Her zamanki gibi hala haklısın Behiye ablacığım. Sayende bilgime bilgi katıyorum, teşekkür ederim sana
Estagfirullah,canim benim, ben ne biliyorum ki..
bak canim sunu hiiic unutma gerci zaten yazilarindan anladigim kadariyla biliyorsun zaten..
Her ne yaparsan yap Rabbimin riza icin yap,aklina bir seymi takildi bos ver bi euzu besmele cek,kalk abdest al..
yani heran rabbimizin bize bahsettigi guzellikleri dusun ozaman onu cok seversin.ve kildigin her namazda sen o an rabbimin huzurundasin ve baskahiic kimse yok..
sadece sen ve varsin sen o anda rabbimin huzurundasin
ve elini ac rabbimden onun sevgisi
onun askini onun
muhabbetini iste
ve inan boyle yaptikca kendini cok daha huzurlu hissedeksin..
bak sikintilarimiz oldugunda,aslinda onlara sikinti dememek gerekirmis,asil onlar bizim dermenimiz bizi onlar rabbime yaklastiriyor yoksa,her animiz en guzel sekilde olsa kullugumu rabbimizi acizligimi bile unutup gidecez
onun icin sikinti oldigu an ey rabbim sukur sana beni seviyorsun sana gelmemei istiyorsun demeliyiz..
rabbim sevdigi kullari ona yaklasin diye derman veririmis,bak sikinti onlar bizim dermanimiz hep oyle inan kendini cok daha hissedeceksin
hem bize bahsedilen imtihanlar bizim olgunlasmamizi sagliyor oyle degilmi..
hic bir meyveyi olgunlasmadan yiyemeyiz oyle degilmi..
ne zamanki olgunlasti kivama geldi.ozaman tadi esszi oluyor degilmi..
onun icin bize imtihan geldimi bilelim ki bizim olgunlasma zamanimiz gelmis demektir..
dua ile sabir ile beklemeliyiz..
bak sana bir sey daha dicem
dua ederiz neden olmuyor denir ...
okadar dua ettim halen bir sey degismiyor...ama sunu dusunmezmiyiz hiic..zaman sadce zamani var diye..sana meyveden bahsetim...her meyve zamani geldiginde piser olgunlasir,tatlanir ve o zaman yenir degilmi..ve oyle bir sifadirki o meyve...ama bak zamaninda olan meyveyi kast ediyorum
ama simdi hormanlarla olgunlasmis meyvelrin ne tati var,nede sifasi degilmi cunki zamaninda once cikartiliyor..
ne demek istedigimi umarim anlamisindir..her sey icin zaman ve sabir...eger sabredersek her sikintimiz bir dermandir tipki meyveler gibi..ama isyan edersek...ama zamanindan once dilersek..zehirli bitki gibi canimiz yanar..
umarim nedemek istedigi anlamisindir..