Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Gece Namazı" Seferberliği (1 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
dilekcim benim duam'da tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz yuvamızın dağılmaması eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde allah yolunda devam etmesi,günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşallah...

Tamam canım duanı ekliyorum..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Anksiyete yi araştırıyordum da, bu hastalığın sende olduğunu nasıl anladılar?

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
canım bendeki rahatsız olduğum bütün şeyleri yazdım başta tansiyon düşüklüğü aşırı sinir terleme kalp çarpıntısı...vs bütün kan tahlillerim yapıldı hepsi tertemiz çıktı çok şükür.zaten terapide alıyorum biliyorsun ama geçmezmiş terapiyle allah korusun intihara kadar götürürmüş kalp krizi çıldırma... ilaç kullanmaya başladım işte rabbim şifa verir inşallah tez zamanda

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
canım bendeki rahatsız olduğum bütün şeyleri yazdım başta tansiyon düşüklüğü aşırı sinir terleme kalp çarpıntısı...vs bütün kan tahlillerim yapıldı hepsi tertemiz çıktı çok şükür.zaten terapide alıyorum biliyorsun ama geçmezmiş terapiyle allah korusun intihara kadar götürürmüş kalp krizi çıldırma... ilaç kullanmaya başladım işte rabbim şifa verir inşallah tez zamanda

Anladım.. Özelliklerini okudum. Bende olan rahatsızlığa çok benziyor..
Rabbim acil şifalar versin canım.. Kullandığın hapın ismi ne?

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
2srr1.jpg

Es selamu aleykum ve rahmetullah arkadaşlar..
Haftanın bir günü.. Cuma geceleri olabilir.. Yine eskisi gibi..
Bir saat belirleyip o gece tüm islamiyet.gen.tr ailesi olarak, teheccüt ile dualarda buluşalım mı
ne dersiniz?
Aynı saatte, aynı anda, farklı yerlerde, aynı dualarla..
Duaların kabul olacağı o saatte, Rabbimizin huzurunda ellerimizi açıp, dualarda buluşalım..
Her bir arkadaşımız, istediği duayı yazar, biz de o şekilde dua ederiz birbirimiz için..
Ben Bismillah diyerek başlamak istiyorum.. Birlikten kuvvet doqar..
Beraber olursak daha bereketli olur diye düşünüyorum..
KatıLIM OLURSA ÇOK SEVİNECEĞİM..
Şimdilik beklemedeyim..
Katılmak isteyen arkadaşlar, duanızı yazarsanız bizler de not eder, sizin istediğiniz şekilde dua ederiz..
Cuma geceleri, 3.0 0- 3.30 ya da 3.30 - 4.00 araları, ikisinden biri olabilir.. Sizce uygun mudur?
Görüşlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olacağım..

755e6b998be2b9ad45e7820e7c252ccd.gif

HER İNSANIN BİR GECE HAYATI OLMALI...
TEHECCÜDE KALKMALI MESELA..

cafbb60a8123aa525dd8931509803edb.gif

31 OCAK GECESİ ve her Cuma gecesi SAAT: 03.00-03.30 arasında,

teheccüd namazı ve ardından yapacağımız dualarla siz de aramızda yer almak ister misiniz?

KATILIM LİSTEMİZ
yakais :
Kalbun_Kesir :
tsunami :
Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah.

hicranfarukyavuz : Tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...

mir_erhan :
nemire

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Bende katilmak isterim, insallah
Belçikada bulundugum sebebiyle namaz kilan göremiyorum bu beni çok üzüyor
Ne olur Rabbim sana yüzünü dönsünler...
Bundan esime söz etmeliyim ki yine gece yarisi ne yapiyor diye suphelenmesin
Rabbim yardim et...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Bende katilmak isterim, insallah
Belçikada bulundugum sebebiyle namaz kilan göremiyorum bu beni çok üzüyor
Ne olur Rabbim sana yüzünü dönsünler...
Bundan esime söz etmeliyim ki yine gece yarisi ne yapiyor diye suphelenmesin
Rabbim yardim et...

Amiin ablam.. Rabbim herkese hidayet nasip etsin.. Yolundan ayırmasın..
Allah celle celaluhu razı olsun sizden de..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
2srr1.jpg

Bir saat belirleyip o gece tüm islamiyet.gen.tr ailesi olarak, teheccüt ile dualarda buluşalım mı
ne dersiniz?
Duaların kabul olacağı o saatte, Rabbimizin huzurunda ellerimizi açıp, dualarda buluşalım..
Her bir arkadaşımız, istediği duayı yazar, biz de o şekilde dua ederiz birbirimiz için..
Şimdilik beklemedeyim..
Katılmak isteyen arkadaşlar, duanızı yazarsanız bizler de not eder, sizin istediğiniz şekilde dua ederiz..
Cuma geceleri, 3.0 0- 3.30 ya da 3.30 - 4.00 araları, ikisinden biri olabilir.. Sizce uygun mudur?

teheccüd namazı ve ardından yapacağımız dualarla siz de aramızda yer almak ister misiniz?

KATILIM LİSTEMİZ
yakais :
Kalbun_Kesir :
tsunami :
Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah.

hicranfarukyavuz : Tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...

mir_erhan :
nemire
melissa26

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

KATILIM LİSTEMİZ
yakais :
Kalbun_Kesir :
tsunami :

mir_erhan :
nemire
melissa26

yakais

Yasaklı Kullanıcı
24- NÛR SÛRESİ

Bismillâhirrahmânirrahîm.
1. Bu, bizim indirdiğimiz ve (hükümlerini) farz kıldığımız bir sûredir. Düşünüp öğüt almanız için onda
apaçık âyetler indirdik.

10. Allah’ın size lütfu ve merhameti olmasaydı ve Allah tövbeleri kabul eden, hüküm ve hikmet sahibi
olmasaydı, hâliniz nice olurdu?

20. Allah’ın lütfu ve rahmeti sizin üzerinize olmasaydı ve Allah çok esirgeyici ve çok merhametli
olmasaydı, hâliniz nice olurdu?

21. Ey iman edenler! Şeytanın adımlarına uymayın. Kim şeytanın adımlarına uyarsa, bilsin ki o hayâsızlığı
ve kötülüğü emreder. Eğer Allah’ın size lütfu ve merhameti olmasaydı, sizden hiçbiriniz asla temize
çıkamazdı. Fakat Allah, dilediği kimseyi tertemiz kılar. Allah, hakkıyla işitendir, hakkıyla bilendir.

31.Ey mü’minler, hep birlikte tövbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz!

34. Andolsun, biz size açıklayıcı âyetler, sizden önce gelip geçenlerden bir misal ve Allah’a karşı
gelmekten sakınanlar için bir öğüt indirdik.

35. Allah, göklerin ve yerin nurudur. O’nun nurunun temsili şudur: Duvarda bir hücre; içinde bir kandil,
kandil de bir cam fânûs içinde. Fânûs sanki inci gibi parlayan bir yıldız. Mübarek bir ağaçtan, ne
doğuya, ne de batıya ait olan zeytin ağacından tutuşturulur. Bu ağacın yağı, ateş dokunmasa bile
neredeyse aydınlatacak (kadar berrak)tır. Nur üstüne nur. Allah, dilediği kimseyi nuruna iletir. Allah,
insanlar için misaller verir. Allah, her şeyi hakkıyla bilendir.

36,37. Allah’ın, yüceltilmesine ve içlerinde adının anılmasına izin verdiği evlerde hiçbir ticaretin ve hiçbir
alışverişin kendilerini, Allah’ı anmaktan, namazı kılmaktan, zekâtı vermekten alıkoymadığı birtakım

38. (Bütün bunları) Allah, kendilerini yaptıklarının en güzeli ile mükâfatlandırsın ve lütfundan onlara daha
da fazlasını versin diye (yaparlar). Allah, dilediğini hesapsız olarak rızıklandırır.

39. İnkâr edenlere gelince; onların amelleri ıssız bir çöldeki serap gibidir. Susamış kimse onu su sanır.
Yanına geldiğinde hiçbir şey bulamaz.

41. Göklerde ve yeryüzünde bulunan kimselerle, sıra sıra (kanat çırparak uçan) kuşların Allah’ı tespih
ettiğini görmez misin? Her biri duasını ve tesbihini kesin olarak bilmektedir. Allah, onların yapmakta
olduğu şeyleri hakkıyla bilendir.

42. Göklerin ve yerin hükümranlığı Allah’ındır. Dönüş de ancak Allah’adır.

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

KATILIM LİSTEMİZ
yakais :
Kalbun_Kesir :
tsunami :

mir_erhan :
nemire
melissa26

Değerli kardeşim

Beni de listeye katın...

Ancak ;

İsimlerinin yanında duası bulunan kardeşlerimize aynen yazıldığı gibi dua edeceksek çıktı alacağız sanırım...Yoksa gece unutabiliriz ...Ya da nasıl yapılacağını anlatırsanız daha iyi olur..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşim

Beni de listeye katın...

Ancak ;

İsimlerinin yanında duası bulunan kardeşlerimize aynen yazıldığı gibi dua edeceksek çıktı alacağız sanırım...Yoksa gece unutabiliriz ...Ya da nasıl yapılacağını anlatırsanız daha iyi olur..

Çıktısını alabiliyorsak çıktısı olur ya da bir kağıda yazabiliriz..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
2srr1.jpg

ne dersiniz?
Şimdilik beklemedeyim..

_GECEMİZ NUR OLSUN_

KATILIM LİSTEMİZ
yakais :
Kalbun_Kesir :
Annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme..
tsunami :
hicranfarukyavuz :Tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
mir_erhan :
nemire :
melissa26 :
berat05 :
nazlım :

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
yarın gece hayatımız başlıyor inşallah :) dualarınızı yazın ki not edelim unutmayalım kimseyi...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
yarın gece hayatımız başlıyor inşallah :) dualarınızı yazın ki not edelim unutmayalım kimseyi...
Evet canım. İnşaAllah kalkarız.. Kalktığımızda birbirimize çağrı yaparız olur mu? Ben biraz geç yattığım için zor duyuyorum alarmları.. Zaten erken yatmaya kararlıyım artık. İnşaAllah olur. Ama biliyorsun ki düzensiz bir hayatımız var.. Yine de elimden geldiğince erken yatmaya çalışacağım.. Duaları ajandama not ediyorum şimdi.. Rabbime emanetsin canım. Selam ve dua ile..

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Evet canım. İnşaAllah kalkarız.. Kalktığımızda birbirimize çağrı yaparız olur mu? Ben biraz geç yattığım için zor duyuyorum alarmları.. Zaten erken yatmaya kararlıyım artık. İnşaAllah olur. Ama biliyorsun ki düzensiz bir hayatımız var.. Yine de elimden geldiğince erken yatmaya çalışacağım.. Duaları ajandama not ediyorum şimdi.. Rabbime emanetsin canım. Selam ve dua ile..

tamam canım merak etme sen allahın izniyle uyandırırım ben seni inşallah sen meşgule atana kadar ararım seni.bende not alacam ama nurayın senin benim var sadece.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais :
2.Kalbun_Kesir :
Annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme..
3.tsunami :
4.hicranfarukyavuz :Tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan :
6.nemire :
7.melissa26 :
8.berat05 :
9.nazlım :

( Dualarınızı yazmayı unutmayın )

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt