Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Büyük hâcet duasi (1 Kullanıcı)

omikron

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah herşey gönlümüzce olur çok çok dua edelima arkadaşlar

omikron

Kayıtlı Kullanıcı
dudağıma borçlu olduğum dualar ne kadar güzel bir söz dimi

hasibe88

Kayıtlı Kullanıcı
allahın izniyle elimizden kur'anı dilimizden dua yı eksik etmielim herşey bir vesile allah katında ben inanıyorum ki benim sevgim her geçen gün arttıkça allaha daha çok yaklaşıyorum bi sadece önüne bakmak var birde etrafını görmek var uzun zamandır ben böyleyim daha önceden göremediğim inceliklerin şimdi farkına varıorum hergeçen gün daha da artıo bir vesile değilmi sizce her zaman dilimden düşürmediğim bir duam var allahım beni sana yaklaştıran kullarını benden uzaklaştırma die işallah allah nasibederse öle olcak biliorum ki daha birşey yok bekliorum bir gün dualarımın kabul olcağını ortada birşey olmasa bile daha allah hayırlısını nasibedicek ben beklicem işallah gönlümden geçenin hayırlısı olmasını nasip edicek bu yüzden asla ikileme düşmeyelim olmicakmı die napalım herşey allahtan deilmi vermezse demekki daha hayırlısını vercek ama işallah gönül muratlarımızı nasip eder işallah allah cemi cümlemizin gönlüne göre hayırlısını versin amin.........

gülşen gelincik

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar sitenize yeni katıldım çok beğendim benim de sizlerin dualarınıza ihtiyacım var biraz da benim dertlerime ortak olabilir misiniz?

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar sitenize yeni katıldım çok beğendim benim de sizlerin dualarınıza ihtiyacım var biraz da benim dertlerime ortak olabilir misiniz?

Aleyküm Selam

Üyeliğiniz hayırlı olsun hoş geldiniz...

Burda herkes içindekileri anlatır birbirlerimizle paylaşırız sizide dinlemeye hazırız kardeşim bi forum açın ve yazın Rabbime emanet olun

Selametle

gülşen gelincik

Kayıtlı Kullanıcı
Sizlere Kardeşlerim

Sizlere Kardeşlerim

sabah namazının sünneti ile farzı arasında bu dua üç kere okunup dilek hacet neyse istenilir.

ALLAHÜMME YA HAYYU,YA KAYYUMU YA BEDİA`S-SEMAVATİ VE`L-ARDİ YA ZE`L-CELAL-İ VE`L İKRAM,YA ALLAHU,YA RAHMANU,YA İLAHENA VE İLAHE KÜLLİ ŞEY`İN LA İLAHE İLLA ENTE FE-ES`ELÜKE EN TUHHİYE KALBİ Bİ-NURİ MA`RİFETİKE EBEDEN YA ALLAH,YA ALLAH,YA ALLAH,YA ALLAH.

gülşen gelincik

Kayıtlı Kullanıcı
çok Sağolun Kardeşlerim Inşallah Dertlerime Derman Bulabilriz Allah Emanet Olun

gülşen gelincik

Kayıtlı Kullanıcı
Sevdiğinden Ayrilan Arkadaşiyla Arasi Bozulan Ailesiyle Küs Olan 5vakit Namazdan Sonra 200 Kere Ya Vedüd Celle Celalühü Okunup Dua Edilirse Enkisa Zamanda Barişirlar

gülşen gelincik

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar Namazimi Kiliyim Sizinle Paylaşacam çok Dualar Var Dilek Ve Hacet Dualari Allah`a Emanet Olun

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c. razı olsun sağol

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
haceti veya bir dilegi olan sabah namazini kildiktan sonra Kibleye karsi oturur bu duayi yüz defa okursa dilegi gerceklesir.

rabbim içinizdeki dularınızı kabul etsin benim içinde dua edin ne olur bende çok zor durumdayım allaha emanet olun
amin inşallah kardeşim ALLAH CC yardımcın olsun inşallah

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
haceti veya bir dilegi olan sabah namazini kildiktan sonra Kibleye karsi oturur bu duayi yüz defa okursa dilegi gerceklesir.

rabbim içinizdeki dularınızı kabul etsin benim içinde dua edin ne olur bende çok zor durumdayım allaha emanet olun
amin inşallah kardeşim ALLAH CC yardımcın olsun inşallah

Selamün Aleyküm

Allah c.c. yar ve yardımcın olsun her zaman ablam

Selametle

gülşen gelincik

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar Benim Bir Derdim Var Bunu Biriyle Paylaşmak Istiyorum Rica Etsem Bana Yardim Eder Misiniz?

gülşen gelincik

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar benim bir derdim var bunun için sizden yardım istiyorum Allah rızası için banada yardım eder misiniz?cvplarınızı bekliyorum.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
hangi forumlardan bahsediyorsunuz?

Canım bu bizim yazı yazdığımız bölümlere forum deniyo sen şimdi forum ana sayfasında bölümler var "dua Köşesi, Bize ayıracak 5 dk. var mı?,Dini sohbet, vs. sen şimdi Bize Ayıracak 5dk. Varmı? olan forumu tıkla ve yeni konu aç yazar sağ üstte orayıda tıkla konu başlığını yaz sonra derdini yaz ve konuyu aç de konu açılır inşaAllah anlatabilmişyimdir

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
hayrunisa_247´isimli üyeden Alıntı
kafanı ağrıtmam inş şimdi ben memurum oda eczacı evimizin karşısında komuşuyuz yani oda dinine çok bağlı inançlı biri 2 yıldır ben karşılıksız ilgi duyuyorum ama ilgim öyle sıradan bir ilgi değil deidm ya her duamda her yaptığım herşeyde ve bunu çevremdekilerde biliyor o kişiyi görmeden benim sayemde o kişi tanıış gibi oldu hatta geçen hatırlarsanız selati tevriciye okumuştuk benim için daha doğrusu siz kardeşlerim okumuştunuz allah razı olsun teyzem onu benim niyetime hacda dua etmişti bağışlamıştı ve benim için gelene kadar kabeye her gördüğünde dua etmişti herkez benim yüreğimin sevgisine o kadar şaiitki bir tek karşı taraf bunu anlamdı ben yaklaşık 5,6 ay önce bu kişiye anlaşılır bir mail atmıştım hislerimi belirtmiştim ve oda o kadar tepkisizki bana karşı bana hiçbir şey demedi daha sonra biraz zaman geçtikten sonra ben bir açıklama yapmıyacakmısın dediğimde bana sadece ne söylememi bekliyorsun dedi sadece şu 2 cümle onun dışında yaşanan hiçbir şey anlayacağın karşı taraf benden belkide nefret ediyor beni görmek istemiyor ve ben buna rağmen karşılıksız hiçbir beklentisiz 2 yıldır sürdürdüm baştan çok iyi arkadaştık bu olayı öğrenince artık selam bile vermiyor bana benden kaçıyor yani ablam herkez bana unut diyor ama ben unutamıyorum çok dua ediyorum bazen diyorum şüpesiz ben kendime zulm edenlerdenim hayırısızdır belkide ben bu hayrı yada şerri göremiyorum bilmiyorum abalam bilmiyorum sence napmalıyım.bu çok özel oldu belkide bu siteye yakışmadı herkez hkkını helal etsin inanın şimdi yanaklarımdan ateş çıkıyor çok mahçup oldum ama yardıma ihtiyacım var birilerinin aklına sizide ablam gibi gördüğüm için anlattım ablam olmadığından belkide yönlenemiyorum kafamı alamıyorum bir noktada saplanıp kaldım nasıl çıkacam bilmiyorum bu işin içinden

hayrunisa arkadaşım yazdıklarını şimdi okudum ve şunu anladım: Sen gerçektende karşındaki kişiyi karşılıksız ve saf olarak sevmişsin, ona aşık olmuşsun. Aşk zaten başlı başına bi zorluktur yani en güzel aşkın, en mükemmel aşkın bile bi dolu zorluğu vardır hele hele de karşılıksız olan aşkın acısı... Allaha çok şükür böyle bişey yaşamadım ama birbirini seven iki insanın bile çektiği aşk acısını bildiğim için senin ne kadar fazla boyutlarda acı çektiğini anlıyorum canım. sana akıl vermek bana düşmez tabi ki ama yazdıklarını okuyunca bi kaç satır bişeyler sana yazmak istedim affına sığnarak.
bu olayda kaybeden biri var evet bu belki sana kendinmiş gibi gelebilir içinde olduğun psikolojiden dolayı ama bence kaybeden sen değilsin karşındaki kişi. seni anlamamış ve duygularını kale almamış. önceden arkadaştık şimdi selam bile vermiyo diyosun. bence bu çok ama çok yanlış bi tutum sonuçta hiç kimse birbirini sevmek zorunda değil ama birbirimize saygı duymak zorundayız. örneğin bu siteyi düşün: hiç kimse birbirini tanımıyo ama evet burdaki arkadaşlarımız biribirini seviyo, en azından saygı duyuyoruz dimi canım. o arkadaşının yaptığı şey zaten yanlış. istemese bile bunu sana açıkça anlatması, seninle konuşması ve ortak bi yol bulmanızdir doğru olan. konuşursanız o da içinde hissettiklerini sana anlatırsa, bunları seninle paylaşırsa ben eminim ki seninde gönlün rahatlıyacak. şimdi birde üstüne konuşamamanın verdiği sıkıntı çökmüş.
arkadaşına tekrar bi konuşma teklif etsen nasıl olur acaba canım ? desen ki bak durum bundan bundan ibaret. konuşalım sende düşüncelerini, içindekilerini anlat bende sana anlatayım. bi çözüm bulalım. falan nasıl olur acaba bilmiyorum ki. tekrardan denesen mi konuşmayı acaba ? ama şöyle bi söz vardır canım unutma : KAÇAN KOVALANIR. ya da bi de bunu denesen. neyse arkadaşım şimdilik söyleyeceklerim bunlar. dedim ya amacım sana akıl vermek değil sadece nacizane fikrimi söylemek. o yüzden kızma bana. umarım hakkında hayırlısı neyse o olur senin için. eğer o senin nasibin değilse Allah sana soğukluğunu versin, sana onu onutturacak ve ondan daha çok seveceğin aynı zamanda seni de sevecek birini karşına tez zamanda çıkarsın inşallah. AMİN AMİN AMİN.

hayrılı günler ben bu duayı çok önceden açmıştım hiç takip etmedim siteye de pek girmiyorum girsemde yazılanları takip etmediğim için daha doğrusu takip etmeye vaktim olmadığından yazdığınıza cevap verememişim güzel dilekleriniz için çok tşk ederim çok sağolun yazdıklarınız beni mutlu etti keşke yapılacak bir şey olsa ama yok yapılması gereken her şeyi yaptım ben malesef bir şey kalmadı kendi içimde çok acı çekiyorum bu şekilde nasıl devam ederim bilmiyorum ama gerçekten artık yüreğim kaldırmıyor kimse beni anlamıyor herkes unut diyor boşver diyor bana arkadaşlarım bu yüzden karşı çıkıyorlar içime öyle yer etmişki malesef kimse bunu anlamıyor unutmak kolay olmuyor çünkü ben o insanla hep karşılaşıyorum ve gerçekten farklı sevdim sürekli gözümün karşında unutmak için sebep gerekli onu unutmak için sebep arıyorum ama yok aslında bir sebep var seven sadece benim bu işin en kötü tarafı

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM KARDEŞİM HAKKINDA NE HAYIRLI İSE RABBİM ONU VERSİN HAYATINDAKİ OLUMSUZLUKLARI OLUMSUZ DÜŞÜNCELERİ ENGELELERİ OLUMLUYA HAYIRLIYA ÇEVİRSİN RABBİM ARANIZA HAYIRLISIYLA SEVGİ MUHABBET NASİP ETSİN RABBİM KENDİ RIZASI İÇİN HAYIRSIZSA BİLE RABBİM HAYIRLIYA ÇEVİRSİN İNŞALLAH RABBİM NELERE KADİR'DİR YETERKİ OL DESİN RABBİM'İN HAZİNESİNDE NELER VAR ALLAH HAZİNESİNDEN BİZLERİ MAHRUM ETMESİN.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN HEPİMİZİN DUALARINI EKSİKSİZ KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.

amin ablacım sağol sonumun hayılrı olacağını artık inanamıyorum yok benim için tüm kapılar kapalı gördüm bunu olmayacak çekilen üzüntüler boşuna selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt