Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÇIPLAKLIK AHLAKI (!) (2 Kullanıcı)

turk_s

Kayıtlı Kullanıcı
allah hepinizden razı olsun
aliye hanımdan da
ama gerçek şu ki bizim insanımızda kapalı kadınlardan çok açık kadınları seçiyor!!!!!!!!!
bu nasıl çelişki peki?
yani burada yazmakdan ziyade bunları insanlara anlatmalıyız..
durmadan bıkmadan usanmadan
edep ahlak artık ayaklar altından alınmalı

turgut saka

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm

Selamünaleyküm

Esselamun aleyküm canım kardeşim
Paylaşımınız güzeldi Rahman her daim razı olsun sevabınıza yazsın
Okuyup amel eden kullardan olmak duası ile...
hayırlı geceler tatlı rüyalar;) kardeşim...

turgut saka

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm,
Kardeşlerim bizim türkiye de yaşadığımızı unutmayalım ve tabi türk insanı olarak tüketici olduğumuzu. Bize sunulan nimetleri Allahdan geldiğine inanmayarak hem sahiplenip hem de kıtlıktan çıkmışcasına kullanmak da üstümüze yok. Bir de dışardan görüleni hemen kapmak ki buna soyunmak da dahil işte gelinen son nokta. İnanıyorum ki çoğumuzun eşi veya kardeşi evinde bile böyle giyinmiyordur. Allah hepimizin yardımcısı olsun... Hayırlı akşamlar... Allah' a emanet olun.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
paylaşımın için Allah razı olsun senden. şu ahlaksızlaşan millet karşınsında acçaba dinini muhafaza etmeye çalışanlar ne kadar zorluk içindedirler bir bayan belki karşı cinsinden o kadar açok etkilenmez ama ya biz erkekler işte HocaEfendi diyorki siz okulunuza mektebinize işyerinize giderken yolda 100 yerde tuzağını kurumuş bekliyor sizi şeytanın hileleri siz onların yanından geçerken Mazallah deyip geçerseniz Allah size belki bir farzı yapmış gibi sevap verir. 100 yerde bunu tekrar ettirirseniz 100 farz sevabı kazanırsınız. Hususi olmasın ama Allah c.c bizi şu zamanın kadın fitnesinden korusun amin.

Amin inşallah kardeşim.. Allah c.c razı olsun sizden de..Selametle kalın.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Gözünüz aydın! Açık saçıklığın ahlâksızlık sayıldığı günler geride kaldı. Artık açık saçıklığa ahlâksızlık diyenler, ahlâksız sayılıyor.

selamun aleykum gül kardeşim
ellerine yüreğine saglık çok güzel bir paylaşım rabbim razı olsun...
ne yazık ki artık öyle oldu açmak medeniyet kapamaksa ahlaksızlık ne acı birşey bir müslüman ülkede böyle şeylerin olması rabbim bizlerin yardımcısı olsun...
rabbimize emanetsin inşllah gül tanesi...B)B)

Ve aleyküm selam canım kardeşim. Sağolasın. Rabbimiz c.c senden de her zaman razı ve hoşnut olsun inşallah. Duana amin kardeşim..Rabbimiz c.c bu fitneden cümlemizi korusun, üstesinden gelebilmeyi nasip eylesin inşallah. Sen de Rahman ve Rahim olan Mevlamıza emanetsin güzel kardeşim. Selam ve dua ile.B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN.EN ÇOK DA ŞURASI ETKİLEDİ BENİ Aile yuvasında muhabbet ve huzur,
EVDEKİ HUZUR GERÇEKTEN ÇOOOOOK ÖNEMLİ.

Evet ablam, çok haklısınız. İşte bu huzur ve mutluluk ortamını bozan çağın her fitnesine karşı uyanık olmak zorundayız. Rabbimiz c.c bizlerin yar ve yardımcısı olsun inşallah..Selam ve dua ile..

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
S.A Kardeşim ALLAH razı olsun çok güzel ve değerli bir paylaşım emeğine sağlık ....

Neyazık ki çıplaklık ve hayasızlık modernik oluyor kapanmak Yüce Yaratanın emir ve yasaklarına uymak geriçilik oluyor .Çıplaklık ve hayasızlıklarıyla övünenler malesef günümüzde el üstünde tutulur hale geldiler .Mevla bizlere ve Ümmeti Muhammede gaflet uykusundan uyanmayı nasip eylesin selam ve dua ile a.e.o.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Allah'u zül-celal vel-kemal Hazretleri'ne O'nun sevdiği ve beğendiği şekilde hamdü senalar olsun Peygamber Efendimize ashabına ihsan duygusuyla kıyamete kadar ona tabi olup izinden gidenlere sonsuz salatü selamlar oolsun ellerine sağlık ablacım çok güzel yazmışsın

Ve Aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü kardeşim. Amin ecmain inşallah. Allah c.c razı olsun kardeşim. Selametle kalın.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
S.A Kardeşim ALLAH razı olsun çok güzel ve değerli bir paylaşım emeğine sağlık ....

Neyazık ki çıplaklık ve hayasızlık modernik oluyor kapanmak Yüce Yaratanın emir ve yasaklarına uymak geriçilik oluyor .Çıplaklık ve hayasızlıklarıyla övünenler malesef günümüzde el üstünde tutulur hale geldiler .Mevla bizlere ve Ümmeti Muhammede gaflet uykusundan uyanmayı nasip eylesin selam ve dua ile a.e.o.

Ve aleyküm selam abi. Evet genel zihniyet bu..Rabbimiz c.c hidayet versin, ıslah eylesin inşallah. Onlara da nasipdar olmaları için duacıyız. Duanıza amin. Allah c.c razı olsun. Selam ve dua ile.

turk_s

Kayıtlı Kullanıcı
ben gericiyim kardeşim
ordan açınca iyi ben kapatınca gerici
oldu kardeşim..yok öyle yağma
ya bakın size şunu anlatmak istiyorum ki,aslında kadınlarımız varyaaaaa
ah şu kadınlarımızzz
bizi birbirimize düşüren ve kazan kaldıran kadınlarımızz
allah c.c.o kadar doğru demiş ya biz hala farklı tarafdan görmek istiyoruz
kadın kardeşim işde
yok daha ötesi
ne varsa kadınlarda
demekki fıtratt çok önemli,nefis çok önemli
bu kadarmı zayıf olur bir insan evladı yaa
neden bunu sorgulamıyorsunuz??

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
ben gericiyim kardeşim
ordan açınca iyi ben kapatınca gerici
oldu kardeşim..yok öyle yağma
ah şu kadınlarımızzz
kadın kardeşim işde
yok daha ötesi
ne varsa kadınlarda
demekki fıtratt çok önemli,nefis çok önemli
bu kadarmı zayıf olur bir insan evladı yaa
neden bunu sorgulamıyorsunuz??
kardeş nasıl bir tabirdir bu ya
ah şu kadınlarımızzz
kadın kardeşim işde

turk_s

Kayıtlı Kullanıcı
tezhip-line-1.gif

Yaratılış olarak kadınlar erkeklerden daha güçlü mü, yoksa zayıf mıdır? Psikolojik olarak kadınların özellikle yabancı erkeklerden çok çekinmeleri ama bağlandıkları erkeklere güvenli bir liman gibi sığınmaları, onların fıtraten zayıflığına işaret etmiyor mu? Eğer ediyorsa, kadını erkekleştirmeye çalışmak yerine, bu fıtrî zayıflığın kabulü ve ona göre hareket edilmesi gerekmez mi?

Gelgelelim, modern cahiliye savunucuları, bu soruların yanından bile geçmiyorlar. Onların zihinsel kodlarında bunların bir karşılığı yok gibi. Çünkü yaratılış ve fıtrat özelliklerine dayalı bir ahlâk oluşturma diye bir dertleri yok. Laf aramızda kalsın, ama galiba ahlâk diye de bir dertleri yok.

sevgili kardeşim güzel okursan yazdıklarımı sanırım benim ne demek istediğimi anlamakda zorlanmayacaksın
hee,şayet ben gerçekden birileri farklı algıladı yada anlamak istediği gibi anladı diye özür dilemem gerekecekse,sadece kadınlar için!!bütün kadınlardan özür dilemeye hazırım

bedriuzzaman

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum değerli kardeşlerim cok güzelbirşy yapmişsıniz ALLAH CC SİZLERden razi olsu esselamu aleykum

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
sizden özür isteyecek değilz ama ne olursa olsun bu şekil bir uslüb kullanılamaz tamam mı kadınlarımız deme bence

turk_s

Kayıtlı Kullanıcı
quote=aliye_aliye;451657]
tezhip-line-1.gif

Yaratılış olarak kadınlar erkeklerden daha güçlü mü, yoksa zayıf mıdır? Psikolojik olarak kadınların özellikle yabancı erkeklerden çok çekinmeleri ama bağlandıkları erkeklere güvenli bir liman gibi sığınmaları, onların fıtraten zayıflığına işaret etmiyor mu? Eğer ediyorsa, kadını erkekleştirmeye çalışmak yerine, bu fıtrî zayıflığın kabulü ve ona göre hareket edilmesi gerekmez mi?

Gelgelelim, modern cahiliye savunucuları, bu soruların yanından bile geçmiyorlar. Onların zihinsel kodlarında bunların bir karşılığı yok gibi. Çünkü yaratılış ve fıtrat özelliklerine dayalı bir ahlâk oluşturma diye bir dertleri yok. Laf aramızda kalsın, ama galiba ahlâk diye de bir dertleri yok.

sevgili kardeşim güzel okursan yazdıklarımı sanırım benim ne demek istediğimi anlamakda zorlanmayacaksın
hee,şayet ben gerçekden birileri farklı algıladı yada anlamak istediği gibi anladı diye özür dilemem gerekecekse,sadece kadınlar için!!bütün kadınlardan özür dilemeye hazırım

sizden özür isteyecek değilz ama ne olursa olsun bu şekil bir uslüb kullanılamaz tamam mı kadınlarımız deme bence
TAMAM MI DEMEM GEREKİYOR??
BENİM KADINIM BENİMDİR
Kİ BEN BU İFADEYİ DE ''KADINLARIMIZ'' DERKEN EŞLERİMİZ,KARDEŞLERİMİZ HATTA ANNELERİMİZE HİTABEN YADIM.İFADE ETTİĞİ KADINLARIMIZ İŞDE BUNLARRR...
TEKRAR YAZABİLİRİM ANLAMADIYSANIZ SEVGİLİ KARDEŞİM
SELAM İLE

turk_s

Kayıtlı Kullanıcı
Ayrica Lütfen Spesifik Yapmayalim Sevgili Kardeşim
Hele Grif Aslaaaa

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
Ayrica Lütfen Spesifik Yapmayalim Sevgili Kardeşim
Hele Grif Aslaaaa
tamam kardeşim sizi kendinizle başbaşa bırakıyorum
ve size şunu söylemek istiyorum bu türkçe karşılığı birden çok anlamı olan kelimeleri lütfen kullanmayalım birşey diyecek iseniz Türkçe konuşalım lütfen.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt