Allah razı olsun ne kadar guzel bır konuymus bu ya
Rabbim hepimizi nasiplendirsin inşaallah
Allah razı olsun ne kadar guzel bır konuymus bu ya
bende varım inşALLAH....
Es selamu aleykum ve rahmetullah arkadaşlar..
Haftanın bir günü.. Cuma geceleri olabilir.. Yine eskisi gibi..
Bir saat belirleyip o gece tüm islamiyet.gen.tr ailesi olarak, teheccüt ile dualarda buluşalım mı ne dersiniz?
Aynı saatte, aynı anda, farklı yerlerde, aynı dualarla..
Duaların kabul olacağı o saatte, Rabbimizin huzurunda ellerimizi açıp, dualarda buluşalım..
Her bir arkadaşımız, istediği duayı yazar, biz de o şekilde dua ederiz birbirimiz için..
Ben Bismillah diyerek başlamak istiyorum.. Birlikten kuvvet doqar..
Beraber olursak daha bereketli olur diye düşünüyorum..
KatıLIM OLURSA ÇOK SEVİNECEĞİM..
Şimdilik beklemedeyim..
Katılmak isteyen arkadaşlar, duanızı yazarsanız bizler de not eder, sizin istediğiniz şekilde dua ederiz..
Cuma geceleri, 3.0 0- 3.30 ya da 3.30 - 4.00 araları, ikisinden biri olabilir.. Sizce uygun mudur?
Görüşlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olacağım..
HER İNSANIN BİR GECE HAYATI OLMALI...
TEHECCÜDE KALKMALI MESELA..
''HER İNSANIN BİR GECE HAYATI OLMALI...
TEHECCÜDE KALKMALI MESELA..''
Selamün Aleyküm...
Çok güzel bir yazı Slogan yapmak istedim kendime...
Rabbimiz sizlerden razı olsun...
Çok güzel düşünmüşsünüz.. Vesile oluyorsunuz Rabbimiz sizlerden razı olsun..
Bence tüm kardeşlerimiz dahil olacaklar BU GECE HAYATINA...
Hepimizin rabbimize ihtiyacı var.. Dualara ihtiyacımız var..
Birlikte olmaya BİRLİK olmaya ihtiyacımız var...
İNŞALLAH BEN VARIM...
Selam ve dua ile
Selamun Aleykum
Muhterem KaLBUN KeSİR kardeşim her zaman olduğu gibi yine çok hayırlı bir işe öncülük etmekte olduğunuzu büyük bir memnuniyetle görmekteyim.Bu fakir zaten 10 yıldır her gece saat 0.3 de teheccüd namazı kılmaktadır.İnanınki teheccüd namazının arkasından edilen bütün dualar çok makbüldür.
Sizi bu güzel öncülüğünüzden dolayı kutluyor ve selamların en güzeli ile selamlıyorum,Esselamu aleykum ve rahmetullahü ve berekatühu.
Saygılarımla.
Not : Bu fakiride listenize ekleyiniz.
Selamun aleykum can kardesim bu sitede actigin butun listelere ekleyebilirsin beni biliyosun ben geceleri uyumam sizlerinde uyanik oldugunu bilmek ve ayni duaya amin dedigimi bilmek cok guzel olacak insallah.selametle dualarda bulusalim...
Kişisel duam kizima sifa ,kur'an-i kerimi hakkiyla okumak birde kabede namaz kilmak insallah.
Yine icimi eriten sozcukler dokulmus kaleminizden yazandan once size bunlari yazdiracak merhameti kalbinize verene cok sukur rabbim sizden razi olsun selametle dua ile.Selamun Aleykum
Güzel insan Rabbimiz c.c yavrucuğunuza şafi sifatı ile tecelli buyursun acil şifalar versin.Kurr'an-ı kerimi'de sahabi efendilerimiz kadar güzel okumayı nasip etsin ve o güzel yüzünüzü Kâbe ye sürmeyi nasip etsin.Bu gece teheccüd namazından sonra bu fakir sizin bu güzel taleplerinizin kabulu için Rabbimize yalvaracaktır.
Selam ve saygılarımla.