Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gelin-Kayınvalide İlişkileri Hakkında (1 Kullanıcı)

anatolia

Kayıtlı Kullanıcı
...

...

Allah razı olsun.İnanın o kadar doldum öyle içime attımki buraya gelip anlatmak dualarınızı almak bile bana güç verdi.Çokça dua edin ki Rabbim beni nefsimle yanlız bırakmasın.Öfke ile sinir ile yanlışa düşmeyeyim.Çok şükür eşimden razıyım.Ama o ne yapsın anne baba atsan atılmaz kessen kesilmez.Bir yanda da yeni kurduğumuz yuvamız var.İnşallah Rabbimden sabır sizden dua bekliyorum...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Allah razı olsun.İnanın o kadar doldum öyle içime attımki buraya gelip anlatmak dualarınızı almak bile bana güç verdi.Çokça dua edin ki Rabbim beni nefsimle yanlız bırakmasın.Öfke ile sinir ile yanlışa düşmeyeyim.Çok şükür eşimden razıyım.Ama o ne yapsın anne baba atsan atılmaz kessen kesilmez.Bir yanda da yeni kurduğumuz yuvamız var.İnşallah Rabbimden sabır sizden dua bekliyorum...

Allah c.c cümlemizden razı olsun inşallah..
Rahman c.c yar ve yardımcınız olsun her daim.. Ümitvar olun.. Rabbimiz c.c saadetinizi, muhabbetinizi ziyade eylesin.. Üstesinden sabırla geleceğinize inanıyorum..
Rabbimize emanet olunuz inşallah..
Selam ve Dualar ile..
B)

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
anotolia kardeşim tabiki haklısın

anotolia kardeşim tabiki haklısın

S.A kardeşim yazdıklarını okudum çok üzücü şeyler rabbim yar ve yardımcın olsun ben 11 yıllık evliyim malesef anlattıklarının bazılarını yaşadım
ne kadar zor olduğunu anlıyorum sana haddim olmayarak şöyle diyorum
onların sözlerini ne kadar önemsersen o kadar üzülürsün
doğruyu söylemediklerini sen de eşin de biiyorsunuz kendi sağlığını düşün
onların sözlerini umursamadığın zaman susuyorlar sen ne kadar üzülürsen
üzerine o kadar fazla gelirler müslüman hiç kimseyi ezmez kimseyede ezilmez haklarını terbiye sınırı içerisin de koruyacaksın aliye kardeşimin de dediği gibi mesafeli olacaksın bir de rabbime sığınıp dua edceksin
konuya şu açıdan bakarsak eşin senin en büyük destekçin ya o da zulm etseydi ALLAHA tevekkül et rabbbim yar ve yardımcın olsun.

RESUL-U EKREM (S.A.V) BUYURUYOR

"ZULMU SİZİN ARANIZ'DA DA HARAM KILDIM
ÖĞLEYSE BİRBİRİNİZE ZULM ETMEĞİN"

YİNE BİR HADİSTE EFENDİMİZ(S.A.V) BUYURDU

"ZULÜM KIYAMET GÜNÜN'DE
(ZALİM İÇİN)
ZİFİRİ KARANLIK OLACAKTIR"

anatolia

Kayıtlı Kullanıcı
Hepinizden Allah razı olsun kardeşlerim sağolun.Yazdıklarınızla bana destek verdiniz içimi biraz olsun rahatlattınız.İşte bizim dinimiz böyle güzel böyle yüce.Bir kardeş bir kardeşi görmese bilmese bile uzaklardan da derdini dinleyip dualarıyla derman olabiliyor.Daha kim hangi cahil diyebilirki islamdan daha güzel din vardır diye.Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin hayırsızımızı hayra çevirsin inşallah.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aliye kardeş yaptığın paylaşımlar için teşekkür ederim.rabbim razı olsun inşallah senden.bende nişanlı bir kızım yazın düğünüm olacak allahın izniyle.inşallah hiçbir sorun yaşamam ailesiyle çok güzel geçinirim.saygıda kusur etmem inşallah.ama gerçekten iki tarafında anlayışlı oması gerek.rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın bizi.Allaha emanet olun.

Allah c.c sizden de razı olsun inşallah.. Rabbimiz c.c iki cihan saadeti ve güzel geçimler nasip etsin.. Hayırlı olsun kardeşim..
Ben teşekkür ederim.. Rabbimize emanet olunuz.. Selam ve Dua ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt