Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Büyük hâcet duasi (1 Kullanıcı)

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm abicigim,

bu sitede ilk seninle sohbetim olmusdu, bana cok güzel nasihatlar vermisdin evlilik ve kader hakkinda sana cok tesekkür ediyorum, ama sunu demedende gecemicegim bana yazdin bi cümle vardi ilk anda okudumda biraz olsun kalbim kirilmisdi bunu senle paylasmak istedim icimde kalmasin diye, ama asla kizkinlik yok zadece ilk anlik bir duyguydu geldi gecti, bu siteye girdim icin cok sansliyim sizlerle tanisdima
sanal ortam oldu icin biraz yanlis anlasilmalar oluyor bu cok dogal, bu siteye kayit olali kisa bi süre olmasina ragmen cok mutluyum ve cok güzel dualar ögrendim, insallah devamida gelecek burdaki kardeslerimin sayesinde allahin izniyle kendimi daha cok gelisdirecegim

abicigim senin adina cok cok sevindim, insallah cok cok mutlu olursun, allah mesut etsin, ikinizin hakkinda insallah herseyin hayirlisi olsun, dualarim sizinle, darisi insallah bizlerin basina :a03:

Ve aleykum selam kıymetli kardeşim,

bazen mevlanın rızasını arayacağız diye kırıcı sözler söylüyor olabiliriz ama bunu insanları kırmak için değil nasihat olsun diye yapıyoruz,hakkını helal et çok özür dilerim,duaların için ise ayrıca teşekkür ederim mevla teala kabul buyursun...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abicim sizin adınıza çok sevindim ALLAH yar ve yardmcınız olsn hayırlı huzurlu mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin inşalhh herşey gönlünüzce olsun RABBİME emanet olun selametleee

Ve aleykum selam,

Dualarınız için cümle ümmet adına amin diyorum kardeşim darısı tüm bekar kardeşlerimin başına,sizlerde dualarımızdasınız,sağolun...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
ya ben öyle bişeyimki en ufak yalana tahammülüm yok. en ufak da olsa önemsizde olsa yalan yalandır bana göre..ve bunu gördüğüm an soğuyorum bitiyor o kişinin insanlığı ,değeri...
bu dost, arkadaşsa konuşmaya devam etsemde artık samimi olamıyorum ..
eğer evlilik düşündüğüm biriyse tamamen kesiyorum..
görmezden gelmek gerek diyenler varsada , herhalde kellem kopsa bunu yapamam istesemde ... :a24::a24:

tabi sadece yalan vasfı değil bi kaç daha vasıflar var gözümde insanı bitiren.

Yalan ufakta olsa büyükte olsa yalandır evet,büyüklerden gayet itina ile kaçsak da küçükler bir yerde yakalıyor insanı bazen farkında olmadan yalan söylüyor insan eğer alışkanlık haline getirirde bu ona manevi olarak hatırlatılırsa ve yine dönmezse bu yalanlardan büyük günah işler bu sefer büyük yalan söylemiş gibi günah kazanır,yalanı alışkanlık yapanlar çabuk farkedilirler toplumda itibar görmezler ancak zorda kaldığı için o an o yalana sığınan kişiye hatasını telafi şansı vermek gereklidir,şayet dediğim gibi bu işi eğlence haline getirdiyse o zaman onun uyarılması gerekir yinede dönmezse o zaman terki vacib olur,senin yinede yalancılara karşı olan tutumun güzel ,selamlarımla...

NUR__

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı olsun. Allah sizi mutlu mesut etsin inşaallah.amin.

ismaile

Kayıtlı Kullanıcı
peygamberimizin sıkıntıya karşı okuduğu dua

peygamberimizin sıkıntıya karşı okuduğu dua

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Peygamber efendimiz sallallahü aleyhi ve sellem sıkılınca, (Ya hayyü ya kayyum birahmetike estağisü) dermiş..

NUR__

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun
Ya hayyü ya kayyum birahmetike estağisü

ismaile

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim cümlemizden razı olsun inşALLAH

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Onu size dünyada da ahirette de eş eylesin,
mutluluğunuz daim olsun inşallah...

selam ve baki dualarımla...
Rahmana emanetsiniz....

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
erzurumlu abi ne kadar sevindim bilemezsiniz rabbim sizi hem dünyada hemde ahırette ayırmasın mutlu eylesin.ve eşinizle cocuklarınızla islama hizmet edenlerden eylesin cok içten dua ediyorum abi allah sizi mesut etsin selametle kalınız...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt