Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Gece Namazı" Seferberliği (1 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
755e6b998be2b9ad45e7820e7c252ccd.gif

HER İNSANIN BİR GECE HAYATI OLMALI...
TEHECCÜDE KALKMALI MESELA..

01kalnh4.gif
01kalnh4.gif
01kalnh4.gif

_GECEMİZ NUR OLSUN_

01kalnh4.gif
01kalnh4.gif
01kalnh4.gif

31 OCAK GECESİ ve her Cuma gecesi SAAT: 03.00-03.30 arasında,

teheccüd namazı ve ardından yapacağımız dualarla siz de aramızda yer almak ister misiniz?

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais : Duamız Önce Cariyeli Güzin Efendilerimize ...Muhammed Mustafa A.S. 'ın ÜMMETİNE ve Siz katılımcılarımız için olacak İnşallah...
2.Kalbun_Kesir (DileK): Annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme, günahlarımızın affı, tevbelerimizin kabulü..
3.tsunami : Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah.
4.hicranfarukyavuz : Tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan : Oğlunun şifası, hastalara şifa, borçlulara ödeme kolaylığı ve Rabbimizin razı olacağı, hayırlı bir ömür.. (şimdilik ben yazdım. Kardeşimiz gelince duasını değiştirir inşaAllah)
6.nemire :
Rabbenağfirliy ve livâlideyye ve lil mü'miniyne yevme yekumul hisab.
(Anlamı : Ey Rabbimiz. Beni, annemi ve babamı ve bütün müminleri hesap gününde bağışla.)

7.melissa26 :
8.berat05 :
"Ailesi ve sevdikleriyle birlikte hayırla geçecek bir ömür - Allah'ın c.c. rızasını kazanmış olarak ailesi ve sevdikleriyle müslüman olarak ölmek."
9.nazlım : Ailemle geçireceğim Rabbimin razı olacağı hayırlı bir ömür..
10. buket:
Eşimle aramızda kötü olan ne varsa unutulması beni çok sevmesi huzurumuzun bozulmaması, kızıma ve eşime şifa,kardeşime hayırlı iş, ailelerimize ve bize hac nasip olması babamın içkiden kurtulması, ve yeni başladığımız bir iş var ondan hayırlı kazanç elde etmemiz
11. kardele: Sağlık huzur ,bereket,helal kazanç,tüm müslüman kardeşlerim ve benim için istiyorum.
Son nefesimize kadar rabbim yolundan ayırmasın
12.mehtap58: Bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak inşallah
13.repsol: Rabbimden sağlık sıhhat huzur ve Rabbime layıkıyla kul olabilmek için yapmam gerekenleri huzurla yapabilmek istiyorum birde anacığım için dua istiyorum inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin anneme ve şifa bekleyen nerde varsa Rabbimden isteyen herkese
14.hafize anne:
15.merve_talat:
Allahım helalinden ver haramdan koru kendinden başka kimseye muhtaç etme allahım cümlemizin dertlerine deva hastalarına şifa borçlarına edalar ver allahım sen tevbelerimizi kabul et settar ismin hürmetine günahlarımızı ört kuddus ismin hürmetine bizi temizle selam ismin hürmetine selamete çıkar doğru yolundan bizi ayırma cümlemizin yuvasına huzur mutluluk sağlık sıhhat ver yuvalarımızı cennetten bir köşe haline getir inşallah amin
16.vuslat_ül şehadet: RABBİMİN yolunda şehit olmak...
17.setenay_eslem:
18.efsunlu98: Hayırlısıyla bir iş bulabilmek için..

Ve adını sayamadığımız tüm islamiyet.gen.tr ailesi için..
Bizlerin biraraya gelmesine vesile olan yöneticilerimiz, mavci abimiz, muhtazaf, gurbette, kimkimdir abilerimiz, hanife deniz ablamız, Leyla ablamız, Zümra ablamız, Çeşmi Bülbül, salavatgetir, smmys, Vaveyla, bir_umut, KatrePare, kalbinur, ibra, Nadas, Seda, Su-eda, Rana, Gül Berra, Paradise,GülünsanAşkı,Receb-i Kamer,ahmet99,Yagmurbey ve aklıma gelmeyen tüm aile üyelerini dualarımızda unutmayalım..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Dilekcim gulunsanaaski (murat) ,receb-i kamer ,kardesimiz yagmurbey abimizide ekleyelim.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
merve_talat: Allahım helalinden ver haramdan koru kendinden başka kimseye muhtaç etme allahım cümlemizin dertlerine deva hastalarına şifa borçlarına edalar ver allahım sen tevbelerimizi kabul et settar ismin hürmetine günahlarımızı ört kuddus ismin hürmetine bizi temizle selam ismin hürmetine selamete çıkar doğru yolundan bizi ayırma cümlemizin yuvasına huzur mutluluk sağlık sıhhat ver yuvalarımızı cennetten bir köşe haline getir inşallah amin

Amiinnler olsun bu güzel duaya.... Allah celle celaluhu razı olsun kardeşim..

