Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Gece Namazı" Seferberliği (3 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Masallah ne guzel rabbim artirsin daim etsin ,bu yolda bir harf bile yazandan razi olsun ..selametle. dua ile...
Not...hicrancim benim okumalar baya birikti onlari okuyorum sen yoklugumuzu belli etmiyorsun rabbim razi olsun.

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Masallah ne guzel rabbim artirsin daim etsin ,bu yolda bir harf bile yazandan razi olsun ..selametle. dua ile...
Not...hicrancim benim okumalar baya birikti onlari okuyorum sen yoklugumuzu belli etmiyorsun rabbim razi olsun.

amin canım cümlemizden allah razı olsun.bişeyler yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince.dileğe msj attım yetiş diye :):):):):):)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim bu hayirli yolda attigin her adimda yar ve yardimcin olsun selametle.dua ile.....

merve_talat

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım helalinden ver haramdan koru kendinden başka kimseye muhtaç etme allahım cümlemizin dertlerine deva hastalarına şifa borçlarına edalar ver allahım sen tevbelerimizi kabul et settar ismin hürmetine günahlarımızı ört kuddus ismin hürmetine bizi temizle selam ismin hürmetine selamete çıkar doğru yolundan bizi ayırma cümlemizin yuvasına huzur mutluluk sağlık sıhhat ver yuvalarımızı cennetten bir köşe haline getir inşallah amin

berat05

Yönetici
Güncelleme

Güncelleme

KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais : Duamız Önce Cariyeli Güzin Efendilerimize ...Muhammed Mustafa A.S. 'ın ÜMMETİNE ve Siz katılımcılarımız için olacak İnşallah...
2.Kalbun_Kesir : annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme..
3.tsunami : Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah.
4.hicranfarukyavuz :tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan :
6.nemire :
7.melissa26 :

8.berat05 : "Ailesi ve sevdikleriyle birlikte hayırla geçecek bir ömür - Allah'ın c.c. rızasını kazanmış olarak ailesi ve sevdikleriyle müslüman olarak ölmek."
9.nazlım :
10. buket: eşimle aramızda kötü olan ne varsa unutulması beni çok sevmesi huzurumuzun bozulmaması, kızıma ve eşime şifa,kardeşime hayırlı iş, ailelerimize ve bize hac nasip olması babamın içkiden kurtulması, ve yeni başladığımız bir iş var ondan hayırlı kazanç elde etmemiz
11. kardele: sağlık huzur ,bereket,
helal kazanç,
tüm müslüman kardeşlerim ve benim için istiyorum.
Son nefesimize kadar rabbim yolundan ayırmasın
12.mehtap58: bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak inşallah
13.repsol: Rabbimden sağlık sıhhat huzur ve Rabbime layıkıyla kul olabilmek için yapmam gerekenleri huzurla yapabilmek istiyorum birde anacığım için dua istiyorum inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin anneme ve şifa bekleyen nerde varsa Rabbimden isteyen herkese
14.hafize anne:
15.merve_talat: Allahım helalinden ver haramdan koru kendinden başka kimseye muhtaç etme allahım cümlemizin dertlerine deva hastalarına şifa borçlarına edalar ver allahım sen tevbelerimizi kabul et settar ismin hürmetine günahlarımızı ört kuddus ismin hürmetine bizi temizle selam ismin hürmetine selamete çıkar doğru yolundan bizi ayırma cümlemizin yuvasına huzur mutluluk sağlık sıhhat ver yuvalarımızı cennetten bir köşe haline getir inşallah amin

berat05

Yönetici
2srr1.jpg

Es selamu aleykum ve rahmetullah arkadaşlar..
Haftanın bir günü.. Cuma geceleri olabilir.. Yine eskisi gibi..
Bir saat belirleyip o gece tüm islamiyet.gen.tr ailesi olarak, teheccüt ile dualarda buluşalım mı
ne dersiniz?
Aynı saatte, aynı anda, farklı yerlerde, aynı dualarla..
Duaların kabul olacağı o saatte, Rabbimizin huzurunda ellerimizi açıp, dualarda buluşalım..
Her bir arkadaşımız, istediği duayı yazar, biz de o şekilde dua ederiz birbirimiz için..
Ben Bismillah diyerek başlamak istiyorum.. Birlikten kuvvet doqar..
Beraber olursak daha bereketli olur diye düşünüyorum..
KatıLIM OLURSA ÇOK SEVİNECEĞİM..
Şimdilik beklemedeyim..
Katılmak isteyen arkadaşlar, duanızı yazarsanız bizler de not eder, sizin istediğiniz şekilde dua ederiz..
Cuma geceleri, 3.0 0- 3.30 ya da 3.30 - 4.00 araları, ikisinden biri olabilir.. Sizce uygun mudur?
Görüşlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olacağım..

755e6b998be2b9ad45e7820e7c252ccd.gif

HER İNSANIN BİR GECE HAYATI OLMALI...
TEHECCÜDE KALKMALI MESELA..

cafbb60a8123aa525dd8931509803edb.gif

_GECEMİZ NUR OLSUN_

31 OCAK GECESİ ve her Cuma gecesi SAAT: 03.00-03.30 arasında,

teheccüd namazı ve ardından yapacağımız dualarla siz de aramızda yer almak ister misiniz?

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum arkadaşlar..
Bugün foruma giremedim evde olmadığım için..
Hicran kardeşimizden haberleri aldım ama..
MaşaAllah SubhanaAllah..
Katılımları görünce nasıl mutlu oldum anlatamam..
Rabbim daha da arttırsın inşaAllah..
Düzenlemeleri yapan tüm kardeşlerimizden Rabbim razı olsun..
Bu gece buluşalım hep birlikte, dualarda inşaAllah...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum arkadaşlar..
Bugün foruma giremedim evde olmadığım için..
Hicran kardeşimizden haberleri aldım ama..
MaşaAllah SubhanaAllah..
Katılımları görünce nasıl mutlu oldum anlatamam..
Rabbim daha da arttırsın inşaAllah..
Düzenlemeleri yapan tüm kardeşlerimizden Rabbim razı olsun..
Bu gece buluşalım hep birlikte, dualarda inşaAllah...

canım saat kaçta kalkacaz inşallah ben saatimi 2:45 e kurdum ama...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Bende varım seve seve fazla ilgi olmayınca bırakmıştım o kadar çok sevindimki anlatamam Allah Razı Olsun sizden 31 ocak akşamı hep beraber dualarda buluşalım :a35:

Es selamu aleykum ve rahmetullah hafize annemiz..
Rabbim cümlemizden razı olsun..
Bir ara devam ettik, katılımlar azaldı ve bıraktık.. İnşaAllah daim olur..
Dualarda buluşalım bu gece inşaAllah..

TEHECCÜD NAMAZI benim için öle değerliki her dar anımda bana yetişen
bende varım ALLAHIN İZNİYLE
dualarım biraz dünyevi olacak ama çok skıntılıyım:(
KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais :
2.Kalbun_Kesir :Annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme..
3.tsunami : Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah.
4.hicranfarukyavuz :Tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan :
6.nemire :
7.melissa26 :
8.berat05 :
9.nazlım :
10. buket: eşimle aramızda kötü olan ne varsa unutulması beni çok sevmesi huzurumuzun bozulmaması, kızıma ve eşime şifa,kardeşime hayırlı iş, ailelerimize ve bize hac nasip olması babamın içkiden kurtulması, ve yeni başladığımız bir iş var ondan hayırlı kazanç elde etmemiz

Es selamu aleykum ve rahmetullah Buketçim..
Allah celle celaluhu razı olsun kardeşim..Aramızda olduğun için çok mutluyum..
Hep birlikte bu gece, dualarda buluşmak duasıyla..

Hayırlı sabahlar diliyorum.
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.
11-kardelen

bende sağlık huzur ,bereket,
helal kazanç,
Son nefesimize kadar rabbim yolundan ayırmasın.
Selametle kalın.

Es selamu aleykum ve rahmetullah kardelem..
Rabbim razı olsun.. Dualarda buluşmak duasıyla..

Masallah bu gece baya kalabalik olacagiz insallah.selametle.dua ile...

MaşaAllah SubhanaAllah..
Rabbim daim eylesin.
.

TEHECCÜD NAMAZI benim için öle değerliki her dar anımda bana yetişen
bende varım ALLAHIN İZNİYLE
dualarım biraz dünyevi olacak ama çok skıntılıyım
KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais :
2.Kalbun_Kesir nnem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme..
4.hicranfarukyavuz ez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan :
6.nemire :
7.melissa26 :
8.berat05 :
9.nazlım :
11. kardele:sağlık huzur ,bereket,
helal kazanç,
Son nefesimize kadar rabbim yolundan ayırmasın.

canım kardeşlerim mehtap kardeşimizide duamıza ekleyelim lütfen bebeği ile ilgili bir problem varmış ilk bebeğini de o yüzden kaybetmiş onun içinde bebeğini sağlıklı ve hayırlı kucağına alması için dua edelim olurmu
,

Tamam canım. Mehtap kardeşimiz için de dua ederiz.. Rabbim yardımcısı olsun..
İnşaALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına alması nasip olur..

Fırsat bu fırsat ne Mutlu katılanlara ...
Selam olsun...Muhammed Mustafa A.S. Efendimize...
NUR dağında...Hıra Mağarasından NUR dağıtır...İnşallah...
Duamız Önce Cariyeli Güzin Efendilerimize ...Muhammed Mustafa A.S. 'ın ÜMMETİNE ve Siz katılımcılarımız için olacak İnşallah...

İnşaAllah.. Allah celle celaluhu razı olsun..

bende kalkarım inşallah Rabbimin izniyle arkadaşlar Rabbimden sağlık sıhhat huzur ve Rabbime layıkıyla kul olabilmek için yapmam gerekenleri huzurla yapabilmek istiyorum birde anacığım için dua istiyorum inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin anneme ve şifa bekleyen nerde varsa Rabbimden isteyen herkese

Es selamu aleykum ve rahmetullah kardeşim..
İnşaAllah.. Rabbim razı olsun..

Allah razı olsun vesile olduğunuz için inşaallah hep beraber kalkarız

Rabbim cümlemizden razı ve hoşnut olsun kardeşim.. İnşaALLAH..

Allahım helalinden ver haramdan koru kendinden başka kimseye muhtaç etme allahım cümlemizin dertlerine deva hastalarına şifa borçlarına edalar ver allahım sen tevbelerimizi kabul et settar ismin hürmetine günahlarımızı ört kuddus ismin hürmetine bizi temizle selam ismin hürmetine selamete çıkar doğru yolundan bizi ayırma cümlemizin yuvasına huzur mutluluk sağlık sıhhat ver yuvalarımızı cennetten bir köşe haline getir inşallah amin
01kalnh4.gif
01kalnh4.gif
01kalnh4.gif

GECEMİZ NUR OLSUN..

01kalnh4.gif
01kalnh4.gif
01kalnh4.gif
01kalnh4.gif

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
02.50-02.55 de olur canım.
03.00-03.30 ARASINDA namaz kılacağız..
Kalkıp abdest alırız.. Namaz ve ardından dua..
Beni de o saatte çaldırırsın.. Ben kalkarsam ben çaldırırım.. =)

tamam canım kim önce kalkarsa artık :) meşgule atana kadar ararım ben söyleyeyim kaçış yok uyandırırım yani :)

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
bir hadis;
"Biriniz uyuduğu zaman şeytan onun ense köküne üç düğüm atar. Her bir düğümü attığı yere ‘Gecen uzun olsun, yat uyu!' diye vurur. Şayet o kimse uyanarak Allah'ı anarsa düğümlerden biri çözülür. Abdest alırsa bir düğüm daha çözülür. Bir de namaz kılarsa, şeytanın attığı bütün düğümler çözülür ve böylece neşeli ve huzurlu bir şekilde sabahlar. Eğer Allah'ı anmaz, abdest alıp namaz kılmazsa uyuşuk ve tembel bir şekilde sabahlar." (Müslim)

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais : Duamız Önce Cariyeli Güzin Efendilerimize ...Muhammed Mustafa A.S. 'ın ÜMMETİNE ve Siz katılımcılarımız için olacak İnşallah...
2.Kalbun_Kesir : annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme..
4.hicranfarukyavuz : tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan :
6.nemire :
7.melissa26 :

8.berat05 :
"Ailesi ve sevdikleriyle birlikte hayırla geçecek bir ömür - Allah'ın c.c. rızasını kazanmış olarak ailesi ve sevdikleriyle müslüman olarak ölmek."
9.nazlım :
10. buket:
eşimle aramızda kötü olan ne varsa unutulması beni çok sevmesi huzurumuzun bozulmaması, kızıma ve eşime şifa,kardeşime hayırlı iş, ailelerimize ve bize hac nasip olması babamın içkiden kurtulması, ve yeni başladığımız bir iş var ondan hayırlı kazanç elde etmemiz
helal kazanç,
13.repsol: Rabbimden sağlık sıhhat huzur ve Rabbime layıkıyla kul olabilmek için yapmam gerekenleri huzurla yapabilmek istiyorum birde anacığım için dua istiyorum inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin anneme ve şifa bekleyen nerde varsa Rabbimden isteyen herkese
14.hafize anne:
15.merve_talat:
16.vuslat_ül şehadet: RABBİMİN yolunda şehit olmak...

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
kısmetse eşimle beraber bizde kalkıcaz nasipse.RABBİM dualarımızı kabul etsin.çok güzel bir seferberlik.RABBİM daim etsin

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
kısmetse eşimle beraber bizde kalkıcaz nasipse.RABBİM dualarımızı kabul etsin.çok güzel bir seferberlik.RABBİM daim etsin

Bir arkadaşımızın daha aramıza katılıyor olmasına çok sevindim.. MaşaAllah SubhanaAllah..
Rabbim daim eylesin.. Dualarda buluşmak duasıyla..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
KATILIM LİSTEMİZ

2.Kalbun_Kesir : Annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme, günahlarımızın affı, tevbelerimizin kabulü..
4.hicranfarukyavuz : Tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan : Oğlunun şifası, hastalara şifa, borçlulara ödeme kolaylığı ve Rabbimizin razı olacağı, hayırlı bir ömür..
(şimdilik ben yazdım. Kardeşimiz gelince duasını değiştirir inşaAllah)
6.nemire :
Rabbenağfirliy ve livâlideyye ve lil mü'miniyne yevme yekumul hisab.
7.melissa26 :

8.berat05 :
"Ailesi ve sevdikleriyle birlikte hayırla geçecek bir ömür - Allah'ın c.c. rızasını kazanmış olarak ailesi ve sevdikleriyle müslüman olarak ölmek."
9.nazlım : Ailemle geçireceğim Rabbimin razı olacağı hayırlı bir ömür..
10. buket:
eşimle aramızda kötü olan ne varsa unutulması beni çok sevmesi huzurumuzun bozulmaması, kızıma ve eşime şifa,kardeşime hayırlı iş, ailelerimize ve bize hac nasip olması babamın içkiden kurtulması, ve yeni başladığımız bir iş var ondan hayırlı kazanç elde etmemiz
helal kazanç,
14.hafize anne:
15.merve_talat:
16.vuslat_ül şehadet: RABBİMİN yolunda şehit olmak...
17.setenay_eslam
18.efsunlu98 : Hayırlısıyla bir iş bulabilmek için..

Ve adını sayamadığımız tüm islamiyet.gen.tr ailesi için..
Bizlerin biraraya gelmesine vesile olan yöneticilerimiz, mavci abimiz, muhtazaf, gurbette, kimkimdir abilerimiz, hanife deniz ablamız, Leyla ablamız, Zümra ablamız, Çeşmi Bülbül, salavatgetir, smmys, Vaveyla, KatrePare, kalbinur, ibra, Nadas, Seda, Su-eda, Rana, Gül Berra ve aklıma gelmeyen tüm aile üyelerini dualarımızda unutmayalım..

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Alaykum

Muhterem KalBUN KeSİR kardeşim bizim duamızıda ekleyiniz.

Rabbenağfirliy ve livâlideyye ve lil mü'miniyne yevme yekumul hisab

Selam ve saygılarımla.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Alaykum

Muhterem KalBUN KeSİR kardeşim bizim duamızıda ekleyiniz.

Rabbenağfirliy ve livâlideyye ve lil mü'miniyne yevme yekumul hisab

Selam ve saygılarımla.

Ve aleykum selam değerli hocam..
Hemen ekliyorum duanızı..
Rabbim burada buluşturduğu gibi cennetinde buluştursun bizleri inşaAllah..
Hayırlı geceleriniz olsun.
Selam ve dua ile..

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
sizinde ömrünüz ve geceniz hayırlarla dolsun.

Selam ve saygılarımla.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt