Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÇIPLAKLIK AHLAKI (!) (4 Kullanıcı)

turk_s

Kayıtlı Kullanıcı
benimle sorununmu var
ben fikrimi belirttim ki,alıntı yaparak:)
edepsiz bir tutumum varsa ben uyarı alırım kaldı ki sınırlarımı da bilirim..
bence aliye kardeşime hesap sor o açmış bu konuyu bana değil!!!!!!:H

turk_s

Kayıtlı Kullanıcı
bence bu konuya bi açıklık getirmelisiniz
aliye hanım
sadece teşekkürle yetinmeziseniz en azından ben çok mutlu olurum
a.e.olun.inş.

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
benimle sorununmu var
ben fikrimi belirttim ki,alıntı yaparak:)
edepsiz bir tutumum varsa ben uyarı alırım kaldı ki sınırlarımı da bilirim..
bence aliye kardeşime hesap sor o açmış bu konuyu bana değil!!!!!!:H
seninle hiçbirsorunum yok kardeşim
aliye ile bir işim yokbenim ben konuya değil sizin yorumnuza takıldım sadece.

turk_s

Kayıtlı Kullanıcı
Açikçasi Hayret Etmemek Elde Değil
Yani Birileri Bir şey Yazacaksa Ve Bende Kafamin Takildiğini Sorma Hakkina Sahip Değilsem Nerde Fayda Ilişkisi Arkadaşlr??
Yazilan Herşey Doğru Mu?
Eleştiri Yada Sorgu Hakkimi Yokmudur?
Bu çok Ayip Ve Yanlişdir.sevgi Ve Saygilarimla..

Kiniyorum.

Aliye Hanimi Da Erkan Bey Sizide
Allaha Emanet Olun
Hayirli Akşamlar

susuzyaz

Kayıtlı Kullanıcı
(Kadına, şehvetle bakanın, gözlerine erimiş kurşun dökülüp, Cehenneme atılır.) [M. Enhür]

Paylaşimin için sağol guzel kardesim.Rabbim bu tür kötü amellerden bizi uzak eylesin.

Gayret bizden tevfik ve inayet Allah dan.
selam ve dua ile...B)B)B)

Kadına şehvetle bakan kötülenirken, kendine baktıranlar ne olur. Günümüzde o kadar çirkin görüşlü, o kadar yaptığının anlamını bilmeyen kişiler var ki. Hatta ve hatta dindar olarak geçinen kesim bile dini baltalıyor. Sadece başörtüsünü kapanmak sananlar var. Başını kapatıp sokakta erkeklerle sarmaş dolaş gezen, sokakta orası burası açık olan, sokakta bağıra bağıra müzik dinleyip ağzını sonuna kadar aça aça gezen kızlar var. bunların suçu yok mu?

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Kadına şehvetle bakan kötülenirken, kendine baktıranlar ne olur. Günümüzde o kadar çirkin görüşlü, o kadar yaptığının anlamını bilmeyen kişiler var ki. Hatta ve hatta dindar olarak geçinen kesim bile dini baltalıyor. Sadece başörtüsünü kapanmak sananlar var. Başını kapatıp sokakta erkeklerle sarmaş dolaş gezen, sokakta orası burası açık olan, sokakta bağıra bağıra müzik dinleyip ağzını sonuna kadar aça aça gezen kızlar var. bunların suçu yok mu?

Selamün Aleyküm kardeşim. Yazıyı dikkatli okursanız, son paragraflarda, kadının hatalı görüldüğü yerler var.. Siz meseleyi ''cinsiyet'' açısından ele alarak değerlendirmişsiniz sanırım..Fakat yaygın olan görüşün aksine bu yazıda kadın da hatalı olarak görülüyor bazı yönleriyle..Elbette ki bu bahsettiğimiz tipler, sizin de yorumunuzda tarif ettiğinizdir.. Burada da ''tüm kadınlar öyledir.'' diye bir genelleme yapmayalım..Yazının hedefi başka çünkü.Selam ve dua ile.

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
allah hepinizden razı olsun
aliye hanımdan da
ama gerçek şu ki bizim insanımızda kapalı kadınlardan çok açık kadınları seçiyor!!!!!!!!!
bu nasıl çelişki peki?
yani burada yazmakdan ziyade bunları insanlara anlatmalıyız..
durmadan bıkmadan usanmadan
edep ahlak artık ayaklar altından alınmalı

s.aleyküm Turk_s bu konuda diger yorumlarınız haricinde bu yorumunuza katılıyorum çelişki değil aslında erkeklerimiz kendilerine ilgi gösteren bayanlara yakınlık gösteriyor ondan açıklar diye tabir ettiğimiz kişiler tercih ediliyor işin garip tarafı ise bu tercihler evlenmek niyetli olmuyo çoğunluğu ahlaksız teklifler davranışlar vebenzeri tabiki bizler etrafımızdakileri uyarmalıyız bıkmadan usanmadan edebin ahlakın namusun ne olduğunu bilmeyen gençlerimize öğretmeliyiz ALİYE kardeşimizde çok anlamlı ders alınması gereken bi konu açmş ALLAH RAZI OLSUN . İNANMIŞSANIZ GALİP GELEN SİZ OLACAKSINIZ ... Allah (c.c.) hepimize hayırlı Dualı imanlı eşler nasip etsin
BAŞÖRTÜLÜLER BİZİM BAŞ TACIMIZ RABBİM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İNŞ

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
s.aleyküm Turk_s bu konuda diger yorumlarınız haricinde bu yorumunuza katılıyorum çelişki değil aslında erkeklerimiz kendilerine ilgi gösteren bayanlara yakınlık gösteriyor ondan açıklar diye tabir ettiğimiz kişiler tercih ediliyor işin garip tarafı ise bu tercihler evlenmek niyetli olmuyo çoğunluğu ahlaksız teklifler davranışlar vebenzeri tabiki bizler etrafımızdakileri uyarmalıyız bıkmadan usanmadan edebin ahlakın namusun ne olduğunu bilmeyen gençlerimize öğretmeliyiz ALİYE kardeşimizde çok anlamlı ders alınması gereken bi konu açmş ALLAH RAZI OLSUN . İNANMIŞSANIZ GALİP GELEN SİZ OLACAKSINIZ ... Allah (c.c.) hepimize hayırlı Dualı imanlı eşler nasip etsin
BAŞÖRTÜLÜLER BİZİM BAŞ TACIMIZ RABBİM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İNŞ

Ve aleyküm selam..Allah c.c razı olsun sizden de..Dualarınıza amin. Selam ve dua ile.

turk_s

Kayıtlı Kullanıcı
benim için artık bu konu kapanmışdır.
yorumlarım nasılsa baltalanacak yada uyarı alıp bilgiden mahrum kalmakdansa susmayı şimdilik tercih ediyorum
sevgi ile
s.a

hüzünlüköprü

Kayıtlı Kullanıcı
selamüaleyküm kardeşi paylaşımın için Allah razı olsun birde bir ülkeyi ele geçirmek için sadece kültürünü ele geçirmek yeter bence türkiyede buna bir örnek gibi gemeye başladı kardeşim.ama çok güzel bir konuyu ele almışsın Allah razı olsun kardeşim a.e.o.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamüaleyküm kardeşi paylaşımın için Allah razı olsun birde bir ülkeyi ele geçirmek için sadece kültürünü ele geçirmek yeter bence türkiyede buna bir örnek gibi gemeye başladı kardeşim.ama çok güzel bir konuyu ele almışsın Allah razı olsun kardeşim a.e.o.

Ve aleyküm selam kardeşim. Allah c.c sizden de razı olsun..Yorumunuz için çok teşekkür ederim.. Tespitleriniz çok yerindeydi.. Bu dejenerasyon için de her zaman yaptıkları taktiklerden biri olan ''kadını bir meta gibi kullanma ve hicapsızlığı teşvik etme'' faaliyetlerinde daimler.. Tarih değişti, kişiler değişti; ama misyon ve taktik değişmedi..Rahman c.c bu konuda şuur ve hidayet nasip eylesin, bu zelil modanın bir parçası olmaktan tüm müslümanları muhafaza buyursun inşallah.. Türkiye uzun zamandır buna bir örnektir kardeşim. Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile inşallah.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamünaleyküm...kalbi güzel kardeşim B) ALLAH c.c. razı olsun...
emeğinize sağlık diğerleri gibi bu konuda çok güzel...RABBİM gaflete düşürmesin ,gaflet uykusunda olanları uyandırsın...çok mutlu oldum avatarı kullandığın için teşekkür ederim...güle güle kullan İNŞALLAH...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...hayırlı geceler ...selametle İNŞALLAH....

kalbi güzel kardeşim imza içinde teşekkür ederim

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamünaleyküm...kalbi güzel kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...

emeğinize sağlık diğerleri gibi bu konuda çok güzel...RABBİM gaflete düşürmesin ,gaflet uykusunda olanları uyandırsın...çok mutlu oldum avatarı kullandığın için teşekkür ederim...güle güle kullan İNŞALLAH...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...hayırlı geceler ...selametle İNŞALLAH....

kalbi güzel kardeşim imza içinde teşekkür ederim

Ve aleyküm selam Değerli Nihal Ablam..

Beğendiğinize sevindim ablam, Rahman c.c sizden de ebeden razı ve memnun olsun inşallah..Sitede imza bölümü yok ama biz de her mesajın altına ekleyiveririz artık ablam:).. Başlıkta avatar&imza bir arada olunca şu ana dek de imza hediye edilmediği için ben de bir değişiklik olsun istedim ablam..Ben teşekkür ederim.. Lalelerim ve renkleri, tam sevdiğim gibiydiler.. Dualarımdasınız inşallah..Selam, dua ve tebessümle:) kalın inşallah..

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Formunuzu yeni farkettim kardeşim. Ben de fazladan başlık oldu ama, konu başlığı kontrolünde çıkmayınca buna benzer bir konu açmış bulundum. Emeğinize sağlık. Rabbim sevabını yazsın.
Allah razı olsun kardeşim.
Dinimiz, avret sayılan uzuvların örtülmesini farz kılmıştır. Cahiliyet devrinin kalıntısı bulunan çıplaklığı yasaklamıştır.
Selam ve baki dua ile kalın.

seyyidetün_nisa

Kayıtlı Kullanıcı
MEDENİ OLMAK AÇMAKSA BEDENİ!!!!!
O ZAMAN HAYVANLAR BİZDEN DAHA MEDENİ!!!!!!M.AKİF ERSOY
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM PAYLAŞIM İÇİN..RAHMANA EMANETSİN.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt