arkadaşlar ben kalkamadım bir daha ki sefere inşallah dualarınızı da eksik etmeyin bize.rabbim kabul etsin namazlalarınızı.
Amin....amin....amin....Rabbimize sonsuz hamd olsun ki...gece hepbirlikte kalkmışız.
Rabbim bu cuma günü hürmetine dualarımızı kabul,amellerimizi makbul buyursun inşallah...
arkadaşlar ben kalkamadım bir daha ki sefere inşallah dualarınızı da eksik etmeyin bize.rabbim kabul etsin namazlalarınızı.
rabbim dualarımızı kabul eder inşallah,nice gecelerde buluşmak üzere...
Selamun aleykum canim nasip boyle seyler bir dahaki sefere insallah duamizdasin rabbim yar ve yardimcin olsun tefriciye cicegi kardesim ::::
Canım ben sana dün gece çağrı yapacaktım ama biraz çekindim.
Sen bana dün bir şey söylemeyince kaldırmadım ben de..
Bir dahaki sefere inşaAllah..
ben canım saatimi kurmayı unuttum.sende kaldırırsın diye de kurmadım olsun canım allah kabul etsin birdaha sefere kalkarız inşallah.birde ben yasin tebareke amme 3 ndende birer okunmuştur canım benim.cuman mübarek olsun.
allah celle celaluhu kabul etsin canm... Eklerim şimdi listeye..
Cuman mübarek olsun senin de..
ben ismimi yazdirmamistim ama insaALLAH kalkarim gece namazina deyip yattim, gece cok enterasan bisey oldu evimde alarm var saat 4.30 da alarm kendiliginden caldi etrafi kontrol ettim bisey yoktu, sonra abdestimi aldim ve namazimi kildim Elhamdulillah
aranizda yaptiginiz organizasyonlara her ne kadar adimi yazdirmasamda degerli kardeslerim sunu biliniz ki gönlümüz hep sizlerle...
Rabbimiz bizleri hayirda yarisan yardimlasan kullarindan eylesin.
cumaniz mubarek olsun
selamun aleykum
İnşaAllah canım.. Senin çağrınla uyandım ben..=)
DİLEKCİM canım iyiki varsınız insan bir dosttan daha ne isterki baksanıza herkes birbirini cehennem ateşinden korumak için uğraşıyor şükürler olsun....
Mehtap kardeşimiz doktora gitmiş pazartesi alacaklarmş bebeği çok üzgünmüş dua edelim onada olurmu
gece çok mutlu oldum o maneviyatı hissettim,biliyordum ki yüzlerini tanımadığım bir sürü insanla aynı dualara amin diyordum.rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah canım.... amin