ALLAH razı olsun faydalanalım inşALLAH..
Rabbim cümlemizde razı olsun..
ALLAH razı olsun faydalanalım inşALLAH..
inşALLAH sizinde gözlerinize sağlıkAllah razı olsun.ellerine sağlık
paylaştığın bilgilerden hakkyla ve hayırlısı ,ile nasipleniriz inşallah.
selam ve dua ile.
cok guzel olmus kardesım genelde sıkıntılarımıza hangı duanın ıyı gelecegını pek bılmıyoruz boyle bolumler acılınca cok makbule gecıyo emegıne saglık
allah razı olsun. emeğine sağlık kardeşim
selamün aleyküm abicigim,
bu sitede ilk seninle sohbetim olmusdu, bana cok güzel nasihatlar vermisdin evlilik ve kader hakkinda sana cok tesekkür ediyorum, ama sunu demedende gecemicegim bana yazdin bi cümle vardi ilk anda okudumda biraz olsun kalbim kirilmisdi bunu senle paylasmak istedim icimde kalmasin diye, ama asla kizkinlik yok zadece ilk anlik bir duyguydu geldi gecti, bu siteye girdim icin cok sansliyim sizlerle tanisdima
sanal ortam oldu icin biraz yanlis anlasilmalar oluyor bu cok dogal, bu siteye kayit olali kisa bi süre olmasina ragmen cok mutluyum ve cok güzel dualar ögrendim, insallah devamida gelecek burdaki kardeslerimin sayesinde allahin izniyle kendimi daha cok gelisdirecegim
abicigim senin adina cok cok sevindim, insallah cok cok mutlu olursun, allah mesut etsin, ikinizin hakkinda insallah herseyin hayirlisi olsun, dualarim sizinle, darisi insallah bizlerin basina :a03:
selamun aleyküm abicim sizin adınıza çok sevindim ALLAH yar ve yardmcınız olsn hayırlı huzurlu mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin inşalhh herşey gönlünüzce olsun RABBİME emanet olun selametleee
hayırlı ugurlu olsun darısı biz bekarların başına inşallah
Rabbim hayırlı yıva kurmalar nasip etsin size de bize de inşallah.Allah tamamına erdirsin...
Selam kardeşim.Hayırlı olsun ALLAH bir ömür sizi mutlu etsin inşallah
ya ben öyle bişeyimki en ufak yalana tahammülüm yok. en ufak da olsa önemsizde olsa yalan yalandır bana göre..ve bunu gördüğüm an soğuyorum bitiyor o kişinin insanlığı ,değeri...
bu dost, arkadaşsa konuşmaya devam etsemde artık samimi olamıyorum ..
eğer evlilik düşündüğüm biriyse tamamen kesiyorum..
görmezden gelmek gerek diyenler varsada , herhalde kellem kopsa bunu yapamam istesemde ... :a24::a24:
tabi sadece yalan vasfı değil bi kaç daha vasıflar var gözümde insanı bitiren.
selamun aleyküm.inşallah hayırlısı olur.
hayırlı olsun. Allah sizi mutlu mesut etsin inşaallah.amin.
Rabbim Onu size dünyada da ahirette de eş eylesin,
mutluluğunuz daim olsun inşallah...
selam ve baki dualarımla...
Rahmana emanetsiniz....