ HARAMA BAKMAKTAN, KALBİMİ HARAM İLE BARIŞIK OLMAKTAN ALIKOY.
Evet hocam saygi duyarak tüm yazdiklariniza,noktasi virgülü ile,katilmakla bir iläve ile kapatmak isterim..
Bakiniz bu kadar burda yazi yazan her arkadasimiza aldiklari nic ve alt yazilarimiza bir bakiniz, bu yazilar niyet olmasa,secilip yazilabilir"mi, insanin niyeti nefsi her ki$iye göre degi$ir..
ALLAH(CC) Hepimizi ayni yaratmasina ragmen niyetlerimizi serbes kilmi$..
Eger erkeklerin zorlugu varsa"ki var,bunu hep bayanlarimizin zorluk getirdigi"de konunun ayri bir kismidir..?
Konu cok cok güzel ve cok geni$ bir yelpaze"de konu$mak gerek bu konuyu acan arkada$ima gercekten cok te$ekkür ederim..
Bir erkegin zorluklari elbette vardir vede var olacaktir buda $ahislara ve niyete göre degi$ecektir..
Burda toplum cok önemli ve en önemliside aile terbiyesidir....
Zaten degilmidir toplumlar aileler"den meydana gelir...
Yok pantolonu dar etegi bol afedersiniz bacagi göbegi acik,bunlari kadinlara yüklemek yanli$ olur martaval $eylerdir..
Toplumda her kesimin ya$adigi bir ülkemiz var,burda inancli insanlara dahada zor olacak ya$am var,hic köyde ya$ayan ile istanbulda ya$ayan bir"mi olur???
Kisaca insanin niyetleri ile nefsini frenliyebilmesidir....
Herkeze saygilar sunarim.
S.A.....