Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Eğer doğruysa ben de inanmak istiyorum (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan Zzzaman
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
DENIZLERIN KARISMAMASI-KURAN MUCİZESİ

Kaptan Kusto ve ekibi yaptigi arastirmalar neticesinde Akdeniz ve Atlas okyanusu Cebel-i tarik Bogazinda
birlestikleri halde karismadiklarini, kendine has özelliklerini korudugunu bulmuslardir.
Bu karismamaya neden olan kanun çagimizda bulunmus olan yogunluk farkina dayanan kohezyon kanunudur.
Bu tespit kuranda 1400 küsür sene evvel anlatilmistir.
FURKAN SURESI 53, ayet...
'' O (Allah) iki denizi birbirine salmistir.Bu tatli susuzlugu giderici su tuzlu ve acidir.Ve ikisinin arasina
birbirine kavusmaya engel olan bir perde koymustur''
Rahman suresi 19 ve 20. ayet
''Iki denizi saliverdi, birbirine kavusuyorlar aralarinda bir engel vardir, birbirlerini geçip karismiyorlar.''
FİKİR NAMUSU NEYİ GEREKTİRİR...
KURAN-I KERİM İN 1400 YIL ÖNCE HABER VERDİĞİ BU MUCİZE ÖNÜNDE DİZE GELİP MÜSLÜMAN OLMAYI...
ALLAHCC HİDAYETE TABİ OLANLARDAN EYLESİN...
BESMELE..SELAM...DUA...

Z

Zzzaman

İsme şimdilik Zaman desek burda. :) Sonuçta gizli şeylerimi paylaştım burda. Afişe olmask istemiyorum. :)

Kusura bakmayın arkadaşlar, çıkıyorum şimdilik. Devam edeceğim yine.

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
1--değerli kardeşim sen bu konularda aydınlanmadın ki başka konu soruyorsun müsade et önce onları aydınlatalım
2--kuranda hata olmamalı diyrosun ya yok zaten hata biz kullarda nefsimize uymaktadır
3--sen bizimle dalgamı geçiyorsun ciddimisin?

sınan_06

Kayıtlı Kullanıcı
korkma kardesım bız oyle ınsanlar degılız zaten ısmını soylemek ıstememekte ozgursun

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
İsme şimdilik Zaman desek burda. :) Sonuçta gizli şeylerimi paylaştım burda. Afişe olmask istemiyorum. :)

Kusura bakmayın arkadaşlar, çıkıyorum şimdilik. Devam edeceğim yine.

bizimde sabah erken kalkıp gitmemiz gerekiyor fakat senin için sabahlamayı tercih ettik demekki sen bu konuları gerçkten merak etmiyorsun ki gidiyorsun

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
cvp bekliyorum sevgili kardeşim

sınan_06

Kayıtlı Kullanıcı
ne diyelim kardeşş bir insanın zikri ney ise fikride odur demi kardeşim..

Z

Zzzaman

bizimde sabah erken kalkıp gitmemiz gerekiyor fakat senin için sabahlamayı tercih ettik demekki sen bu konuları gerçkten merak etmiyorsun ki gidiyorsun
Tamam, kızma arkadaşım. :) Yarın okul için önemli bi işim vardı da, ondan dedim. Dalga falan geçmiyorum. Bunu nerden çıkardın? Çok genel konulardan bahsettik. Ama bu konular sarpa sararak devam eder çözülmeden. Asıl sorun daha ince ayrıntılarda. Sonuçta inanmamayı Kuran'daki ayetleri okumaya başlayınca seçtim. O yüzden ayet gibi ayrıntılar daha önemli aslında.

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam, kızma arkadaşım. :) Yarın okul için önemli bi işim vardı da, ondan dedim. Dalga falan geçmiyorum. Bunu nerden çıkardın? Çok genel konulardan bahsettik. Ama bu konular sarpa sararak devam eder çözülmeden. Asıl sorun daha ince ayrıntılarda. Sonuçta inanmamayı Kuran'daki ayetleri okumaya başlayınca seçtim. O yüzden ayet gibi ayrıntılar daha önemli aslında.

bak güzel kardeşim ben saat 9 da sınava giricem sınava çalışmak için nete girdm bi siteye uğrayım dedim seni gördüm o saatten beri burdayım sınavada çalışmadım uyumadımda sen şimdi kalkmış sabah erken diyosun bu hakmıdır sorarım bizimde amacımız konular sarpa sarmadan aydınlatmak ama sen yanaşmıyosun be kardeşim neddiyim

sınan_06

Kayıtlı Kullanıcı
peki kardeşim ama ben bir allahın ayetlerine inanan biri olarak sana tavsiyem hersey allahın elindedir allah herkesi hidayete erdirmezmiş umarım sende hidayete erenlerden ve dogru yolu bulanlardan olursun hakkını helal et o kdaar konustuk kalbini felan kırmıssım bilmeden ozur dilerim..(hakkını helal et)

Z

Zzzaman

bak güzel kardeşim ben saat 9 da sınava giricem sınava çalışmak için nete girdm bi siteye uğrayım dedim seni gördüm o saatten beri burdayım sınavada çalışmadım uyumadımda sen şimdi kalkmış sabah erken diyosun bu hakmıdır sorarım bizimde amacımız konular sarpa sarmadan aydınlatmak ama sen yanaşmıyosun neddiyim
Tamam. Haklısın. Kusura bakma. Yarın da devam ederiz diye düşünmüştüm. Benim asıl sorunum ayetlerde olduğu için bir anda o ayete geçtim.

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam. Haklısın. Kusura bakma. Yarın da devam ederiz diye düşünmüştüm. Benim asıl sorunum ayetlerde olduğu için bir anda o ayete geçtim.

tamam kardeşim haklısında ee bi bekle sorular bi yanıtlansın hepsini birden nasıl yapcaz bizde bi insanız robot değiliz ki
kırdım ise affola

Z

Zzzaman

peki kardeşim ama ben bir allahın ayetlerine inanan biri olarak sana tavsiyem hersey allahın elindedir allah herkesi hidayete erdirmezmiş umarım sende hidayete erenlerden ve dogru yolu bulanlardan olursun hakkını helal et o kdaar konustuk kalbini felan kırmıssım bilmeden ozur dilerim..(hakkını helal et)
Estağfurullah! Ne kalp kırıklığı olabilir...
Benim asıl isteğim aklıma takılan ayetleri paylaşmaktı. İlk olarak miras ayetini yazdım. Boş bi zamanında onu ve yazdıklarımı okuyup, hesaplamayı yapıp bi şeyler yazmanı beklerim.

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Allahccün HAYDİ-FELAHA ERDİREN SIFATI VARDIR...
İNSAN İSTİDADININ DİLİYLE İMANI İSTER...
ALLAHCC FELAHA-KURTULUŞA ERDİRİR...
BİRDE MUDİL-YOLDAN ÇIKARAN SIFATI VARDIR...
İNSAN İSTİDADININ DİLİYLE KÜFRÜ İSTER..
ALLAHCC MUDİL SIFATIYLA HÜKMEDER...
ALLAHCCÜN RIZASI VARDIR BİRDE...
İMANADIR-FELAHADIR...
HAKİM MAHKUMUN FİİLİYLE BAĞLIDIR...
BUDA MUTLAK ADALETTİR...
ALLAHCC MUTLAK HAKİM OLARAK KULUNUN FİİLİNE GÖRE HÜKMEDER..
GAYBI VE SİNELERDEKİNİ YALNIZ ALLAHCC BİLİR...
ALLAHCC İMANI İSTEYEN KULLARINDAN EYLESİN..
HAKKI HAK BİLİP İTTİBA EDEN KULLARINDAN EYLESİN..
BİZLERİ MÜSLÜMANLAR OLARAK YAŞATSIN VE ÖLDÜRSÜN...
ALLAHCC YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...
BESMELE...SELAM...DUA...

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
ben nediyoooooooooooooooom sen nediyon allahına kurban olduğum

sınan_06

Kayıtlı Kullanıcı
tamam kardesim allaha emanet ol rabbim yar ve yardımcın olsun...

Z

Zzzaman

tamam kardeşim haklısında ee bi bekle sorular bi yanıtlansın hepsini birden nasıl yapcaz bizde bi insanız robot değiliz ki
kırdım ise affola
Forum ortamı bu kadar oluyor. :) Karıştık zaten. Arada kaynıyor bazı cümleler. kardeşim bence yat sen. Sınavın varmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt