Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÇIPLAKLIK AHLAKI (!) (3 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselemü alayküm verahmetullahi vebreketuh
Kardeşim geldiğine çok sevindim o kadar çok özledik ki senin paylaşımlarını anlatayamaz.Allah c.c. dileğim bir daha böyle ayrılıklar yaşatmasın...

Esselemü alayküm verahmetullahi vebreketuh

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli kardeşim. biraz uzun bir ayrılık oldu. sizleri çok özledim gerçekten.. Rabbimiz başka ayrılıklar göstermesin inşallah bir daha.. Rabbim c.c sizden de razı olsun. Allah'a emanet olun. selam ve dua ile.

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm çok değerli ve kıymetli kardeşim..aliye-aliye...durumu tam takip edemedim ama...uzun bir zamandır sitede yoktunuz ve sizlere rastlamadım konularda yorumlarda...umarım sağlığınız sıhhatiniz ve durumunuz ALLAH cc izni ile yerinde ve bir sorun yoktur...geldiğinize yada döndüğünüze ALLAH cc rızası için çok sevindim...sitenin en değerli yararlı ve faydalı üyesinin yokluğu çok belliydi...selam ve dua ile kalın selametele kardeşim.ALLAH cc emanet olun......

rodaminb

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim yazın çok güzeldi,Allah(cc) razı olsun..

rodaminb

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim yazın çok güzeldi,Allah(cc) razı olsun..keşke çok sevdiklerim etraflarında gördükleri pür makyajlı,daracık bluzlu,eşarbının üstünü kuş yuvası gibi kabartan sözde çağdaş kapalılardan dolayı tüm kapalılara ön yargıyla yaklaşmasa..yüzlerce imanlı kardeşimin yanında gezen bir iki tanesi yüzünden de kafaları sadece cinselliğe çalışıyor iddiasındaki insanlara dinimizin emirlerini savunamamanın utancınıda yaşadım yazdıklarını okurken, bu yazını tüm o sevdiklerime de okutmaya çalışacağım belki senin vesilenle bilinçleniriz(ben ve çevrem adına)..Allah'a emanet ol..

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
"Laf aramızda kalmasın,evet, gerçek ki AHLAK diye bir dertleri yok"

SelamunaleykümYeğenim,

Güncel ve maalesef bu durumun devamı için "BİNDİRİLMİŞ" kıtalarını bölük bölük yeryüzünün her katmanına yaymak için,her fırsat ve dem de AHLAKSIZLIK TERÖRÜNÜ, TEŞHİRCİLİK SİLAHIYLA donatıp,Namus ve Irzı,Erdemli Yaşamı-Aile düzeni ve dirliğini tehdit edip, ortalığı ET Pazarına çeviren YAŞAYAN LEŞ'lerin kokusuna bürümeye AHD'etmiş,YIKICI ve YAKICI tesirinden de aslında en çok kendilerinin müzdarib olduğu BEYİNSİZLER GÜRÜHU'na acımamak elde değil.Allah(CC) hidayet nasib etsin,GÜL BAHÇE'sine dahil olabilmeyi onlara da İhsan etsin inşAllah.

Allah(CC) razı olsun,selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

serife07

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
Allah(c.c.) razı olsun... çok faydalı paylaşımın için... emeğine sağlık....a.e.o.

sule

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba selamün aleyküm

sule

Kayıtlı Kullanıcı
güldem kardeşim Allah yardımcın olsun

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm kardeşim yazın çok güzeldi,Allah(cc) razı olsun..keşke çok sevdiklerim etraflarında gördükleri pür makyajlı,daracık bluzlu,eşarbının üstünü kuş yuvası gibi kabartan sözde çağdaş kapalılardan dolayı tüm kapalılara ön yargıyla yaklaşmasa..yüzlerce imanlı kardeşimin yanında gezen bir iki tanesi yüzünden de kafaları sadece cinselliğe çalışıyor iddiasındaki insanlara dinimizin emirlerini savunamamanın utancınıda yaşadım yazdıklarını okurken, bu yazını tüm o sevdiklerime de okutmaya çalışacağım belki senin vesilenle bilinçleniriz(ben ve çevrem adına)..Allah'a emanet ol..

Ve aleyküm selam kardeşim. Allah c.c razı olsun, çok teşekkür ederim öncelikle.. Yazının daha çok kişiye ulaşmasına çabalarsak, Allah'ın izniyle birçok kişiye de vesile olabilir, onların bilinçlenmesini sağlayabiliriz. Rabbimiz c.c şuurlanmak nasip eylesin, paylaşımımızı da amacına ulaştırsın inşallah..Selam ve dua ile.

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
örtünme ile ilgili çok faydalı bır yazı olmuş allah razı olsun.emeğinize sağlık

2.diriliş

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşımın için Allah razı olsun senden. şu ahlaksızlaşan millet karşınsında acçaba dinini muhafaza etmeye çalışanlar ne kadar zorluk içindedirler bir bayan belki karşı cinsinden o kadar açok etkilenmez ama ya biz erkekler işte HocaEfendi diyorki siz okulunuza mektebinize işyerinize giderken yolda 100 yerde tuzağını kurumuş bekliyor sizi şeytanın hileleri siz onların yanından geçerken Mazallah deyip geçerseniz Allah size belki bir farzı yapmış gibi sevap verir. 100 yerde bunu tekrar ettirirseniz 100 farz sevabı kazanırsınız. Hususi olmasın ama Allah c.c bizi şu zamanın kadın fitnesinden korusun amin.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Gözünüz aydın! Açık saçıklığın ahlâksızlık sayıldığı günler geride kaldı. Artık açık saçıklığa ahlâksızlık diyenler, ahlâksız sayılıyor.

selamun aleykum gül kardeşim :H
ellerine yüreğine saglık çok güzel bir paylaşım rabbim razı olsun...
ne yazık ki artık öyle oldu açmak medeniyet kapamaksa ahlaksızlık ne acı birşey bir müslüman ülkede böyle şeylerin olması rabbim bizlerin yardımcısı olsun...
rabbimize emanetsin inşllah gül tanesi...B)B)B)

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN.EN ÇOK DA ŞURASI ETKİLEDİ BENİ Aile yuvasında muhabbet ve huzur,
EVDEKİ HUZUR GERÇEKTEN ÇOOOOOK ÖNEMLİ.

sevçiçek

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel anlamlı bir yazı allah razı olsun rabbim cümlemizi günah işlemekten uzak eylesin cenabı allah herkese cümle müslümanlara huzur versin hayırlı akşamlar

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
"Laf aramızda kalmasın,evet, gerçek ki AHLAK diye bir dertleri yok"

SelamunaleykümYeğenim,

Güncel ve maalesef bu durumun devamı için "BİNDİRİLMİŞ" kıtalarını bölük bölük yeryüzünün her katmanına yaymak için,her fırsat ve dem de AHLAKSIZLIK TERÖRÜNÜ, TEŞHİRCİLİK SİLAHIYLA donatıp,Namus ve Irzı,Erdemli Yaşamı-Aile düzeni ve dirliğini tehdit edip, ortalığı ET Pazarına çeviren YAŞAYAN LEŞ'lerin kokusuna bürümeye AHD'etmiş,YIKICI ve YAKICI tesirinden de aslında en çok kendilerinin müzdarib olduğu BEYİNSİZLER GÜRÜHU'na acımamak elde değil.Allah(CC) hidayet nasib etsin,GÜL BAHÇE'sine dahil olabilmeyi onlara da İhsan etsin inşAllah.

Allah(CC) razı olsun,selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

Ve Aleyküm Selam Talip Amcamız, güzel dualarınıza amin inşallah.. Rabbimiz c.c onlara da hidayet versin inşallah. Rabbimiz c.c sizden de razı olsun. Rahman'a emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah.

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'u zül-celal vel-kemal Hazretleri'ne O'nun sevdiği ve beğendiği şekilde hamdü senalar olsun Peygamber Efendimize ashabına ihsan duygusuyla kıyamete kadar ona tabi olup izinden gidenlere sonsuz salatü selamlar oolsun ellerine sağlık ablacım çok güzel yazmışsın

hamitçağlar

Kayıtlı Kullanıcı
öneri

öneri

sevgili arkadaşlar siteyi bugun gördüm çok begendin üye hemen oldum bir teklifte bulunacagım birde güzel bir islami radyo da olsa iyi olmazmı gezinirken dinlerdik

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt