Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Gece Namazı" Seferberliği (4 Kullanıcı)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
''Allahumme inneke Afuvvun Kerimin tuhubbul affa fafu anni ''
''Allah 'ım Af edicisin affı seversin o halde beni de af et''

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
cafbb60a8123aa525dd8931509803edb.gif

31 OCAK GECESİ ve her Cuma gecesi SAAT: 03.00-03.30 arasında,

teheccüd namazı ve ardından yapacağımız dualarla siz de aramızda yer almak ister misiniz?

755e6b998be2b9ad45e7820e7c252ccd.gif

HER İNSANIN BİR GECE HAYATI OLMALI...
TEHECCÜDE KALKMALI MESELA..

Bende varım seve seve fazla ilgi olmayınca bırakmıştım o kadar çok sevindimki anlatamam Allah Razı Olsun sizden 31 ocak akşamı hep beraber dualarda buluşalım :a35:

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbe Yakarış

Yine dergâhındayım, açtım ellerimi yakarışlarımın senin katından geri çevrilmeyeceğine inanarak, bilerek ve can-ı gönülden isteyerek…
Sensin "Duâ eden yok mu, duâsını kabul edeyim, benden isteyen yok mu istediğini vereyim diyen, işte bunu bilerek geldim kapına dilim lal, sinem püryan, gözlerim yaşlı, içimdeki sızımla...
Ümitliyim affedersin diye bir o kadar da korkuyorum, ya affetmezsen?

Korkuyorum Rabbim… Kullarının arasında girememekten, isyana düşüp sana asi olmaktan, Rahmetine mazhar olamamaktan korkuyorum, azabından yine sana sığınıyorum. Ve hep dualarımı şu sonla bitiriyorum, sen kabul et…
¨Ya Rab günahlarımı(zı) affet, b(izi)eni kendine kul kabul et
Emanetini kabzetmek zamanına kadar b(izi)eni bu emanette emin kıl...¨

Güzel Allahım !
Sen bütün noksan sıfatlardan münezzehsin, hiç bir dil yok ki senin şanını tarif etsin… En güzel isimler sende, en güzel sıfatlardır sende olan, seni anlatan…
Rabbim beni öyle kullarından eyle ki dünyada ve ukbada huzuru bulayım. Seni anan, seni anlayan ve seni anlatan mübarek kullarından eyle beni. Her daim tefekkürde kalan, seni hiçbir zaman unutmayan, her türlü musibet karşısında sabreden, hata ve günahlarını düşünüp tevbe etmesini bilen, kendisine verilen nimetlerin şükrünü eda edebilen, ibadetlerinde hudu ve huşuyu tadan ve büyük iştiyak içinde abid kullarından olmayı bana nasip eyle… Dünya meşgalesine dalıp, ahireti için çalışmayı bırakanlardan eyleme, dünyada ve ahirette saadete erdir beni…

Amellerim kendimi selamete çıkarmaya kafi değil. Selamet senin rahmetinde Rabbim, beni rahmetinin o engin deryasına dalanlardan eyle.. Şeytanın şerrinden, nefsimin kötü istek ve arzularına riayet etmekten sana sığınıyorum, beni şeytanla, şeytanlaşmış insanlarla bir lahza baş başa bırakma ve bunların şerrinden beni islamiyet gen tr ailemi ümmeti Muhammedi muhafaza eyle…AMİNNN

Y

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbe Yakarış

Yine dergâhındayım, açtım ellerimi yakarışlarımın senin katından geri çevrilmeyeceğine inanarak, bilerek ve can-ı gönülden isteyerek…
Sensin "Duâ eden yok mu, duâsını kabul edeyim, benden isteyen yok mu istediğini vereyim diyen, işte bunu bilerek geldim kapına dilim lal, sinem püryan, gözlerim yaşlı, içimdeki sızımla...
Ümitliyim affedersin diye bir o kadar da korkuyorum, ya affetmezsen?

Korkuyorum Rabbim… Kullarının arasında girememekten, isyana düşüp sana asi olmaktan, Rahmetine mazhar olamamaktan korkuyorum, azabından yine sana sığınıyorum. Ve hep dualarımı şu sonla bitiriyorum, sen kabul et…
¨Ya Rab günahlarımı(zı) affet, b(izi)eni kendine kul kabul et
Emanetini kabzetmek zamanına kadar b(izi)eni bu emanette emin kıl...¨

Güzel Allahım !
Sen bütün noksan sıfatlardan münezzehsin, hiç bir dil yok ki senin şanını tarif etsin… En güzel isimler sende, en güzel sıfatlardır sende olan, seni anlatan…
Rabbim beni öyle kullarından eyle ki dünyada ve ukbada huzuru bulayım. Seni anan, seni anlayan ve seni anlatan mübarek kullarından eyle beni. Her daim tefekkürde kalan, seni hiçbir zaman unutmayan, her türlü musibet karşısında sabreden, hata ve günahlarını düşünüp tevbe etmesini bilen, kendisine verilen nimetlerin şükrünü eda edebilen, ibadetlerinde hudu ve huşuyu tadan ve büyük iştiyak içinde abid kullarından olmayı bana nasip eyle… Dünya meşgalesine dalıp, ahireti için çalışmayı bırakanlardan eyleme, dünyada ve ahirette saadete erdir beni…

Amellerim kendimi selamete çıkarmaya kafi değil. Selamet senin rahmetinde Rabbim, beni rahmetinin o engin deryasına dalanlardan eyle.. Şeytanın şerrinden, nefsimin kötü istek ve arzularına riayet etmekten sana sığınıyorum, beni şeytanla, şeytanlaşmış insanlarla bir lahza baş başa bırakma ve bunların şerrinden beni islamiyet gen tr ailemi ümmeti Muhammedi muhafaza eyle…AMİNNN

Y
Amin ......amin...... amin....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
TEHECCÜD NAMAZI benim için öle değerliki her dar anımda bana yetişen
bende varım ALLAHIN İZNİYLE
dualarım biraz dünyevi olacak ama çok skıntılıyım:(
KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais :
2.Kalbun_Kesir :Annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme..
3.tsunami : Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah.
4.hicranfarukyavuz :Tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan :
6.nemire :
7.melissa26 :
8.berat05 :
9.nazlım :
10. buket: eşimle aramızda kötü olan ne varsa unutulması beni çok sevmesi huzurumuzun bozulmaması, kızıma ve eşime şifa,kardeşime hayırlı iş, ailelerimize ve bize hac nasip olması babamın içkiden kurtulması, ve yeni başladığımız bir iş var ondan hayırlı kazanç elde etmemiz

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlar diliyorum.
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.
11-kardelen

bende sağlık huzur ,bereket,
helal kazanç,
tüm müslüman kardeşlerim ve benim için istiyorum.
Son nefesimize kadar rabbim yolundan ayırmasın.
Selametle kalın.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Masallah bu gece baya kalabalik olacagiz insallah.selametle.dua ile...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
TEHECCÜD NAMAZI benim için öle değerliki her dar anımda bana yetişen
bende varım ALLAHIN İZNİYLE
dualarım biraz dünyevi olacak ama çok skıntılıyım
KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais :
2.Kalbun_Kesir nnem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme..
3.tsunami : Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah.
4.hicranfarukyavuz ez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan :
6.nemire :
7.melissa26 :
8.berat05 :
9.nazlım :
10. buket: eşimle aramızda kötü olan ne varsa unutulması beni çok sevmesi huzurumuzun bozulmaması, kızıma ve eşime şifa,kardeşime hayırlı iş, ailelerimize ve bize hac nasip olması babamın içkiden kurtulması, ve yeni başladığımız bir iş var ondan hayırlı kazanç elde etmemiz
11. kardele:sağlık huzur ,bereket,
helal kazanç,
Son nefesimize kadar rabbim yolundan ayırmasın.

canım kardeşlerim mehtap kardeşimizide duamıza ekleyelim lütfen bebeği ile ilgili bir problem varmış ilk bebeğini de o yüzden kaybetmiş onun içinde bebeğini sağlıklı ve hayırlı kucağına alması için dua edelim olurmu

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais :Duamız Önce Cariyeli Güzin Efendilerimize ...Muhammed Mustafa A.S. 'ın ÜMMETİNE ve Siz katılımcılarımız için olacak İnşallah...
2.Kalbun_Kesir annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme..
3.tsunami :
Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah.
4.hicranfarukyavuz
tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan :
6.nemire :
7.melissa26 :
8.berat05 :
9.nazlım :

11. kardele:sağlık huzur ,bereket,
helal kazanç,
Son nefesimize kadar rabbim yolundan ayırmasın
.
12.mehtap58:bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak inşallah
13.repsol: Rabbimden sağlık sıhhat huzur ve Rabbime layıkıyla kul olabilmek için yapmam gerekenleri huzurla yapabilmek istiyorum
14.hafize anne:

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Fırsat bu fırsat ne Mutlu katılanlara ...
Selam olsun...Muhammed Mustafa A.S. Efendimize...
NUR dağında...Hıra Mağarasından NUR dağıtır...İnşallah...
Duamız Önce Cariyeli Güzin Efendilerimize ...Muhammed Mustafa A.S. 'ın ÜMMETİNE ve Siz katılımcılarımız için olacak İnşallah...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Fırsat bu fırsat ne Mutlu katılanlara ...
Selam olsun...Muhammed Mustafa A.S. Efendimize...
NUR dağında...Hıra Mağarasından NUR dağıtır...İnşallah...
Duamız Önce Cariyeli Güzin Efendilerimize ...Muhammed Mustafa A.S. 'ın ÜMMETİNE ve Siz katılımcılarımız için olacak İnşallah...

amin inşallah...gecemizde dualarda buluşmak üzere....

yakais

Yasaklı Kullanıcı
hicranfarukyavuz;

4.hicranfarukyavuz[/B] tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...

İnşallah Efendim...Hiç merak etmeyiniz... Mutlaka ki ...; Allah C.C. sizin duanızı duymuştur...

İnşallah hem yuvanıza kavuşursunuz hemde rahatsızlığınız hemen geçecektir...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
hicranfarukyavuz;

4.hicranfarukyavuz[/B] tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...

İnşallah Efendim...Hiç merak etmeyiniz... Mutlaka ki ...; Allah C.C. sizin duanızı duymuştur...

ondan hiç şüphem yok inşallah duamı kabul buyurur da sıkıntılarım sona erer.ben inanıyorum önce allahın izniyle ve tabiki siz dostların duasıyla bişeyler yoluna girecek inşallah... rabbim cümlemizin dualarını kabul buyursun... aminnn

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
hicranfarukyavuz;

İnşallah hem yuvanıza kavuşursunuz hemde rahatsızlığınız hemen geçecektir...

inşallah.... amin amin amin...

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
bende kalkarım inşallah Rabbimin izniyle arkadaşlar Rabbimden sağlık sıhhat huzur ve Rabbime layıkıyla kul olabilmek için yapmam gerekenleri huzurla yapabilmek istiyorum birde anacığım için dua istiyorum inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin anneme ve şifa bekleyen nerde varsa Rabbimden isteyen herkese

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais :
2.Kalbun_Kesir: annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme..
3.tsunami :
Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah.4.hicranfarukyavuz :tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan :
6.nemire :
7.melissa26 :
8.berat05 :
9.nazlım :

10. buket:
eşimle aramızda kötü olan ne varsa unutulması beni çok sevmesi huzurumuzun bozulmaması, kızıma ve eşime şifa,kardeşime hayırlı iş, ailelerimize ve bize hac nasip olması babamın içkiden kurtulması, ve yeni başladığımız bir iş var ondan hayırlı kazanç elde etmemiz
11. kardele:
sağlık huzur ,bereket,
helal kazanç,
Son nefesimize kadar rabbim yolundan ayırmasın
.
12.mehtap58:bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak inşallah
13.repsol:Rabbimden sağlık sıhhat huzur ve Rabbime layıkıyla kul olabilmek için yapmam gerekenleri huzurla yapabilmek istiyorum birde anacığım için dua istiyorum inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin anneme ve şifa bekleyen nerde varsa Rabbimden isteyen herkese
14.hafize anne:

15.merve_talat:Allahım helalinden ver haramdan koru kendinden başka kimseye muhtaç etme allahım cümlemizin dertlerine deva hastalarına şifa borçlarına edalar ver allahım sen tevbelerimizi kabul et settar ismin hürmetine günahlarımızı ört kuddus ismin hürmetine bizi temizle selam ismin hürmetine selamete çıkar doğru yolundan bizi ayırma cümlemizin yuvasına huzur mutluluk sağlık sıhhat ver yuvalarımızı cennetten bir köşe haline getir inşallah amin

merve_talat

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun vesile olduğunuz için inşaallah hep beraber kalkarız

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt