RE: DERDİMİ SEVİYORUM
canım kardeşim allah razı olsun desteğin bana moral verdi duamdasın duanda olayım selametleguler yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ABLACIĞIM.SENİN KONULARIN MÜKEMMEL.OLUMSUZ ELİŞTİRİLER GELEBİLİR,UNUTMAKİ ABLACIĞIM GÜZEL VE DEĞERLİ OLAN ŞEYLERE ELEŞTİRİ OLUR.ABLACIĞIM KONULAR MÜKEMMEL.SEN DEVAME T ABLACIĞIM KONULARINDA NE BİRY ANLIŞLIK NEDE BİR EKSİKLİK VAR.BUNDAN DOLAYIDA ÜZÜLME ABLACIĞIM.ALLAHA EMANET OL.SELAM VE DUA İLEzerda yazdı:
değerli kardeşler düşünüyorumda kendimi hesaba çekiyorum benim açtığım konularda bir yanlışlıkmı var yoksa beylere bir kaç soru adlı formumuz birkaç gün aktif oldu diye bzı kardeşlerimizin dikkatini çekmiş sanırım zorlarına gitmiş sebeb nedir anlayamıyorum site üzerine neden bu baskıyı kurmak istiyorlar ve neden yazıların maksatını değilde gündemini önemsiyorlar ben bu derdi sevemiyorum ve inanın bugün çok üzgünüm o kardeşimin sorusuna cevab yazmıştım aslında ama sonrasında sildim benim için önemli olan onun ne düşündüğü değilde sizlerin neler düşündüğüdür eğer ben acizane olarak bir yerde hata yapıyorsam söyleyin lütfen bu konunun aktif olması o günler için sizin zararınızamı oldu bundan oşnut değilmiydiniz eğer uyarırsanızsevineceğim dua ile