A.S.Kardeşim Rabbim cümle mümin kardeşlerden razı olsun isminizi aldım kardeşim hakkınızda hayırlı olur inşKalb-i selim yazdı:
Selamun Aleykum
Bunu Mevlit Kandili'ndede uygulaşımıştık Ravza_nur ablamızın sayesindede. Regaib kandili içinde uyguluyoruz. Allah (cc) dualarımızı kabul buyursun İnşAllah.Zaten mümin kulun mümin'e yaptığı kabul olurmuş. İnşAllah. Kur'ada Sende Varmısın? sorusununa Tabikide evet diyorum. Allah (cc) razı olsun İnşAllah. Bunu diğer kandiller içinde uygulayalım. Önümüzdeki Mi'raç kandili için.
[big]DUALARDA BULUŞALIM[/big]
Allahaısmarladık... B)
A.S.Kardeşim sizi ekledik ama acaba iki tanemi derya varderya86 yazdı:
SELAMUN ALEYKUM ABLACIM BU ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE BENİDE EKLERMİSİN SELAM VE DUA İLE
Kardeşim sizide ekledim hakkınızda hayırlı olur inşAglayanlale yazdı:
Çok güzel olur benide eklerseniz çok çok çok ama çok sevinirim
A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun.İsmini aldım hakkınızda hayırlı olur inşumeyye yazdı:
s.a kartdeşim ALLAH razı olsun çok güzel düşünmüsün Bende varım A.E.O.
Tmam kardeşim sizinde ismini aldık kura çekebilirsinizzeynoli yazdı:
inşaallah ben de katılmak isterim siteye bugün katıldım sizlerle de henüz tanışma fırsatım olmadı gerçi.ama önemli değil.hepimiz kardeşiz demi?Elhamdülillah aynı dine mensubuz. kurraya benim adımı da yazarsanız çok sevinirim
A.S.Kardeşim elbetteki isminiz alındıResulaydin yazdı:
Selamünaleyküm.
Eğer, Kabül Görülürse Bende Var"ım.
ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.
Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim tamam inş ekledim diğer forumdan kuranızı çekebilirmisinizbeynelmilel yazdı:
Ravza abla çok güzel bi fikir.. Beni de ekleyebilir misin ?Allah razı olsun şimdiden ...B)
A.S.Kardeşim isminizi aldım hakkınızda hayırlı olur inşEFSUN-C yazdı:
selamün aleyküm bende dahil olmak istiyorum çok güzel bir düşünce Rabbim sizin gibi insanlardan razı olsun Allah'a emanet olun.
A.S.Kardeşim hayır geç kalmadınız kuranızı çekebilirsinizCanan38 yazdı:
SELAMUN ALEYKUM:kardeslerim benide listeye alin demek icin gecmi kaldim acaba saygilar.
CEVAP YAZMAMIŞSINIZ SANIRIM BENİ LİSTEYE ALMADINIZ...YANLIŞ ANLAMAYIN LİSTEYE ALIP ALMADIĞINIZI MERAK ETTİM...DİĞER FORMDA NUMARA VERİYORUZ YA ONUN İÇİN SORMA GEREĞİ HİSSETTİM...AEO...serife07 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM
BEN DE VARIM RABBİM KABUL EYLESİN İNŞ...