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm...
Şimdi Melekler uğurlamıştır inşallah hepinizi uykularınıza...
Ve sevinç ilahilerini okuyuyorlardır...
Hepinizi sevinçle karşılayacaklardır...
İmkanımız olsaydıda kapı kapı dolaşsaydık.. herkese bu lezzeti tattırsaydık...

Bu Gece HAKka uyanıyoruz, EL HAKK ile buluşuyoruz...
Dualarımızı yüreklerimizi bir yaptık her bir topraktan..
Hepimiz ADEMİN çocuklarıyız dedik.. HEPİMİZ SENİN KULLANIRIZ..
Hiç bir şey Yüreğimi bu kadar YÜCELTMEDİ söylerken.. BEN SENİN KULUNUM YA RABB...

GECEMİZ NUR OLSUN....

mir_erhan

Moderator
KATILIM LİSTEMİZ
1.yakais : Duamız Önce Cariyeli Güzin Efendilerimize ...Muhammed Mustafa A.S. 'ın ÜMMETİNE ve Siz katılımcılarımız için olacak İnşallah...
2.Kalbun_Kesir (DileK): Annem ve kendim için şifa, eşim ile birlikte hacca gidebilme, Rabbimizin razı olacağı hayırlı ameller, hayırlı kul olabilme, günahlarımızın affı, tevbelerimizin kabulü..
3.tsunami : Kişisel duam kizima sifa , Kur'an-i Kerimi hakkiyla okumak, bir de kabede namaz kilmak insaAllah.
4.hicranfarukyavuz : Tez zamanda eşimle biraraya gelmemiz, yuvamızın dağılmaması, eşimin yüreğinin bana karşı yumuşaması ve evliliğimizin hayırlı huzurlu mutlu bir şekilde Allah yolunda devam etmesi. Günahlarımızın affolması ve anksiyete rahatsızlığımın geçmesi inşaAllah...
5.mir_erhan : Oğlunun şifası, hastalara şifa, borçlulara ödeme kolaylığı ve Rabbimizin razı olacağı, hayırlı bir ömür.. (şimdilik ben yazdım. Kardeşimiz gelince duasını değiştirir inşaAllah)
6.nemire :
Rabbenağfirliy ve livâlideyye ve lil mü'miniyne yevme yekumul hisab.
(Anlamı : Ey Rabbimiz. Beni, annemi ve babamı ve bütün müminleri hesap gününde bağışla.)

7.melissa26 :
8.berat05 :
"Ailesi ve sevdikleriyle birlikte hayırla geçecek bir ömür - Allah'ın c.c. rızasını kazanmış olarak ailesi ve sevdikleriyle müslüman olarak ölmek."
9.nazlım : Ailemle geçireceğim Rabbimin razı olacağı hayırlı bir ömür..
10. buket:
Eşimle aramızda kötü olan ne varsa unutulması beni çok sevmesi huzurumuzun bozulmaması, kızıma ve eşime şifa,kardeşime hayırlı iş, ailelerimize ve bize hac nasip olması babamın içkiden kurtulması, ve yeni başladığımız bir iş var ondan hayırlı kazanç elde etmemiz
11. kardele: Sağlık huzur ,bereket,helal kazanç,tüm müslüman kardeşlerim ve benim için istiyorum.
Son nefesimize kadar rabbim yolundan ayırmasın
12.mehtap58: Bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak inşallah
13.repsol: Rabbimden sağlık sıhhat huzur ve Rabbime layıkıyla kul olabilmek için yapmam gerekenleri huzurla yapabilmek istiyorum birde anacığım için dua istiyorum inşallah Rabbim sağlık sıhhat versin anneme ve şifa bekleyen nerde varsa Rabbimden isteyen herkese
14.hafize anne:
15.merve_talat:
Allahım helalinden ver haramdan koru kendinden başka kimseye muhtaç etme allahım cümlemizin dertlerine deva hastalarına şifa borçlarına edalar ver allahım sen tevbelerimizi kabul et settar ismin hürmetine günahlarımızı ört kuddus ismin hürmetine bizi temizle selam ismin hürmetine selamete çıkar doğru yolundan bizi ayırma cümlemizin yuvasına huzur mutluluk sağlık sıhhat ver yuvalarımızı cennetten bir köşe haline getir inşallah amin
16.vuslat_ül şehadet: RABBİMİN yolunda şehit olmak...
17.setenay_eslem:
18.efsunlu98: Hayırlısıyla bir iş bulabilmek için..

Ve adını sayamadığımız tüm islamiyet.gen.tr ailesi için..
Bizlerin biraraya gelmesine vesile olan yöneticilerimiz, mavci abimiz, muhtazaf, gurbette, kimkimdir abilerimiz, hanife deniz ablamız, Leyla ablamız, Zümra ablamız, Çeşmi Bülbül, salavatgetir, smmys, Vaveyla, KatrePare, kalbinur, ibra, Nadas, Seda, Su-eda, Rana, Gül Berra, Paradise,GülünsanAşkı,Receb-i Kamer,ahmet99,Yagmurbey ve aklıma gelmeyen tüm aile üyelerini dualarımızda unutmayalım..

Sevgili kardeşim.. bende duamı bildiremedim diye bakmışken....
Rabbimin bir güzelliğini daha gösterdin bana...
Yüreğimi okumuş gibi Duamı yazmışsınız.. Tamda içimden geçeni...
Rabbim sizlerden razı olsun...
Ayrıca emeklerine sağlık... MAŞALLAH listemiz kabarmış...öyle ki göğsümüz de kabardı...
ARtık DUA ZAMANI...
ARTIK NUR zamanı...

GECEMİZ NUR OLSUN...

Selam ve dua ile

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm...

Hiç bir şey Yüreğimi bu kadar YÜCELTMEDİ söylerken.. BEN SENİN KULUNUM YA RABB...

GECEMİZ NUR OLSUN....

Ve aleykumselam abim ...selametle.dua ile.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Mü'min kardeşlerim saat 0.03 Teheccüd vakti başladı.Yüce Rabbimizin Yokmu benden şifa isteyenler!ki vereyim yokmu benden Af dileyenlerki af edeyim yokmu benden rızkını artırmamı isteyenler'ki arttırayım yokmu benden başka birşey dileyen'ki dilediklerini vereyim diye sorduğu teheccüd namazı vakti geldi Allah c.c kılacağınız teheccüd namazlarınızı ve bütün dualarınızı kabul buyursun.

Selaam ve saygılarımla.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm...

GECEMİZ NUR OLSUN....

Sevgili kardeşim.. bende duamı bildiremedim diye bakmışken....
Rabbimin bir güzelliğini daha gösterdin bana...
Yüreğimi okumuş gibi Duamı yazmışsınız.. Tamda içimden geçeni...
Rabbim sizlerden razı olsun...
Ayrıca emeklerine sağlık... MAŞALLAH listemiz kabarmış...öyle ki göğsümüz de kabardı...
ARtık DUA ZAMANI...
ARTIK NUR zamanı...

GECEMİZ NUR OLSUN...

Selam ve dua ile

Ve aleykum selam ve rahmetullah kardeşim..
Rabbim namazlarımızı, dualarımızı kabul eylesin..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Mü'min kardeşlerim saat 0.03 Teheccüd vakti başladı.Yüce Rabbimizin Yokmu benden şifa isteyenler!ki vereyim yokmu benden Af dileyenlerki af edeyim yokmu benden rızkını artırmamı isteyenler'ki arttırayım yokmu benden başka birşey dileyen'ki dilediklerini vereyim diye sorduğu teheccüd namazı vakti geldi Allah c.c kılacağınız teheccüd namazlarınızı ve bütün dualarınızı kabul buyursun.

Selaam ve saygılarımla.

VE Aleykum selam ve rahmetullah değerli hocam
Amiin. Rabbim kabul etsin.. Daim eylesin..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbimize sonsuz şükürler olsun kalktık, kıldık namazımızı, ettik dualarımızı..
Rabbim kabul eylesin..
Hayırlı, bereketli cumalar olsun..
Selam ve dua ile..

mir_erhan

Moderator
Amin....

Hamd olsun. Sonsuz şükürler olsunki...
Bizleri Huzuruna almayla şereflendirdiği için..
Dua kapısını bize araladığı için..
Sonsuz hamdu senalar olsun...
Cumanız mübarek olsun

Selam ve dua ile

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim kabul etsin ilk toplu teheccud namazimizi Allah in izniyle eda etmis bulunmaktayiz .Daimi ve daha kalabalik oluruz insallah.selametle.dua ile...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. na Hamd ve Şükürler olsun...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
şükürler olsun binlerce kez şükür yine yeniden buluşmak dileğiyle inşallah

berat05

Yönetici
Rabbimize sonsuz hamd olsun ki...gece hepbirlikte kalkmışız.

Rabbim bu cuma günü hürmetine dualarımızı kabul,amellerimizi makbul buyursun inşallah...

berat05

Yönetici
Duasını yazamayan - yada - listeyi aldıktan sonra yazıp benim tekrar giremediğim dün akşamdan sonraki tüm kardeşlerim için "gönlündeki her ne duası-dileği var ise " tek tek isimler belirtilerek hatta Kalbun -Kesir kardeşiminde yazdığı gibi, isimleri yazılmamış ama isimleri aklımda olan tüm kardeşlerimize ve islamiyet gen tr ailesine dua edilmiştir.

Özellikle merve talat ve nemire kardeşlerimin duası ne kadar da güzeldi..İnşallah 2.kalkışta daha çok genelleme yaparak dualaşalım..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt