kulun biri
Kayıtlı Kullanıcı
:B:evet:H:B
selamun aleyküm ablacım ellerine sağlık çok güzel bi konu açmışşsın
her gelin Rabbimizin izni ile kaynana adayı aslında sanırım birazda bu açıdan düşünmeliyiz
Rabbimiz iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemize hidayetler ihsan eylesin şaşırtmasın herşeyin başı öncelikle iyi bir kul olabilmek zaten kul iyiyiyse
hem iyi bir gelin hem iyi bir anne hemde iyi bir kayınvalide olur
Rabbimiz dogru yoldan ayırmasın bizleri inşallah topluma örnek bireylerden eylesin
hayırlı günler Rabbimize emanet ol ablacım
bana destek olan birini anlayan birini görmek beni gercekten mutlu etti...rabbim büyük acıkcası bu insanların bana yaptıkları yada benim gibi mağdurlar vardır elbet bunların tümü birer kul hakkıdır onlar düşünsünsünler neler olacağını çünkü gercekten inanan biri olarak benim vicdanım çok rahat allah hakkımızda hayırlısını versin ben iyiyim rabbiminde içimdeki gücünde etkisiyle hemde çok iyiyim...rabbim bana yardım etti yine atlatttım bu durumu ama onlar bu ilişkiye yazık ettiler birini hiç tanımadan yargıladılar...allah ıslh etsin ne diyeyim...tekrar tesekkür ederim allah hayırlı inanan insanlarla karsılastırsın bizi insallah
8 SENELİK EVLİYİM VE ALLAH' ŞÜKÜR KAYNANAMI ANNE GÖRÜMCEMİ BACI GİBİ SEVERİM BİLİYORUM Kİ ONLARDA BENİ SEVERLER İNŞAALLAH HEP BÖYLE GİDER. PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN...
Bende Daha Evli Deiğim Inşaalah Evlenicem Bi Ddahaki Aya Sözüm Olucak.görümcemle Taniştimçok Iyi Biri.annesiyle Daha Tanişmadim Umarim Annesiylede Anlaşabilirim.
BENDE 16 SENELİK EVLİYİM ...
4 GÖRÜMCEM VE 3 KAYNIM VAR ..
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN BİR GÜN BİLE TARTIŞMADIK.
S.a. Kardeşim Güzel Bir Paylaşim Allah Razi Olsun Cennet Makamin Olsun Inşaallah.benimde Kayinvalidem Benimle çok şeyler Yaşadik O Benden çok şeyler öğrendi Bende Annemden çok şeyler öğrendim Ve 10 Küsür Senedir Evliyim Annem Hep Bizimle Yaşadi Iyi Ve Kötü Günlerimiz çok Oldu Ama Sabir çok Kilitli Kapilarimi Açti Sonunda Güzellik Ve Iyi Niyet Kazandi.benim Söyleyeceğim Kardeşlerime Bir Gün Bizlerinde Yaşlanacaği Bir Gün O şimdilerde Büyüttüğümüz Evlatlarimiz Bizlerden Gördüklerini Aynen Bizlere Uygulayacak Rabbim Den Tüm Kardeşlerime Duamdir Annemiz Yada Kayinvalidemiz Saygi,sevgi,tatli Dil Asla Ve Asla Kaybettirmez Insana Aksine Daima Kazanirsiniz Belki Zor Ama Cenneti Kazanmakta Kolay Değil Eşimizin Memnun Olmasi Evimizde Huzurun Olmasi Demek En Azindan Kendi Annemiz Nasilsa Bize Değerli Ise Kayinvalidemizde Eşimize Değerli ..selam Ve Dua Ile Güzel Yurdumun Güzel Insanlari)
Hepsi çok güzel eliniz sağlıkta ben bir gelin olarak bu düşüncelere katılmıyorum.Neden derseniz bizim aramızda problem olan şey ayrı memleketin insanları olup kültürel ve medeniyet farkı var ben o insanları memnun edemiyorum ne olursa olsun.Yemeğimiz görgümüz birbirine uymuyor benim ailemle telefon görüşmemi bile kıskanıyor.Sadece ufak sebeplerden biri diğer gelini benden hem yaşca üyük hemde ablasının kız.Eşimle diyoloğu bile sanki üvey oğlu muamelesiymiş gibi geliyo.Söyleyin bana beni dışlayan bu insanları nasıl sevip anne ve baba yerine koyabilirim Ben ve eşimle anlaşamadığımız çok konu varken onların artık bizimle yaşamaya karar vermeleri beni eşime karşı soğutuyor.Başka şeylere var ama bukadar açıklamadan dolayı ne düşünürsünüz bilemem ama ben böyle düşünüyorum
selamünaleyküm kardeşim,
ALLAH (C.C) razı olsun çok güzel bir paylaşım olmuş.Toplumuzun tekrar dünya üzerindeki saygınlığını arttırmak için öncelikle aile yapımızı tekrar gözden geçirmemiz gerekiyor.
Konu başlığı bir çok ailenin boşanmasına sebep olmuştur. Birbirimize karşı islami sınırların belirlediği ölçülerde yaşayan mutlu aile tablolarının çok uzakta olmayacağı bilinçli bir toplum olabilmek temenisi içindeyim.
selam ve dua ile...
Hepsi çok güzel eliniz sağlıkta ben bir gelin olarak bu düşüncelere katılmıyorum.Neden derseniz bizim aramızda problem olan şey ayrı memleketin insanları olup kültürel ve medeniyet farkı var ben o insanları memnun edemiyorum ne olursa olsun.Yemeğimiz görgümüz birbirine uymuyor benim ailemle telefon görüşmemi bile kıskanıyor.Sadece ufak sebeplerden biri diğer gelini benden hem yaşca üyük hemde ablasının kız.Eşimle diyoloğu bile sanki üvey oğlu muamelesiymiş gibi geliyo.Söyleyin bana beni dışlayan bu insanları nasıl sevip anne ve baba yerine koyabilirim Ben ve eşimle anlaşamadığımız çok konu varken onların artık bizimle yaşamaya karar vermeleri beni eşime karşı soğutuyor.Başka şeylere var ama bukadar açıklamadan dolayı ne düşünürsünüz bilemem ama ben böyle düşünüyorum
sa aliye nasılsın?konu günümüz itibariyle çok manidar...emeğine yüreğine sağlık.aeo