Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bu Kur'ada Sende Varmısın?Regaip kandili (1 Kullanıcı)

My Rose

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bu Kur'ada Sende Varmısın?Regaip kandili

Abla ben listeye yazıldım inş. ama benim yarın büyük ihtimal yollarda ve hastanede geçecek. anneannem hasta ameliyat olacak. düşündüğüm hiçbir ibadeti tam anlamıyla yapamayacağım belkide. kimsenin hakkını yemek istemem. Eğer mümkünse beni listeden siler misiniz? gerçekten çok üzülerek bunları yazıyorum ama kimsenin hakkına giremem. haksızlık yapamam. herkes HAKKINI HELAL ETSİN. Birde eğer mümkünse anneannem için dua ederseniz bu mübarek günde inş. düzelir. tekrar kusura bakmayın. Selametle...

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM ABACIM ..GEÇ KALDIM BİRAZ AMA ANCAK FIRSAT BULABİLDİM 3 HAFTADIR UZAGIM SİTEDEN BU GECE ZİYARET ETMEK NAİSP OLDU BENİDE EKLER VE BİR NUMARA VERİRSENİZ SEVİNİRİM YARIN ALLAH İZİN VERİRSE KARDEŞİMİN KİM OLDUĞUNA BAKICAM SENİ YORUYORUM ABLAM HAKKINI HELLA ET SON ANDA DAHİL OLDUM :) SELAM VE DUA İLE ABLAM ALLAH A EMANETSİN

adrint_73

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN BENİDE DUALARINIZA TÜM İSALM ALEMİNİDE KATARSAK ALLAHINDA İZNİ İLE İNŞ KURTULANALRDAN OLURUZ ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUN

My Rose

Kayıtlı Kullanıcı

My Rose yazdı:

Abla ben listeye yazıldım inş. ama benim yarın büyük ihtimal yollarda ve hastanede geçecek. anneannem hasta ameliyat olacak. düşündüğüm hiçbir ibadeti tam anlamıyla yapamayacağım belkide. kimsenin hakkını yemek istemem. Eğer mümkünse beni listeden siler misiniz? gerçekten çok üzülerek bunları yazıyorum ama kimsenin hakkına giremem. haksızlık yapamam. herkes HAKKINI HELAL ETSİN. Birde eğer mümkünse anneannem için dua ederseniz bu mübarek günde inş. düzelir. tekrar kusura bakmayın. Selametle...

Sevgili ablam yukarıda ben böyle dedim. Çok üzgündüm. Verdiğim söleri tutmak isterim sonuna kadar. ve ben birşeyi unutmuşum. ben yarın inş. orucum zaten pazartesinden beri orucum Allah kabul ederse inş.. Akşamda elimden geldiğince çabalarım birşeyler yapmaya artık. Rabbim bu dört gün boyunca yaptığım tüm güzel şeylerin sevabını inş . bana çıkan kardeşimle paylaştırsın. Çünkü yarın herkes çok güzel şeyler yapacak ama ben o kadar faaliyetli olamaybilirim. Böyle olursa yani kabul ederseniz listeden silmeyin olur mu? yok olmaz derseniz sizler daha iyi bilirsiniz. Boynum kıldan incedir birşey diyemem. Artık hayırlısı... Bana çıkan kardeşimde lütfen şimdiden hakkını helal etsin. Yine söylüyorum haksızlık olur derseniz herşeye rağmen silim ablam. Kimsenin hakkını yemek istemem. Tekrardan HAKLARINIZI HELAL EDİNİZ. Selametle...

nurkiz

Kayıtlı Kullanıcı

S.A BENI DE EKLERMISINIZ :p:p:p

adviye_34

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM TÜM İSLAM ALEMİNİN REGAİP KANDİLİ MUBAREK OLSUN B) RAVZACIM BENDE BU MÜBAREK GÜNDE İBADETLERİMİ FİZİKSEL OLARAK GERÇEKLEŞTİREMESEMDE MANEN TÜM İÇTENLİĞİMLE DUALARIMDASINIZ.SİZLERDE BENİM İÇİN DUA EDERSENİZZ SEVİNİRİM ÖZELLİKLE EŞİMLE OLAN 2 KİŞİLİK İMTİHANDAN BENİM GALİP ÇIKMAM ADINA VE EŞİMİNDE RABBİMİN YOLUNA DÖNMESİ VE HİDAYETE ERMESİ İÇİN NE OLUR DUA EDİN ÇÜNKÜ GİT GİDE ZORLAŞIYOR NE OLUR NE OLUR ÖNCE ALLAHIN İZNİYLE SONRADA SİZ DOSTLARIMIN DUALRIYLA EŞİMİDE BU YOLA ÇEVİRELİM HAKKINIZI HELAL EDİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN.NOT .BİRAZ UZUN OLMUŞ HEPİNİZDEN ÖZÜRDİLERİM ŞİMDİDEN:)

adviye_34

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM TÜM İSLAM ALEMİNİN REGAİP KANDİLİ MUBAREK OLSUN B) RAVZACIM BENDE BU MÜBAREK GÜNDE İBADETLERİMİ FİZİKSEL OLARAK GERÇEKLEŞTİREMESEMDE MANEN TÜM İÇTENLİĞİMLE DUALARIMDASINIZ.SİZLERDE BENİM İÇİN DUA EDERSENİZZ SEVİNİRİM ÖZELLİKLE EŞİMLE OLAN 2 KİŞİLİK İMTİHANDAN BENİM GALİP ÇIKMAM ADINA VE EŞİMİNDE RABBİMİN YOLUNA DÖNMESİ VE HİDAYETE ERMESİ İÇİN NE OLUR DUA EDİN ÇÜNKÜ GİT GİDE ZORLAŞIYOR NE OLUR NE OLUR ÖNCE ALLAHIN İZNİYLE SONRADA SİZ DOSTLARIMIN DUALRIYLA EŞİMİDE BU YOLA ÇEVİRELİM HAKKINIZI HELAL EDİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN.NOT .BİRAZ UZUN OLMUŞ HEPİNİZDEN ÖZÜRDİLERİM ŞİMDİDEN:)

Eyinak

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.Beni de dahil edebilirmisiniz,çok geç oldu farkındayım ama yeni okudum,REGAİB KANDİLİMİZ BÜTÜN MÜSLÜMAN ALEMİNE HAYIRLAR GETİRİR İNŞALLAH.Hepimizin dualarını Rabbim kabul eylesin.Allah daima yar ve yardımcımız olsun.Bu mübarek günümüzü en güzel şekilde istifade etmek dileğiyle.B)B)B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ABACIM ..GEÇ KALDIM BİRAZ AMA ANCAK FIRSAT BULABİLDİM 3 HAFTADIR UZAGIM SİTEDEN BU GECE ZİYARET ETMEK NAİSP OLDU BENİDE EKLER VE BİR NUMARA VERİRSENİZ SEVİNİRİM YARIN ALLAH İZİN VERİRSE KARDEŞİMİN KİM OLDUĞUNA BAKICAM SENİ YORUYORUM ABLAM HAKKINI HELLA ET SON ANDA DAHİL OLDUM :) SELAM VE DUA İLE ABLAM ALLAH A EMANETSİN
A.S.Kardeşim tamam sizide ekliyorum,yazacağımnumarayı kabul buyrun lütfen

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

S.A

GEÇ OLDU AMA YENİ GÖRDÜM BENİDE EKLERSENİZ SEVİNİRİM...

Zinnire

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. her kese kandiliniz mübarek olsun ..hayırlara vesile olsun inşaAllah..ablaistediğimiz numarayı seçebilirsek eğer ben 19 diyorum...selametle...

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

adviye_34 yazdı:
A.S.Kardeşim Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim sizin için dua edeceğiz tüm kardeşlerle birlikte.

haci yahya

Kayıtlı Kullanıcı

S.A
ALLAH RAZI OLSUN BENDE YER ALMAK İSTİYORUM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt