Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Büyük hâcet duasi (1 Kullanıcı)

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
erzurumlu abi ne kadar sevindim bilemezsiniz rabbim sizi hem dünyada hemde ahırette ayırmasın mutlu eylesin.ve eşinizle cocuklarınızla islama hizmet edenlerden eylesin cok içten dua ediyorum abi allah sizi mesut etsin selametle kalınız...

Amin dadaş bacım Hak Teala duanızı kabul buyursun çok ihtiyacımız var dualarınıza bizler de sizin için aynı duaları ediyoruz Mevlam cümlemize hayır nasib etsin hayırlı nesiller hayırlı yaşamlar ve ahir akibetlerimizi hayır etsin,duanızı eksik etmeyin inşaallah darısı seninde başına gardaşım...

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
amin abi ALLAHrazı olsun dualarınızı eksik etmeyin.selam ve dua ile kalınız
Amin dadaş bacım Hak Teala duanızı kabul buyursun çok ihtiyacımız var dualarınıza bizler de sizin için aynı duaları ediyoruz Mevlam cümlemize hayır nasib etsin hayırlı nesiller hayırlı yaşamlar ve ahir akibetlerimizi hayır etsin,duanızı eksik etmeyin inşaallah darısı seninde başına gardaşım...

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim allah mesut etsin. allah tamamnını erdirsin. hayrlısıyla evlenip hayrlı evlatlara sahip olmayı nasip etsin rabbim size

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
Ya hayyü ya kayyum birahmetike estağisü) ''Ya Rabbi rahmetinle senden yardım istiyorum '' anlamında...

allah razı olsun kardeşim emeğine sağlık

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun güzel bir paylaşım selametle kalın.

portakal cicegi

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam kıymetli kardeşim,

bazen mevlanın rızasını arayacağız diye kırıcı sözler söylüyor olabiliriz ama bunu insanları kırmak için değil nasihat olsun diye yapıyoruz,hakkını helal et çok özür dilerim,duaların için ise ayrıca teşekkür ederim mevla teala kabul buyursun...

AMIN
abicigim helal olsunda ben sadece seninle paylasmak istedim bilmeni istedim ozaman yazacaktim olmadi nasip bügüneymis,

dualarim daima iki güzel kardesimin mutlulu icin olacak, insallah diger bekar kardeslerimde evlenmek nasip olur

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
allah yardımcınız olsun.ömür boyu mutluluklar diliyorum.selametle kalın...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
allah yardımcınız olsun.ömür boyu mutluluklar diliyorum.selametle kalın...

Ve aleyna aleykum selam ve rahmetullahi ve berakatühü Allah zülcelal Hazretleri sizden de razı olsun kardeşim dualarınızı kabul buyursun...

elo.06

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm ve rahmetullah
inşallah hakkınızda hayırlısı böyledir ve Rabbim inşallah her iki dünyadada ikinizede sevdiği kullarından olmayı mutlu ve çok huzurlu bir evlilik yapmanızı nasip eder

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm RABBİM sizi her daim mutlu etsin hakkınızda hayırlısı olsun inşaLLAH...

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten çok sevindim.RABBİM inşallah hayırlı ve mutluluk dolu bir yuva kurmanızı sağlar.ALLAHA emanet olun.

ismaile

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim cümlemizden razı olsun inş

sudelet

Kayıtlı Kullanıcı
[ı]dua en kıymetli bir hazine bizim için..
Biter diye korkmayın istediğiniz kadar kullanın...
öyle bir hazine ki sınırsız ve karşılıksız verilmiş hemde...
[/ı]

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm ve rahmetullah
inşallah hakkınızda hayırlısı böyledir ve Rabbim inşallah her iki dünyadada ikinizede sevdiği kullarından olmayı mutlu ve çok huzurlu bir evlilik yapmanızı nasip eder

Ve aleykum selam ve rahmetullahi ve berakatuhu kıymetli kardeşim,hayır dualarınız için Allah teala razı olsun temennilerin içinde ayrıca teşekkür ederim...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşımın için Allah razı olsun Rabbim mükafatını versin inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt