Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Eğer doğruysa ben de inanmak istiyorum (2 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan Zzzaman
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
:) The Godfather'ı izledin mi? Meşhur bi sahne var ya. Replik şu: " Sana reddedemeyeceğin bi teklif sunacağım." Silahı masasına koyuyor ve yaptırmak istediği teklifi sunuyor. :) aynı hesap...

peki bendende sana bi sahne ben yerden büyükçee bi taş aldım senin kafana attım kafan delindi acıdımı?

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
Acı bir duygudur tabi. Somut bi şey olarak gözünün önüne getiremem.

işte bak kendi sorunu kendin cavapladın rabbimde soyuttur gözönüne getirilemez fakat var olduğuna inanılır
çünkü ben senin kafanın acıdığına inanıyorum fakat göremiyorum

Z

Zzzaman

allahı görmek istemiyon fakat varlığına yada yokluğuna gücüne inanmıyom diye sen kendin dedin bunların cevabı budur
Varlığı ve yokluğundan kastım gücünün varlığı ve yokluğu. Allah'ın varlığına inanıyorum yani. Güçten kastım da sonsuz güç. Bi Allah var ama gücü var mı, ne kadar var onu bilmiyorum.

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
eee bende senin acının nekadar olduğunu bilmiyorum sen göster acının büyüklüğünü rabbimde gösterir sana gücünü

Z

Zzzaman

Daha önce tartıştın mı böyle konular müslüman olmayan biriyle?

Z

Zzzaman

eee bende senin acının nekadar olduğunu bilmiyorum sen göster acının büyüklüğünü rabbimde gösterir sana gücünü
Acının ve gücün bi etkisi olur. Bu etkiyle büyüklüğünü anlayabiliriz. Eğer ben çok bağırıyorsam çok acıyordur. Allah da yaptıklarıyla bana gücünü gösterir. Dünyayı yaratacak kadar güçlüymüş. Bunu biliyorum çünkü gösterdi. Başka gösterirse onu da bilirim. Ama başka bi gücü var mı diye aramıyorum.

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
Acının ve gücün bi etkisi olur. Bu etkiyle büyüklüğünü anlayabiliriz. Eğer ben çok bağırıyorsam çok acıyordur. Allah da yaptıklarıyla bana gücünü gösterir. Dünyayı yaratacak kadar güçlüymüş. Bunu biliyorum çünkü gösterdi. Başka gösterirse onu da bilirim. Ama başka bi gücü var mı diye aramıyorum.

yaw demin gücüne inanmıyodun şimdi güç aramıyon bunada tamam diyelim bakalım sorunun ney ozaman ayetleri açığa kavuşturduk rabbimi açığa kavuşturduk gücünü açığa kavuşturduk başka ney kapalı kaldı sevgili kardeşim

Z

Zzzaman

Reddedemeyeceğimiz teklifte ne kadar zorlama yoksa dinde de o kadar zorlama yok.
Zorlamayı geçtim. Allah'a ortak koşan bir insanı neden öldürüyoruz. tövbe etmemesi, sığınma istememesi ölmesini hak ettirir mi gerçekten bize saldırmamışken?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt