Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Eğer doğruysa ben de inanmak istiyorum (2 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan Zzzaman
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

Zzzaman

anladım değerli kardeşim peki bir soru diyorsun ya allahın gücü hakkında bilgim yok diye
peki gökyüzünde bir bulut allah yazsa ne dersin
Arapça ya da Türkçe Allah yazsa, ama bariz bir şekilde, açık ve net, bunu kendi gözlerimle görürsem bunun bir mucize olduğunu düşünürüm. Ama bunun islamiyetle, Kuran'la bi ilişkisi olmaz. Sonuçta Allah Arapça bir kelime ve yaratıcı anlamına gliyor. Ona da zaten inanıyorum.

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
peki ben sen bunu şuan yollasam

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
inanıp inanmamak senn elinde

Z

Zzzaman

O bulut resmi bilgisayar hilesi olabilir. Söz konusu din olunca insanlar her şeye inanmaya çok meyilli. Anlam veremedikleri bi görüntü olunca hemen dinle ilişkilendiriyorlar. Mesela aort damarı patladığı için geri geri takla atarak can veren bi futbolcunun görüntüsü vardı. Buna anlam veremeyen kişi hemen bunu cin çarpmış diye isimlendirip, arka fona da bi dua koyup youtube'a koymuştu. Ve buna da inananlar çıkmıştı. İnanç böyle bi şey.

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
O bulut resmi bilgisayar hilesi olabilir. Söz konusu din olunca insanlar her şeye inanmaya çok meyilli. Anlam veremedikleri bi görüntü olunca hemen dinle ilişkilendiriyorlar. Mesela aort damarı patladığı için geri geri takla atarak can veren bi futbolcunun görüntüsü vardı. Buna anlam veremeyen kişi hemen bunu cin çarpmış diye isimlendirip, arka fona da bi dua koyup youtube'a koymuştu. Ve buna da inananlar çıkmıştı. İnanç böyle bi şey.

peki sana hiç bir hile olmayan bir fotoğraf göstersem

Z

Zzzaman

peki sana hiç bir hile olmayan bir fotoğraf göstersem
Fotoğraf ise hile olma ihtimali vardır. Ayrıca hile olmasa bile o kadar düzgün yazılmalı ki "Tesadüf canım, çok da düzgün bi şekilde yazılmamış." dememeliyim. Böyle olursa dediğim gibi Allah'a inancım pekişir.

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
bu hile değil kardeşim emin olabilirsin arkadaşım bir geziye katıldığında bunun yanından geçerken farkediyor ve hemen bana mail atıyor daha sonra net ortamına yayıyor biz hile yapmayız emin ol bu foto birebirdir

Z

Zzzaman

Şu an bi mucizeyle falan inanmam mümkün değil. Çünkü mucize dedikleriniz sadece size mucize geliyor. Şu an bir insanın inanması içinde elinde sadece Kuran vardır. Okur, okur, düşünür, inanır veya inanmaz.

Z

Zzzaman

bu hile değil kardeşim emin olabilirsin arkadaşım bir geziye katıldığında bunun yanından geçerken farkediyor ve hemen bana mail atıyor daha sonra net ortamına yayıyor biz hile yapmayız emin ol bu foto birebirdir
Evet fotoğrafın amatör bir çekim olduğu belli oluyor. Ama tesadüfi olarak o şeklin oluşması çok da zor değil.

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
eee senin isteğin ne ozaman kardeşim

Z

Zzzaman

eee senin isteğin ne ozaman kardeşim
İslamiyeti babamdan duyduklarımla değil de kendim kaynağından öğrenmek için Kuran'ı okumayı seçtim. Ve değişmeye başlama sebebim de Kuran. O yüzden Kuran'ı tartışarak başlama kisterim. Mesela yazdığım miras konusu...

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
İslamiyeti babamdan duyduklarımla değil de kendim kaynağından öğrenmek için Kuran'ı okumayı seçtim. Ve değişmeye başlama sebebim de Kuran. O yüzden Kuran'ı tartışarak başlama kisterim. Mesela yazdığım miras konusu...

ah kardşim ben bu konu hakkında bişey diyemem sonuçta arştırmadım ama merak etme gün içinde onun cevabını verenler çıkacaktır mutlaka
sen başka şeyler sor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt