aliye_aliye
Altın Üye
- Web Sitesi
- www.fizikist.com
selamunaleykum alıye kardesim, ailelerin en cok dagildigi bi sorun bu. bende bu konuda basimdan gecenleri sizlerle paylasmak istiyorum.sevgılı aileler ne olursa olsun ne kotuluk gorursenız gorun ama ınsanlıgınızı ve ıyı nıyetınızı asla terk etmeyın.ben 28 yasındayım avusturyada pedagojı okudum ve daha sonra unıversıtedekı arkadaslarımdan ıslamı ogrendım ancak aılem bunu yasamıyordu benı yunanıstan gocmenı bırıyle evlendırmılerdı zorla..ve onlardan cok cektım esım de yunan asıllı bır aıledendı ama onun kalbını ıslama ısındırabılmıstım yalnız annesı bu olaydan soınra esımle aramın bozulması ıcın ve bızı ekononmik sıkıntıya sokmak ıcın rusvetle esimizin patronlarıyla anlasarak esimi isten attırıyordu.cocuklarım var iki tane ve ıkısınınde bana karsı beyınlerını oyle yıkadı kı 6 yıldır onlarıkazanmak adına ugrasıyorum.cocuklarıma dadılar tutturup onu benden soguttular.esım ıse allah ondan razı olsun hep destek cıktı ve hep yanımda oldu ıslamıyete gonlu ısınmıstı ama sonra tamamen musluman oldu, kayınvalıdem hepsı ıcın pısman ve benımle arasını duzeltmek ıstıyor ve allahım ıcın affettım.mahcubiyetle konussada artık benle, cok cok guzel gelismeler oldu.ben de avusturyada buyudugum ıcın cok fazla turkce bilemiyorum ama elımden geldıgınce dınımızın guzelliklerini anlatıyorum.bayanlara onerım kın tutmayın ve allaha guvenın allaha guvenen muhakak karsiligini buluyor..bırkac sehır dahı deyistirmek zorunda kaldım turkiyedeyım hala yunanıstana gıdıp dınımızı buradan da ogrendıgım seylerle anlatmaya calısıyorum.simdi artık hersey daha guzel
alıye kardesım yaklasık 7 ay once namaz bilgileri ıcın gırdıgım bu sıtedeuye olmak bırkac ay önce nasıp olabıldı ve fırsat oldukca gırmweye calisiyorum.konularınız cok kalıtelı.zıyaretcı olarakda konularnızdanyararlandıgım cok olmustur sabrın meyvesı bu yazınızla kısaca hıkayemı paylastım.allaha emanet olun saglicakla kalın
Ve aleyküm selam ablam, yazdıklarınız gerçekten çok üzücü idi..Ağır imtihanlardan geçmişsiniz bu konuda, genelin hemen hemen yaşadığı bunalımlar gibi..Ne mutlu size ki sonunda mutlu olabilmişsiniz ve kayınvalideniz de hatasını anlamış elhamdülillah..Allah c.c razı olsun siz de büyüklük edip affetmişsiniz..Rabbimiz c.c affetsin inşallah böyle insanları..Allah c.c nuruyla nurlandırsın kalplerini ve ruhlarını..Zor şartlarda öğreniyorsunuz sanırım İslam'ı..Yorumlarınızı okuduğumda bunu anladım..Rabbimiz c.c şevkinizi ve ilminizi arttırsın inşallah..Eşinizi de İslama kazandırmakla zaten sevapların en büyüğünü kazandınız biiznillahi Teala..Çağrınız ve de hayat hikayeniz bu konuda örnek ve ibret olur inşallah..Allah c.c bizleri sabırdan ayırmasın..Amin..Site gerçekten güzeldir, ben de şahsım adına bir mektep ve ilim yuvası gibi görüyorum burayı ve çok şeyler kattım kendime elhamdülillah..Siz de istifadelenebilirsiniz inşallah..Hayırlısı olsun hakkınızda..Selam ve baki dua ile inşallah..Güzel düşünce ve temennileriniz için, ilginiz için de ayrıca teşekkür ediyorum..Saadetiniz ebedi olsun tüm aileler gibi inşallah B)