Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Büyük hâcet duasi (1 Kullanıcı)

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
arapça dua

arapça dua

[VIDEO]http://www.fileden.com/files/2007/1/30/713036/05.wav[/VIDEO]

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
arapça dua 2

arapça dua 2

[VIDEO]http://www.fileden.com/files/2007/1/30/713036/10.wav[/VIDEO]

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
abıcım rabbım hayrlı bı evlılık nasıp etsın tum muslumanlarında yardımcısı olsun bu konuda hakkınızda herseyı hayrlısı olsn ıns selam ve dua ıle

Kıymetli kardeşim Hak Teala senden de razı olsun,duanızı eksik etmeyiniz,selamlarımla...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
ıyısallah buyuk bır sevgıyle saygıyla beraberlıgınız devam eder 100 ya vedud okudum mutlu olun allahın ıznıyle

Esselamu aleykum,

Allahıma hamd-u senalar olsun ki bizleri bu sitedeki sizler ile tanıştırdı ve sizlerin bu güzel dualarınızı kabul buyurdu da bizlere rahmet etti,belki dahada zor zamanlarımızda bizlere yine sizlerin duaları hürmetine rahmet etsin,ümmeti muhammede yardım etsin,içten dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHCC iki cihanda mesud ve bahtiyar etsin...İkinizi beraber yolunda samimiyetle yürüyen kullar cümlesinden eylesin...Allahcc yar ve yardımcınız olsun...

Allah Teala cümlemizi sevindirsin kardeşim tabiri caiz ise Allah Teala bütün kullarına rahmet etmek için sebepler arar eğerki bizlere azab edecek olsaydı maksadı ,dünyaya ne gerek vardı atardı direkt cehenneme ancak buradaki bu ondan gafletli halimize rağmen merhamet ediyorda bizlere hayır nasip ediyor,ümmete şu güzel gece ve gecenin sahibi (s.a.v) hatrına acısın tekrar lutfetsin sonumuzu hayırlı etsin,duaların için teşekkür ederim,darısı tüm kardeşlerimizin başına...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
SİZİN ADINIZA ÇOK SEVİNDİM İNSALLAH ÇOK MUTLU OLURSUNUZ RABBİM YANINIZDA OLSUN HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH BİRBİRİNİZE HAYRINIZ OLUR İNŞALLAH ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAŞARSINIZ MUTLU OLURSUNUZ DARISI TÜM BEKARLARIN BAŞINA :a12:AMİN SELAM DUA İLE

Çok teşekkür ederim kıymetli kardeşim dualarınız temennileriniz için mevlam razı olsun...

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
Dualarınız için Rabbim razı olsun YUSUF kardeşim darısı en güzel şekli ile tüm bekar kardeşlerimin başına diyorum dualarınızı eksik etmeyiniz...

Rabbim umduklarına nail korktuklarından emin eylesin...

bu arada seni aramızda görmekten memnun oldum.. o gün yazdıklarımızı görmeden gitmiştin gelmeyeceksin sanmıştım ...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim umduklarına nail korktuklarından emin eylesin...

bu arada seni aramızda görmekten memnun oldum.. o gün yazdıklarımızı görmeden gitmiştin gelmeyeceksin sanmıştım ...

Yok kardeşim burdayız Hamdolsun bizler müslümanız kardeşiz birbirimize hem kızarız hem güleriz bazen herkes hata yapar bu ben veya başkası olsun fark etmez bu sebeble kimseye darılmam işde bu evlilik kararı dolayısı ile biraz yoktum ama kimseye darılmadım üstelik sen şimdi buraya yazmışsın birşeyler yazdık diye ben hiç bakmadım ne yazdığınıza hepiniz benim kardeşimsiniz hepiniz için Rabbimden hayır diliyorum,inşaallah burada daha hayırlı zamanlar geçirmek ve faydalanmaktır dileğimiz,dualarını bu kardeşinden eksik etme,hayırlı bir evlilik ve hayırlı nesiller diliyorum bütün kardeşlerim için,selam ve dualarımla... :)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Ey Nebi...
Ey...Gözlerinde cenneti saklayan, ayağını bastığı yerler cennet kokan nebi!...
Ey...Yaradan''ın en güzel eseri!. "Sen olmasaydın, sen olmasaydın..
alemleri yaratmazdım!." dedigi!....Var oluşunun şerefine, bütün varlığı hediye ettiği!...
Ey...Insanoğlunun ufku - en güzel insan.. ''ın sevgilisi, kainatın gözbebeği!...
Ey...Rahmeten li ' l-alemin!...
Senden şefaat dilenen biçarelerin en sefiliyim, desem.. şefaat eder misin?...
Ey..Kupkuru çölleri cennete ceviren gül!...
Ey...Gönlünden gül dökülen resul!...
Küçük kız çocuğunun elinden tutup da giden, kuşu ölen çocuğa
başsağlığı dileyen.. Gözlerinden yaş dökülen devenin gözyaşlarını silen resul!...
Benim de gözümün yaşını siler misin?...
Küçük kız çocuğunun tuttuğu gibi tutsam elinden; yüreğimden binlerce
kuş uctu, bin''i de öldü desem.. Bana cennet kuşlarından bir kuş bahşeder misin?...

Ey; Islam''ın peygamberi!..Sevda ikliminin, en güzel mevsiminin..En güzel çiçeği!...Ama mahzun, ama kederli...
Daima düşüncede, daima hüzün icinde ömründe, bir defa bile, kahkahayla gülmemiş.. gül yüzlü, güler yüzlü sevgili!...
Gözlerimi yumsam, ve hülyana dalsam.. O gül kokulu gülüşün ile, benim de gözlerimin içine güler misin?.
Bir kerecik olsun seni düşünerek başımı koyduğum olmuşsa yastığıma,
tutunduğum olmuşsa sana ve senin sevdana.. Işte onun, işte onun hatrına!...
Ey...Gözünü sevdiğim, özünü sevdiğim, sözünü sevdiğim!...
Ey...Gönlümün sultanı efendim!...Ümidim, muradım, kurtarıcım, mujdecim...
Seninle Kevser havuzunun başında bulusabilecek miyim?...Desem.. Bulundugun yerden, yüreğime bir damla su serper misin?...

Seni sevsem!... Cok, cok sevsem!... Öyle cok sevsem ki sen koksa özüm,
yüreğim.. Sen koksa nazım, edam.. Gönlüm sen dolsa, benim herşeyim sen olsan!...
Ali''n, Fatıma''n gibi olsam!... Seni, onlar gibi seviyor olsam.. Sen de beni, onları sevdiğin gibi sever misin?...
Ey...Bize bizden daha ziyade merhamet eden!... "Ümmetim, ümmetim!." diyerek, üstümüze titreyen!...
Ey...En ziyade muhtacımız, en cok isteyenimiz!... Bizi, Hak''tan dileyenimiz!...
Sen, umanı umutsuzluğa düşürmezsin!... Sen, senden isteyeni geri çevirmezsin!...
Senden, senin rahmetini dilesem...Ey alemlere rahmet olsun diye gönderilen, banada rahmet eder misin?...
Ey Rahim!... Ve...Ey Kerim!...
Asr-ı saadet''ten değilim!... Kokladığın gül, soludugun hava, yediğin hurma, içtiğin süt, okşadığın kuzu, bindiğin deve, avuçladıgın kum dahi değilim!... Bir kez olsun, yüzüne yüz sürmedim!...
Lakin ben, senin.. "Kardeşlerim!." dediğindenim!. Ve sana ve sünnetine revan olmak isteyenlerdenim!... Ve lakin daha hala sevgili Veysel Karani''nin tırnağının ucu misali bile değilim, desem... Bana da hırkandan gönderir misin?...

Doğduğun günün, gecenin hürmetine...
Bu gün ve gece yüreğime, bir nur olup düşer misin?...
Sevgili Peygamberim!...
Rabbim sana ve, senin al ve ashabına...
Ağaçların yaprakları, denizlerin dalgaları ve yağmurların damlaları sayısınca salat, selam ve bereketler ihsan eylesin ...
Amin!...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
.................. Duacınızım duacımız olun ....................

beyaz güll

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlısıyla olsun inşallah allh gönlünüze göre versin...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim mutlu etsin İnşallah herşey istediğiniz dilediğiniz gibi olur dualarımızdasınız darısı başımıza aminnn selam ve dua ile...

)))ŞEYDA(((

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı uğurlu olsun.inşallah rabbim önünüzdeki engelleri kaldırır.sağlıklı sıhatli imanlı mutlu bir yuvanız olur.imanlı islama hizmet edecek evlatlarınız olur.rabbim yar ve yardımcınız olsun.sizde bize dua edin kardeşim.bende nişanlıyım ve yaza kısmetse düğün olacak.duaya ihtiyacımız var bizimde:)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
cok sevındım
allah hayırlı kılsın inşaallah
allah kuracağınız yuvanızda mutluluk ve daıma bır ömür tebessüm versın amın
allaha emanet olun
selam ve du aıle

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hayırlı etsin.
niyet hayır,akibet hayr olsun.mutlu,huzurlu bir yuva nasip etsin.tüm bekar kardeşlerime hep duacıyım,cümlesine hayırlı yuvalar nasip eylesin Rabbim.tabi hayırlı evlatlar.

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
SELAMÜN ALEYKÜM ERZURUMLI KARDEŞİM YÜCE RABBİMDEN DİLERİM EVLİLİĞİN DÜNYA VE AHİRETİN İÇİN HAYIRLI OLUR İNŞAALLAH.RABBİM GEÇİM RAHATLIĞI NASİP ETSİN.SİZLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR EMANET ETSİN.EKSİLMEYEN BİR SEVGİ VE SAYGI İLE BİR ÖMÜR GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞAALLAH.YUVANIZDAN HUZUR KUR-AN İSLAM AHLAKI EKSİK OLMASIN.SELAM VE DUA iLE

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
Inşallah hayırlı hoş sohbetli çok mutlu bir evlilik yaşarsınız

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt